3 ani garanție 14 zile de retur

Racitoare aer


Răcitor de aer cu răcire cu apă

Temperaturile sunt în continuă creștere și fiecare zi este mai caldă decât următoarea - singurul lucru care ajută este un aer mai răcoros! Găsirea aparatului de aer condiționat potrivit poate fi frustrantă, mai ales că multe unități arată foarte asemănător la exterior. În ciuda asemănărilor cu aparatele mobile de aer condiționat, răcitoarele de aer sunt destul de diferite din punct de vedere tehnologic. Spre deosebire de aparatele mobile de aer condiționat, răcitoarele de aer nu utilizează agent frigorific. În schimb, aerul cald este absorbit și transformat în aer rece prin răcire cu gheață sau apă. Răcitorul prin evaporare funcționează în mod similar cu ventilatorul , iar funcționarea sa este la fel de silențioasă. Aerul este condus prin rezervorul de apă și apoi distribuit în cameră prin ventilație. Prin urmare, este important să umpleți rezervorul de apă în mod regulat, deoarece apa se evaporă, ceea ce crește și umiditatea. De asemenea, puteți pune cuburi de gheață sau comprese reci în rezervorul de apă.

Testarea și compararea răcitoarelor de aer: avantajele răcitoarelor de aer mobile

Prospețime de vară la un buget - gama largă de răcitoare de aer Klarstein oferă o alternativă accesibilă la aparate de aer condiționat. În plus, răcitoarele de aer mobile sunt mult mai flexibile în utilizare și nu necesită un furtun de evacuare pentru a scoate aerul cald din sistemele de aer condiționat. Datorită zgomotului redus și costurilor reduse de energie electrică, aceste dispozitive nu sunt doar ecologice, ci și ideale pentru utilizarea la birou sau acasă. Fie că este vorba de un aspect clasic sau de un design modern de turn, răcitoarele de aer Klarstein își găsesc locul optim de utilizare în fiecare mediu de viață și de lucru. În același timp, acestea stabilesc noi standarde în ceea ce privește aspectul și sporesc semnificativ plăcerea de a trăi.

Multe răcitoare de aer de cameră sunt echipate cu un afișaj LED, telecomandă și funcție de temporizare. Pentru o utilizare optimă în sufragerie sau la birou, unele unități au, de asemenea, un mod de repaus reglabil cu funcționare deosebit de silențioasă. În plus, unele modele au un filtru integrat care curăță aerul din cameră de praf, murdărie sau mirosuri neplăcute.

Răcitor de aer cu control prin aplicație

Pe lângă obișnuita telecomandă sau touchpad, oferim și dispozitive cu control prin aplicații. Aceste dispozitive inteligente pot fi conectate la o rețea WLAN și apoi pot fi controlate cu ușurință prin intermediul aplicației noastre Klarstein App. Acest lucru permite ca răcitoarele de aer inteligente să fie utilizate cât mai eficient posibil, deoarece toate funcțiile și setările pot fi controlate prin intermediul aplicației. Printre altele, veți găsi, bineînțeles, o funcție de temporizare sau puteți alege dintre trei moduri de funcționare:

  • Prírodný režim
  • Režim spánku
  • Normálny režim

Veți recunoaște răcitoarele de aer care pot fi controlate prin intermediul aplicației Klarstein după "Smart" din numele produsului. Pentru informații mai detaliate despre fiecare caracteristică, vă rugăm să vizitați pagina produsului respectiv.

În sus