3 ani garanție 14 zile de retur

Totul pentru o depozitare eficientă

Curățați, înghețați, pregătiți: păstrați bucătăria curată în orice moment, fără a risipi alimente. Pregătiți-vă micul dejun preferat pentru o dimineață stresantă din timp, puneți lasagna de la prânz în frigider pentru mai târziu sau luați-vă cu voi o apă minerală răcoritoare cu bucăți de lămâie, mentă și ghimbir. Depozitarea convenabilă a alimentelor vă va economisi timp și vă va oferi momente plăcute. Permiteți-ne să vă surprindem.

Recipiente practice Klarstein

Bunicii noștri au știut ce fac! Aprovizionarea cu alimente este foarte convenabilă. Indiferent dacă sunt depozitate pentru o aniversare de weekend, gătite în prealabil cu câteva zile în avans sau înghețate pentru mai târziu: această abordare nu numai că vă va economisi timpul pe care îl puteți petrece relaxându-vă, dar vă va pregăti și pentru o vizită neașteptată pentru care veți pregăti o masă generoasă imediat. În acest fel, puteți reduce, de asemenea, risipa totală de alimente, deoarece dacă nu aveți tocmai acum poftă la budinca din cornuri de ieri, o puteți păstra pentru mai târziu într-o cutie etanșă Klarstein. Încerca-ți...

Recipientele și cutii de depozitare Klarstein

Vă place să gătiți cu câteva zile înainte și să aveți mereu ceva pregătit? Vreți să aveți rezolvată depozitarea cartofilor, a cepei sau a condimentelor, așa încât ingredientele dvs. nu numai că vor fi la îndemână, da vor completa și bucătăria decorativ? Atunci sunteți la locul potrivit: recipientele și cutiile de depozitare Klarstein vă ajută să pregătiți mâncarea mai ușor ca niciodată. De la afumături reci, până la pâine proaspătă și prăjituri până la budincă. Puteți ambala totul etanș, puteți păstra totul în siguranță și puteți servi delicios la final.

Descoperiți mai multe

Mâncare bine ambalată și gustoasă luată la drum datorită Klarstein

Pregătiți-vă o gustare pentru călătorie! Dvs. și familia dvs. vă puteți bucura de mâncare pe tot parcursul zilei datorită recipientelor și cutiilor pentru gustări precum și a sticlelor de băuturi Klarstein. Gustările gătite acasă sunt hrănitoare și sănătoase. Mini bufetul de după-amiază cu ceai înghețat de casă este sursa perfectă de energie atunci când călătoriți. ​

Klarstein cutii și recipiente pentru gustări

Vrem să le luăm cu noi! De ce? Datorită cutiilor de gustări, economisiți bani, aveți gătit întotdeauna mâncare de casă exact conform ideilor dvs., vă răsfățați întotdeauna exact cu ceea ce vă place și, mai mult, vă comportați responsabil față de natură. Fie că este vorba de un mic dejun dulce, un prânz gustos sau o cină copioasă luată cu dvs.: ajutoarele Klarstein vă însoțesc peste tot. Când vă întoarceți acasă, puteți pur și simplu să le spălați în mașina de spălat vase și să le umpleți a doua zi. Așa este și mai distractiv să petreceți timp afară, nu-i așa?

Descoperiți mai multe

Sticle Klarstein

Fanta sau Capri Sonne sunt deja out! Pregătiți-vă limonadă de casă exact după gustul dvs. și luați-o cu voi oriunde. Limonada este mai gustoasă, mai sănătoasă și le veți face bucurie și copiilor cu ea. Pentru antrenament, o excursie, la birou, la școală sau grădiniță, sticlele Klarstein vă vor susține literalmente peste tot.
În plus: veți avea o băutură sănătoasă fără aditivi chimici inutili ca în băuturile cumpărate în magazin. Potolirea setei devine distractivă!

Descoperiți mai multe

În sus