3 ani garanție 14 zile de retur

Aparate de aer condiționat


Split-Klimaanlage - effizient zum Frischegefühl in den eigenen vier Wänden

Atunci când termometrul din climatele din Europa Centrală promite temperaturi tropicale, pentru mulți oameni, aerul condiționat în casă este cea mai bună soluție. Pentru a asigura o răcire rapidă, unitățile moderne de aer condiționat divizat sunt o alegere excelentă. Ce înseamnă un sistem de aer condiționat split și de ce merită să cumpărați un sistem de aer condiționat split este rezumat în următoarele informații.

Ce este aerul condiționat split?

Un aparat de aer condiționat split este o unitate divizată care combină două unități terminale. Acesta conectează aparatul de aer condiționat ca unitate exterioară cu unitatea interioară. Conducta de răcire leagă cele două elemente între ele. Ca unitate interioară, sistemul de aer condiționat aspiră aerul cald și umed din interior în sistemul de aer condiționat split și asigură răcirea prin intermediul serpentinei evaporatorului. Rezultatul acestui proces este condensul, care este evacuat printr-un furtun de condensare. Conductele de alimentare aduc aerul în spațiul de pe fațada exterioară. Ca unitate de perete/unitate interioară, aparatul de aer condiționat aduce aerul răcit înapoi în încăpere. Conducta de agent frigorific transportă agentul frigorific către aparatul de aer condiționat ca unitate exterioară. Răcirea este apoi asigurată de un compresor. Aerul cald eliberat este evacuat de unitatea exterioară. Unitatea split procesează aerul din afara camerei.

Welche Vorteile hat eine Klimaanlage als Splitgerät?

Avantajul unităților split este că temperatura interioară se răcește foarte repede, obținându-se astfel un mediu de viață confortabil. Acestea sunt foarte silențioase, eficiente și orientate spre cerere în timpul funcționării. În plus, este posibil să combinați mai multe unități interioare cu o singură unitate exterioară. În plus, acestea se prezintă într-o manieră care economisește spațiu. Deoarece compresorul integrat are un consum de energie flexibil, unitatea nu trebuie să funcționeze la sarcină maximă. Astfel, temperatura dorită poate fi obținută la o fracțiune din puterea maximă și menținută la un nivel constant. O unitate de aer condiționat split este cu o treime mai rapidă decât atingerea temperaturii interioare dorite. În plus, nu este necesară reumplerea agentului frigorific în timpul funcționării normale. Unitățile split pot răci un întreg apartament sau o casă întreagă. Cu toate acestea, condiția prealabilă este ca acestea să fie obiecte mici și dispozitive puternice. Dacă unitatea de aer condiționat split este întreținută în mod regulat și nu este utilizată în mod continuu, veți beneficia de o durată de viață lungă.

Kann ein Splitgerät ebenfalls zum Heizen verwendet werden?

Dacă optați pentru un aparat de aer condiționat split, puteți obține o putere de încălzire care este cu aproximativ 60% mai mare decât cea a unui aparat de aer condiționat cu invertor cu compresie constantă. Aerul poate fi distribuit în mod mai optim cu un sistem split decât cu radiatoarele convenționale. De asemenea, unitățile split funcționează foarte curat.

Für welche Einsatzbereiche eignen sich Klimasplitgeräte?

Pe lângă utilizarea în spațiile de locuit private, sistemele de aer condiționat split pot fi folosite și în birourile supraîncălzite. Dar și în cabinete medicale, unități medicale, instituții publice și birouri, aparatele de aer condiționat split creează o răcoare plăcută atunci când căldura pătrunde în interior. Prin urmare, o unitate de aer condiționat split poate fi utilizată atât în mediul privat, cât și în cel comercial și oferă o mare ușurare termică.

Cumpărați un aparat de aer condiționat split puternic

Vă oferim o selecție de aparate de aer condiționat split puternice, cu un design atemporal. Acestea fac parte din clasa de eficiență energetică ridicată, funcționează în mod fiabil și asigură un climat interior plăcut într-un timp scurt. Comandați acum aparatul de aer condiționat split și obțineți prospețimea absolută de la Klarstein!

În sus