Nantes, foișor, baldachin, parasolar, 3x3m, poliester, cadru din oțel, UV50+, roți de podea Taupe deschis
Nantes, foișor, baldachin, parasolar, 3x3m, poliester, cadru din oțel, UV50+, roți de podea Taupe deschis
Nantes, foișor, baldachin, parasolar, 3x3m, poliester, cadru din oțel, UV50+, roți de podea Taupe deschis
Nantes, foișor, baldachin, parasolar, 3x3m, poliester, cadru din oțel, UV50+, roți de podea Taupe deschis
Nantes, foișor, baldachin, parasolar, 3x3m, poliester, cadru din oțel, UV50+, roți de podea Taupe deschis

Nantes, foișor, baldachin, parasolar, 3x3m, poliester

300 cm 23 kg 250 cm
1.665,00 Lei 1.959,00 Lei Cu TVA
Culori disponibile:

Nantes, foișor, baldachin, parasolar, 3x3m, poliester

1.665,00 Lei 1.959,00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare
14 zile de retur

Cele mai mari beneficii

Oferă umbră: Set complet cu o pergolă de 3 x 3 m, care asigură umbră pe terase și zone de relaxare în aer liber

Robust: Fabricat din tuburi de oțel

Acoperiș practic: poate fi demontat cu ușurință pentru curățare sau pentru vânt puternic

Descrierea produsului

Foișorul Nantes de la blumfeldt transformă o terasă sau o zonă de relaxare din grădină într-o reședință de vară relaxantă.

Cu pergola Nantes de la blumfeldt vă puteți transforma terasa sau zona de relaxare din grădină într-o zonă de relaxare plăcută și umbrită. În setul complet veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea o zonă de protecție de 3 x 3 m cu un efort minim. Cadrul din tuburi de oțel acoperit cu pulbere este robust, foarte ușor și rezistent la intemperii. Perfect pentru o distracție de lungă durată în aer liber - complet lipsit de pete de rugină pe podeaua terasei. Și, datorită roților de podea integrate, este, de asemenea, complet mobil - astfel încât veți avea întotdeauna locul dvs. la umbră exact unde vă place. Foișorul practic din poliester de 200 g/m³ este rezistent la apă și UV. Acoperișul este ușor înclinat pentru a permite scurgerea ușoară a apei de ploaie. Pentru o curățare ușoară sau în caz de vânt puternic, învelișul din țesătură poate fi îndepărtat și atașat din nou în doar câțiva pași. Pentru o stabilitate și mai mare, cadrul poate fi ancorat în pământ cu ajutorul cuielor incluse.

Bucurați-vă de soare și relaxați-vă la umbră: cu acoperișul mobil pentru terasă Nantes de la blumfeldt puteți petrece timp netulburat în aer liber.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
 • Materialul copertinei de soare: 200 g/m² poliester
 • Protecție împotriva luminii: UV50+
 • Material cadru: tuburi de oțel
 • Acoperire cu pulbere împotriva coroziunii
 • Placă de bază ale coloanei de susținere cu patru găuri pentru ancorarea în pământ
 • Acoperișul înclinat permite scurgerea rapidă a apei de ploaie
 • Mobil datorită roților de podea
 • Prelata trebuie demontata in caz de vreme rea.
 • În cazul acoperirii cu zăpadă abundentă, este necesară îndepărtarea zăpezii de pe acoperiș, deoarece acest produs nu este construit în acest scop.
Nantes, foișor, baldachin, parasolar, 3x3m, poliester, cadru din oțel, UV50+, roți de podea

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni: cca 300 x 250 x 300 cm (L x Î x l)
 • Greutatea: cca 30 kg

Ce a fost trimis

 • 1 × pergolă (kit de asamblare)
 • Instrucțiuni de asamblare în mai multe limbi

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare

Recenziile clienților

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

Als erstes muss ich erwähnen, das ich sehr positiv von der Qualität des Versand Kartons beeindruckt bin. Die Kanten wurden durch Plastikecken geschützt. In dem Aussenkarton ist ein weiterer Karton. Dieser wird an den kurzen Seiten noch mal zusätzlich durch jeweils eine Spanplatte stabilisiert und der Inhalt geschützt. Jedes Teil ist durch eine Folie/Plastiktüte geschützt. Buchstaben Aufkleber auf den Einzelteilen helfen bei der späteren Montage. Die Anleitung besteht aus Bildern und zeigt ausführlich wie die Pergola zusammen gebaut wird. Sogar das notwendige Werkzeug wird mitgeliefert. Ich habe die Pergola mit meinem acht jährigen Sohn zusammen aufgebaut. Der Aufbau ist also im wahrsten Sinne des Wortes kinderleicht. Genug Platz um eine sechsköpfige Familie da drunter an einen Tisch zu bringen. Während des Aufbaues regnete es plötzlich. Der Regen perlte von dem Dach ab. Auch die Rohre sind stabil verarbeitet und man braucht sich nicht zu sorgen, das beim nächsten Wind die Pergola umkippt. Mit den gelieferten Heringen kann man sie auch im Boden verankern.

În primul rând, trebuie să spun că sunt foarte impresionat de calitatea cutiei de expediere. Marginile au fost protejate de colțuri din plastic. În cutia exterioară este o altă cutie. Acesta este stabilizat suplimentar pe laturile scurte de PAL, iar conținutul este protejat. Fiecare parte este protejată de o folie/pungă de plastic. Autocolantele cu litere de pe părțile individuale ajută la asamblarea ulterioară. Instrucțiunile constau din imagini și arată în detaliu cum este asamblată pergola. Chiar și instrumentele necesare sunt incluse. Am asamblat pergola cu fiul meu de opt ani. Prin urmare, construcția este foarte ușoară în cel mai adevărat sens al cuvântului. Suficient spațiu pentru a așeza o familie de șase persoane la o masă dedesubt. În timpul construcției a plouat brusc. Ploaia s-a rostogolit de pe acoperiș. Tuburile sunt, de asemenea, stabile și nu trebuie să vă faceți griji ca pergola să se răstoarne la următorul vânt. De asemenea, îl puteți ancora de pământ cu cârligele furnizate.

Verificată revizuită

Da Produkt ist easy in der Montage und kann leicht verstellt werden. Haben die Pergola nicht für eine klassische Sitzgruppe gekauft sondern bereits als Überdachung bei einer Geburtstagsfeier für die Raucher-Stehtische verwendet. Nächsten Sommer wird die Pergola vermutlich ebenfalls für den Nachwuchs zweckentfremdet. Durch die flexible Positionierung kann sowohl der Sandkasten, die Krabbeldecke oder auch der kleine Kinderpool überdacht werden und spendet super Schatten.

Produsul este ușor de asamblat și poate fi ușor ajustat. Nu am cumpărat pergola pentru o zonă clasică de relaxare, dar am folosit-o deja ca acoperiș pentru mesele înalte pentru fumători la o petrecere de aniversare. Vara viitoare, probabil, pergola va fi folosită și pentru urmași. Datorita pozitionarii flexibile, cutia de nisip, saltea de joaca sau piscina pentru copii mici pot fi acoperite si ofera umbra deosebita.

Verificată revizuită

Lange haben wir nach einem Sonnendach gesucht, welches Schutz gegen die Sonnen für unsere Kinder bietet, aber gleichzeitig mobil ist. Egal in welcher Ecke die Kinder spielen oder sitzen, durch die Rollen lässt es sich optimal verschieben. Einfache Montage sowie Demontage. Top Produkt!

De mult timp cautam o copertina de soare care sa ofere protectie impotriva soarelui copiilor nostri, dar sa fie mobila in acelasi timp. Indiferent în ce colț se joacă copiii sau în care stau, rotile îl fac ușor de mutat. Asamblare și dezasamblare ușoară. Produs de top!