Steakreaktor 2.0 grill electric

4.339,00 Lei 5.921,00 Lei Cu TVA
  • Negru
  • Grila electrică de masă
  • 1600 watt
Codul produsului: 10029610
Steakreaktor 2.0 grill electric
4.339,00 Lei 5.921,00 Lei Cu TVA
  • Pregătit pentru livrare Pregătit pentru livrare
  • Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
  • Livrare expres
  • 14 zile de retur
  • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

  • Grătar cu functionare la temperaturi înalte pentru a pregăti friptură perfectă in bucătăria de acasă

  • Intense radiatii infrarosii, max. temperatura de 850 ° C si timp scurt de incalzire: gratarul este gata de utilizare în 4,5 minute

  • Gratar cu raft retractabil cu zonă de grătar de 16 x 30 cm (Lxl)

Descrierea produsului

Steakreaktor 2.0 oferă cu temperatura sa maximă de 850 ° C, o revolutie in prepararea fripturilor. Elementele de încălzire ceramice - special concepute de către producătorul Klarstein - prajesc carnea intens. Prin intermediul acestei metode de gatit, se creează in doar câteva minute, crusta aromată, caramelizata, în timp ce interiorul fripturii rămâne suculent. Aromele eliberate în timp ce gătiti, sunt o adevarata experienta pentru gurmanzi.

Temperatura ridicată a grillului Steakreaktor 2.0 aduce secretul restaurantelor din New York si in gospodăriile slovace. Acest grill este singurul aparat casnic de acest gen, pe care il puteti utiliza în confortul din interiorul casei ,fiind ajutat si de constructia sa izolata cu racire activa , putand fi conectat la o sursa de alimentare din interiorul locuintei.

Atunci cand preparati carne, sosul care se scurge de pe carne se scurge intr-un vas special amenajat. Sosul ,se poate amesteca cu unt, ierburi si condimente, pentru a va delecta papilele . Steakreaktor grill 2.0 este un grătar cu o gamă largă de aplicatii. Fripturi la grătar preparate perfect, fripturi de carne delicioase, peste, legume si chiar deserturi. Grătarul face o crusta perfecta pentru budinci, iar crusta de pe sunca este excelentă, astfel va puteti bucura de diferite arome intense.

Operare simplă si curătare (datorită atasamentelor detasabile pentru grill ), împreună cu versatilitatea gratarului electric 2.0 Steakreaktor, va garanteaza rezultate excelente si invita gurmanzi la repetarea experientelor unice.

Caracteristici

  • Controlerul de pe partea frontală poate fi folosit intuitiv
  • Afisaj cu LED-uri cu afisarea timpului si a temperaturii
  • Răcirea activă , optimizată
  • Oprire automatăli>
  • curătare usoară datorită dispozitivelor detasabile pentru grill
  • Made in Germany
  • Putere: 1500W
  • Domeniul de temperatură (pistol cu aer cald): 400 ° C - 800 ° C
  • Alimentare: 220-240 V, 50-60 Hz
Codul produsului: 10029610

Dimensiuni și detalii tehnice

  • Dimensiuni: cca 25 x 35,5 x 40,5 cm (WxHxD)li>
  • Grilovací rošt / úžitková plocha: 18,5 x 30 cm (ŠxD) / 16 x 30 cm (ŠxD)
  • Greutate: aprox 14 kg

Ce a fost trimis

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare

Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Evaluări selectate conform presei germane
10029610_yy_0002___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
10029610_yy_0002___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
10029610_yy_0003___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
10029610_yy_0003___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
10029610_yy_0004___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
10029610_yy_0004___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
10029610_yy_0005___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
10029610_yy_0005___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
10029610_yy_0006___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
10029610_yy_0006___Testsiegel_Klarstein_Steakreaktor_Indoor_Grillgeraet_black.png
Recenziile clienților
25 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 30/07/2021

War ein Weihnachtsgeschenk. Klappt nicht so gut wie erwartet: Geht nur für kleine Steaks, für mehrere Leute nicht zu gebrauchen. Der Beschenkte ist sehr unzufrieden und hat das sehr teure Gerät weiter gegeben.

A fost un cadou de Crăciun. Nu funcționează așa de bine cum era de așteptat: funcționează doar pentru fripturi mici, nu poate fi utilizat pentru mai multe persoane. Destinatarul este foarte nemulțumit și a dat mai departe dispozitivul foarte scump.

Verificată revizuită 03/01/2020

Der Steakreaktor 2.0 erfüllt unsere Erwartungen vollkommen. Bei der richtigen Fleischqualität hervorragende Grillergebnisse. Zu r Haltbarkeit können wir noch keine Aussage treffen. Alles andere passt.

Reactorul de friptură 2.0 satisface pe deplin așteptările noastre. Cu calitatea potrivită a cărnii, rezultate excelente la grătar. Nu putem face încă declarații despre durabilitate. Orice altceva se potrivește.

Verificată revizuită 26/12/2019

Perfekt: (1) bedienungssicher schnell und einfach auch für den Hausmann mitten Heiligtum der besten aller Ehefrauen -> Küche [der Rezensent agiert normalerweise im Schnitt an drei Tagen - auch im Winter - am Großen „Weber“ auf der Terrasse], (2) sinnvoller Menüablauf, (3) Gehäuse bleibt kühl trotz Weihnachtsserienproduktion, (4) gute Postions-/Effektkombination ca. 30 cm entfernt von der Dunstabzugshaube (näher am Hauptgeschehen) war kein Plätzlein für den Beefer zu bekommen, (5) high-end Ergebnis in Kombination mit sous-vide, allerdings bei Einsatz von hoch-qualitativem Fleisch, das wir immer beim Biobauern kaufen, (6) momentan keine Erfahrung mit Fisch und Gemüse: ich werde nach „Versuchsreihe“ weiter berichten

Perfect: (1) sigur de utilizat, rapid și ușor, chiar și pentru soțul din mijlocul sanctuarului celei mai bune dintre soții -> bucătărie [recenziarul lucrează de obicei în medie trei zile - chiar și iarna - la mare „Weber” pe terasă], (2) flux sensibil de meniu, (3) carcasa rămâne rece în ciuda producției de serie de Crăciun, (4) combinație bună poziție/efect la aproximativ 30 cm distanță de hota (mai aproape de acțiunea principală) nu a fost loc pentru Beefer să obțină, (5) rezultat high-end în combinație cu sous-vide, dar cu utilizarea cărnii de înaltă calitate, pe care o cumpărăm întotdeauna de la fermieri ecologici, (6) în prezent nu există experiență cu pește si legume: Voi raporta in continuare dupa "seria de teste".

Verificată revizuită 06/11/2019

Wir waren auf der Suche nach einem Steak-Grill, der ca. 800°C erreicht. Die meisten Modelle sind gasbetrieben, was für uns nicht in Frage kam. So kamen wir zum Klarstein Steakreaktor. Wir sind damit sehr zufrieden; die Steaks bekommen eine tolle Kruste und es ist kein Vergleich zum Braten in einer Bratpfanne. Man sollte die Steaks, je nach Dicke, vorher bei 50-60°C leicht vorgaren, da sie sonst innen sehr "englisch" sind. Das Gerät heizt sehr schnell auf und alle wesentlichen Teile lassen sich entnehmen und in der Spülmaschine reinigen.

Căutam un grătar de friptură care să atingă în jur de 800°C. Majoritatea modelelor sunt alimentate pe gaz, ceea ce nu era discutabil pentru noi. Așa am ajuns la reactorul de friptură Klarstein. Suntem foarte fericiți de asta; fripturile capătă o crustă grozavă și nu există nicio comparație cu a le prăji într-o tigaie. În funcție de grosime, fripturile trebuie pregătite la 50-60°C în prealabil, altfel vor fi foarte „englezești” la interior. Aparatul se încălzește foarte repede și toate piesele esențiale pot fi îndepărtate și curățate în mașina de spălat vase.

Verificată revizuită 27/04/2019

Super Steakgrill das ist der Thermomix für Männer. Kann man nur weiterempfehlen. Klappt einwandfrei mit dem Grill- Fleisch. Es darf nur nicht zu dünn sein. Bei dickeren Filet Steaks sollte man im Sous vide Garer auf mit 54 -56 grad vorgaren. Danach noch 2min jede Seite im Reaktor und man hat das perfekte Steak. Auch Lamm und Schweinekoteletts werden traumhaft. Gerade wenn noch ein bissle Fett dran ist wird es richtig gut und bleibt innen total saftig. Man darf aber erst hinter würzen wenn das Steak zum entspannen noch in der Warmhalteschale liegt. Es empfiehlt sich den Reaktor der etwas größer als ein Kaffeemaschine ist, in der Nähe der Dunstabzugshaube aufzustellen. Damit gegebenenfalls der Bratdunst weg hat. Man kann gut mit dem Grill 4-6 Gäste kochen, das Fleisch lässt sich gut im wärmebereich aufbewahren. Auf alle Fälle ist das ein richtig toller Indoor Grill womit man viel Spaß hat! Deshalb die 5 Sterne

Super grătar de friptură acesta este Thermomix pentru bărbați. Poate fi doar recomandat. Funcționează perfect cu carnea la grătar. Pur și simplu nu poate fi prea subțire. Pentru fripturi mai groase, ar trebui să le gătiți în avans în aragazul sous vide la 54-56 de grade. Apoi 2 minute pe fiecare parte în reactor și ai friptura perfectă. De asemenea, cotletele de miel și porc sunt fantastice. Mai ales când există încă puțină grăsime pe el, devine foarte bun și rămâne complet suculent pe interior. Dar puteți condimenta doar după ce friptura este încă în vasul de încălzit pentru a vă relaxa. Este recomandabil să instalați reactorul, care este puțin mai mare decât o cafetieră, în apropierea hotei. Pentru ca vaporii de prăjire să dispară dacă este necesar. Puteți găti bine 4-6 invitați cu grătarul, carnea se poate păstra bine în zona caldă. În orice caz, acesta este un grătar de interior grozav cu care te poți distra foarte mult! De aici cele 5 stele

Verificată revizuită 08/03/2019

Wir haben ihn jetzt seit ungefähr einem halben Jahr in benutzung. Bedienung ist einfach und ein beigelegtes Heft mit Tipps für die zubereitung verschiedener Fleischsorten ist auch sehr hilfreich. Das Gerät wird schnell heiß, und zwar genau 850 °C. Der Effekt auf das Fleisch ist selbsterklärend. Steaks und viele andere Sachen werden zu einem neuen Erlebnis, da durch die Hitze das Fleisch außen leicht "karamellisiert" und man es innendrin noch medium rare hinbekommt. Reinigung ist auch einfach da alles aus dickem Edelstahl gefertigt ist und das ganze Innnengerüst sich einfach entnehmen lässt. Somit kann man es einfach auswischen und zack, wieder sauber. Top Gerät zum Stolzen Preis.

Îl folosim de aproximativ un an și jumătate acum. Este ușor de utilizat și broșura atașată cu sfaturi pentru prepararea diferitelor tipuri de carne este, de asemenea, de mare ajutor. Aparatul se încălzește foarte repede, exact 850 °C. Efectul asupra cărnii se explică de la sine. Fripturile și multe alte lucruri devin o experiență nouă, pentru că căldura „caramelizează” puțin carnea pe dinafară și o poți obține totuși mediu rară la interior. Curățarea este, de asemenea, ușoară, deoarece totul este realizat din oțel inoxidabil gros și întregul cadru interior poate fi îndepărtat cu ușurință. Deci, puteți pur și simplu să-l ștergeți și să curățați din nou. Dispozitiv de top la un preț mândru.

Verificată revizuită 19/09/2018

Also das ist wirklich ein tolles Gerät , die Steaks sind geschmacklich ein Wahnsinn, tolle Rostaromen, wir sind mehr als zufrieden! Zwei kleine Kritikpunkte: Daher es doch zu starkem Rauch kommt finden wir nicht das für Indoor geeignet ist, am Balkon oder Garten aber eine super Sache. Man kann immer nur ein oder zwei Steaks gleichzeitig machen.

Deci acesta este cu adevărat un dispozitiv grozav, gustul fripturii este uimitor, arome grozave de prăjite, suntem mai mult decât mulțumiți! Două mici puncte de critică: Nu credem că este potrivit pentru utilizare în interior din cauza fumului puternic, dar este un lucru grozav pe balcon sau grădină. Puteți găti doar una sau două fripturi odată.

Verificată revizuită 03/04/2018

Das Gerät macht einen soliden Eindruck und hält was es verspricht. Die Bedienung mit einem Knopf ist kinderleicht zu bedienen. Temperatur und Zeit werden eingestellt, dann bringt der Reaktor (der Name ist Prgramm) den Grill aud die gewünschte Temperatur. Ist diese erreicht ertönt ein Signal und das Grillgut kann eingeschoben werden. Mit Ablauf der programmierten Zeit stellt sich das Gerät aus. Die gleiche Prozedur wird nach dem Umdrehen des Fleisches narrensicher wiederholt. Das beigefügte Heft enthält einige Tips zu den Grillzeiten. Das ist anfangs ein guter Leitfaden, es macht aber mehr Spaß selbst herauszufinden wie man vorgehen sollte, damit es perfekt wird. Man kann sehr gut beobachten wie sich die starke Hitze des Reaktors im Fleisch ausbreitet und kann so den richtigen Zeitpunkt selbst bestimmen. Zur Auswahl des Geräte-Standorts sollte man erwähnen, dass es nach vorne eine enorme Hitze ausstrahlt und es je nach Betriebsrat auch Rauchentwicklung gibt. Eine Abzugshaube oder weit geöffnete Fenster sind hilfreich. Ich werde deshalb das Gerät im Sommer an einem schattigen Platz draußen betreiben. Reinigung ist problemlos. Platz auf dem Grill ist genug, um gleichzeitig 2 Personen zu versorgen. Mehrere Personen gehen ohne Probleme, da das Fleisch ruckzuck fertig ist. Noch zu den Kosten: der stolze Preis ließ mich länger nachdenken. Wer das Gerät aber nicht nur für Hühnerfleisch verwenden will wird feststellen, dass diese Investition zu den Kosten von hochqualitativen, lang abgehangenen Fleisch passt. Qualität hat seinen Preis - aber da der Gang zum teuren Steakhaus entfällt, zahlt sich der Steakreaktor schnell aus. 5 Punkte sind deshalb alles in allem vollkommen gerechtfertigt.

Aparatul face o impresie solidă și face ceea ce promite. Operarea cu un singur buton este ușor de utilizat. Se setează temperatura și ora, apoi reactorul (numele este programul) aduce grătarul la temperatura dorită. Când se ajunge la aceasta, se aude un semnal și se poate introduce mâncarea de grătar. Când timpul programat a trecut, dispozitivul se oprește singur. Aceeași procedură se repetă fără îndoială după întoarcerea cărnii. Broșura atașată conține câteva sfaturi despre timpul de preparare la grătar. Acesta este un ghid bun pentru a începe, dar este mai distractiv să-ți dai seama singur ce să faci pentru a-l face perfect. Puteți observa foarte bine modul în care căldura puternică a reactorului se răspândește prin carne și, astfel, puteți determina singur momentul potrivit. La alegerea amplasamentului aparatului, trebuie menționat că acesta radiază o căldură enormă în față și, în funcție de consiliul de întreprindere, există și dezvăluire de fum. O hotă sau ferestrele larg deschise sunt utile. Prin urmare, voi opera aparatul vara într-un loc umbrit afară. Curățarea este ușoară. Există suficient spațiu pe grătar pentru a hrăni 2 persoane în același timp. Mai multe persoane merg fără probleme pentru că carnea este gata în cel mai scurt timp. Acum la costuri: prețul mândru m-a făcut să mă gândesc mai mult. Cu toate acestea, dacă nu doriți să utilizați unitatea doar pentru pui, veți descoperi că investiția este potrivită pentru costul cărnii de înaltă calitate, îmbătrânită. Calitatea are prețul ei - dar, din moment ce nu este nevoie să mergeți la steakhouse scump, reactorul de friptură se plătește rapid. În total, 5 puncte sunt deci complet justificate.

Verificată revizuită 22/12/2017

Habe mir den Steakreaktur zu Weihnachten gegönnt und wurde nicht enttäuscht. Die Bedienung ist kinderleicht. Einmal drehen um die Temperatur einzustellen, drücken, nochmal drehen für die gewünschte Zeit - fertig. Mehr braucht man nicht. Die Filet-Steaks sind mir schon beim ersten Versuch auf den Punkt gelungen. Man kann damit natürlich viel mehr als nur tote Kühe verarbeiten, auch Fisch und Huhn, sogar Grillgemüse. Was nicht so gefällt: Die Anleitung könnte ausführlicher sein, z.B. zum Thema Wartung/Reinigung. Das Fett spritzt leider nach oben an die Heizung und entzündet sich. Keine Ahnung wie ich die wieder sauber bekomme, da ein Gitter davor ist. Beim Ausbauen der Bleche ist mir aufgefallen, dass die teilweise recht scharf sind. Die könnten besser abgerundet sein.

M-am răsfățat cu Steakreaktur de Crăciun și nu am fost dezamăgită. Operația este o joacă de copii. Rotiți o dată pentru a seta temperatura, apăsați, întoarceți din nou pentru timpul dorit - gata. Asta e tot ce ai nevoie. Fripturile de file au lovit locul din prima încercare. Bineînțeles că îl puteți folosi pentru a procesa mult mai mult decât doar vaci moarte, de asemenea pește și pui, chiar și legume la grătar. Ce nu îmi place atât de mult: Instrucțiunile ar putea fi mai detaliate, de exemplu pe subiectul întreținere/curățare. Din păcate, grăsimea se stropește pe încălzitor și ia foc. Habar n-am cum le pot curăța din nou pentru că în fața lor este o grilă. La îndepărtarea tablei, am observat că unele dintre ele sunt destul de ascuțite. Ar putea fi rotunjite mai bine.

Verificată revizuită 10/12/2017

bin seit März 2017 zufriedener Nutzer dieses Teils. Ich habe bwusst bis jetzt mit der Rezession gewartet, erst mal kennenlernen, nutzen und dann plaudern. Zum verwndeten Fleisch : 4 bis 6 Wochen trocken gereift, 600 bis 800 Gramm, am Stück natürlich. Vor dem Grillen ein paar Stündchen im Sous Vide bei 54 °C. Vor dem Beefen (Reaktören ?) trocknen (paar Minuten im Baumwoll Geschirrtuch) Salzflocken drauf und innerhalb 2 Minuten in den Reaktor. Grosse Stücke eher mit Abstand zum Brenner, wird gleichmässiger braun. 2 Minuten dann wenden. Raus und leicht zuckern, auch warmes dunkles Bier mit Honig bringt`s. Nochmals jede Seite 2 bis 3 Minuten, fertig. Auf einen vorgewärmten Metallteller, Haube drüber, nach 2 bis 3 Minuten wenden. Weitere 2 bis 3 Minuten Ruhe gönnen dann aufschneiden. Eben klassisch, ohne Schmackes...., Genuss pur. Mein Reaktor steht dauerhaft im geschützten Aussenbereich, ich grille auch im Winter im Freien. Ich weiss, kann nicht jeder, aber in der Küche ist mir das Teil zu heftig. Viel bemeckert wird der angeblich zu kleine Garraum. Aber 1 kg am Stück passt rein, mit Abstand zum Heizelement wird`s auch rundum braun. Für Grossfamilien oder Flachsteakgriller gib`s ja auch grössere Geräte, halt zum grösseren Preis. Das Preisgemeckere find ich eh kindisch, der Klarstein hat seinen Preis und den ist er wert. Wem`s zuviel ist der lass es eben, aber nicht in der Gemeinde rumsülzen.... Putzen absolut einfach, wurde ja auch des öfteren gelobt. Sauber verarbeitet, alle wichtigen Teile aus dickem Edelstahl. Zum Preis, ist gerechtfertigt, liegt eh eher im unteren Bereich. Zuverlässig ist das Teil auch, Aufheizzeit bemerkenswert kurz. Einknopfbedienung ist super, grosser Knopf, kein Firlefanz, geht Ratz Fatz... Und auch mehrere Durchgänge, wenn`s eben mal mehr sein soll, schafft das Gerät ohne Probleme. Bisserl kreativ müsst`s eben schon sein .... Tip, das Fleisch eher öfter wenden, man hat die bessere Kontrolle und der Saft verteilt sich besser. Vorher bei > 50 °C im Sous Vide oder Dämpfer, die Kerntemperatur passt dann und man muss nur noch Farbe und Röstaromen erzeugen (reaktören ?) Soße wird extra erzeugt, aber zuwas Soße ? Allen viel Spass und puren Fleischgenuss vom Feinsten. Und, Fleisch hat keine Poren, Blut schon gleich gar nicht. Nicht von mir, Quellen allerding unbekannt: "was ist Vegan, kann man das essen ?" "bis 400 Gramm ist`s ein Steak, ab 400 Gramm ein Braten" bin zwar anderer Meinung, aber trotzdem gut gesprochen

Sunt un utilizator mulțumit al acestei părți din martie 2017. Am așteptat în mod deliberat până acum recesiunea, am cunoscut-o mai întâi, o folosesc și apoi vorbesc. Despre carnea folosită: învechită la uscat timp de 4 până la 6 săptămâni, 600 până la 800 de grame, într-o bucată, desigur. Înainte de a găti la grătar, sous vide timp de câteva ore la 54 °C. Înainte de a-l pune (reactoarele?) uscați fulgii de sare (câteva minute într-un prosop de bumbac) și puneți-l în reactor în decurs de 2 minute. Bucățile mai mari mai la distanță de arzător, se vor rumeni mai uniform. 2 minute apoi intoarceti. Out și ușor zaharat, chiar și bere neagră caldă cu miere funcționează. Din nou fiecare parte 2-3 minute, gata. Pune capacul pe o placă metalică preîncălzită și întoarce-l după 2 până la 3 minute. Lăsați încă 2 până la 3 minute să se odihnească, apoi tăiați. Doar clasic, fără gust...., pură plăcere. Reactorul meu este permanent intr-o zona protejata exterioara, fac gratar in aer liber chiar si iarna. Știu că nu toată lumea o poate face, dar în bucătărie este prea mult pentru mine. Spațiul de gătit presupus prea mic este o mulțime de critici. Dar se potrivește câte 1 kg la un moment dat, cu distanța față de elementul de încălzire, devine și maro peste tot. Pentru familiile numeroase sau gratarele cu fripturi plate, exista si aparate mai mari, dar la un pret mai mare. Mi se pare copilaroasa plangerea de pret, Klarstein-ul are pretul lui si merita. Dacă este prea mult pentru tine, lasă-l, dar nu te încurca în comunitate... Curățarea este absolut ușoară, iar asta este adesea lăudat. Manopera curata, toate piesele importante din otel inoxidabil gros. Pretul este justificat, oricum e mai degraba in gama inferioara. Piesa este, de asemenea, fiabilă, iar timpul de încălzire este remarcabil de scurt. Funcționarea cu un singur buton este super, buton mare, fără bibelouri, funcționează Ratz Fatz... Și dispozitivul gestionează și mai multe treceri, dacă trebuie mai multe, fără probleme. Trebuie doar să fie puțin creativ... Sfat, întoarceți carnea mai des, aveți un control mai bun și sucul este mai bine distribuit. În prealabil la > 50 °C în sous vide sau aburit, temperatura miezului este atunci corectă și trebuie doar să creați culoare și arome prăjite (reactor?) Sosul se produce separat, dar ce sos? Distrați-vă și bucurați-vă de carne pură la maxim. Și, carnea nu are pori, sângele cu siguranță nu. Nu de mine, ci de surse necunoscute: „Ce este vegan, poți să-l mănânci?” „Până la 400 de grame e friptură, de la 400 de grame e friptură” Am altă părere, dar tot e bine spus

Verificată revizuită 07/10/2017

Die durchaus gegenteiligen Bewertungen und Aussagen hier und in diversen Foren hatten mich lange überlegen lassen, ob es dieses Gerät sein sollte. Nach der Leistungserhöhung fiel dann die Entscheidung leichter, zumal damals noch der alte Preis galt. Einige gute Kilo Fleisch und einige Testesser später steht fest, dass es bei Weitem kein Fehlkauf war - im Gegenteil. Statt dessen stellte sich die Frage, wie einige anderslautende Einschätzungen wohl zustande kamen. Das Aufheizen ist in wenigen Minuten erledigt. Die Einstellung mit nur einem Knopf war anfangs etwas gewöhnungsbedürftig (es dauert einige Sekunden, bis die Temperatur hochzählt und damit die Aufheizbestätigung erfolgt). Da das Fleisch grundsätzlich Sous vide vorgegart wurde (gut trockentupfen nicht vergessen!), waren auch innerhalb von Minuten Ergebnisse wie auf den Produktfotos erzielbar. Genau dafür wurde der Reaktor gekauft und das bringt er dann auch. Dabei lohnt es sich aber, mit Temperatur, Dauer und vor allem Abstand zum Brenner zu experimentieren, da die Brennerfläche kleiner als die Rostfläche ist und somit unterschiedlich großes Gargut nicht überall mit gleicher Hitze gegart werden kann. Bei fetthaltigeren Fleischsorten entsteht zwar schnell ein gutes Röstaroma, die Rauchentwicklung beim Auftreffen von Fettspritzern auf den Brenner dürfte empfindliche Nasen gerade beim Gebrauch in der Wohnung wohl stören können. Mit einem Platz unter einer guten Ablufthaube ist das aber gut lösbar, zumal der Reaktor sehr gut gedämmt ist, sodass außen keinerlei Strahlungswärme ankommt - abgesehen vom Rosthalter, der sehr schnell heiß wird - das Abnehmen vergisst man nur einmal. GN-Gastroschalen, etwa für Grill-Beilagen, passen zwar in den Garraum, nicht aber in die Führungsschienen und müssen daher auf dem (benutzten) Rost abgestellt werden. Nach Beendigung des Grillens dauert es wesentlich länger, den Reaktor auf Ausschalttemperatur abzukühlen (bleibt automatisch so lange eingeschaltet), als das Aufheizen benötigte. Die Reinigung ist ein Kinderspiel: den Edelstahl-Garraum entnehmen und kurz abgespült in den Geschirrspüler. Fertig. Alles in allem ein sehr gutes Gerät für zwei Personen, für drei bis vier sollte man schon gut planen, da die Portionsgrößen schnell die nutzbare Grillfläche überschreiten.

Recenziile și declarațiile destul de contrare de aici și de pe diverse forumuri m-au făcut să mă gândesc mult timp dacă ar trebui să fie acest dispozitiv. După creșterea performanței, decizia a fost mai ușoară, mai ales că vechiul preț era încă valabil la acea vreme. Câteva kilograme bune de carne și câțiva mâncători de teste mai târziu, este clar că a fost departe de a fi o cumpărare proastă – dimpotrivă. În schimb, a apărut întrebarea cum au apărut unele dintre evaluările diferite. Încălzirea se face în câteva minute. Setarea cu un singur buton a durat puțin pentru a ne obișnui la început (este nevoie de câteva secunde pentru ca temperatura să crească și să confirme astfel încălzirea). Deoarece carnea a fost întotdeauna pre-gătită sous vide (nu uitați să uscați!), rezultatele așa cum se arată în fotografiile produsului au fost atinse în câteva minute. Exact pentru asta a fost cumpărat reactorul și asta aduce. Cu toate acestea, merită să experimentați temperatura, durata și, mai ales, distanța de la arzător, deoarece suprafața arzătorului este mai mică decât suprafața grilei și, prin urmare, alimente de diferite dimensiuni nu pot fi gătite cu aceeași căldură peste tot. Tipurile de carne grasă dezvoltă rapid o aromă bună de prăjită, dar fumul care se dezvoltă atunci când stropii de grăsime lovesc arzătorul poate deranja probabil nasurile sensibile, mai ales atunci când sunt folosite în casă. Cu un loc sub o hota de evacuare buna insa, acest lucru este usor de rezolvat, mai ales ca reactorul este foarte bine izolat, astfel incat nicio caldura radianta sa nu ajunga in exterior - in afara de suportul gratarului, care se incalzeste foarte repede - uiti doar sa scoateți-l o dată. Tăvile gastro GN, de exemplu pentru garniturile la grătar, se potrivesc în spațiul de gătit, dar nu și în șinele de ghidare și, prin urmare, trebuie așezate pe grătarul (utilizat). După ce gătirea este completă, durează mult mai mult timp pentru a răci reactorul până la temperatura de oprire (rămâne aprins automat atât de mult timp) decât a fost nevoie pentru a se încălzi. Curățarea este o joacă de copii: scoateți camera de gătit din oțel inoxidabil și clătiți-o pentru scurt timp în mașina de spălat vase. Complet. Una peste alta, un dispozitiv foarte bun pentru două persoane, dar ar trebui să planificați bine pentru trei până la patru, deoarece dimensiunile porțiilor depășesc rapid suprafața de grătar utilă.

Verificată revizuită 16/06/2017

Ob man es braucht oder nicht muss jeder für sich selbst entscheiden. Ich habe mich für JA entschieden und es meinem Mann zum Geburtstag geschenkt. Es heitzt sehr schnell auf (einstelliger Minutenbereich) und das Steak ist auf Grund der hohen Hitze auch schnell zubereitet. Das Geschmackserlebnis ist dann um ein vielfaches besser als wenn man das Steak in der Pfanne zubereitet. Die Rauchentwicklung ist normal.

Fiecare trebuie să decidă singur dacă are nevoie sau nu. Am ales DA și i-am dat soțului meu de ziua lui. Se încălzește foarte repede (minute cu o singură cifră) și friptura se prepară și ea rapid din cauza căldurii mari. Experiența gustativă este atunci de multe ori mai bună decât dacă ai pregăti friptura în tigaie. Dezvoltarea fumului este normală.

Verificată revizuită 25/05/2017

Bisher kannte ich nur gasbetriebene Hochleistungsgriller. Mir ist das Hantieren mit Gasflaschen, noch dazu im Wohnbereich nicht sympathisch. Als ich sah, dass es jetzt den Steakreaktor auf Elektrobasis gibt, habe ich sofort zugeschlagen. Die Lieferung erfolgte prompt. Die Inbetriebnahme ist spielend leicht von der Hand gegangen und bereits das erste Ribey-Steak gelang hervorragend. Dieses Gerät kann ich nur wärmstens empfehlen - es ist sein Geld wert ! Hanns H, Schubert

Până acum știam doar grătare performante pe gaz. Nu-mi place să manipulez buteliile de gaz, mai ales în zona de zi. Când am văzut că reactorul electric pentru friptură era acum disponibil, am sărit imediat la el. Livrarea a fost prompta. Punerea în funcțiune a fost o joacă de copii și prima friptură cu friptură a ieșit excelent. Nu pot decât să recomand cu căldură acest dispozitiv - își merită banii! Hanns H, Schubert

Verificată revizuită 26/04/2017

Sehr gutes Produkt hier meine Pros und Cons: Pros: Super Grill Ergebnis! Das ist für mich schon mal das Wichtigste an einem Grill. Weniger Rauchentwicklung als in der Pfanne Kann in der Küche verwendet werden. Geht mit Strom, somit kein Gas notwendig Leicht zu reinigen Heizt sehr schnell auf 850 Grad Cons: Die Bedienung mit dem Drehknopf ist finde ich nicht intuitiv. Könnte eine etwas größere Grillfläche bieten Preis Die Cons sind auf jeden Fall meckern auf höchstem Niveau. 600€ sind nun mal eine Stange Geld jedoch sind die Konkurrenzproduke auch nicht billiger und insofern ist der Preis gerechtfertigt. Auch die Grillfläche ist bei dem Preis OK. Ich kann das Produkt uneingeschränkt empfehlen und habe viel Spass damit.

Produs foarte bun, iată avantajele și dezavantajele mele: Pro: rezultat super grill! Pentru mine, acesta este cel mai important lucru despre un grătar. Mai putin fum decat in tigaie.Poate fi folosit in bucatarie. Funcționează cu electricitate, deci nu este nevoie de gaz Ușor de curățat Se încălzește foarte repede până la 850 de grade Contra: nu mi se pare intuitivă funcționarea cu butonul rotativ. Ar putea oferi o suprafață de grătar puțin mai mare Preț Contra sunt cu siguranță nemulțumiri la cel mai înalt nivel. 600€ sunt mulți bani, dar produsele concurente nu sunt mai ieftine și în acest sens prețul este justificat. Suprafața grătarului este și ea OK pentru preț. Pot recomanda produsul fara rezerve si sa ma distrez foarte mult cu el.

Verificată revizuită 23/04/2017

Das Gerät ist eine gelungene Alternative zu Gasgrills. Ob auf dem Balkon oder in der Küche ohne viel Aufwand verwendbar. Nach ein bisschen Einarbeitungszeit werden die Steaks und andere Grill u. Überbackgerichte sehr gut. Es ist auch eine Alternative, für kleinere Gastronomieeinrichtungen, zu den Im Gastrobereich angebotenen Großgeräten! Eine Tropfschale am Gerät, ev. ausziehbar, wäre sinnvoll da beim Fleischwenden einiges vor das Gerät tropft. Für einen optimalen Einsatz wäre eine stufenlose Verstellung der Einschubhöhe perfekt. MfG Gerd Henschel

Aparatul este o alternativă de succes la grătarele pe gaz. Poate fi folosit pe balcon sau in bucatarie fara prea mult efort. După puțin antrenament, fripturile și alte preparate la grătar și la cuptor sunt foarte bune. Este si o alternativa, pentru facilitatile de catering mai mici, la aparatele mari oferite in sectorul catering! O tavă de picurare pe dispozitiv, eventual extensibilă, ar fi utilă pentru că niște picături în fața aparatului la întoarcerea cărnii. Pentru o utilizare optimă, reglarea continuă a înălțimii de inserție ar fi perfectă. Cu stimă, Gerd Henschel

Verificată revizuită 11/04/2017

Dieser Grill ist wirklich der absolute Hammer , ich fahre sonst richtig weit um ein gute Steak zu essen , in Düsseldorf oder Dortmund gibt es Restaurants die Steaks bei 850 Grad grillen , denn bei 850 Grad wir ein Steak einfach Weltklasse !!! Jetzt keine Fahrerei mehr !! Keine 6 Minuten und ein super gegrilltes Steak liegt auf dem Teller , echt irre gut. Ich kann den Grill nur 100% empfehlen.

Acest gratar este chiar minunat, in rest conduc foarte departe sa mananc o friptura buna, in Düsseldorf sau Dortmund sunt restaurante care gratar fripturi la 850 de grade, pentru ca la 850 de grade o friptura este pur si simplu de clasa mondiala!!! Acum nu mai conduceți!! Mai puțin de 6 minute și o friptură super la grătar este în farfurie, foarte bună. Pot recomanda doar gratarul 100%.

Verificată revizuită 04/04/2017

Funktioniert einwandfrei ! Nach ein bisschen Probieren mit den Zeiten und Einstellungen erhält man das perfekte Steak. Allerdings doch eher im Aussenbereich anzuwenden, da man in geschlossenen Räumen dann doch selbst wie das Steak riecht !

Functioneaza impecabil! După câteva încercări și erori cu orele și setările, obțineți friptura perfectă. Cu toate acestea, este mai probabil să fie folosit în aer liber, pentru că miroși chiar ca friptura în camere închise!

Verificată revizuită 03/04/2017

Dieser Oberhitzegrill ist wirklich so gut, wie er verspricht. Natürlich braucht das Steak nicht 60 Sekunden, wie angegeben, sondern eher 120 Sekunden von jeder Seite aber, und jetzt kommt das aber: es funktioniert einwandfrei. Steaks sind zart, außen schöne Maillardreaktionen (schöne Kruste).Thunfisch wird außen knusprig und bleibt innen, wie gewünscht rot. Der Grill kommt schnell auf Temperatur, beim Grillen qualmt so gut wie nichts und das Gerät bleibt während des Betriebes außen Handkalt. Der 230V Stecker macht das Gerät ideal zum Indoorbetreiben. Einziges Manko ist die Garraumgröße, es passt halt nur ein Rib-Eye Steak hinein und ist damit eher für private Haushalte geeignet. Fazit: Super Gerät mit beschränkter Füllmenge. Klare Kaufempfehlung vom Profi

Acest grătar de căldură superior este într-adevăr la fel de bun pe cât promite. Bineînțeles, friptura nu durează 60 de secunde așa cum este anunțat, ci mai degrabă 120 de secunde pe fiecare parte și iată treaba: funcționează perfect. Fripturile sunt fragede, reacții Maillard drăguțe la exterior (crusta frumoasă).Tonul devine crocant la exterior și rămâne roșu pe interior, după dorință. Gratarul se incalzeste rapid, aproape nimic nu fumeaza la gratar si exteriorul aparatului ramane rece la atingere in timpul functionarii. Fișa de 230 V face ca dispozitivul să fie ideal pentru utilizare în interior. Singurul dezavantaj este dimensiunea camerei de gătit, se potrivește doar unei fripturi și, prin urmare, este mai potrivită pentru gospodăriile private. Concluzie: Super dispozitiv cu o capacitate limitată. Recomandare clară de cumpărare de la profesionist

Verificată revizuită 21/02/2017

teuer aber sehr gut ein stern abzug wegen dem preis heute bekommen u. gleich getestet bin begeistert vom grillergebnis #nackenstaek u.paprika# die verarbeitung des grill ist top

scump dar foarte bun am primit o deducere de stea din cauza prețului de astăzi și l-am testat imediat. Sunt entuziasmat de rezultatul grătarului #nackenstaek u.paprika# prelucrarea grătarului este de top

Verificată revizuită 16/12/2016

Das perfekt gegrillte Steak – gibt es das wirklich?
… mit dem Klarstein Steakreaktor kein Problem!
Bisher dachte ich, das ultimative Steak kommt vom Holzkohlegrill, aber da kannte ich den Steakreaktor noch nicht. Da man im Augenblick viel von dem Grillen mit Hochtemperaturen hört, habe ich mich entschieden einen solchen Grill in Form des Steakreaktors von Klarstein auch einmal auszuprobieren, zumal wir alle Rumpsteaks und Co. lieben.

Was ist der Steakreaktor eigentlich?
Der Steakreaktor ist ein sogn. Hochtemperaturgrill. Er entwickelt eine Hitze von bis zu 850°C in kürzester Zeit.
Diese extreme Temperatur sorgt dafür, dass ein Steak von außen kross und knusprig, von innen saftig und rosig wird.

Der erste Eindruck
Ich war im ersten Moment richtig erstaunt über die geringe Größe des Gerätes und im zweiten Moment von seinem Gewicht!
Der Steakreaktor wiegt nämlich stolze 14 kg bei einer Größe von 25 cm x 35,5 cm x 40,5 cm (B x H x T).
Aufgefallen ist mir direkt sein stylishes Auftreten. Von außen Schwarz gehalten wirkt er sehr elegant und ansprechend. Der Kontrast zum Edelstahl, welches sich im Grilleinsatz und Rost zeigt, ist hier sehr gelungen.

Beschreibung
Auf der Rückseite des Gerätes befindet sich die Ein-/Aus-Taste. Im Frontbereich sind das LED-Display sowie das steuerbare Bedienelement angesiedelt.
Im Innern befindet sich das Herz des Steakreaktors: das Keramikheizelement. Der Grilleinsatz mit den entsprechenden Führungsschienen für Rost und Ablaufschale befindet sich im schwarzen Metallgehäuse, welches doppelt isoliert wurde.
Fünf unterschiedliche Führungsschienen sorgen dafür, dass man sein Grillgut ganz individuell grillen kann. Unten ist Platz für die Auffangschale, die ohne Probleme Fett und Fleischsaft auffängt.
Ein externer Griff sorgt für den nötigen Schutz, um problemlos den Rost aus dem Gerät zu nehmen.

Aufstellen des Gerätes
Aufgrund der Tatsache, dass der Steakreaktor eine höllische Hitze von bis zu 850 °C entwickelt, ist es ratsam folgende Regeln zu beachten:
Das Gerät sollte einen Mindestabstand zur Wand und seitlich von mindestens 15 cm haben. Nach oben hin sollte der Abstand 50 cm betragen. Die untere Lüftung ist durch die Füßchen bereits gewährleistet, die sich unter dem Gerät befinden. Beachtet man diese Regeln, dann steht einem ein wunderbarer Grillgenuss bevor!

Funktionsweise
Der Steakreaktor entwickelt eine Hitze von bis zu 850 °C. Diese kann durch das steuerbare Bedienelement optimal eingestellt werden. Die Temperaturwahl liegt zwischen 400 °C und 850 °C.
Sowohl Grillzeit wie auch Temperatur werden mittels des Drehreglers eingestellt. Der Drehregler verfügt über die Temperaturbereiche: low temperature (niedrige Temperatur), more is more (mehr ist mehr) und hotter than hell (heißer als die Hölle).
Hotter than hell ist auch die Temperatur, die ich für meine Steaks gewählt habe. Aufgrund der extrem hohen Temperatur, der das Fleisch plötzlich ausgesetzt wird, ziehen sich die Fasern an der Oberfläche sofort zusammen, dadurch entstehen die Kruste und dieses unvergleichliche Röstaroma.
Der Steakreaktor bietet die Möglichkeit der Zeiteinstellung. Hierzu kann man den Steakreaktor maximal bis zu 9,5 Minuten je Grillvorgang einstellen.
So schnell, wie der Steakreaktor auf seine Höchsttemperatur kommt, so schnell kühlt er auch wieder, dank des darin verbauten Kühlsystems ab.

Im Praxistest
Bevor man beginnt, sollte man zunächst alle Teile gründlich abwaschen. Hierzu kann man ganz einfach den kompletten Grilleinsatz herausnehmen. Ebenso einfach erfolgt der Einsatz. Man sollte sich aber vergewissern, dass der Grilleinsatz ein eingerastet ist. Dies erkennt man daran, dass sich der Grilleinsatz nicht mehr einfach so herausziehen lässt, da er in die dafür vorgesehenen Aussparungen eingerastet ist.

Vorbereitung
Je nach Stärke des Fleisches sollte man nun anhand der mitgelieferten Tabelle Temperatur und Zeit wählen.
Meine Steaks waren gut 300 g schwer und so habe ich pro Seite 2 Minuten sowie eine Minute für das Wenden des Fleisches eingerechnet. Also insgesamt 5 Minuten!
Dabei habe ich die höchste Grilltemperatur gewählt. Nun beginnt das Gerät zu arbeiten und heizt sich auf. Dies kann man gut anhand der Lüftergeräusche feststellen, die sich bereits nach kurzer Zeit einstellen.
Der ganze Vorgang dauert etwa 6 Minuten und der Steakreaktor hat seine Höchsttemperatur von 850 °C erreicht. Dabei ertönt ein akustisches Signal.

Grillvorgang
Nun habe ich das Grillgut auf den Rost gelegt und in den Steakreaktor geschoben. Hierbei habe ich die Schiene 2 gewählt (wurde auch so in der Gebrauchsanweisung angegeben). Nach kurzer Zeit hört man schon die typischen Grillgeräusche, die das Fleisch bei solch einer Temperatur wiedergibt. Nach 2 Minuten habe ich das Fleisch mit Hilfe des externen Metallgriffs herausgenommen und gewendet. Nun konnte das Fleisch weitere 2 Minuten garen.
Während dieser Aktion – also dem Herausnehmen des Fleisches – verliert der Steakreaktor an Temperatur. Diese ist aber nur gering – ca. 10 °C. Der Steakreaktor holt die Temperatur aber rasch wieder ein und das Fleisch kann weiter auf 850 °C gegrillt werden.
Anhand des Displays konnte ich sowohl die Restlaufzeit wie auch die aktuelle Temperatur ablesen und war so immer auf der sicheren Seite.
Nachdem die Grillzeit abgelaufen war, ließ ich die Steaks noch ca. 6 Minuten auf der untersten Schiene (Schiene 5) des Grilleinsatzes ruhen. Die Hitze, die sich nach Abschalten des Gerätes noch im Gerät befindet, ist völlig ausreichend, um das Fleisch noch etwas nachzugaren und vor allem heiß zu lassen.

Das Grillergebnis
Das Fleisch war von außen wunderbar kross und knusprig, der Geruch typisch für ein frisch gegrilltes Steak. Nach dem Anschneiden war das Fleisch von innen zart rose und saftig.
Natürlich fehlen hier die typischen Grillstreifen, die man vom Holzkohlegrill her kennt, aber dem Geschmack tut dies keinen Abbruch. Das Fleisch hat einen wunderbar kernigen und reinen Geschmack.
Der Steakreaktor eignet sich einfach ideal für alle Fleisch- und Fischsorten. Bei Fleisch habe ich schon Rumpsteak, Entrecote und Filet sowie marinierte und vor gegarte Spareribs gegrillt. Das Ergebnis war bei allen Varianten lecker und wunderbar!

Was kann man im Steakreaktor noch zubereiten?
Im Grunde alles, was man auch auf einen Grill legen würde. Hier ist der Fantasie keine Grenze gesetzt und so kann man z.B. neben verschiedenen Fleisch- und Fischsorten auch Gemüse und Obst grillen.

Reinigung
Die Reinigung ist wirklich leicht. Da man hier die komplette Grilleinheit herausnehmen kann, lässt sich das Gerät völlig unkompliziert reinigen.

Fazit
Wer schon immer das perfekte Steak haben wollte, der dürfte mit dem Steakreaktor genau das bekommen: ein Steak in New Yorker Steakhouse Qualität, außen kross und innen zart, rosa und saftig!
Übrigens: Wer sein Steak lieber well done haben will – so wie ich, der lässt es einfach eine Minute länger auf dem Rost und gibt statt 5 Minuten 6 Minuten im Grillvorgang ein!

Friptura perfect la gratar - asta chiar exista? ... nicio problemă cu reactorul de friptură Klarstein! Până acum credeam că cea mai bună friptură vine de la grătarul cu cărbune, dar nu știam despre reactorul de friptură. Întrucât auzim multe despre grătar la temperaturi ridicate în acest moment, m-am hotărât să încerc un astfel de grătar sub forma reactorului de friptură Klarstein, mai ales că toți iubim fripturile de crup și altele asemenea. Ce este de fapt reactorul de friptură? Reactorul de friptură este un așa-zis grătar de temperatură ridicată. Dezvoltă o căldură de până la 850°C într-un timp foarte scurt. Această temperatură extremă asigură că o friptură este crocantă și crocantă la exterior și suculentă și roz pe interior. Prima impresie La început am fost uimit de dimensiunea redusă a dispozitivului și a doua de greutatea acestuia! Reactorul de friptură cântărește 14 kg și măsoară 25 cm x 35,5 cm x 40,5 cm (l x l x a). I-am observat imediat aspectul elegant. Negru la exterior, arată foarte elegant și atrăgător. Contrastul cu oțelul inoxidabil, care este afișat în inserția și grătarul grătarului, este foarte reușit aici. Descriere Butonul de pornire/oprire este situat pe spatele dispozitivului. Afișajul LED și elementul de control controlabil sunt situate în zona frontală. În interior se află inima reactorului de friptură: elementul de încălzire ceramic. Inserția grătarului cu șinele de ghidare corespunzătoare pentru grătar și tava de scurgere se află în carcasa metalică neagră, care a fost dublu izolata. Cinci șine de ghidare diferite vă asigură că vă puteți grătar mâncarea individual. În partea de jos există spațiu pentru tava de picurare, care adună cu ușurință grăsimea și sucurile de carne. Un maner exterior ofera protectia necesara pentru a scoate usor grila din aparat. Instalarea dispozitivului Datorită faptului că reactorul de friptură dezvoltă căldură infernală de până la 850 °C, este recomandabil să respectați următoarele reguli: Dispozitivul trebuie să aibă o distanță minimă de cel puțin 15 cm față de perete și lateral. . În partea de sus, distanța ar trebui să fie de 50 cm. Ventilația inferioară este deja asigurată de picioare, care se află sub dispozitiv. Dacă respectați aceste reguli, puteți aștepta cu nerăbdare o experiență minunată de grătar! Cum funcționează Reactorul pentru friptură dezvoltă căldură de până la 850 °C. Acesta poate fi setat optim folosind elementul de comandă controlabil. Selecția temperaturii este între 400 °C și 850 °C. Atât timpul de grătar, cât și temperatura sunt setate cu ajutorul butonului rotativ. Cadranul are intervale de temperatură: temperatură scăzută, mai mult este mai mult și mai fierbinte decât naiba. Mai fierbinte decât dracu este și temperatura pe care am ales-o pentru fripturile mele. Datorită temperaturii extrem de ridicate la care carnea este expusă brusc, fibrele de la suprafață se contractă imediat, creând crusta și acea aromă incomparabilă de prăjită. Reactorul de friptură oferă posibilitatea de a seta ora. Reactorul de friptură poate fi setat pentru maximum 9,5 minute pentru fiecare proces de grătar. Datorită sistemului de răcire încorporat, reactorul pentru friptură se răcește la fel de repede pe măsură ce atinge temperatura maximă. În testul practic Înainte de a începe, mai întâi trebuie să spălați bine toate piesele. Puteți îndepărta cu ușurință întreaga inserție a grătarului în acest scop. Este la fel de ușor de utilizat. Dar ar trebui să vă asigurați că inserția grătarului este blocată pe loc. Acest lucru se poate vedea din faptul că inserția grătarului nu mai poate fi scoasă cu ușurință, deoarece s-a încleștat în adânciturile prevăzute. Preparare În funcție de grosimea cărnii, acum ar trebui să selectați temperatura și timpul folosind tabelul furnizat. Fripturile mele erau de 300 g, așa că am lăsat 2 minute pe parte plus 1 minut pentru a răsturna carnea. Deci un total de 5 minute! Am ales cea mai mare temperatura de gratar. Acum dispozitivul începe să funcționeze și se încălzește. Acest lucru se vede clar din zgomotul ventilatorului, care se instalează după o perioadă scurtă de timp. Întregul proces durează aproximativ 6 minute, iar reactorul pentru friptură a atins temperatura maximă de 850 °C. Se aude un semnal acustic. Procesul de grătar Am așezat acum mâncarea de grătar pe grătar și am împins-o în reactorul de friptură. Aici am ales atela 2 (a fost precizat ca atare si in instructiunile de utilizare). După puțin timp se aud deja zgomotele tipice de grătar pe care le face carnea la o asemenea temperatură. După 2 minute am scos carnea folosind mânerul metalic exterior și am răsturnat-o. Acum carnea se poate găti încă 2 minute. În timpul acestei acțiuni - adică îndepărtarea cărnii - reactorul de friptură își pierde temperatura. Dar aceasta este doar scăzută – aproximativ 10 °C. Cu toate acestea, reactorul de friptură ajunge rapid din urmă cu temperatura și carnea poate continua să fie prăjită la 850 °C. Folosind afișajul, am putut citi atât timpul de funcționare rămas, cât și temperatura actuală, așa că am fost mereu în siguranță. După ce a expirat timpul de grătar, am lăsat fripturile să se odihnească aproximativ 6 minute pe șina de jos (șina 5) a inserției pentru grătar. Căldura care este încă în dispozitiv după ce dispozitivul a fost oprit este complet suficientă pentru a continua gătitul cărnii și, mai ales, pentru a o menține fierbinte. Rezultatul la gratar Carnea a fost minunat de crocanta la exterior, mirosul tipic unei fripturi proaspat la gratar. După tăiere, carnea a fost fragedă și suculentă pe interior. Bineînțeles, aici lipsesc urmele tipice de grătar pe care le cunoașteți de la grătarul cu cărbune, dar acest lucru nu slăbește gustul. Carnea are un gust minunat de robust și pur. Reactorul pentru friptură este pur și simplu ideal pentru toate tipurile de carne și pește. Când vine vorba de carne, am deja friptură de crupă la grătar, entrecotă și file, precum și coaste marinate și prefierte. Rezultatul a fost delicios si minunat cu toate variantele! Ce altceva se mai poate prepara în reactorul de friptură? Practic orice ai pune pe un grătar. Nu există limite pentru imaginația ta și poți, de exemplu, să faci pe grătar legume și fructe pe lângă diverse tipuri de carne și pește. Curățare Curățarea este foarte ușoară. Deoarece aici puteți scoate întreaga unitate grătar, dispozitivul poate fi curățat foarte ușor. Concluzie Oricine și-a dorit întotdeauna friptura perfectă ar trebui să obțină exact asta cu reactorul de friptură: o friptură de calitate New York steakhouse, crocantă la exterior și fragedă, roz și suculentă la interior! Apropo: dacă preferați să aveți friptura bine făcută - ca și mine, puteți să o lăsați pur și simplu pe grătar încă un minut și să introduceți 6 minute în loc de 5 minute în procesul de grătar!

Verificată revizuită 20/09/2016

Für alle Fleischliebhaber auf jeden Fall ein Muss! Hier kommt man jedes Mal auf seine Kosten.

O necesitate pentru toți iubitorii de carne! Aici câștigi banii tăi de fiecare dată.

Verificată revizuită 12/09/2016

Schnelle Lieferung und noch schnellerer Fleischgenuss. Ich habe wirklich viele Fleisch-Varianten getestet und bin immer total zufrieden mit der Qualität. Vor allem, wenn ich abends keine Lust habe zu kochen und zu spülen. Fleisch in den Steakreaktor, kurz warten, würzen, fertig. Top! Gut zu wissen, dass man nur im Nachgang würzen sollte und das Fleisch nicht mit Marinade grillen sollte.

Livrare rapidă și bucurie și mai rapidă de carne. Am testat o mulțime de variante de carne și sunt întotdeauna total mulțumit de calitate. Mai ales când nu am chef să gătesc și să mă spăl seara. Carne în reactorul de friptură, așteptați o clipă, asezonați, gata. Top! Bine de știut că ar trebui să asezonați doar după aceea și că carnea nu trebuie să fie la grătar cu marinată.

Verificată revizuită 04/08/2016

Für mich als Mutter von 3 Söhnen eine absolute Erleichterung, so kann ich ihnen Fleisch jeglicher Art schnell und genussvoll zubereiten. Das integrierte Abschaltsystem, dass nach ca. 9 Minuten das komplette Gerät abschaltet, verhindert, dass irgendetwas anbrennt. Wenn das Fleisch doch mal länger gegrillt werden soll, muss man den Steakreaktor halt noch einmal einschalten, aber lieber so als verkohltes Fleisch. Unbedingt auf die Höheneinstellung achten für die verschiedenen Fleischtypen.

O ușurare absolută pentru mine ca mamă a 3 fii, deoarece le pot pregăti rapid și cu plăcere carne de orice fel. Sistemul de oprire integrat, care oprește întregul dispozitiv după aproximativ 9 minute, previne arderea a ceva. Dacă carnea urmează să fie friptă mai mult timp, trebuie să porniți din nou reactorul de friptură, dar mai bine decât carnea carbonizată. Asigurați-vă că acordați atenție setării înălțimii pentru diferitele tipuri de carne.

Verificată revizuită 21/04/2016

Der Steakreaktor war das perfektes Geschenk für meinen Mann, er hat sich selten so über ein Geschenk gefreut… und ich mich erst, denn nun bleibt meine Küche sauber. Der Steakreaktor kann problemlos in der Küche aufgestellt werden und bereitet uns leckere Steaks mit toller Kruste und saftigem Fleisch. Wenn wir allerdings Freunde einladen, müssen wir 2mal starten, da die Fläche relativ klein ist und zwei gute Stücke ohne Probleme drauf passen, aber bei mehr wird es schwierig. Aber ist für uns kein Problem, machen wir halt zwei Runden.

Reactorul de friptură a fost cadoul perfect pentru soțul meu, rareori a fost atât de fericit de un cadou... și eu la fel, pentru că acum bucătăria mea rămâne curată. Reactorul de friptură poate fi instalat cu ușurință în bucătărie și pregătește fripturi delicioase cu o crustă grozavă și carne suculentă. Totuși, dacă invităm prieteni, trebuie să începem de două ori pentru că zona este relativ mică și pe ea pot încăpea fără probleme două piese bune, dar cu mai multe devine dificil. Dar nu este o problemă pentru noi, hai să facem două ture.

Verificată revizuită 14/04/2016

Wir benutzen den Steakreaktor regelmäßig für Steaks und lieben die Kruste und das Fleisch, aber auch das lecker gegrillte Gemüse und Fisch. Und er lässt sich so schnell und einfach reinigen, mein Mann freut sich. Wir entdecken ständig neue Möglichkeiten und genießen die gemeinsamen Kochabende. Alles geht superschnell und wir müssen nicht lange warten. Absolut gute Qualität und seinen Preis wert.

Folosim in mod regulat reactorul de friptura pentru fripturi si iubim crusta si carnea, dar si delicioasele legume si pestele la gratar. Și este atât de rapid și ușor de curățat, soțul meu este încântat. Descoperim în mod constant noi posibilități și ne bucurăm de seri de gătit împreună. Totul merge super repede și nu trebuie să așteptăm mult. Absolut de bună calitate și merită prețul.