Hotel pentru insecte cu vârf în pământ, locuibil pe tot parcursul anului, lemn
Hotel pentru insecte cu vârf în pământ, locuibil pe tot parcursul anului, lemn
Hotel pentru insecte cu vârf în pământ, locuibil pe tot parcursul anului, lemn
Hotel pentru insecte cu vârf în pământ, locuibil pe tot parcursul anului, lemn
Hotel pentru insecte cu vârf în pământ, locuibil pe tot parcursul anului, lemn
Hotel pentru insecte cu vârf în pământ, locuibil pe tot parcursul anului, lemn

Hotel pentru insecte cu vârf în pământ

0 15 cm casa de insecte
244,00 Lei 269,00 Lei Cu TVA

Hotel pentru insecte cu vârf în pământ

244,00 Lei 269,00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
14 zile de retur

Cele mai mari beneficii

Viața gândacului: un hotel de insecte din lemn cu diverse compartimente

Robust și elegant: cu un acoperiș din lemn și un vârf de sol pentru amplasarea practică

Spațiu de locuit valoros: potrivit pentru albine sălbatice, muște, gândaci, fluturi și alte insecte utile

Descrierea produsului

Cu hotelul pentru insecte de la Klarstein bambuswald poți face mult bine - pentru tine, pentru grădina ta și pentru mediu! Hotelul fabricat manual pentru insecte benefice atrage în mod magic albinele, gândacii, muștele și fluturii cu multe camere și cavități din lemn. Casa îngustă pentru insecte ar trebui să rămână situată în grădină tot anul, deoarece servește drept refugiu, loc de cuibărit și teren de iernat!

Această căsuță lucrată manual are mai multe cavități în lemn și, în plus, mai multe tuburi de bambus, care s-au dovedit a fi locuri de cuibărit și de dormit pentru albine. Cele trei camere inferioare sunt umplute cu conuri de pin, rumeguș, resp. bucăți de lemn și atrag în principal muște și gândaci! În mijloc este o casă de fluturi, care oferă acestei insecte un refugiu potrivit.

Hotelul pentru albine sălbatice este un atrăgător frumos, o idee originală de cadou și o oportunitate excelentă de observare pentru copii și iubitorii de natură. Mai ales primăvara și vara, puteți urmări insectele zburând înăuntru și în afară și permiteți grădinii dvs. să prindă viață! O casă de insecte bine vizitată are beneficii semnificative pentru peisajul rural înconjurător: micii săi locuitori lucrează din greu pentru a poleniza pomi fructiferi și flori!

Așezați hotelul pentru insecte de la Klarstein bambuswald într-un loc din grădină ferit de vânt și umezeală, săpând un cui adânc în gazon sau în pământ. Lăsați casa insectelor pe loc tot timpul anului pentru a nu deranja animalele. Albinelor le plac căldura și soarele - așa că îndreptați căsuța insectelor spre sud sau sud-est. Hotelul cu insecte are nevoie de o pistă gratuită și de multe plante în apropiere.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
  • „Casă înaltă” de 7 etaje pentru insecte cu acoperiș asfaltic rezistent la intemperii
  • roata înaltă de 80 cm este folosită pentru a o îngropa în pământ
  • pentru albine sălbatice, muște, gândaci, fluturi și alte insecte utile
  • camere diferite
  • multe materiale naturale (de exemplu, țevi de bambus, bucăți de lemn, conuri de pin)
  • potrivit ca ajutor pentru cuib, ca adăpost și ca ajutor pentru iernare
Hotel pentru insecte cu vârf în pământ, locuibil pe tot parcursul anului, lemn

Dimensiuni și detalii tehnice

  • dimensiuni (fără vârf): cca 15 x 79 x 11 cm (L x Î x l)
  • vârf în pământ: cca 80 cm lungime

Ce a fost trimis

  • 1 x hotel pentru insecte
  • 1 x vârf în pământ

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților

(14 ratinguri) Scrieți recenzie
Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

Schon einige Wildbienen eingezogen =)

Am mutat deja niște albine sălbatice =)

Verificată revizuită

Ist ein Hingucker, dabei ist die Länge ausschlaggebend. Wurde schon nach ein paar Tagen von Bienen in Beschlag genommen. Über die Wetterfestigkeit kann noch keine Aussage getroffen werden. Allerdings ist das Holz unbehandelt und wird natürlich irgendwann nicht mehr gut aussehen, aber das ist ja den Insekten egal, nur wir Menschen haben damit ein Problem.

Este un eye-catcher, lungimea este decisivă. A fost preluat de albine după câteva zile. Încă nu se poate face nicio declarație despre rezistența la intemperii. Cu toate acestea, lemnul este netratat și bineînțeles că nu va mai arăta bine la un moment dat, dar insectelor nu le pasă, doar noi, oamenii, avem o problemă cu el.

Verificată revizuită

Wir sind begeistert und freuen uns auf die ersten Bewohner.

Suntem încântați și așteptăm cu nerăbdare primii rezidenți.

Verificată revizuită

...und ich war bereit den Preis zu zahlen, aber die Qualität der Bohrungen sind dem Preis nicht angemessen, wohl dem der eine Rundpfeile sein Eigen nennt. Die Lieferung kam gut verpackt und unversehrt an, aber der erste Anblick war enttäuschend. Alle Bohrungen und selbst die Langlöcher hatten abstehende Späne und verlangten nach einer Nacharbeit von mir. Eigentlich war ich versucht das sofort in eine Retour zu geben...

...și am fost dispus să plătesc prețul, dar calitatea alezajelor nu este potrivită pentru prețul pe care îl deține una dintre săgețile rotunde. Livrarea a sosit bine ambalată și intactă, dar prima vedere a fost dezamăgitoare. Toate găurile și chiar și găurile alungite aveau așchii proeminente și mi-au cerut să le reprocesez. De fapt, am fost tentat să-l returnez imediat...

Verificată revizuită

Sehr schnelle Lieferung. Insektenhotel wie beschrieben. Passt sehr flexibel überall hin, da sehr schmal.

Livrare foarte rapidă. Hotel de insecte așa cum este descris. Se potrivește foarte flexibil peste tot, deoarece este foarte îngust.

Verificată revizuită

Dieses kleine und praktische Insektenhotel kam gut verpackt und ohne Mängel bei uns daheim an. Beim Auspacken kommt einem ein frischer Pinienduft entgegen und nicht dieser eklige Plastikgeruch! Es hat einen guten Platz bei uns im Garten gefunden. Da dieser etwas größer ist, war die Wahl doch etwas schwerer. Umso besser ist das Insektenhotel aber durch seine praktische Form für kleinere Gärten oder Balkone geeignet. Beim Aufbau muss man etwas aufpassen. Das Insektenhotel dreht sich auf ein Metallgewinde, was bei uns zunächst im Erdspieß gesteckt hat. Bei unserem harten Boden musste man den Erdspieß mit einem Hammer in den Boden schlagen. Daher sollte das Metallgewinde vorher entfernt werden, damit man es nicht kaputt schlägt. Das Insektenhotel hat bereits einige starke Stürme und den ein oder anderen Schnee überstanden. Wir sind rundum zufrieden und freuen uns, wenn im Frühjahr die ersten Tiere einziehen! :)

Acest mic și practic hotel de insecte a ajuns la noi acasă bine ambalat și fără defecte. Când despachetezi, ești întâmpinat de un parfum proaspăt de pin și nu de acel miros dezgustător de plastic! Și-a găsit un loc bun în grădina noastră. Deoarece aceasta este puțin mai mare, alegerea a fost puțin mai grea. Forma practică a hotelului pentru insecte îl face cu atât mai bun pentru grădini sau balcoane mai mici. Trebuie să fii atent când îl instalezi. Hotelul de insecte se rotește pe un fir de metal, pe care l-am pus inițial în vârful de pământ. Cu solul nostru dur, a trebuit să înființați țepul de pământ în pământ cu un ciocan. Prin urmare, firul metalic trebuie îndepărtat în prealabil pentru a nu fi rupt. Hotelul de insecte a supraviețuit deja unor furtuni puternice și una sau alta ninsoare. Suntem complet mulțumiți și așteptăm cu nerăbdare primele animale care se mută în primăvară! :)

Verificată revizuită

Ein Punkt Abzug, da ein Teil des Inhaltes vom Insektenhotel beim auspacken im Karton lag bzw. anschließend auf dem Fußboden. Mit ein paar kleinen Handgriffen war die Füllung wieder im Insektenhotel. Ansonsten ist das Hotel wie Beschrieben für den Preis Okay. Ob das Hotel von den Insekten angenommen wird, kann ich bisher nicht sagen, dafür ist es noch zu kalt.

O deducere de puncte, pentru că o parte din conținutul hotelului cu insecte era în cutie la despachetare și apoi pe podea. Cu câțiva pași simpli, umplutura a fost înapoi în hotelul cu insecte. În rest, hotelul este ok pentru prețul descris. Nu pot spune încă dacă hotelul va fi acceptat de insecte, este încă prea frig pentru asta.

Verificată revizuită

Bin gespannt, ob das die Bienchen auch finden. Ein sonniger Platz im Blumenbeet sollte sie jedenfalls in dieses kleine Bienenhotel locken. Hoffentlich ist dann auch für alle Platz. Mir gefällt's jedenfalls.

Sunt curioasă dacă și albinele cred așa. În orice caz, un loc însorit în patul de flori ar trebui să-i ademenească la acest mic hotel de albine. Să sperăm că va fi loc pentru toată lumea. Oricum, îmi place.

Verificată revizuită

Interessante Form, solide verarbeitet und hoffentlich auch bei den Insekten beliebt und nicht so schnell verwittert - bis zum Winter bleibt es auf der Terrasse (ohne Fuß). Wird wohl nochmal als Weihnachtsgeachenk gekauft...

Forma interesantă, solid făcută și, sperăm, populară și în rândul insectelor și nu atât de repede la intemperii - rămâne pe terasă (fără bază) până iarnă. Probabil că va cumpăra din nou ca cadou de Crăciun...

Verificată revizuită

An und für sich ein schönes Insektenhotel, ohne Dachpappe gibt es das gleiche allerdings 50% günstiger, und in Gegenden wie Deutschland sollte man Kiefernholz unbedingt "ökologisch z.b. mit Firnis oder Öl" vorbehandeln, denn das Hotel ist aus Kiefernholz was unbehandelt nicht wirklich Outdoor geeignet ist, es würde sonst zu schnell verroten. Gerade die Rückseite ist nur wenige mm stark.

În sine, un hotel drăguț pentru insecte, dar fără acoperiș, la fel este cu 50% mai ieftin, iar în zone precum Germania ar trebui neapărat să pretratezi lemnul de pin „ecologic, de exemplu, cu lac sau ulei”, deoarece hotelul este făcut din pin. lemnul care este netratat și nu este cu adevărat potrivit pentru utilizare în aer liber este, altfel ar putrezi prea repede. Mai ales spatele are doar cativa mm grosime.

Verificată revizuită

Auf der Suche nach Unterschlupfmöglichkeiten für Bienen und Insekten bin ich auf den Burj Khalifa unter den Insektenhotels gestoßen ;) Hier ist wirklich viel Platz für unterschiedlichste Arten vorhanden. Die Montage ist äußerst simpel. Man muss nur noch die Stange mit dem restlichen Teil verbinden und fertig. Die Materialien sind unbehandelt und machen einen hochwertigen Eindruck. Preis / Leistung ist hier mehr als in Ordnung. Ich bin gespannt, wann die ersten Besucher kommen!

Când căutam un adăpost pentru albine și insecte, am dat de Burj Khalifa printre hotelurile de insecte ;) Aici este într-adevăr mult spațiu pentru o mare varietate de specii. Asamblarea este extrem de simplă. Tot ce trebuie să faci este să conectezi tija la restul piesei și gata. Materialele sunt netratate și fac o impresie de înaltă calitate. Preț/performanță este mai mult decât ok aici. Sunt curios când vor veni primii vizitatori!

Verificată revizuită

Tolles Material, schöne Verarbeitung, tolles Design, mir gefällt die Form sehr, welche letztendlich entscheidend für meine Wahl war. Absolute Kaufempfehlung!

Material excelent, manoperă frumoasă, design grozav, îmi place foarte mult forma, care a fost în cele din urmă decisivă pentru alegerea mea. Recomandare absolută de cumpărare!

Verificată revizuită

Nach längerer Suche bin ich auf dieses schlichte und gut durchdachte Insektenhotel gestoßen. Der Preis ist für die verwendeten Materialien auf jeden Fall fair. Das macht der Händler besser als die Konkurrenz. Der Aufbau/ die Montage geht einfach von der Hand und bereits nach einem Tag kamen die ersten Insekten. :) So macht der eigene Beitrag für die Natur Spaß. Jetzt, wo das Insektenhotel seit einigen Tagen steht, ist es schon besser besucht als die meisten richtigen Hotels. Corona interessiert die kleinen Tiere scheinbar gar nicht. ;) Absolute Kaufempfehlung!!!

După o lungă căutare am dat peste acest hotel de insecte simplu și bine gândit. Pretul este cu siguranta corect pentru materialele folosite. Dealerul face asta mai bine decât concurența. Construcția/montajul este ușor de făcut și după o zi au venit primele insecte. :) Așa este distracția proprie contribuția ta la natură. Acum că hotelul cu insecte a fost deschis de câteva zile, este deja mai aglomerat decât majoritatea hotelurilor reale. Corona nu pare să-i intereseze deloc pe animalele mici. ;) Recomandare absolută de cumpărare!

Verificată revizuită

Das Insektenhotel hält was es verspricht. Ein absoluter Hingucker in unserem frisch angelegten Staudengarten. Wir freuen uns schon auf zahlreiche fliegende Gäste in unserem Hotel ;)

Hotelul cu insecte își ține ceea ce promite. O atracție absolută în grădina noastră perene proaspăt creată. Așteptăm deja cu nerăbdare numeroși oaspeți de zbor în hotelul nostru ;)

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor