3 ani garanție 14 zile de retur

Răcitoare vinuri

Frigidere pentru vin

Frigiderele de vinuri sunt o parte funcțională și de design a livingului modern. Dacă sunteți în căutarea unei îmbinări între stil și calitate, frigiderul pentru vinuri de la brandul german de design Klarstein este alegerea potrivită.

Știți cum să depozitați corect vinul?

Dacă dorim să păstrăm vinul pentru o perioadă mai lungă de timp, este important să depozităm sticlele în poziție orizontală. Cu toate acestea, alegem adesea poziția verticalădin cauza lipsei de spațiu în frigider. Dar știați că, atunci când sticlele sunt depozitate pe verticală, pluta se usucă și, prin urmare, își micșorează volumul? Prin reducerea volumului său, dopul nu mai aderă bine la sticlă și are loc oxidarea vinului.

De asemenea, aveți grijă ca să aibă umiditatea corectă, se recomandă 50 - 80 % Dacă ați depozitat vinul într-o încăpere prea uscată, pluta se va usca și, așa cum am explicat mai sus, va avea loc oxidarea vinului. Umiditatea excesivă ar putea, la rândul său, să provoace apariția mucegaiului.

  • Răcitoarele de vin pot răci vinul la temperatura ideală
  • Acestea sunt o modalitate excelentă de a stoca mai multe sticle de vin
  • Distribuitoarele de vinuri pentru acasă au capacități de la 8 la 100+ sticle
  • Acestea permit depozitarea sticlelor de vin în poziția corectă, adică culcate
  • Răcitoarele de vin vă protejează vinul de mucegai
  • Acestea asigură, de asemenea, protecție împotriva oxidării vinului
  • Există o gamă largă de dulapuri pentru vinuri de casă disponibile pe piață cu o singură zonă de temperatură - dulapuri pentru vinuri cu o singură zonă și cu mai multe zone - dulapuri pentru vinuri cu două sau mai multe zone
  • Datorită zonelor de temperatură separate, răcitoarele de vin multi-zonale pot răci simultan mai multe tipuri de vin la temperaturi diferite

Ce ar trebui să luați în considerare înainte de a cumpăra o pivniță de vinuri?

1. Câte tipuri de vin trebuie să răciți în același timp?

În funcție de numărul de tipuri diferite de vinuri pe care doriți să le serviți în casa dvs., alegeți dacă aveți nevoie de un frigider cu mai multe zone cu zone de temperatură separate care pot fi răcite la temperaturi diferite în funcție de tipul de vin, sau alegeți un răcitor de vin cu o singură zonă, conceput pentru un singur tip de vin?

2. Ce capacitate a vinotecii vi se potrivește?

Dulapurile pentru vinuri sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru a satisface cerințele atât ale adevăraților iubitori de vin, cât și ale celor care beau vin doar ocazional. Sunteți un iubitor de vin? Atunci alegeți o pivniță cu o capacitate de 100 de sticle sau, dacă beți vin ocazional, o pivniță de vin mai mică, cu o capacitate de 8 - 16 sticle, este suficientă.

3. Unde doriți să vă amplasați vinoteca?

Există 2 tipuri de vinoteci - vinoteci încorporate sau pe podea. În ambele cazuri, însă, regula este ca pivnița de vinuri să nu fie expusă direct la lumina directă a soarelui. De asemenea, este important să vă asigurați că partea din spate a pivniței de vinuri are suficient spațiu pentru disiparea căldurii, pentru a preveni supraîncălzirea. Nu în ultimul rând, gândiți-vă la locul specific din casa dvs. în care doriți să plasați dulapul pentru vinuri pentru a vă asigura o deschidere convenabilă a ușii și un acces bun, astfel încât să nu riscați în mod inutil să spargeți sticlele de vin din cauza spațiului înghesuit.

4. Cum ar trebui să arate vinoteca dvs?

Mașinile noastre de design de la Klarstein din Germania oferă o varietate de materiale pentru a se potrivi perfect în interiorul dumneavoastră. Veți alege oțel inoxidabil, sticlă sau lemn? Din punct de vedere practic, rafturile din sârmă cromată sunt o opțiune mai puțin costisitoare, iar rafturile de vin din lemn au rolul de a menține umiditatea optimă.

Sunteți un împătimit al petrecerilor și vreți să îi mulțumiți pe cei dragi cu o altă băutură decât vinul? De asemenea, verificați gama noastră de berării personale sau distribuitoare de bere.

În sus