3 ani garanție 14 zile de retur

Aer conditionat portabil


Aparatele de aer condiționat mobil de la Klarstein

Clima este importantă. Climatizarea locuinței contribuie în egală măsură la bunăstare și la sănătate. Un climat bun este important în spațiile în care trăim și lucrăm. Cu toate acestea, clienții nu doresc întotdeauna să cumpere un aparat de aer condiționat staționar. Există motive întemeiate pentru un sistem de climatizare mobil care este adaptat în mod optim pentru o utilizare flexibilă. Mai multe informații despre acesta pot fi găsite aici. Dacă aveți întrebări, nu trebuie decât să apelați la expertiza Klarstein și să ne contactați!

Aparate de aer condiționat staționare sau mobile?

Ambele au avantajele lor. În sectorul industrial sau de birouri, un sistem fix de climatizare este adesea instalat în funcție de necesități și poate fi staționar. În sectorul privat sau acolo unde este nevoie de mobilitate, aerul condiționat mobil are sens. Acest lucru este valabil pentru aerul condiționat care urmează să fie utilizat în diversele camere, dar și pentru containerul de la fața locului, la un eveniment sau în sala în care urmează să fie primiți oaspeții. De asemenea, unitățile mobile de aer condiționat sunt mai mult decât dovedite în sălile de conferințe. Domeniile de aplicare sunt largi, astfel încât utilizarea flexibilă face ca întotdeauna să merite achiziționarea unui sistem de saltea mobilă.

Aflați pe scurt beneficiile aerului condiționat mobil

Mobilitatea este doar unul dintre avantajele aparatelor de aer condiționat speciale pe care le puteți descoperi în gama Klarstein. Un alt avantaj este ușurința de manevrare, care se datorează greutății reduse a echipamentului. Flexibilitatea este, de asemenea, mult îmbunătățită de o unitate de tratare a aerului fără furtun de evacuare a aerului. Ai chef de o vacanță? Nici o problemă cu aparatele de aer condiționat mobile! În rulote și în casele de weekend, acestea nu ocupă aproape deloc spațiu și asigură menținerea permanentă a căldurii. Acest lucru este ideal în special dacă călătoriți cu copii sau câini. Unitățile portabile au, de asemenea, avantajul că nu numai că sunt pregătite rapid pentru utilizare, dar pot fi, de asemenea, reglate în funcție de necesități. Acest lucru înseamnă că este posibil controlul individual al climei într-o clipită.

Multe aparate de aer condiționat diferite: gama noastră pentru dumneavoastră

Toate aparatele de aer condiționat din magazinul nostru provin din propria noastră dezvoltare de înaltă calitate și atentă. În acest fel, putem garanta în mod constant o calitate bună a materialelor și a manoperei. În plus, dezvoltarea noastră este întotdeauna adaptată la nevoile clientului și concepută pentru utilizare individuală. Majoritatea modelelor ating o clasă de eficiență energetică de cel puțin A sau mai mare. În acest fel, nu numai că veți asigura un climat plăcut în împrejurimile dvs., dar veți aduce și o contribuție valoroasă la protecția mediului nostru comun. Împreună cu noi, veți descoperi aerul condiționat mobil care se potrivește perfect cu dumneavoastră și cu nevoile dumneavoastră. Cu diferite niveluri de ventilație, funcție de temporizare, moduri de funcționare și etanșare a ferestrelor aparatelor de aer condiționat mobile, vă puteți regla aparatul de aer condiționat mobil în funcție de nevoile dumneavoastră. Chiar și aspectul este personalizat. Multe dintre aparatele noastre de aer condiționat au un design elegant, iar unele modele sunt disponibile chiar și în diferite culori.

Cumpărarea unui aparat de aer condiționat mobil: ce să ia în considerare?

Doriți să cumpărați un aparat de aer condiționat mic pentru camera dvs. și aveți întrebări? Aveți nevoie de informații despre diferențele dintre un aparat de aer condiționat mobil fără furtun de evacuare și un aparat de aer condiționat cu furtun de evacuare? Sunteți interesat de accesorii și piese de schimb pentru monoblocuri mobile? Apoi, contactați-ne. Îi puteți contacta pe experții noștri prin telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Consilierea noastră este competentă, orientată către client și întotdeauna gratuită. Profitați de know-how-ul nostru și creați un climat în spațiile de locuit și de lucru care să îi facă pe toți să se simtă foarte bine!

Pe site-ul nostru veți găsi un test mobil de testare a aerului condiționat.

Întrebări frecvente despre instalațiile climatice mobile

De ce mărime de aparat de aer condiționat (valoare BTU) am nevoie?

Valoarea BTU a aparatului de aer condiționat necesar pentru a răci o cameră depinde de mărimea acesteia. Pentru a determina capacitatea de răcire BTU adecvată, se recomandă, în general, o capacitate de răcire de 20 BTU pe picior pătrat (aproximativ 0,93 m2) de suprafață locuibilă. De exemplu, o cameră de zi de aproximativ 93 de metri pătrați necesită un aparat de aer condiționat de 20.000 BTU. Cu toate acestea, factori precum numărul de ferestre, înălțimea tavanului și izolarea încăperii pot afecta nevoia de răcire. Pentru a vă asigura că este aleasă dimensiunea potrivită pentru nevoile dvs. specifice, ar trebui să consultați un profesionist în domeniul HVAC.

Cum se golesc aparatele mobile de aer condiționat?

Majoritatea aparatelor de aer condiționat mobile au un mecanism care evacuează excesul de apă acumulat în timpul procesului de răcire. Acest lucru se face, de obicei, cu un furtun de scurgere care poate fi conectat la o fereastră sau la un canal de scurgere din apropiere. Unele modele sunt echipate cu un sistem de evaporare, care face inutilă golirea manuală. În acest sistem, apa este evaporată și evacuată printr-un furtun de evacuare a aerului. Pentru a preveni revărsarea și a menține eficiența aparatului, este important să verificați și să goliți rezervorul de apă în mod regulat.

Ce ar trebui să fac dacă aerul condiționat mobil nu pornește?

Dacă aparatul de aer condiționat mobil nu pornește, acest lucru se poate datora unei varietăți de motive. În primul rând, asigurați-vă că dispozitivul este conectat ferm la sursa de alimentare și pornit. Dacă este conectat la priză și tot nu funcționează, încercați un alt aparat pentru a vedea dacă priza funcționează corect. Dacă priza este funcțională, este posibil ca problema să fie la întrerupătorul de siguranțe sau la siguranțe. O placă de control defectă sau un termostat defect pot fi, de asemenea, cauza. În astfel de cazuri, este recomandabil să consultați un profesionist pentru a identifica și rezolva problema.

Cum pot reduce nivelul de zgomot al aparatului meu de aer condiționat mobil?

Puteți utiliza diverse tehnici pentru a reduce nivelul de zgomot al unui aparat de aer condiționat portabil. În primul rând, este important să așezați aparatul pe o suprafață stabilă și plană pentru a evita vibrațiile. În plus, puteți încerca să așezați aparatul pe un covor sau pe o saltea de cauciuc pentru a atenua și mai mult zgomotul. În plus, este important să curățați sau să înlocuiți periodic filtrul de aer, deoarece un filtru murdar poate face ca unitatea să lucreze mai mult și să facă mai mult zgomot. În cele din urmă, ați putea lua în considerare cumpărarea unei unități cu un nivel mai mic de decibeli sau cu o opțiune "mod silențios".

Cum pot reduce costurile de energie atunci când folosesc aerul condiționat mobil?

Urmând aceste sfaturi, puteți reduce costurile de energie atunci când folosiți un aparat de aer condiționat mobil: Asigurați-vă că aparatul de aer condiționat are dimensiunea potrivită pentru încăperea în care este folosit, deoarece o unitate prea mare poate duce la costuri mai mari de energie. Atunci când unitatea este în funcțiune, țineți ferestrele și ușile închise pentru a împiedica ieșirea aerului rece. Folosiți aparatul de aer condiționat noaptea sau seara, când temperatura exterioară este mai scăzută. Curățați sau înlocuiți periodic filtrul de aer pentru ca unitatea să funcționeze eficient și luați în considerare achiziționarea unui aparat de aer condiționat cu o eficiență energetică mai bună.
În sus