3 ani garanție 14 zile de retur

Temperaturi confortabile în casă cu un ventilator pentru plinte

Atunci când vara se întețește și temperaturile cresc, în casă se face adesea o căldură neplăcută. Mai ales dacă este vorba de un apartament mansardat sau de o cameră cu mult soare la amiază, mulți oameni vor să se răcorească. Un ventilator de podea este o modalitate excelentă de a aduce o gură de aer proaspăt în spațiul de locuit! Dacă cumpărați un ventilator de podea, îl puteți folosi în camera de zi, în camera copiilor și în dormitor. Gama Klarstein oferă ventilatoare de podea într-o varietate de modele pentru a asigura un climat interior plăcut. Ventilatoarele practice sunt, de asemenea, utile în birou, atunci munca este mai ușoară!

Iată cum funcționează un ventilator pentru plinte

Modul de funcționare este același pentru toate modelele. În interiorul carcasei grilajului se află aripile, care sunt acționate electric și pun aerul în mișcare. Temperatura camerei rămâne aceeași, dar aerul din cameră este mai rece. Curentul ușor este inofensiv pentru sănătatea dumneavoastră, dar veți simți un efect plăcut și veți putea respira din nou mai ușor.

Suportul asigură un sprijin stabil. În plus, ventilatorul este mobil și poate fi utilizat în mod variabil. Consumul de energie este redus, ventilatoarele noastre funcționează de la 28 la 65 W. Ventilatoarele de stand sunt dispozitive ieftine și puternice, care oferă servicii bune pe tot parcursul verii.

Ideal pentru dormitoare, camere de zi și birouri: ventilatoare de podea cu zgomot redus

Ventilatorul de stand, care este silențios, este deosebit de bun. Un ventilator silențios în dormitor este deosebit de practic. Toate ventilatoarele de stand Klarstein sunt foarte silențioase. Tot ce auziți este un șuierat ușor care nu vă deranjează în timp ce lucrați, vă uitați la televizor sau ascultați muzică. Dezvoltarea constantă cu zgomot redus nu reprezintă un obstacol nici măcar în timpul nopții. Ventilatorul modern cu stativ este atât de silențios încât poate fi folosit foarte bine în dormitor sau în camera copiilor.

Deosebit de practic: ventilator de podea cu telecomandă

Fiecare ventilator poate fi comutat în mai multe etape. Viteza de rotație a lamelelor poate fi reglată în funcție de faptul dacă împingerea trebuie să fie mai slabă sau mai puternică. Gama noastră include ventilatoare de podea cu telecomandă, care pot fi manevrate în mod convenabil de pe canapea sau de pe birou. Un bun exemplu de ventilator de stand cu telecomandă este modelul Cool Tropic, care este disponibil în roșu sau negru. Acest ventilator convinge, de asemenea, prin designul său foarte elegant și prin temporizatorul integrat. Dacă doriți să cumpărați un ventilator de stand care are un aspect modern și o performanță ridicată, veți găsi cu siguranță modelul potrivit la Klarstein.

Design și performanță - ce contează la un ventilator

Klarstein oferă o varietate de ventilatoare de podea care sunt ideale pentru sezonul cald. Ventilátory so stojanom sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Un ventilator într-o culoare metalică, cum ar fi ventilatorul Ethos High Performance, arată, de asemenea, foarte bine. Performanța tuturor modelelor este convingătoare, astfel încât, odată cu achiziționarea unui ventilator, veți obține un climat plăcut în cameră. Aflați ce ventilator de stand este cel mai potrivit pentru dumneavoastră!

Ventilator turn vs. ventilator cu stativ

Ventilator cu stativ sau cu turn? Cei care nu doresc doar să agite aerul, ci și să scadă temperatura actuală a camerei cu câteva grade, vor găsi, de asemenea, o gamă largă de ventilatoare turn și alte aparate de aer condiționat la Klarstein. Nimic nu stă în calea unui zbor frumos - cumpărați un ventilator de stand și bucurați-vă de zilele însorite!

În sus