- Stoc epuizat Stoc epuizat
- Livrare expres
- 14 zile de retur
- Transport gratuit Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar
Descrierea produsului
Caracteristici
Dimensiuni și detalii tehnice
Ce a fost trimis
Termeni și condiții
Comanda dvs. va fi livrat la adresa aleasă. Această adresă nu trebuie fie la fel cu adresa de facturare. Puteți alege, de asemenea, locația familie sau prietenilor, dacă nu sunteți acasă în timpul zilei. Comanda dvs. va fi livrat transportatorului la adresa solicitată. Această adresă nu trebuie să potrivească cu adresa de facturare. Pentru a asigura cea mai bună livrare posibilă a comenzii, complectați și numărul de telefon. Acest produs poate fi comandat în avans. Vă rugăm să rețineți că, în acest caz, timpul de livrare de până la 8 zile sau mai mult.
Nu există nici o recenzie la acest produs.
Klasse für zwei Personen. Haben den Reiskocher für unseren Wohnwagen gekauft und sind vollkommen zufrieden
Clasa pentru doua persoane. Am cumpărat aragazul de orez pentru rulota noastră și sunt complet mulțumit
Dieser Reiskocher ist einfach nur perfekt. Ich habe ihn schon länger selbst und jetzt habe ich ihn meiner Schwester zum GeburtytG geschenkt und Uch sie ist ganz begeistert.
Acest aragaz de orez este pur și simplu perfect. Eu însumi îl am de mult timp și acum i-am dăruit-o surorii mele de ziua ei și este foarte entuziasmată.
Wir kochen Reis mit dem Gerät. Sehr gutes Ergebnis. Wie sind sehr zufrieden.
Gătim orez cu aparatul. Rezultat foarte bun. Suntem foarte multumiti.
Das Ergebnis ist top...gelingt mit normalem Topf niemals... der Reis ist locker und optimal !! Handhabung ist easy.. Kann ich nur empfehlen !!
Rezultatul este grozav... nu reușește niciodată cu o oală normală... orezul este pufos și optim !! Manevrarea este usoara, nu pot decat sa o recomand!
Ich habe lange überlegt ob ich mir einen Reiskocher kaufen soll und habe mich dennoch dafür entschieden und es noch nicht bereit. Macht was er soll. Einfache Bedienung. Preis-Leistungsverhältnis absolut in Ordnung. Daumen hoch.
M-am gândit multă vreme dacă ar trebui să-mi cumpăr un aragaz de orez și totuși am decis să o fac și încă nu este gata. Face ce ar trebui. Manevrare usoara. Raport calitate pret absolut ok. Bravo.
I like everything about it. Value for money
Îmi place totul la el. Raport calitate/preț
Ich habe ein Neues gebraucht und dieses Gerät hat alles gezeigt, was ich gesucht habe.
Aveam nevoie de unul nou și acest dispozitiv arăta tot ce căutam.
Läuft super. Allerdings ist die Beschichtung innen wirklich nicht die beste und man sollte dann doch mehr Geld in die Hand nehmen und einen anderen Kocher wählen. Wer das Teil allerdings seltener in Anspruch nimmt, könnte sehr zufrieden sein. Ich benutze einen Reiskocher wöchentlich.
Merge grozav. Cu toate acestea, acoperirea din interior nu este chiar cea mai bună și ar trebui să cheltuiți mai mulți bani și să alegeți o altă sobă. Cu toate acestea, cei care folosesc piesa mai rar ar putea fi foarte mulțumiți. Folosesc săptămânal un aragaz de orez.
It makes perfect amount of rice for two people. Easy to use, easy to clean. Comes with a cup and a rice scoop. I use two cups of rice with two and a half cup of water. However, i do not use the "keep warm" function, it will just make a crust of rice that will get hard to clean. So i just turn it off when it's done cooking.
Face cantitatea perfectă de orez pentru două persoane. Usor de folosit, usor de curatat. Vine cu o cană și o linguriță de orez. Eu folosesc două căni de orez cu două căni și jumătate de apă. Cu toate acestea, nu folosesc funcția „ține la cald”, va face doar o crustă de orez care va deveni greu de curățat. Așa că o opresc doar când s-a terminat de gătit.
Der Reiskocher war ein Geschenk und der beschenkt ist zufrieden und begeistert von diesem Reiskocher
Aragazul de orez a fost un cadou, iar destinatarul este mulțumit și entuziasmat de acest aragaz
Ich bin seit Jahren begeisterte Basmati-kocherin/Esserin und ist mir dabei eine bestimmte Konsistenz wichtig, die das Gericht perfekt macht. Bei dem Karlstein-Osaka Reiskocher hat mich irritiert, dass der Deckel mit einem Loch versehen ist. - Nach perischer Kochart kommt zwischen Topfrand und Deckel ein "Polster", damit während des Kochvorgangs kein Dampf entweichen kann. Ich vermute, dass das der wesentliche Unterschied ist, und das wirkt sich auch auf das Endprodukt aus. - Eine bemerkenswert kurze Kochzeit ist anzumerken, was aber im Endeffekt - s.o. - nicht wirklich nützt. Die Größe des Reiskochers wurde - endlich - auch eine gute Alternative für den kleinen Haushalt gefunden.
De ani de zile sunt un gătitor/devorator entuziast de basmati și este important pentru mine să am o anumită consistență care să facă felul de mâncare perfect. Ce m-a iritat la aragazul de orez Karlstein-Osaka este faptul că capacul are o gaură. - Conform metodei de gătit persană, între marginea oalei și capac există o „pernă” pentru ca în timpul procesului de gătire să nu iasă abur. Bănuiesc că aceasta este principala diferență și se transferă la produsul final. - Un timp de gătit remarcabil de scurt este de remarcat, dar în final - deci - nu este chiar util. Dimensiunea aragazului de orez a fost – in sfarsit – o alternativa buna si pentru gospodaria mica.
Die Entscheidung zu diesem Reiskocher ist mir nicht leicht gefallen, weil nicht wenige Rezensenten meinen, der Reis brenne immer an. Letzten Endes habe ich es dann aber doch gewagt, ihn mir zu bestellen und bin bislang sehr zufrieden. Ich habe mir den 1,5 Liter-Kocher bestellt, da dieser auch einen Dampfgar-Aufsatz beinhaltet, welcher aus Aluminium besteht, und einen separaten An/Aus-Schalter hat. Nachdem ich sämtliche mit Lebensmittel in Berührung kommende Teile gründlich abgewaschen hatte, war der Reiskocher bereit für den ersten Test. Als erstes habe ich lediglich eine Portion Reis (1/2 Becher Reis und 1 Becher Wasser) nach gründlichem Reiswaschen und unter Hinzugabe von einer Prise Salz gekocht. Wäre der Test schief gegangen, hätte ich wenig Essen wegwerfen müssen. Zum Glück hat aber alles wunderbar funktioniert. Zwar sagte die Anleitung, man solle den Reis noch 15 Minuten im Warmhaltemodus belassen, aber davon habe ich Abstand genommen, ich ging davon aus, dass der Reis ansonsten zu sehr anbacken könnte, schließlich war nur 1/2 Becher trockener Reis in dem großen Topf. Meine Entscheidung war absolut richtig, denn der Reis war tatsächlich an der Unterseite ein wenig krosser und hatte eine leicht bräunliche Farbe. Ich konnte aber fast alles mit meinem Silikonlöffel von Kochblume aus dem Topf kratzen, ohne die Beschichtung des Topfes zu beschädigen und fand den Reis sehr wohlschmeckend. Der zweite Versuch beinhaltete 2 Portionen Reis (1 Becher) und 2 volle Becher Wasser mit einer Prise Salz. In den Dampfgar-Aufsatz habe ich 1 rote Paprikaschote und eine große Möhre in mundgerechten Stücken bereitet. Alles zusammen zum Kochen gebracht und danach noch 5 Minuten warmhalten lassen. Das Resultat war hervorragend. Nichts Krosses, nichts angebacken und das Gemüse gar, aber bissfest. Eine Linie Olivenöl darüber und fertig war mein Essen. Lecker! Heute habe ich den Reiskocher zum dritten Mal verwendet und 3 Portionen Reis (1,5 Becher Reis und 2 Becher Wasser) mit einer Tomate in der Mitte direkt im Topf nach einem Vorschlag von Chef John via YouTube bereitet sowie im Dampfgar-Aufsatz einen kleinen Brokkoli in Röschen und den Stiel in Stücken, 3 bunte Möhren und 1/2 rote Paprika in mundgerechten Stücken gleichzeitig gedämpft. Die "Kochzeit" lag bei etwa 20 Minuten, und ich habe das Ganze noch ca. 5 Minuten im Warmhaltemodus gelassen. Das Resultat ist einfach umwerfend! Eine Linie Olivenöl darüber und etwas Sojasoße, und fertig ist ein vollwertiges vegetarisches, vielleicht sogar veganes, Gericht. Nichts ist angebacken, der Reis ist genauso wie ich ihn haben wollte und durch die Tomate, die anschließend entweder mit dem mitgelieferten Reislöffel oder einem Kochlöffel aus Holz bzw. Silikon zerteilt und unter den Reis gemischt wird, ganz besonders schmackhaft. Hier habe ich auf die Prise Salz verzichtet, weil ich mit Sojasoße ergänzen wollte, die ohnehin salzig schmeckt. Kurz und gut: Ich kann diesen Reiskocher von Klarstein wirklich sehr empfehlen!
Decizia de a cumpăra acest aragaz nu a fost ușoară pentru mine, deoarece destul de mulți recenzenți cred că orezul arde mereu. Până la urmă am îndrăznit să-l comand și sunt foarte mulțumit până acum. Am comandat aragazul de 1,5 litri pentru că include și un atașament pentru aburi, care este din aluminiu, și are întrerupător separat de pornire/oprire. După ce a spălat temeinic toate piesele care vin în contact cu alimentele, aragazul de orez a fost gata pentru primul test. În primul rând, am gătit doar o porție de orez (1/2 cană de orez și 1 cană de apă) după ce am spălat bine orezul și am adăugat un praf de sare. Dacă testul ar fi eșuat, aș fi fost nevoit să arunc puțină mâncare. Din fericire, totul a funcționat de minune. Deși instrucțiunile spuneau că ar trebui să lăsați orezul în modul cald încă 15 minute, m-am abținut să o fac, am presupus că altfel orezul s-ar putea coace prea mult, până la urmă era doar 1/2 cană de orez uscat în cea mai mare. oala . Decizia mea a fost absolut corectă, deoarece orezul era de fapt puțin crocant pe fund și avea o culoare ușor maronie. Cu toate acestea, am reușit să răzuiesc aproape totul din oală cu lingura mea de silicon de la Kochblume, fără a deteriora învelișul oalei și am constatat că orezul este foarte gustos. Al doilea test a inclus 2 porții de orez (1 cană) și 2 căni pline de apă cu un praf de sare. În atașamentul pentru aburi am pregătit 1 ardei roșu și un morcov mare în bucăți mici. Aduceți totul la fiert și apoi lăsați să se încălzească încă 5 minute. Rezultatul a fost excelent. Nimic crocant, nimic copt și legumele sunt fierte, dar ferme la mușcătură. O linie de ulei de măsline deasupra și masa mea era gata. Delicios! Astăzi am folosit oara de orez pentru a treia oară și am pregătit 3 porții de orez (1,5 căni de orez și 2 căni de apă) cu o roșie în mijloc chiar în oală, în urma unei sugestii de la Chef John prin YouTube și un mic broccoli în atașamentul pentru aburi în buchețe și tulpina în bucăți, 3 morcovi colorați și 1/2 ardei roșu în bucăți mici, fierte la abur în același timp. „Timpul de gătire” a fost de aproximativ 20 de minute și l-am lăsat pe modul menține la cald încă vreo 5 minute. Rezultatul este pur și simplu uluitor! O linie de ulei de măsline și niște sos de soia și ai un fel de mâncare vegetarian cu drepturi depline, poate chiar vegan. Nu se coace nimic, orezul este exact așa cum mi-am dorit și roșia, care se împarte apoi fie cu lingura de orez furnizată, fie cu o lingură de lemn sau silicon și amestecată în orez, este deosebit de gustoasă. Aici am omis praful de sare pentru ca am vrut sa adaug sos de soia, care oricum are gust sarat. Pe scurt: chiar pot recomanda acest aragaz de orez de la Klarstein!
Der Reiskocher tut absolut was er soll. Hier ein kleiner Tipp, wie man so einen Reiskocher benutzt: Jeden Reis vorher unbedingt waschen bis das Wasser fast klar ist und nicht mehr so weiß eintrübt. Dann bleibt auch der,von der Gröse genau richtige Deckel drauf und es gibt keine Sauerei. Den Behälter, BEVOR man ihn in das Gerät gibt, einmal mit dem Geschirrtuch trocknen, dann hällt das Gerät auch länger. ist schließlich ein Elektrogerät. Wenn der Schalter nach oben schnappt, mit dem Reislöffel mal ordentlich durchmischen, dass der Reis, der unten rum liegt, nicht anbrennt. Die Warmhaltefunktion ist gut, nur muss man den Reis gelegentlich durch mischen damit er nicht anbrennt. Mann muss halt richtig damit umgehen, notfalls im Internet etwas suchen.
Aragazul de orez face exact ceea ce trebuie să facă. Iată un mic sfat despre cum să folosiți un astfel de aragaz: Asigurați-vă că spălați fiecare orez în prealabil până când apa devine aproape limpede și nu mai este tulbure. Apoi capacul, care are exact dimensiunea potrivită, rămâne pe el și nu există mizerie. Uscați recipientul cu un șervețel ÎNAINTE să îl puneți în dispozitiv, atunci dispozitivul va rezista mai mult. este un dispozitiv electric până la urmă. Când comutatorul se trage în sus, amestecați bine cu lingura de orez, astfel încât orezul care se află în jos să nu se ardă. Funcția de menținere la cald este bună, dar trebuie să amesteci orezul din când în când, ca să nu se ardă. Trebuie doar să te descurci corect, dacă este necesar să cauți ceva pe Internet.
An sich bin ich zufrieden .. also man kann das Produkt eigentlich kaufen. Aber lest weiter Jetzt ein bisschen Kritik. Das Gerät besitzt eine „Koch“ und eine „Warmhalte-Funktion“ Sofern ich das richtig verstehe sollte, sobald der Reis fertig ist die Warmhalte-Funktion an gehen. Das tut sie aber nicht. Ich muss das selbst machen sobald der Reis fertig ist. Sonst brennt er an. Wo ist jetzt der Vorteil zum Kochtopf ? Trotzdem ständig im Gebrauch und Verarbeitung etc. ist absolut akzeptabel. #Reiskocher
În sine sunt mulțumit .. așa că puteți cumpăra efectiv produsul. Dar citește mai departe acum câteva critici. Aparatul are o funcție „gătit” și „ține la cald” Dacă am înțeles bine, de îndată ce orezul este gata, funcția de menținere la cald continuă. Dar ea nu. Trebuie să fac asta singur odată ce orezul este gata. Altfel se va arde. Unde este avantajul cratiței acum? Cu toate acestea, utilizarea și prelucrarea constantă etc. sunt absolut acceptabile. #aragaz de orez
Ich habe nach einem kleinen Reiskocher für einen 2-Personen-Haushalt gesucht und bin auf dieses Gerät gestossen. Ich verwende überwiegend Oryza Langkornreis und hatte anfangs das Problem, das der Reis anfing zu schäumen und Wasser aus dem Entlüftungsloch des Deckels blubberte. Nachdem ich den Reis nun vorher wasche hat sich das Problem weitgehend erledigt. Angebrannt ist mir der Reis bisher nicht, es bildet sich aber eine dünne weiße Kruste am Boden. Der Topf ist leider aus recht dünnem Material. Nachdem er mit herunter fiel, war am oberen Seitenrand eine kleine Delle und der Deckel schließt nicht mehr ganz. Das betrachte ich aber angesichts der Preisklasse nicht als Mangel. Mein Fazit ist insgesamt positiv und ich würde das Gerät wieder kaufen.
Căutam un mic aragaz de orez pentru o gospodărie de 2 persoane și am dat peste acest dispozitiv. Folosesc în principal orez cu bob lung Oryza și inițial am avut problema că orezul a început să facă spumă și apă să bule din orificiul de aerisire din capac. După ce am spălat orezul în prealabil, problema a dispărut în mare măsură. Orezul nu mi-a ars încă, dar pe fund se formează o crustă albă subțire. Oala este din pacate din material destul de subtire. După ce a căzut, a existat o mică adâncitură pe marginea laterală superioară și capacul nu se mai închide complet. Dar având în vedere gama de preț, nu văd asta ca pe un defect. Concluzia mea este în general pozitivă și aș cumpăra din nou dispozitivul.
Ist zwar ein günstiger Reiskocher, aber der Reis brennt sich immer unten fest. Mich stört das aber nicht da man bei dem Preis nicht mehr erwarten darf. Ich nutze den Reiskocher generell für Reis, also mache den nicht im Kochtopf, und empfehle ihn weiter. Auch wenn der Reis sich festbrennt kann man ihn gut reinigen bzw. in die Maschine zum Spülen geben. Viel Spaß mit dem Gerät.
Este un aragaz ieftin, dar orezul arde mereu la fund. Dar asta nu mă deranjează pentru că nu te poți aștepta la mai mult la preț. Eu in general folosesc aragazul pentru orez, asa ca nu o fac in cratita, si il recomand si altora. Chiar dacă orezul arde, îl poți curăța bine sau îl poți pune în mașină pentru clătire. Distrează-te cu dispozitivul.
Bei dem Preis ist klar, dass der Reiskocher kein Porsche ist. Komplizierte Sensorenelektronik gibt es erst in ganz anderen Preisklassen. Zur einfachen Reiszubereitung reicht der Topf aber völlig, und nach diesem Kriterium bewerte ich ihn auch. Beim ersten Einsatz war der Basmati-Reis nach dem Kochen und Ziehenlassen noch nicht ganz gar, also habe ich noch etwas Wasser zugegossen und erneut auf Kochen geschaltet. Danach war der Reis perfekt: körnig und kein bisschen klebrig, so wie ich ihn beim "freihändigen" Kochen nie hinbekomme. Unten war er etwas angehaftet und stellenweise leicht golden, ließ sich aber problemlos ablösen. Inzwischen gebe ich von vornherein mehr Wasser hinzu als angegeben, und das funktioniert prima. Vielleicht kommt es auch auf die Reissorte an, wie viel Wasser genau die richtige Menge ist - ausprobieren. Wichtig scheint mir, dass man den Reis vor dem Kochen gründlich wäscht, damit keine Stärke im Wasser herumschwimmt, die den Reis pappig macht und unten anhaften kann. Bin insgesamt sehr zufrieden!
La pret e clar ca aragazul de orez nu este un Porsche. Sistemele electronice cu senzori complicate sunt disponibile numai în intervale de preț complet diferite. Pentru prepararea simplă a orezului, însă, oala este complet suficientă, iar eu îl notez după acest criteriu. Când l-am folosit pentru prima dată, orezul basmati nu era deloc fiert după ce a fost fiert și lăsat să stea, așa că am adăugat puțină apă și l-am dat din nou la fiert. După aceea, orezul a fost perfect: granulat și deloc lipicios, lucru pe care nu îl obțin niciodată cu gătitul „hands-free”. Era un pic blocat în partea de jos și ușor auriu pe alocuri, dar era ușor de dezlipit. Acum adaug mai multa apa decat este indicat de la inceput si functioneaza excelent. Poate depinde și de tipul de orez, câtă apă este cantitatea potrivită - încercați. Mi se pare important să spălați bine orezul înainte de a-l găti, astfel încât să nu înoate amidon în apă, ceea ce face orezul lipicios și se poate lipi de fund. Per total sunt foarte multumit!
Producto cedido por Klarstein ES. La reseña es completamente objetiva y basada en mi experiencia con pequeño electrodoméstico.
Aunque se venda como un hervidor de arroz (cosa que hace perfectamente), personalmente me parece interesante por el tema de cocinar al vapor. No tenía ningún utensilio para esto, y esa olla me permite hacerlo de una forma muy limpia.
Consta de varias partes. La principal es la olla roja, que es donde está el mecanismo que calienta, ésta va cubierta por un contenedor extraíble y muy sencillo de limpiar, donde se pone el agua, además contiene la escala para saber la cantidad de agua que echamos. Sobre este se puede poner la tapa de cristal o bien la pieza de aluminio donde poner los alimentos que queremos cocinar al vapor.
La limpieza es extremadamente sencilla, son dos piezas muy ligera, puesto que la parte roja, que es la pesada, no es necesario limpiarla (salvo que la liemos...).
Además incluye un cubilete y una especie de cuchara para medir las cantidades de arroz que queremos hervir, si sois estudiantes esto os salvará de comer arroz cinco días |)
Un pequeño electrodoméstico completamente recomendable.
Produs oferit de Klarstein ES. Recenzia este complet obiectivă și se bazează pe experiența mea cu electrocasnicele mici. Deși este vândut ca un aragaz de orez (ceea ce face perfect), personal mie îl găsesc interesant din cauza subiectului aburirii. Nu aveam ustensile pentru asta, iar acea oală îmi permite să o fac într-un mod foarte curat. Este format din mai multe părți. Principala este oala rosie, care este unde se afla mecanismul de incalzire, este acoperita de un recipient detasabil si foarte usor de curatat, unde pui apa, contine si cantarul pentru a sti cantitatea de apa pe care o turnam. Pe aceasta se poate pune capacul de sticla sau piesa de aluminiu in care se poate pune mancarea pe care vrem sa o aburim. Curățarea este extrem de simplă, sunt două piese foarte ușoare, întrucât partea roșie, care este partea grea, nu trebuie curățată (decât dacă o amestecăm...). Include, de asemenea, un pahar și un fel de lingură pentru a măsura cantitățile de orez pe care vrem să-l fierbem, dacă sunteți studenți acest lucru vă va scuti de la consumul de orez timp de cinci zile |) Un mic aparat complet recomandat.
Hervidor de arroz de hasta litro y medio, lo que equivale a unos ocho cazos de arroz. Por lo que he comprobado, un cazo de arroz da para una persona.
El sistema de uso es muy sencillo, tan sólo hay que echar la medida de agua indicada para el número de cazos de arroz, tapar, encender, poner en modo cocción y esperar. El sistema para automáticamente una vez esté listo el arroz y después tiene un modo de calentamiento para mantener el arroz listo durante varias horas. No queda nada de agua, por lo que el arroz una vez listo no se pasa aún estando esperando unas horas.
También trae una pieza que se coloca justo encima para cocinar al vapor.
El hervidor dispone del cuenco para el agua y el arroz, que es extraible y se limpia muy bien. Un cazo para las medidas y una cuchara para echar el arroz.
El tiempo aproximadamente para tener el arroz listo es de una media hora. No tiene aviso sonoro una vez termina, pero si unos indicadores luminosos en el frontal.
Un gran producto para el que le guste mucho el arroz, te lo deja perfecto.
Aragaz de orez până la un litru și jumătate, ceea ce echivalează cu aproximativ opt oale de orez. Din câte am verificat, un bol de orez este suficient pentru o persoană. Sistemul de utilizare este foarte simplu, trebuie doar să adăugați măsura de apă indicată pentru numărul de boluri de orez, acoperiți, porniți, puneți în modul de gătire și așteptați. Sistemul se oprește automat odată ce orezul este gata și apoi are un mod de încălzire pentru a menține orezul gata câteva ore. Nu a mai rămas apă, așa că odată ce orezul este gata, nu se strică nici după ce ați așteptat câteva ore. De asemenea, vine cu o bucată care se așează chiar deasupra pentru gătit la abur. Fierbătorul are un vas pentru apă și orez, care este detașabil și se curăță foarte bine. O cratiță pentru măsurători și o lingură pentru a turna orezul. Timpul aproximativ pentru a avea orezul gata este de o jumătate de oră. Nu are o avertizare sonoră odată ce este terminat, dar are niște indicatoare luminoase în față. Un produs grozav pentru cei cărora le place mult orezul, îl face perfect pentru tine.
Bin bisher mit dem Produkt sehr zufrieden. Habe ihm im Einsatz mit Sushi- sowie langkörnigem Basmatireis getestet. Beim ersten Kochen pappte der Reis sehr stark an und ich war schon kurz davor das Gerät zurückgehen zu lassen. Dann habe ich dem Gerät aber noch eine 2. Chance gegeben und es hat sich gelohnt. Beim zweiten Kochen habe ich dann immermal umgerührt und nichts ist angebrannt. Nur ein paar Anhaftungen waren am Boden aber damit kann ich leben. Ich ziehe dennoch einen Punkt ab für die Bedienungsanleitung. Ich habe noch nie eine Anleitung gelesen die derart voll von Fehlern war. Nicht nur Satzfehler die durch schlechte Übersetzung entstehen können, sondern auch Fehler die eine Erkennbarkeit des Wortes schwer machen.
Pana acum sunt foarte multumit de produs. L-am testat în utilizare cu sushi și orez basmati cu bob lung. Prima dată când a fost gătit orezul, a fost foarte lipicios și eram pe cale să returnez aparatul. Dar apoi i-am dat dispozitivului o a doua șansă și a meritat. Am tot amestecat a doua oara cand l-am fiert si nu s-a ars nimic. Au fost doar câteva acumulari pe podea, dar pot trăi cu asta. Totuși, voi lua un punct pentru manual. Nu am citit niciodată un manual care să fie atât de plin de erori. Nu numai erori de tipar care pot rezulta din traducerea proastă, ci și erori care fac dificilă recunoașterea cuvântului.
genau mein Ding :)
Größe passt, Funktion ist da, schöne Farbe (nicht so langweilig weiß) - für mich perfekt!
exact lucrul meu :) Mărimea se potrivește, funcția este acolo, culoare frumoasă (alb nu atât de plictisitor) - perfect pentru mine!
J'en suis très satisfait,
Il fonctionne parfaitement et ne prend pas beaucoup de place.
Côté finition et assemblage, il m'a l'air de très bonne qualité, son design en noir me plait bien.
Son utilisation est très simple, il y a un seul bouton pour le mettre en route et ensuite il s'occupe lui même de la cuisson et garde au chaud une fois que c'est cuit.
Côté nettoyage c'est top, la cuve est amovible, anti-adhésive (téflon) et passe au lave vaisselle.
Il y a aussi une spatule en plastique et un doseur (dans la notice, en anglais ou allemand il y a les indications pour mettre les bonnes doses de riz par rapport à l'eau, ex : 2 en riz, 2/2.5 en eau, 4 en riz, 4/4.5 en eau etc..)
Sur mon plan de travail, il tient bien en place et ne glisse pas.
Une fois rangé, il ne prend pas trop de place dans l'armoire.
J'en suis super content pour le moment, et je ne peux que le recommander..
Sunt foarte mulțumit de el, funcționează perfect și nu ocupă mult spațiu. La capitolul finisaj si montaj mi se pare de foarte buna calitate, imi place designul lui in negru. Folosirea lui este foarte simpla, exista un singur buton pentru a-l porni si apoi se ocupa de gatirea in sine si il tine de cald odata ce este gatit. Pe partea de curățare, este grozav, rezervorul este detașabil, antiaderent (teflon) și poate fi spălat vase. Există, de asemenea, o spatulă de plastic și o ceașcă de măsurat (în instrucțiuni, în engleză sau germană, sunt indicații pentru a pune dozele potrivite de orez în raport cu apă, de exemplu: 2 în orez, 2/2,5 în apă, 4 în orez , 4/4,5 în apă etc.) Pe suprafața mea de lucru, rămâne pe loc și nu alunecă. Odată depozitat, nu ocupă prea mult spațiu în garderobă. Sunt super multumit de ea pana acum si nu pot decat sa o recomand.
Das ist ein Teil, was mir wirklich g r o ß e Freude macht! Mit zierlichen Außenmaßen , maximal 20 cm Durchmesser außen- innen etwa 18 cm , einer Außenhöhe von 15 cm, farblich und von der Form her ein Schmuckstück in einer kleinen Küche und mit sehr guter Isolierung nach außen hin stellt dieser Reiskocher auf bedienfreundliche Art ein sehr gutes Ergebnis für Liebhaber von Reisbeilagen dar. Begonnen habe ich mit Beutelreis , ich hatte einfach nichts anderes da, den ich natürlich heraus nahm, das Ergebnis war für meine Begriffe sehr gut beim Verwenden von 1 Teil auf 1,5 Teile Wasser. Für mich waren dann aber doch die Körner noch etwas zu klein, obwohl sie gar durch sind und auch schmecken- man ist ja erst mal den pappigen , größeren Reis aus dem Wassertopf gewöhnt und ich würde wahrscheinlich den gesamten Beutelinhalt ( 125 g Trocknreis ) verzehrt haben, von dem wir früher ( Wasserkochverfahren ) immer zu Zweit satt wurden- das wollte ich n i c h t ! Daher der zweite Versuch - erst einmal das Verhältnis 1:2 , der Reis, inzwischen Bioprodukt( nicht Arsen belastet-) von einem Drogeriemarkt, quoll sehr schön auf, es brannte nichts an, leichtes Ansetzen behob ich n i c h t mit dem dazu geliefertem Reislöffel aus Plastik sondern mit einem Teigschaber mit Stiel aus Weichplastik, weil ich die - von anderen Käufern erwähnte, empfindliche Beschichtung des herausnehmbaren Aluminium- Innentopfes nicht mutwillig ankratzen wollte. . Das Ergebnis des Quell-und Warmhaltevorganges war toll, die Körner hatten eine schöne Form, locker, pappten kaum aneinander, bei Salz würde man den Begriff "rieselfähig" verwenden- also prima. Nun interessierte mich natürlich, wie sich der Reis bei 1:3 verhält und wie der Topf damit klar(stein) kommt! Ich persönlich nehme einfach eine Tasse ( 150 g ) voll Reis, der Messbecher ist mir zu klein, sicher aber richtiges Maß für eine Mahlzeit einer einzigen Person sowie die gleiche Tasse, um das prozentual richtige Wassermaß zu haben. Mein nächster Versuch war folgender: Als der Reis 1:2 fertig war-wie gesagt-tolles Ergebnis-wartete ich einen Augenblick, bis sich die Cook-Taste ( BI - .Metall - Streifen-? ) wieder herunter drücken ließ und schüttete eine dritte Tasse heißes Wasser nach. Auch das nahm der Reis auf, es gluckste nichts, es spritzte nichts, das Wasser verzog sich in dem an sich fertigen, bissfestem Reis, dieser wurde noch fülliger, behielt die Konsistenz ansonsten , pappte kaum an und diese Variante gefällt m i r persönlich am besten. Im Kochtopf war bei mir das Verhältnis auch immer 1:3 Vielleicht sind Reisprofis nun erschüttert aber ich möchte wenig Kalorien für vollen Magen- also mehr oder weniger auch ab- und nicht zunehmen. Die weiteren Versuche: Ich schüttete gleich drei Tassen Wasser zu der einen Tasse Reis, der Prozess verlängert sich natürlich und dann kann es passieren, dass es nicht nur aus dem Abzugsloch des Deckels dampft sondern auch Spritzer von angereichertem Reiswasser mit entweichen und entsprechend , weiße Ablagerungen am Deckel und am Topf- Rand entstehen , das verschmutzt den Außenring des Innentopfes. Das passiert ansonsten überhaupt nicht.! Daher bleibe ich bei der vordem ausprobierten Variante. Dennoch war jedes Reisergebnis zum Schluss, nach dem Warm- Halten für mich und allgemein wieder absolut in Ordnung, unvergleichlich besser als in Wasser gekochter Reis. Der Geschmack ist köstlich- auch ungesalzen-, diese Bissfestigkeit des gedämpften Reises wie eben auch in einer entsprechenden Gaststätte, man fühlt sich richtig verwöhnt und versteht nun, dass de Reis in bestimmten Ländern auch einfach zwischen die Stäbchen genommen werden kann Der Innentopf lässt sich nach der Wärmephase leicht vom Reis trennen, die unteren Körner sind bei jeder Art der Wassermenge l e i c h t angesetzt, doch habe ich die Erfahrung gemacht, dass sich das , wenn man nicht sofort entnimmt, im Stück prima ablöst, als würde der Dampf sich noch einmal darunter setzen. Der Topf selber ist ebenfalls ein Leichtgewicht, wird außen kaum richtig heiß, was sich bei beim Vergleich des Innen-und Außenmaßes verstehen lässt, nur etwas warm und ich kann diesen Topf einem Ein- bis Zwei-Personenhaushalt empfehlen. Er ist für Singles optimal, für Paare müsste man dann die Reisportion erhöhen, ich denke, 200 Trockenreis, je nach Appetit, und die 1 1/2 bis doppelte Menge Wasser lassen zwei Personen diesen Kocher gut nutzen. Der Topf kann bis zu zwei Drittel an Gesamtfüllung verkraften, das bringt er sicher auch mit 200 g Trockenreis, wir haben 150 g schon ausprobiert und es war noch genügend Platz genug nach oben.... Was ich bei meinen Versuchen nicht beachtet und daher bisher noch nicht berücksichtigt habe, war die Zeit bis zur Gar Reife. Zum Schluss sei noch der moderate Preis bei lobenswertem Design und Gebrauchswert erwähnt. Einzige Angst bei mir- die Beschichtung, das wird die Zeit ergeben.... vielleicht melde ich mich dazu irgendwann noch einmal mit den Langzeiterfahrungen. Vielleicht gibt es sogar Einsätze zu kaufen, doch das ist erst einmal unwesentlich für mich. Nach dem heutigen Probieren scheínt es eine Möglichkeit zu geben, das "Ansetzen" zu verhindern. Ich habe zuerst das Wasser-2 Teile und etwas später erst den Reis- 1 Teil dazu gegeben, , somit rieselte er ein und lag nur locker auf der Bodenfläche, dadurch hatte ich in Folge k e i n e n angesetzten Reis mehr, die Bodenfläche war feucht aber sauber, also reisfrei. Vielleicht war es das....Dann gäbe es auch keine Kratzer im Topf, wäre doch toll!!!
Aceasta este o parte care îmi place foarte mult! Cu dimensiuni exterioare delicate, un diametru de maxim 20 cm la exterior și aproximativ 18 cm în interior, o înălțime exterioară de 15 cm, o bijuterie din punct de vedere al culorii și formei într-o bucătărie mică și cu o izolație foarte bună la exterior, acest lucru ușor de utilizat aragazul de orez este unul foarte bun Rezultat pentru iubitorii de garnituri cu orez Am inceput cu pungi de orez, doar nu aveam altceva la mine, ceea ce am scos desigur, rezultatul a fost foarte bun dupa parerea mea folosind 1 parte la 1,5 părți apă. Pentru mine, boabele erau încă puțin prea mici, deși sunt gata și au gust bun - ești obișnuit cu orezul lipicios, mai mare de la oala cu apă și probabil aș fi mâncat tot conținutul pungii (125 g orez uscat ). , de la care obisnuiam (apa clocotita) sa ne saturam mereu de doi - nu am vrut asta! De aici a doua încercare - în primul rând raportul 1:2, orezul, acum produs bio (necontaminat cu arsenic) de la o farmacie, s-a umflat foarte frumos, nu s-a ars nimic, nu l-am putut repara cu lingura de plastic de orez care a venit cu el dar cu o spatulă cu mâner din plastic moale, pentru că nu am vrut să zgâri învelișul sensibil al vasului interior detașabil din aluminiu - menționat de alți cumpărători. . Rezultatul procesului de umflare și încălzire a fost grozav, boabele aveau o formă drăguță, slăbite, cu greu lipite între ele, cu sare ai folosi termenul „free-flowing” – atât de grozav. Acum, desigur, m-a interesat cum se comportă orezul la 1:3 și cum se poate descurca oala! Personal, iau doar o cană (150 g) plină cu orez, cana de măsurare este prea mică pentru mine, dar cu siguranță este de dimensiunea potrivită pentru masa unei singure persoane și aceeași cană pentru a avea procentul corect de apă. Următoarea mea încercare a fost următoarea: Când orezul a fost gata 1:2 - așa cum am spus - rezultat excelent - am așteptat un moment până când butonul de gătit (BI -.Metal - Dungi-?) a putut fi apăsat din nou și turnat al treilea. o cană de apă fierbinte după. Orezul a absorbit și asta, nimic nu a gâlgâit, nimic stropit, apa a dispărut în orezul finit, al dente, care a devenit și mai plin, în rest și-a păstrat consistența, cu greu s-a lipit și mie personal îmi place cel mai mult această variantă. În cratiță, raportul a fost întotdeauna de 1: 3 pentru mine. Poate că profesioniștii din orez sunt șocați acum, dar vreau mai puține calorii pentru un stomac plin - adică să slăbesc mai mult sau mai puțin și să nu mă îngraș. Celelalte experimente: am turnat imediat trei căni de apă într-o ceașcă de orez, procesul este desigur prelungit și atunci se poate întâmpla ca nu numai să iasă aburi prin orificiul de aerisire din capac, ci și stropi de orez îmbogățit. scapă de apă și, în consecință, depuneri albe pe capac și pe marginea vasului, care murdăresc inelul exterior al vasului interior. Altfel nu se întâmplă deloc! De aceea, rămân cu varianta încercată anterior. Cu toate acestea, fiecare rezultat de orez a fost absolut ok la final, după ce l-am ținut la cald și în general, incomparabil mai bun decât orezul gătit în apă. Gustul este delicios - chiar și nesărat - al dente al orezului la abur la fel ca într-un restaurant corespunzător, te simți cu adevărat răsfățat și acum înțelegi că în anumite țări orezul poate fi luat și pur și simplu între betisoare Oala interioară se uzează separat usor din orez in timpul fazei calde, boabele inferioare sunt usor atasate de orice tip de cantitate de apa, dar am constatat ca daca nu il scoti imediat se desprinde dintr-o bucata, de parca s-ar depune aburul. iar dedesubt. Oala în sine este, de asemenea, ușoară, cu greu se încinge cu adevărat la exterior, ceea ce poate fi înțeles când comparăm dimensiunile interioare și exterioare, doar puțin caldă și pot recomanda această oală unei gospodării de una până la două persoane. Este ideal pentru cei singuri, pentru cupluri ar trebui sa mariti portia de orez, cred ca 200 de orez uscat, in functie de pofta de mancare, iar cele 1 1/2 pentru a dubla cantitatea de apa permit doua persoane sa foloseasca bine acest aragaz. Oala poate suporta pana la doua treimi din umplutura totala, pe care cu siguranta o va aduce cu 200 g de orez uscat, noi am incercat deja 150 g si mai era suficient loc in varf.... Pe care nu l-am luat eu. în experimentele mele și, prin urmare, până acum nu a fost încă luat în considerare timpul până la maturitatea deplină. În sfârșit, trebuie menționat prețul moderat cu un design lăudabil și valoare practică. Singura mea teamă este acoperirea, timpul va spune... poate voi reveni cândva la tine cu experiențele pe termen lung. S-ar putea chiar să puteți cumpăra inserții, dar asta nu este important pentru mine la început. După testarea de astăzi, se pare că există o modalitate de a preveni „lipirea”. Am adăugat mai întâi cele 2 părți de apă și puțin mai târziu 1 parte de orez, așa că s-a prelingut și s-a așezat doar lejer pe suprafața podelei, așa că nu am mai avut orez atașat, suprafața podelei era umedă, dar curată, deci calatoreste gratis. Poate asta a fost... Atunci nu ar fi zgarieturi in oala, asta ar fi grozav!!!
Ce charmant cuiseur de riz d’une puissance de 500 Watt avec mijoteuse est livré avec une cuillère à riz et un gobelet doseur. Le look année 50, couleur rouge vif lui va très bien. Le maniement est hyper simple avec un unique basculeur de mise en marche et 2 voyants pour la cuisson et un autre pour le maintien en température. Tout est automatique. La seule précaution est de bien le positionner pendant la cuisson car les pieds ont une tendance irrésistible à glisser sur un plan de travail. Le bol de cuisson est recouvert d’un célèbre revêtement anti-adhérant.
Côté utilisation pour le riz, suivre la consigne du livret. Exemple pour 2 convives, on verse 2 doses de riz et 2 1/2 d’eau dans le bol de cuisson. On recouvre et on laisse faire le cuiseur. En fin de cuisson il passe automatiquement en mode maintien de température pour la durée que vous voulez. Pour des légumes on utilisera la mijoteuse après avoir versé de l’eau dans le bol. Placé le cuiseur de façon à ne pas être importuné par la vapeur qui sort du couvercle, puis enfoncez le basculeur. La suite est invariablement automatique.
Passons à table.
- Ajoutez une noix de beurre, le riz est prêt à être consommé. La cuisson est parfaite et confère au riz ses propriétés de base, à savoir goût authentique et texture. Le riz ne gonfle pas, ce mode de cuisson permet à un riz de conserver ses spécificités de terroir.
- Les légumes sont savoureux et gardent leur qualités gustatives et nutritionnelles. C’est un vrai bonheur que de rechercher les arômes d’un met.
Je conseille vivement ce cuiseur facile à vivre et l’indissociable mijoteuse proposé à un tarif très correct. Le cuiseur Osaka devient vite incontournable car tout le monde en redemande, à table bien sur.
Acest fermecător aragaz de orez de 500 W cu aragaz lent vine cu o linguriță de orez și o ceașcă de măsurare. Aspectul anilor 50, culoarea roșu aprins i se potrivește foarte bine. Manevrarea este super simpla cu un singur comutator pornit si 2 lumini pentru gatit si altul pentru mentinerea temperaturii. Totul este automat. Singura precauție este să o poziționați corect în timpul gătitului deoarece picioarele au o tendință irezistibilă de a aluneca pe suprafața de lucru. Vasul de gătit este acoperit cu un înveliș antiaderent celebru. În ceea ce privește utilizarea pentru orez, urmați instrucțiunile din broșură. Exemplu pentru 2 invitați, turnați 2 doze de orez și 2 1/2 de apă în vasul de gătit. Acoperim si lasam aragazul sa o faca. La sfârșitul gătirii, trece automat în modul de menținere a temperaturii pentru durata dorită. Pentru legume, folosiți aragazul lent după ce turnați apă în vas. Așezați aragazul pentru a nu fi deranjat de aburul care iese din capac, apoi apăsați balansoarul. Secvența este invariabil automată. Să mergem la masă. - Adaugati o bucata de unt, orezul este gata de mancat. Gătitul este perfect și conferă orezului proprietățile sale de bază, și anume gustul și textura autentică. Orezul nu se umflă, această metodă de gătit permite orezului să-și păstreze specificul regiunii. - Legumele sunt gustoase si isi pastreaza gustul si calitatile nutritive. Este o adevărată plăcere să cauți aromele unui fel de mâncare. Recomand cu caldura acest aragaz usor si aragazul lent inseparabil oferit la un pret foarte rezonabil. Aragazul Osaka devine rapid esential pentru ca toata lumea isi doreste mai mult, la masa desigur.
Einfach super der Reiskocher. Kann ich jeden nur empfehlen.
Aragazul de orez este pur și simplu grozav. Nu pot decât să recomand tuturor.
Abonați-vă la newsletter și primiți o reducere de 24 Lei* la următoarea comandă!
* Cuponul este valabil o singură dată. Se aplică unei comenzi de minimum 240 Lei