Trifecta Domino plită pe gaz

1.365,00 Lei Cu TVA
 • Negru
Codul produsului: 10035468
Trifecta Domino plită pe gaz
1.365,00 Lei Cu TVA
Deasemenea disponibil în mai multe variante
 • Cumpărați produs resigilat
  Acest produs este un produs resigilat sau un produs cu urme ușoare de uzură. Funcționalitatea completă a produsului a fost verificată. Garanția produsului este de 3 ani.
  1.228,00 Lei
 • Cumpărați acest produs cu urme ușoare de uzură
  Produs, care a fost testat de către client sau scurt timp folosit. Produsul prezintă urme ușoare de uzură, cum ar fi zgârieturi, sau cutia exterioară deteriorată. Produsul a fost testat și este complet funcțional. Garanția produsului este de 3 ani.
  1.160,00 Lei
 • Pregătit pentru livrare Pregătit pentru livrare
 • Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
 • Livrare expres
 • 14 zile de retur
 • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

 • Eficientă și ecologică: costuri mai mici de energie în comparație cu plitele electrice datorită gătitului pe gaz

 • Inovator: nou arzător de gaz triunghiular pentru o distribuție foarte uniformă a căldurii către oale și tigăi și o siguranță chiar mai mare

 • Funcționare intuitivă: funcționare ușoară datorită butoanelor rotative

Descrierea produsului

Aproape uitat pentru o vreme, dar acum s-a întors: o plită pe gaz, care cu avantajele sale imbatabile își are locul într-o bucătărie modernă. Gazul nu este doar mai eficient și mai ecologic, dar este, de asemenea, mult mai controlabil și, prin urmare, mai practic decât gătitul cu energie electrică. Plita pe gaz Klarstein Domino  aduce acum această opțiune în bucătăria dvs.

Plita Klarstein Domino, care economisește spațiu, conține patru arzătoare Sabaf de înaltă calitate care ard cu o putere de 2,1 kW și 1,15 kW. Forma triunghiulară specială a arzătorului asigură o distribuție uniformă a căldurii în partea de jos a ustensilelor de bucătărie pentru un gătit perfect și uniform. Grilajele din fontă solidă sunt potrivite pentru aproape toate tipurile de ustensile de bucătărie, sunt așezate pe flacără cu precizie și fără riscul de a răsturna vasele. Comenzile sunt complet intuitive datorită simbolurilor ușor de înțeles de pe butoanele rotative mari. LED-urile integrate care luminează controlerele asigură o vizibilitate optimă a setărilor. Marele avantaj al plitelor pe gaz constă în simpla reglare. În timpul procesului de gătire, alimentarea cu căldură poate fi reglată constant. modificările dimensiunii flăcării vor afecta imediat temperatura oalei sau a tigaiei. Desigur, am acordat atenție și siguranței aragazului: nu este nevoie de foc suplimentar pentru a aprinde  plita. Flacăra gazului este aprinsă pur și simplu prin aprindere electrică. Protecția împotriva defectării flăcării închide alimentarea cu gaz a arzătorului dacă flacăra se stinge din orice motiv.

După gătit, plita pe gaz poate fi curățată cu ușurință, dacă este necesar: acest lucru îl face o suprafață din sticlă ceramică temperată, ușor de spălat, cu grosimea de 6 mm. Nu numai că arată incredibil de elegant, dar este și uimitor de ușor de curățat.

Gătit eficient la un preț mai mic, cu toate avantajele unei plite pe gaz: plita pe gaz Domino de la Klarstein îi va convinge nu numai pe bucătarii amatori ci și pe cei profesioniști.

Caracteristici

 • 2 arzătoare triunghiulare
 • arzătoare triunghiulare: distribuție mai bună a căldurii și alimentare cu aer
 • arzător normal: 2,1 kW
 • arzător auxiliar: 1,15 kW
 • diametrul ustensilelor de bucătărie pe un arzător normal: aproximativ 20 - 22 cm (Ø)
 • diametrul ustensilelor de bucătărie de pe arzătorul auxiliar: aproximativ 10 - 15 cm (Ø)
 • aprindere electrică
 • pentru gaze lichefiate sau naturale
 • setare din fabrică pentru gaz natural 20 mbar
 • posibilitatea de conversie la (butelii de gaz) GPL gaz lichid 50 mbar
 • livrare fără furtun și supapă de reducere a presiunii - trebuie achiziționate separat
 • dimensiunile de instalare în manualul de instrucțiuni
 • sursa de alimentare: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz
Codul produsului: 10035468

Dimensiuni și detalii tehnice

 • dimensiuni totale: cca  31,5 x 13 x 53,5 cm (L x Î x l)
 • dimensiuni de instalare (cut-out în blatului): cca 26 x 47,5 cm (L x l)
 • lungimea cablului de alimentare: cca 120 cm
 • greutatea: cca 6 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x plită pe gaz
 • 1 x material de montaj
 • 2 x grilă din fontă sub oale
 • instrucțiuni de utilizare în mai multe limbi

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare

Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților
9 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 15/01/2024

commande bien reçue et très rapidement. plaque installée, fonctionne parfaitement pour l'instant. de qualité

Comanda primita bine si foarte repede. placa instalata, functioneaza perfect deocamdata. calitate

Verificată revizuită 04/01/2024

Bonjour,

J'ai bien reçu la commande , le model a 3 feux. Ma question j'utilise le gaz en bouteille. Est ce que je doit changer le gicleur envoyer a part ?
La clef n'est pas livrer avec et en plus le trou pour le petit feux est très exiguë.

Merci pour votre retour rapide.

Buna ziua, am primit comanda, modelul are 3 becuri. Întrebarea mea, folosesc gaz îmbuteliat. Ar trebui să schimb duza trimisă separat? Cheia nu este livrată cu ea și în plus orificiul pentru luminițele mici este foarte înghesuit. Vă mulțumim pentru întoarcerea rapidă.

Verificată revizuită 25/05/2022

Haben das Kochfeld auf Grund seiner sehr guten Bewertung bestellt. Grundsätzlich ist es ein sehr gutes Produkt (Sieht gut aus, Sehr gute Verarbeitung, sehr gute Heizleistung und gute Bedienung. Aber: Der an dem Gerät befindliche Anschluss ist nach deutscher DIN nicht zulässig !! (Siehe beigefügtes Foto) Wieso ein deutscher Hersteller dann so ein Produkt in Deutschland verkaufen kann, bliebt für mich fraglich. Wollte das Gerät eigentlich zurückschicken, aus Zeitnot aber belassen und mich für die Umrüstung enstschieden. Der hierdurch entstandene Mehraufwand zur Umrüstung (von einem Gasinstallateur empfohlen) kostete mich zzgl. ca. 30 €. Aus dem vorgenannten reicht es in der Gesamtbewertung damit nur für 3 Sterne. Über ein Feedback Seitens des Verkäufers wäre ich sehr dankbar.

Am comandat plita din cauza evaluării foarte bune. Practic este un produs foarte bun (arata bine, manopera foarte buna, putere termica foarte buna si functionare buna. Dar: Conectarea la aparat nu este permisa conform DIN german!! (Vezi fotografia atasata) De ce un producator german vinde atunci un produs din Germania rămâne îndoielnic pentru mine.De fapt, am vrut să trimit dispozitivul înapoi, dar l-am lăsat din lipsă de timp și am decis să-l convertesc.Efortul suplimentar rezultat pentru conversie (recomandat de un montator de gaz) m-a costat încă cca. . 30 €. Din cele de mai sus, evaluarea generală este suficientă doar pentru 3 stele. Aș fi foarte recunoscător pentru feedback-ul vânzătorului.

Verificată revizuită 07/02/2022

Alles entspricht unseren Vorstellungen

Totul corespunde ideilor noastre

Verificată revizuită 22/11/2021

gefallen hat das bedienen der gasbrenner,und deren sparsamer gasverbrauch.weniger gefällt das handlig mit den topfhalterungen nach erfolgter reinigung macht das wiederaufsetzten einige mühe.

Mi-a placut functionarea arzatoarelor pe gaz si consumul lor economic de gaz.Nu mi-a placut modul la indemana cu suporturile dupa curatare, a le pune la loc este cam o bataie de cap.

Verificată revizuită 10/04/2021

Preis Spitzen Bearbeitung super EMPFEHLENSWERT

Pret de procesare super RECOMANDAT

Verificată revizuită 25/03/2021

habe das becken ausgepeckt ist wunderschön die verpackung war super bin zufrieden weiter so kalle

Am ales piscina, e frumoasa, ambalajul a fost grozav, sunt multumit, tine-o tot asa, Kalle

Verificată revizuită 25/02/2021

Dieser Gasherd ist vor allem passt gut in meiner Küche. dieser Herd ist auch aus Glas Material und es macht es sehr elegant. Es hat 4 Brenner und alle sind sehr einfach zu verwalten und zu reinigen. Es ist der perfekte Gasherd, an den ich denken sollte. Er unterstützt meine Gasflasche mit Hilfe eines Konverters. Er ist sehr einfach zu bedienen und verfügt auch über die erforderlichen Sicherheitsfunktionen. Ich habe das Gefühl, dass die Qualität wirklich gut ist.

Această sobă cu gaz se potrivește mai ales în bucătăria mea. acest aragaz este, de asemenea, realizat din material de sticlă și îl face foarte elegant. Are 4 arzatoare si toate sunt foarte usor de gestionat si curatat. Este aragazul perfect la care să te gândești. Îmi susține butelia de gaz cu ajutorul unui convertor. Este foarte ușor de utilizat și are, de asemenea, caracteristicile de securitate necesare. Simt că calitatea este foarte bună.

Verificată revizuită 13/12/2020

Das Gasherd kam pünktlich. Es ist sehr elegant. Alles funktioniert so wie es funktionieren soll. Die Gasflamme ist gut und leicht zu kontrollieren. Es ist leicht zu reinigen. Alles scheint solide und von guter Qualität zu sein. Für die Montage habe ich 60 Euro bezahlt. Im Vergleich zu anderen Produkten hier auf Amazon denke ich dass es ein guter und fairer Preis ist. Passt perfekt in meiner neuen Küche. Ich denk es ist eine Empfehlung wert. wird über seine Haltbarkeit auf dem Laufenden gehalten.

Aragazul a venit la timp. Este foarte elegant. Totul funcționează așa cum ar trebui. Flacăra de gaz este bună și ușor de controlat. Este ușor de curățat. Totul pare solid și de bună calitate. Am plătit 60 de euro pentru instalare. În comparație cu alte produse de aici pe Amazon cred că este un preț bun și corect. Se potrivește perfect în noua mea bucătărie. Cred că merită recomandat. va fi informat cu privire la durabilitatea acestuia.