Audrey, frigider cu congelator, 97 l/39 l, aspect retro Negru
Audrey, frigider cu congelator, 97 l/39 l, aspect retro Negru
Audrey, frigider cu congelator, 97 l/39 l, aspect retro Negru
Audrey, frigider cu congelator, 97 l/39 l, aspect retro Negru
Audrey, frigider cu congelator, 97 l/39 l, aspect retro Negru
Audrey, frigider cu congelator, 97 l/39 l, aspect retro Negru
Audrey, frigider cu congelator, 97 l/39 l, aspect retro Negru

Audrey frigider combinat

Fridge_freezer Negru
1.725,00 Lei 2.439,00 Lei Cu TVA

Audrey frigider combinat

1.725,00 Lei 2.439,00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare
14 zile de retur

Cele mai mari beneficii

Rock'n Roll: frigider-congelator în conceptul Vint-Age pentru un farmec elegant și farmec al anilor '50

Practic cu stil: ușile cu deschizător de sticle integrat și mânerele mari, cromate

Economic și ecologic: frigider de compresie de înaltă performanță a clasei de eficiență energetică A +

Descrierea produsului

Klarstein frigider cu congelator Audrey aduce acum un aspect retro în orice bucătărie! Această revenire la anii 1950 nu numai că vă oferă un spațiu mare de depozitare pentru alimente proaspete și un compartiment de congelare deasupra capului, dar, prin aspectul său, adaugă farmec oricărei bucătării mici de familie sau bucătării individuale.

Dispozitivul elegant vă va cuceri cu prospețimea sa retro și elegantă. Cu 97 de litri de spațiu de depozitare în frigider și 39 de litri în compartimentul de congelare, frigiderul cu congelator Klarstein Audrey oferă mult spațiu pentru alimente proaspete, băuturi și alimente congelate. Două rafturi din sticlă incasabilă, un compartiment detașabil pentru legume și trei compartimente în ușă pentru sticle, borcane și recipiente păstrează frigiderul în ordine. Pentru a face ordine în alimentele congelate, există un raft cu grilă în compartimentul mare al congelatorului și, de asemenea, în ușă pentru unt sau ierburi. Totul este completat de conceptul Vint-Age: formele rotunjite, mânerele cromate ale ușilor, colțurile de protecție din metal strălucitor din interior și un desfăcător de sticle funcțional și elegant pe ușă readuc stilul anilor 1950 în viitor. Frigiderul cu congelator cu economie de spațiu nu consumă 1,21 GW, dar datorită tehnologiei sale moderne și silențioase de refrigerare prin compresie, utilizează 70 W în clasa de eficiență energetică F, ceea ce este în interesul mediului și al portofelului dumneavoastră.

Un plus pentru casa dvs.: Klarstein frigider cu congelator Audrey vă transformă bucătăria într-un adevărat bistro retro din anii 1950.

Versiuni disponibile: negru, roșu

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
 • Comutator pornit / oprit prin intermediul regulatorului de temperatură în interior
 • Zgomot redus de funcționare (41 dB)
 • Capacitate de răcire variabilă la infinit
 • 2 nivele de răcire din sticlă rezistentă la rupere
 • Compartimentul de legume detașabil
 • Frigider cu rafturi cu trei uși
 • Congelator cu o tavă pentru ușă
 • Un nivel de zăbrele detașabil în congelator
 • Iluminat interior
 • Înălțime reglabilă
 • Opritorul de ușă: dreapta (nu poate fi schimbat)
 • Ușor de curățat
 • Agent de răcire: R600a (40 g)
 • Dispozitiv încorporat: nu
 • Inclusiv răzuitor de gheață și forma cuburilor de gheață pentru 12 zaruri
 • Inclusiv tavă de ouă pentru 7 ouă
 • Disponibil în diferite culori
 • Alimentare: 220 - 240 V ~ | 50 Hz
Audrey, frigider cu congelator, 97 l/39 l, aspect retro

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni (inclusiv mânerul ușii): aproximativ 45,5 x 129,5 x 52,5 cm (lxÎxA)
 • Dimensiuni interne frigider (fără compartiment pentru legume): aproximativ 38 x 54 x 33 cm (lxÎxA)
 • Dimensiuni interioare compartiment pentru legume: aproximativ 36,5 x 17 x 10,5 cm (lxÎxA)
 • Compartimentul pentru ușa mare: aproximativ 32 x 33 x 9,5 cm (lxÎxA)
 • Compartimentul mediu: aproximativ 32 x 23 x 9,5 cm (lxÎxA)
 • Compartimentul ușă mică: aproximativ 32 x 13 x 9,5 cm (lxÎxA)
 • Dimensiuni interioare compartiment congelator: aproximativ 33 x 35 x 33 cm (lxÎxA)
 • Compartiment ușă congelator: aproximativ 28 x 29,5 x 5 cm (lxÎxA)
 • Greutate: aproximativ 31 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x frigider combinat
 • 1 x ovipoziție (7er)
 • 1 x răzuitor de gheață
 • 1 x formă de gheață
 • Manual german (alte limbi: engleză, spaniolă, franceză, italiană)

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare

Recenziile clienților

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

I’ve been using the fridge for about two months. It arrived with no damage and works well. It does make some noise now and then but nothing to complain about. Not sure if it’s a bit overpriced for what it is.

Folosesc frigiderul de vreo două luni. A sosit fara deteriorari si functioneaza bine. Face ceva zgomot din când în când, dar nimic de reproșat. Nu sunt sigur dacă este puțin prea scump pentru ceea ce este.

Verificată revizuită

Sehr schöner Kühlschrank, war ein Geburtstags Geschenk, er hat sich riesig gefreut. Einziges manko, die Schutzfolie sollte man nicht entfernen, da sie sich wahnsinnig schwer abziehen lässt.

Frigider foarte frumos, a fost un cadou de ziua de nastere, a fost foarte fericit. Singurul dezavantaj este că folia de protecție nu trebuie îndepărtată, deoarece este incredibil de dificil de îndepărtat.

Verificată revizuită

Ich kann natürlich nur für mein Gerät sprechen, vielleicht kühlen andere dieses Modells besser. Um die empfohlenen 7° C. im Mittelfach zu erreichen, muss ich den Kühlschrank auf 4,5 (von 5) stellen. Dies bei einer Zimmertemperatur von 22°, wie es im Hochsommer wird bleibt abzuwarten. Das Eisfach, dessen Temeratur von der Kälteeinstellung leider auch abhängt, erreicht bei Kälteeinstellung 4,5 etwa -17° C.. Schade, bei einem Grad weniger käme man in den echten Gefrierbereich, so wird das Speiseeis leider noch nicht hart (die Eiswürfel natürlich schon). Wenn man die empfohlenen 10 cm Wandabstand nicht einhält, nimmt die Kühlleistung weiter ab, das betrifft auch Heizkörper in der Nähe. Die Türfächer kann man leider nicht verändern. Die heutigen 1,5 L PET Flaschen bekommt man nicht in die Tür. Bei Verzicht aufs mittlere Türfach würde es gehen, doch traue ich den Türfächern keine all zu große Traglast zu. Da das Gemüsefach unten winzig ist und als solches kaum zu gebrauchen, habe ich es nebst unterstem Boden entfernt und stelle dort meine größeren Flaschen hin. Den Flaschenöffner an der Eisfachtür habe ich nicht angebaut, weil ich ihn nicht benutzen würde und Sorge hätte, an diesem hängenzubleiben; im ungünstigsten Fall sogar mit Verletzung. So bleiben 2 unschöne Schrauben sichtbar, die ich wenigstens mit einem Edding geschwärzt habe. Beim Putzen mit einem Lappen muss man beim Klarstein Schriftzug aufpassen. Mir ist dabei bereits das 'K' umgeknickt, ich musste es nachkleben, der Knick ist aber nun drin. Was bleibt auf der Haben-Seite: Farbe u. Design ist ordentlich, Türgriffe gefallen mir gut und die Geräuschentwicklung ist akzeptabel, alles im Verhältnis zum günstigen Preis. Angenehm fand ich die Plastikbänder um die Verpackung, an denen ich das Gerät alleine eine Treppe hochziehen konnte. Fazit. Wenn der Kühlschrankversand nicht so umständlich wäre, hätte ich es doch lieber mit einem anderen Modell probiert. So werde ich mit den Mankos leben und wenn er im Sommer die Kühlung nicht schafft, war es ein Fehlkauf und er muss dann ersetzt werden.

Bineînțeles că pot vorbi doar pentru dispozitivul meu, poate că alții de acest model se răcesc mai bine. Pentru a ajunge la 7° C recomandate în compartimentul din mijloc trebuie să setez frigiderul la 4,5 (din 5). Aceasta la o temperatură a camerei de 22°, așa cum va fi în mijlocul verii, rămâne de văzut. Compartimentul cu gheata, a carui temperatura din pacate depinde si de setarea la rece, ajunge in jur de -17° C la o setare la rece de 4,5.Pacat, cu un grad mai putin ar fi in zona congelatorului real, asa ca inghetata din pacate nu este inca tare. (cuburile de gheață, bineînțeles deja). Dacă nu păstrați distanța recomandată de 10 cm față de perete, capacitatea de răcire va continua să scadă, acest lucru este valabil și pentru caloriferele din apropiere. Din păcate, compartimentele ușilor nu pot fi schimbate. Nu poți pune în ușă sticlele PET de 1,5 L de astăzi. Ar funcționa dacă ai face fără compartimentul ușii din mijloc, dar nu cred că compartimentele ușii pot suporta prea multă greutate. Deoarece compartimentul pentru legume de mai jos este mic și cu greu poate fi folosit ca atare, l-am scos și raftul de jos și am pus acolo sticlele mele mai mari. Nu am instalat deschizatorul de sticle pe ușa congelatorului pentru că nu l-aș folosi și aș fi îngrijorat să nu fiu prins de el; în cel mai rău caz chiar și cu răni. Acest lucru lasă vizibile 2 șuruburi inestetice, pe care cel puțin le-am înnegrit cu un Edding. Când curățați cu o cârpă, trebuie să aveți grijă cu inscripția Klarstein. „K” era deja îndoit, a trebuit să-l lipic din nou, dar cuta este acum acolo. Ceea ce rămâne în plus: culoarea și designul sunt decente, îmi plac mânerele ușilor și nivelul de zgomot este acceptabil, totul în raport cu prețul mic. Mi-au plăcut curelele de plastic din jurul ambalajului, pe care le puteam folosi pentru a trage singur dispozitivul în sus pe scări. Concluzie. Dacă expedierea frigiderului nu a fost atât de greoaie, aș fi preferat să încerc un alt model. Asa ca o sa traiesc cu neajunsurile si daca nu reuseste sa se raceasca vara a fost o cumparare proasta si va trebui inlocuita.