3 ani garanție 14 zile de retur

Totul pentru relaxare

O casă confortabilă într-un mediu plăcut este o condiție de bază pentru o odihnă de calitate. La temperaturile de afară în creștere, vrem o temperatură plăcută a camerei și vrem să evităm umiditatea prea mare. În zilele reci preferăm un mediu cald și confortabil. Cu ajutorul aparatelor inteligente Klarstein, vă puteți bucura de relaxarea dorită în câțiva pași simpli. Relaxați-vă, încărcați-vă bateriile și ocupați-vă de propriile hobby-uri în propria oază de liniște.

Păstrați capul rece cu Klarstein

Vă aduceți aminte de zilele tropicale de vară? Aveați picături de sudoare pe frunte, haine transpirate lipite incomod pe corp, iar confortul tradițional în casă a devenit o dorință de neatins. Puteți uita de această suferință! Aparatul de aer condiționat interior Klarstein vă eliberează de această suferință: soluțiile noastre climatizează sistematic camera la temperatura dorită. Acesta este modul în care vă puteți bucura de relaxarea preferată acasă, chiar și în zilele toride de vară.

Unități de aer condiționat Klarsteink

Nimic nu este mai bun decât aerul condiționat: proaspăt, dar nu prea rece! Reglați temperatura astfel încât să vă simțiți confortabil și să luați o pauză de căldura dogorâtoare. Spuneți căldurii un NU clar! Dacă setați temperatura dorită folosind stoperul integrat, puteți aștepta cu nerăbdare un apartament plăcut răcorit pe drumul spre casă, în care vă veți răsfăța cu relaxarea dorită în adevăratul sens al cuvântului.

Descoperiți mai multe

Răcitor de aer Klarstein

Vă prezentăm: un Ferrari printre aparatele de aer condiționat - răcitor de aer Klarstein. Cu ventilator integrat și funcție de răcire paralelă, umidificare și curățare a aerului. Cu acest dispozitiv, nu veți mai fi surprins de situația climatică. Creează confort termic intuitiv în funcție de nevoile personale, astfel încât să vă puteți angaja în activitățile preferate acasă și să vă relaxați confortabil.

Descoperiți mai multe

Ventilatoare Klarstein

Când aerul din apartamentul dvs. fierbe literalmente, curentul țintit este exact ceea ce vă doriți când adormiți cu picături de sudoare pe frunte. Ventilatoarele Klarstein, pe care le puteți agăța de tavan, așeza în colțul camerei ca un stâlp de ventilație sau ca ventilator de podea clasic, vă vor oferi întotdeauna un climat plăcut acasă. Deci: Ce ziceți de o briză de aer proaspăt?

Descoperiți mai multe

Aer bun pentru o bună dispoziție datorită aparatelor Klarstein

Multe depind de calitatea aerului din casa dvs. Puritatea și gradul de umiditate stau la baza unei vieți sănătoase pe termen lung. Aerul bun creează bunăstare, ajută la concentrare, relaxare și susține dorința de a petrece mult mai mult timp în camera preferată. Creați-vă mediul perfect cu răcitoarele de aer Klarstein.

Purificator de aer Klarstein

Inspiră, expiră și intră în modul de relaxare! Toate acestea sunt mult mai plăcute cu un aer curat. Este deosebit de bun pentru persoanele care suferă de alergii: praful, părul și mirosurile animalelor de companie sau ale acarienilor pot fi filtrate eficient. Cu cât organismul primește mai mult aer proaspăt, cu atât puteți funcționa și dezvolta mai mult un sentiment de bunăstare.

Descoperiți mai multe

Dezumidificatoare Klarstein

Un nivel prea ridicat de umiditate este dăunător sistemului cardiovascular și ne poate aduce într-un stres general. Începeți să transpirați și să vă simțiți inconfortabil. Klarstein are o soluție: Umidificatoarele de aer! Îndepărtarea sistematică a excesului de umiditate din aerul din cameră îmbunătățește climatul, reduce condensul de vapori și previne formarea mucegaiului. Dispozitivul perfect de relaxare pentru o baie sau dormitor.

Descoperiți mai multe

Umidificatoare Klarstein

Aerul uscat încălzit din sufragerie și dormitor ne poate usca mucoasele și, mai ales pentru astmatici, agravează respirația. Vestea bună: Klarstein va ajuta și în acest caz! Umidificatoarele noastre alimentează aerul cu umezeala necesară pentru relaxarea căilor respiratorii și recâștigarea senzației de aer proaspăt din casă.

Descoperiți mai multe

Faceți-vă căldură și confort cu Klarstein

Pentru toți iubitorii de căldură: gadgeturile inteligente Klarstein sunt aici pentru dvs.! Pentru a vă bucura de căldura plăcută sunt suficiente câteva clicuri. Vă veți relaxa într-o clipă. Aparatele noastre se vor potrivi perfect în oaza dvs. de acasă.

Pături electrice Klarstein

lăcut și confortabil! Fie că este vorba de un pat, o canapea sau un fotoliu: Puteți porni păturile noastre electrice moi și, mai presus de toate, cu încălzire cu o simplă apăsare de buton. În acest fel vă puteți înfășura rapid și ușor într-o căldură confortabilă în care vă veți simți în siguranță. Dați odihnă picioarelor obosite, aduceți relaxare mâinilor. Înclinați-vă, închideți ochii sau meditați. Cel mai important lucru este să vă simțiți bine.

Descoperiți mai multe

Încălzitoare cu infraroșu Klarstein

Încălzire solară: lumina cu infraroșu Klarstein încălzește cu radiații infraroșii, în loc să încălzească aerul și să facă praf. Nu se va irosi nici un pic de căldură și aerul nu se va usca inutil ... temperatura camerei va rămâne plăcută și se va adapta nevoilor dumneavoastră.

Descoperiți mai multe

Șeminee Klarstein

Este un șemineu de casă un simbol al bunăstării absolute pentru dvs.? Atunci, doar băgați cablul de alimentare în priză și vă puteți relaxa. Cu șemineele Klarstein acționate electric, puteți crea atmosfera unei case rustice datorită unei simulări de foc cu aspect realist, controlului luminozității și puterii de încălzire integrate - toate acestea includ un aspect elegant.

Descoperiți mai multe

În sus