Tavă de servire

199,00 Lei Cu TVA
 • 0
 • 50 cm
 • tavă
Codul produsului: 10038061
Deasemenea disponibil în mai multe variante
 • Cumpărați produs resigilat
  Acest produs este un produs resigilat sau un produs cu urme ușoare de uzură. Funcționalitatea completă a produsului a fost verificată. Garanția produsului este de 3 ani.
  179,00 Lei 199,00 Lei
 • Cumpărați acest produs cu urme ușoare de uzură
  Produs, care a fost testat de către client sau scurt timp folosit. Produsul prezintă urme ușoare de uzură, cum ar fi zgârieturi, sau cutia exterioară deteriorată. Produsul a fost testat și este complet funcțional. Garanția produsului este de 3 ani.
  169,00 Lei 199,00 Lei
 • Stoc epuizat Stoc epuizat
 • Livrare expres
 • 14 zile de retur
 • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

 • Versatilă: tavă de servire universal utilizabilă

 • Profesional pentru micul dejun: mult spațiu pe tavă

 • Mânerele laterale: pentru confortul zilnic

Descrierea produsului

Lucrați, vizionați filme, navigați în pat sau pe canapea: nu mai este mai confortabil decât cu o tavă de servire Klarstein bambuswald. Un mic dejun consistent în pat este foarte plăcut atunci când transformi tava într-o masă datorită picioarelor pliabile. Aveți posibilitatea de a utiliza o tavă de servire practică ca masă auxiliară sau ca tavă - posibilitățile de utilizare sunt aproape nelimitate. Un alt avantaj: o puteți păstra cu ușurință atunci când este pliată. Datorită materialului din bambus pur, masa atrage și cu greutatea foarte redusă.

Tava de servire de la Klarstein bambuswald este ideală nu numai pentru micul dejun în pat - ci și pentru lectură, lucru sau desen. Datorită mânerelor laterale, îl puteți folosi îndoit ca o tavă obișnuită și puteți transfera confortabil micul dejun din bucătărie în dormitor.

Pentru confort perfect și un mic dejun consistent în pat: tava de servire modernă cu picioare pliabile de la Klarstein bambuswald.

Caracteristici

 • tavă de servire de calitate
 • poate fi folosită și ca noptieră sau masă laterală
 • material: bambus
 • pentru mâncare, muncă etc.
 • mânere laterale
 • utilizare versatilă
 • poziție sigură
 • design modern, simplu
Codul produsului: 10038061

Dimensiuni și detalii tehnice

 • dimensiuni total: cca 50 x 23 x 30 cm (L x Î x l)
 • dimensiuni mânere: 10,5 x 2,5 cm (L x Î)
 • greutate: cca 1,2 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x tavă de servire

Termeni și condiții

Stoc epuizat

Recenziile clienților
14 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 28/12/2021

sehr robust und nach meiner einschätzung sehr gut verarbeitet. toller artikel

foarte robust si dupa parerea mea foarte bine facut. grozav articol

Verificată revizuită 22/05/2020

Top Ware. Sehr stabil, obwohl es so leicht ist. Sehr gut verarbeitet und verschraubt. Für den Preis hat das Tablett eine sehr gute Qualität. Da ist man von gleichpreisigen Artikeln aus den gängigen Möbelhäusern schlechteres gewohnt.

Bunuri de top. Foarte stabil, în ciuda faptului că este atât de ușor. Foarte bine realizat și înșurubat. Tava este de foarte buna calitate pentru pret. Sunteți obișnuit cu articole mai proaste din magazinele obișnuite de mobilă la același preț.

Verificată revizuită 19/05/2020

Good

Bun

Verificată revizuită 19/05/2020

Finde dieses Tablett sehr schön. Ich liebe Bambus und daher auch den Bambus Geruch. Ich finde Größe ist optimal und erfüllt total seinen Zweck bei uns. Wir lieben es.

Găsiți această tavă foarte drăguță. Iubesc bambusul și, prin urmare, și mirosul de bambus. Cred că mărimea este optimă și își servește pe deplin scopul pentru noi. Ne place.

Verificată revizuită 17/05/2020

Hab mir das Tablett für ein Frühstück am Bett gekauft und bin sehr zufrieden. Gute Verarbeitung, und schöne Höhe/Größe. Was ich auch noch toll finde der Tisch ist ziemlich leicht & nicht schwer. Lässt sich mühelos zum Betttisch umfunktionieren. Sieht genau so wie auf den Bildern aus. Nicht‘s auszusetzen. War bestimmt nicht meine letzte Bestellung.

Am cumparat tava pentru micul dejun in pat si sunt foarte multumit. Manopera buna si inaltime/dimensiune buna. Ceea ce mi se pare grozav este că masa este destul de ușoară și nu grea. Se transformă cu ușurință în noptieră. Arata exact ca in poze. Nimic de reproșat. Cu siguranță nu a fost ultima mea comandă.

Verificată revizuită 14/05/2020

tolles teil

mare parte

Verificată revizuită 13/04/2020

hat meiner frau gut gefallen und ist damit sehr zufrieden

Soției mele i-a plăcut și este foarte mulțumită de el

Verificată revizuită 29/03/2020

alles super...wie beschrieben. schnelle lieferung

totul grozav... asa cum este descris. livrare rapidă

Verificată revizuită 17/02/2020

Es ist relativ leicht aber dennoch robust genug, ist gut verarbeitet und der Bambus hat eine wirklich schöne Farbe. Die Abstellfläche fühlt sich etwas dünn an, ist aber stabil genug für alles was man für ein schönes Frühstück im Bett braucht. Die Füße sind klappbar und funktionieren einwandfrei. Leider war es in Plastik verpackt.

Este relativ ușor, dar totuși suficient de robust, este bine făcut și bambusul are o culoare foarte frumoasă. Raftul pare puțin subțire, dar este suficient de solid pentru tot ce aveți nevoie pentru un mic dejun frumos în pat. Picioarele sunt pliabile și funcționează perfect. Din pacate era invelit in plastic.

Verificată revizuită 05/02/2020

Das Serviertablett ist gut verarbeitet. Des Weiteren ist es sehr praktisch, da es vielseitig einsetzbar ist. Die Qualität des Produktes entspricht voll den Erwartungen.

Tava de servire este bine facuta. De asemenea, este foarte practic deoarece poate fi folosit în multe feluri. Calitatea produsului corespunde pe deplin așteptărilor.

Verificată revizuită 04/02/2020

Prima zu gebrauchen

Grozav de folosit

Verificată revizuită 28/01/2020

Auf den ersten Blick macht das Tablett einen guten und stabilen Eindruck, es sieht gut verarbeitet aus und hat eine angenehme Farbe.

La prima vedere, tava face o impresie bună și stabilă, arată bine făcută și are o culoare plăcută.

Verificată revizuită 27/01/2020

Wir nutzen das Serviertablett als Frühstückstablett fürs Bett oder als Abstelltisch für die Couch. Dabei ist das Serviertablett sowohl auf weichen (Bett/ Couche) als auch auf harten (Tisch) Oberfläschen stabil. Die Klappfunktion der Füße funktioniert einwandfrei. Daumen hoch!

Folosim tava de servire ca tava de mic dejun pentru pat sau ca masuta pentru canapea. Tava de servire este stabilă atât pe suprafețele moi (pat/canapea), cât și pe cele dure (masă). Funcția de pliere a picioarelor funcționează perfect. Bravo!

Verificată revizuită 26/01/2020

Die Nutzung des Tabletts, entweder als einfaches Tablett oder auch als Aufsteller auf dem Sofa/Bett, finde ich sehr praktisch. Neben der guten Verarbeitung gefällt mir auch das schlichte und natürliche Design. Der Versand lief schnell und reibungslos.

Mi se pare foarte practica folosirea tavii, fie ca simpla tava, fie ca display pe canapea/pat. Pe lângă manopera bună, îmi place și designul simplu și natural. Livrarea a decurs rapid și fără probleme.