3 ani garanție 14 zile de retur

Totul pentru ordine

O casă ordonată și curată nu numai că oferă o viață mai liniștită, ci și o vedere clară a celorlalte proiecte, vise și obiective. Vrei să ai mereu ordine acasă? Cu ofițerii noștri de ordine Klarstein, vei declara război petelor de pe covoare, vaselor murdare, grămezilor de rufe murdare și mormanelor de gunoi - în preț este inclusă și garanția victoriei. Așadar: Ești gata să începi cu curățenia? Noi suntem gata!

Spune adio grămezilor de rufe murdare datorită aparatelor Klarstein

Spălare, uscare, călcare... La începutul curățeniei, suntem atenți la ceea ce se află pe podea: un morman de rufe murdare! Sortarea acestora este un pas inteligent și foarte necesar. Lenjeria albă poate fi strălucită din nou cu pudra de lămâie ecologică, iar îmbrăcămintea neagră ar trebui să își păstreze cea mai întunecată nuanță, dacă este posibil. Rufele trebuie să fie frumos parfumate și țesăturile colorate trebuie spălate cu intensificatoare de culoare - deci sortează rufele. Nu uita de temperatura corectă de spălare! După care îți mai rămâne doar să usuci și să calci totul. Ceea ce pentru cei nemulțumiți care boscorodesc mereu sunt treburi casnice enervante poate deveni cu adevărat distractiv datorită ajutoarelor inteligente și eficiente Klarstein, pentru că rezultatul îl vedeți imediat. Deci, haide să-i dăm drumul!

Mașini de spălat și de uscat Klarstein

așinile de spălat și de uscat clasice pentru apartamente mari, modelele înguste pentru soliști și călători în rulote sau mașinile de uscat cămăși pentru persoanele singure și ocupate, vor înghiți mormanul de rufe cât ai clipii cu ochii. Klarstein subliniază funcționarea intuitivă. Doar introduci rufele în tambur, închizi ușa, apeși butonul, și gata. Nu vrem să te lipsim de timp prețios cu un control complicat. Vrem să ai timp în viață pentru lucruri frumoase fără să neglijezi curățenia. Cu Klarstein poți gestiona totul cu ușurință.

Descoperiți mai multe

Fiare de călcat Klarstein

„Calcă-mă, dragă!“ spune vocea ta interioară privind o grămadă de cămăși, bluze și pantaloni care așteaptă să fie călcate. Fă-o să tacă! Cu fierele de călcat Klarstein, călcatul rufelor nu tocmai popular se transformă întotdeauna în distracție. Un sistem integrat de aburire, o bază puternică și plăci de călcat glisante super ușoare îndepărtează cutele de pe toate rufele mai repede decât se termină episodul preferat al serialului preferat de pe Netflix. Punem pariu?

Descoperiți mai multe

Spune adio firimiturilor de pe podea

Îți place să te ridici din pat dimineața și să te grăbești la aparatul de cafea? Îți place să umbli prin sufragerie doar în șosete? Atunci știi sigur că o podea curată este atunci când nu trebuie să îți ștergi praful și firimiturile de pe picioare atunci când vrei să te întorci din nou în pat sau să te relaxezi pe canapea. Aspiratoarele Klarstein te vor ajuta să păstrezi ordinea foarte mult timp. Vei încerca și tu?

Aspiratoare cu acumulator Klarstein

Fără fir, fără sac, neașteptat de puternic : cu aspiratorul nostru wireless Klarstein, îți poți lua adio nu numai de la murdăria de pe podea, ci și de la cablurile enervante încurcate și de la schimbarea sacilor murdari. Versatil, practic și flexibil, poți zbura cu el peste tot în casă, îl poți lua cu tine în vacanță și îl poți depozita ușor după ce termini cu curățenia. Aspirarea firimiturilor va fi și mai distractivă.

Descoperiți mai multe

Aspiratoare clasice și robotizate Klarstein

Aspirarea poate fi foarte liniștitoare - mai ales atunci când scapi de tot praful din baie, firimiturile de pâine din bucătărie, firimiturile de chipsuri înaintea canapelei. 1:0 pentru tine și aspiratorul tău Klarstein! Nu ai timp pentru aspirarea manuală? Nicio problemă: aspiratoarele noastre robotice Klarstein vor lupta pentru tine într-un război cu firimiturile, indiferent dacă ești pe drum sau vrei doar să îți întinzi sus picioarele.

Descoperiți mai multe

Aspiratoare Klarstein combinate cu mop

Chiar reușești să păstrezi podelele curate? Imaginează-ți comoditatea unui aspirator și a unui mop într-unul. O astfel de curățare a podelei este literalmente la un nivel profesional. Declară război firimiturilor sub masă, sub pat și pe podeaua din baie. Înțelesul expresiei „perfect curat” va lua o cu totul altă dimensiune - vei vedea!

Descoperiți mai multe

Adio haosului din bucătărie datorită aparatelor Klarstein

Rufele sunt spălate, podeaua este curată - sunt doar o mulțime de vase murdare în bucătărie și o pungă plină cu gunoi. Te deranjează spălarea constantă și îndelungată a vaselor? Punga cu gunoi miroase neplăcut? Salvarea este la îndemână: în ultimul pas al țelului tău în curățenie, eroii automatici ai casei Klarstein te vor salva din nou. Noua ta mașină de spălat vase dă dovadă de performanțe excelente, chiuveta este din nou goală și vasele strălucesc din nou curate. Între timp, coșul de gunoi Klarstein absoarbe discret mirosurile de reziduuri alimentare și va completa cu ușurință designul bucătăriei tale, care va deveni rapid din nou locul tău preferat.

Mașini de spălat vase Klarstein

Fie că ai o familie mică sau mare: mașinile de spălat vase Klarstein te vor face să îți dorești să gătești și să coci din nou, deoarece spălarea ulterioară a vaselor murdare va însemna pentru tine o simplă apăsare a unui buton. Au trecut deja vremurile în care toată bucătăria mirosea a trei feluri de mâncare din meniul tău. În loc de asta, așează-te, relaxează-te și bucură-te de o seară liniștită cu cei dragi. Mașina de spălat vase Klarstein se va ocupa de restul.

Descoperiți mai multe

Coșuri de gunoi Klarstein

Coșurile de gunoi aduc cu adevărat ghinion! Cele cu pedale sunt un clasic extins, împotriva căruia nu avem nimic. de spus Construcțiile extrem de robuste ne însoțesc de generații și supraviețuiesc fiecărei mutări. Coșurile noastre de gunoi cu senzori te vor elibera de contactul cu suprafețe nu întotdeauna perfect curate. Coșurile se deschid fără contact, exact când ai nevoie. Mirosuri nedorite sau mâini murdare? Niciodată. Nu vei mai simți mirosul neplăcut al gunoiului iar mâinile tale vor rămâne curate. Câștigă din toate părțile!

Descoperiți mai multe

În sus