Delicatessa 60 Hybrid, plită de inducție, încorporată, 4 zone, 7000 W, neagră 4_2x_rechteckig_1x_rund_21_cm_1x_rund_16_cm
Delicatessa 60 Hybrid, plită de inducție, încorporată, 4 zone, 7000 W, neagră 4_2x_rechteckig_1x_rund_21_cm_1x_rund_16_cm
Delicatessa 60 Hybrid, plită de inducție, încorporată, 4 zone, 7000 W, neagră 4_2x_rechteckig_1x_rund_21_cm_1x_rund_16_cm
Delicatessa 60 Hybrid, plită de inducție, încorporată, 4 zone, 7000 W, neagră 4_2x_rechteckig_1x_rund_21_cm_1x_rund_16_cm
Delicatessa 60 Hybrid, plită de inducție, încorporată, 4 zone, 7000 W, neagră 4_2x_rechteckig_1x_rund_21_cm_1x_rund_16_cm
Delicatessa 60 Hybrid, plită de inducție, încorporată, 4 zone, 7000 W, neagră 4_2x_rechteckig_1x_rund_21_cm_1x_rund_16_cm

Delicatessa 60 Hybrid plita cu inducție

Plită cu inducție Negru 7000 watt
1529.00 Lei 2569.00 Lei Cu TVA
variant_number_of_hobs:
Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
14 zile de retur transport gratuit

Cele mai mari beneficii

Lux pentru bucătărie: placa de inducție nobilă cu suprafață ceramică din sticlă pentru instalare intr-o chicinetă

Căldura puternică: puterea totală de 7000 wați în patru zone de gătit cu 2 x 2000 și 1500 de wați de putere individuală

Plăci flexibile: încălzire variată pentru combinarea a două plite pentru uz comun ca Flexzone

Descrierea produsului

Modul simplu de gătit: placa de inducție Klarstein Delicatessa 60 permite o utilizare optimă a spațiului, cu un consum minim de energie în timpul gătitului. Combină inovația tehnică cu aspectul luxos și cu suprafața de sticlă ceramică, aduce o nouă bucurie bucătăriei.

Patru zone de gătit pentru a vă bucura de gătit vă oferă plita încorporabilă Klarstein Delicatessa 60, cu o capacitate totală de până la 7000 W, care se ocupă cu 2 x 2000 W și 2 x distribuie 1500 wați pe fiecare suprafață de gătit și aduce conținutul din oale și tigăi la orele de vârf pentru gătit. Aici, două zone de gătit sunt combinate cu Vario încălzire într-o zonă Flex: cu maximum de flexibilitate pentru a se adapta la recunoașterea la dimensiunea vaselor, tigăi sau caserole și pot fi partajate pentru încălzirea vaselor mari. Astfel, Delicatessa 60 consumă pe de-o parte doar energia care este potrivită pentru oală și pe de altă parte permite folosirea aproape a oricărui vas sau dimensiunea panoului. Toate câmpurile pot fi controlate separat în performanțele lor și au o funcție ThermoBoost, cu care puterea de încălzire rapidă de până la 2800 W este din nou mărită. Plita din sticlă ceramică Klarstein Delicatessa 60 funcționează cu ușurință cu un panou tactil integrat SenseControl cu control tactil pentru a controla puterea și afișajul digital. Deci, nici butoanele nu sparg suprafața unității de bucătărie. În plus față de putere, contorul de timp de 99 de minute poate fi programat pentru fiecare plită, care taie de pe plita, fie după timpul setat sau emite un semnal.

Pentru a se asigura că totul merge bine în timpul de gătire, Klarstein Delicatessa 60 Hybrid are diferite siguranțe construite: o protecție împotriva supraîncălzirii, cu închidere automată careeste activă atunci când o plită trebuie să fie prea caldă. Un indicator de căldură reziduală în principiul controlului EcoThermal nu numai că vă informează dacă suprafețele de gătit oprite sunt încă fierbinți. De asemenea, permite gătitul cu căldură reziduală pentru a economisi energie. Funcția ThermalRecall își amintește temperatura setată și se utilizează dacă procesul de gătit va fi întrerupt pentru o perioadă scurtă de timp și apoi va fi reluat ulterior. În plus, poate fi activată o blocare pentru copii pentru a preveni modificările accidentale ale setărilor de gătit.

Din punct de vedere optic, plitele de inducție Klarstein Delicatessa 60 impresionează cu suprafața sticlo-ceramică ușor de curățat, care așează cu grijă aragazul de inducție. În acest fel, plita se integrează în orice bucătărie, clasică sau modernă. Materialul necesar pentru instalarea în blatul de lucru este inclus în livrare.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
 • Comutatorul ON / OFF de pe partea superioară a dispozitivului (panoul de control tactil)
 • Putere totală: 7000 W (2 x 2000 W și 2 x 1500 W)
 • 2 plite rectangulare: fiecare 18 x 18 cm
 • Plită mare: Ø 21 cm
 • Plită mică: Ø 16 cm
 • Panoul de comandă SenseControl cu afișaj digital pentru nivel de funcționare și temporizator
 • Plitele din stânga pot fi combinate pentru utilizarea în câmp flexibil cu detectarea vasului
 • Timer reglabil până la 99 de minute
 • Oprirea automată
 • Protecție supraîncălzire
 • Comutator de siguranță pentru copii
 • Aragaz încorporat: destinat instalării într-o chicinetă, fără unitate de stand
 • Inclusiv materialul de montare pentru instalarea în chicinetă
 • Cablu de conectare cu 5 pini
 • Alimentare: 220-240V ~ 50/60 Hz
Delicatessa 60 Hybrid, plită de inducție, încorporată, 4 zone, 7000 W, neagră

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni totale: 59 x 5.8 x 52 cm (lxÎxA)
 • Dimensiuni de instalare: 56 x 5,2 x 49 cm (lxÎxA)
 • Lățimea minimă din jurul blatului de lucru: 5 cm
 • Grosimea minimă a blatului de lucru: 3 cm
 • Distanța minimă pănă la partea de deasupra capului: 76 cm
 • Spațiu liber minim sub dispozitiv: 5 cm
 • Circulația aerului cameră: min. 2 cm
 • Lungimea cablului: 1,0 m
 • Greutate: aproximativ 8,5 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x plită încorporată
 • 1 x material de montare
 • Manual german (alte limbi: engleză, spaniolă, franceză, italiană

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților

(24 ratinguri) Scrieți recenzie
Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

sehr empfehlenswert. Preis-Leistung Sehr GUT

foarte recomandat. Pret / oferta: Foarte bun

Verificată revizuită

Unter dem Gerät entwickelt sich sehr viel Wärme und unangenehme Gerüche. Funktioniert aber ansonsten sehr gut

Sub dispozitiv se dezvoltă multă căldură și mirosuri neplăcute. Dar în rest funcționează foarte bine

Verificată revizuită

Gute Heizleistung sehr leise

Putere termică bună, foarte silentioasă

Verificată revizuită

tolles Teil. Der Umbau von meinem alten Ceranfeld auf dieses Induktionskochfeld war innerhalb einer halbe Stunde erledigt. Die geriffelte Oberfläche auf den Kochfeldern vermittelt eine gute Haptik. Symbole und Bedienung sind fast selbsterklärend einfach. Aufgrund des Hybriddesigne fast schon ein kleiner Hingucker. Der Lüfter ist etwas laut. Da würd ich den Entwicklern im Hause mal auf die Füße treten. Das geht besser und ist nicht mehr state of the art. Bin aber trotzdem sehr zufrieden.

mare parte. Conversia de la vechea mea plită ceramică la această plită cu inducție s-a făcut în decurs de o jumătate de oră. Suprafața cu nervuri de pe plite oferă o senzație bună. Simbolurile și operațiunile sunt aproape de sine stătătoare. Aproape un pic atrăgător datorită designului hibrid. Ventilatorul este un pic zgomotos. Aș călca pe degetele dezvoltatorilor interni. Acest lucru se poate face mai bine și nu mai este stadiul tehnicii. Dar sunt încă foarte mulțumit.

Verificată revizuită

Einfach zu bedienen, leider etwas laut. Preis ist absolut in Ordnung und es hat genügend Power!

Usor de folosit, din pacate putin zgomotos. Pretul este absolut ok si are suficienta putere!

Verificată revizuită

Etwas weniger Lärm und eine variable Führung des Stromanschlusses wären fünf Sterne gewesen. Der Stromanschluss (2N) ist mittig an der hinteren Seite des Geräts und da ist bei doppelter Breite oft eine Strebe im Weg (zumindest bei mir) und man muss den Anschluss "kreativ" verlegen.

Un pic mai puțin zgomot și dirijarea variabilă a conexiunii de alimentare ar fi fost de cinci stele. Conexiunea de alimentare (2N) se află în mijloc pe partea din spate a dispozitivului și, cu lățimea de două ori mai mare, există adesea o lonjerie în cale (cel puțin pentru mine) și trebuie să așezați „creativ” conexiunea.

Verificată revizuită

das Kochfeld arbeite sehr gut, auch wenn die Töpfe nicht in der Mitte stehen. Die Handhabung ist sehr einfach und auch die Abschaltautomatik bei Wasserüberlauf funktioniert sehr gut. ein kleiner Punkt Abzug für die Lautstärke.

plita functioneaza foarte bine, chiar daca oalele nu sunt la mijloc. Este foarte usor de folosit iar oprirea automata cand apa se revarseaza functioneaza foarte bine. o mică deducere de puncte pentru volum.

Verificată revizuită

Ich benutze schon seit knapp 10 Jahren Induktion. Die Lüfter Geräusche höre ich wohl deshalb kaum. Super schnelle Erhitzung auch ohne Boost Funktion. Bin ganz angetan von dem Feld, optisch wie auch von der Leistung! Das einzige was ich zu bemängeln habe: Beim putzen ist sofort die Kindersicherung angesprungen, in der Anleitung steht, das man zum Ausschalten Taste „4“ drücken sollte, also „Stop & Go“. Allerdings geht sie damit gar nicht aus, sondern man muss gleichzeitig die plus und minus Tasten gedrückt halten. Glücklicherweise hatte ich das hier irgendwo in den Rezensionen gelesen. Also von mir klare Kaufempfehlung!!!

Folosesc inducția de aproape 10 ani. Probabil de asta abia aud zgomotul ventilatorului. Încălzire super rapidă chiar și fără funcție Boost. Sunt foarte impresionat de domeniu, atat vizual cat si din punct de vedere al performantei! Singurul lucru de care trebuie să mă plâng: la curățare, dispozitivul de siguranță pentru copii a pornit imediat, instrucțiunile spun că trebuie să apăsați butonul „4” pentru a-l opri, adică „Stop & Go”. Cu toate acestea, nu se stinge deloc, trebuie să țineți apăsat butoanele plus și minus în același timp. Din fericire, am citit asta în recenzii undeva. Deci o recomandare clară de cumpărare din partea mea!

Verificată revizuită

Wir sind sehr zufrieden mit der Lieferung und der Ware

Suntem foarte multumiti de livrare si de marfa

Verificată revizuită

Sehr gut

Foarte bun

Verificată revizuită

Unsere alte Induktionplatte hatte den Geist aufgegeben und wenn man erst einmal Induktion hatte, verzichtet man nicht darauf. Ein Superteil. Sehr gut in der Handhabung, Preis -Leistung TOP. Gerne immer wieder

Vechea noastră placă de inducție renunțase la fantomă și odată ce ai avut inducția nu te mai puteai lipsi de ea. O super parte. Foarte ușor de utilizat, raport calitate-preț excelent. Cu bucurie din nou și din nou

Verificată revizuită

Sehr schnelles Induktionsfeld, leicht zu montieren, gute Qualität.

Câmp de inducție foarte rapid, ușor de asamblat, de bună calitate.

Verificată revizuită

Das Kochfeld ist tatsächlich relativ laut ....aber es funktioniert Einwand frei und würde auch gut verpackt geliefert

Plita este de fapt destul de tare....dar functioneaza perfect si a fost livrata si bine ambalata

Verificată revizuită

Ich bin sehr zufrieden mit Preis/ leitungsverhältnis. Für kleinen Preis gute Leidtung Geräuschpegel finde ich nicht übermässig groß. Ja man hört das der Herd an ist, aber mein Backofen Heisluft ist lauter. Ich bin über die tolle reaktion der Tasten überrascht . Nur leichtes antrippen und sie reagieren .. Klasse Wärmeleistnung Klasse.

Sunt foarte multumit de raportul pret/calitate. Performanță bună la un preț mic Nu mi se pare excesiv nivelul de zgomot. Da, puteți auzi că aragazul este pornit, dar aerul fierbinte al cuptorului meu este mai tare. Sunt surprins de răspunsul excelent al butoanelor. Doar o atingere ușoară și reacționează.. Clasa de putere termică.

Verificată revizuită

Februar + Juli 2022: Erfahrungen nach einem Jahr Einsatz ------------------------------------------- Immer noch bekomme ich glänzende Augen, wenn ich gleich an dem Gerät kochen darf... ;-)) Ja, es macht schlicht Spaß. Obwohl das gute Stück täglich in Betrieb ist und auch als Ablage genommen wird - es sind auch noch keine Kratzer drauf. Und auch keine "Dauer"-Verschmutzungen. "Problem", dass die Tasten schwer reagieren: ---------------------------------------------------- Das liegt an den Finger (ja, ehrlich) - einfach kurz anfeuchten (also die Finger) dann klappst auch mit den Tasten. "Problem", dass die Platten sich von alleine ausschalten: ----------------------------------------------------------------- Kann ich nicht nachvollziehen. Ist mir noch nie passiert. Und noch ein Tipp: Kaufen Sie sich eine gute Eisenpfanne für die größere Platte und machen Sie das beste Steak und die besten Bratkartoffeln. GENIAL... Immer noch: Sehr zu empfehlen. ####################################### Februar 2021: Das Paket wurde in einem riesigen Karton geliefert. Durch die Mengen von Füllmaterial war es aber gut geschützt. Das Induktionsfeld selbst befand sich dann noch einmal in einem Karton in dem dann endlich der Produktkarton war.... Also da kann nichts kaputt gehen. Das Induktionsfeld sollte ein Ceranfeld ersetzen - eine Öffnung in den von Klarstein angegebenen Maßen von 560 x 490 war vorhanden. Das ist ein übliches Maß für solche Felder. NUR: Klarstein hat vergessen, dass die Schrauben des Bodens auch noch an jeder Seite vorstehen und die Klammern auch noch Platz brauchen. Es wird zwar beschrieben, dass rundrum noch je mind. 3mm Platz sein sollen - nur die sind nicht eingezeichnet. Und damit muss man die vorhandene Öffnung mühsam vergrößern. Warum man den Bodendeckel nicht einfach etwas kleiner gemacht hat, weiß wohl nur der Ingenieur - der das Teil NIEMALS eingebaut hat. Ok, wir haben das entsprechende Werkzeug. Aber der Normalheimwerker dürfte überfordert sein. Das Anschlußkabel kommt hinten mittig (!) in (!) der Arbeitsplatte raus. Also man muss die Arbeitsplatte unten so aufschnitzen, dass das Kabel nach unten kommen kann. Wer hat sich denn das ausgedacht???? Das der Einbau so frickelig ist, ist einfach schade - denn das Induktionsfeld selbst ist klasse. Es sieht richtig cool aus und die Bedienung ist selbsterklärend. Die Lautstärke der Lüfter ist ok, die "ich nehme mal gerade den Topf runter"-Funktion sehr gut gelöst. Und die Boost-Funktion gibt so richtig Speed unter dem Topf. Aber bitte nie bei Pfannen zum Aufheizen nehmen - die gehen schneller kaputt als man denkt. Pfannen erst mit 3 anheizen - geben Sie dem Material Zeit, sich der Hitze anzupassen. Stellt man z.B. an 2 Platten die Boost-Funktion ein, dann laufen die Lüfter unter Volllast mit entsprechender Lärmkulisse. Es kommt dabei richtig heiße Luft aus dem Lüftungsschlitz (siehe Einbauanleitung). Ich habe die Temperatur dabei nicht gemessen - aber das Empfinden sagte mir, doch nur 1x Boost zu benutzen. Und gefühlt ist das mit dem Boost auch nicht so richtig sinnvoll. Bei den niedrigeren Heizstufen wird getaktet - also nicht einfach das Magnetfeld reduziert, sondern mit voller Energie gepulst. Das ist technisch eine gute und auch übliche Lösung, denn es kommt dann das volle Magnetfeld im Topf an. Man hört zwar das leichte Klicken der mechanischen Relais - aber das ist ok. Bei teureren Geräten ist das ähnlich - nur man hört das Klicken nicht, da oft elektronische Relais eingebaut sind. Warum es hier Rezensionen gibt, die das als Nachteil werten, kann ich nicht nachvollziehen. Das Sliderrad ist ok und praktisch - wenn auch ungewöhnlich. Aber man kann damit gut die 9 Stufen anwählen. Die Sensortasten funktionieren super. Falls nicht: einfach den Finger kurz anfeuchten. Beim Reinigen geht in der Regel die Verriegelung der Tasten an (Lo für Locked). Hier gibt es Rezensionen, bei die Autor:innen nicht in der Lage sind, das Handbuch zu lesen. Deshalb: Entriegeln indem man je 1 Finger links und rechts neben Lo auf die Symbole legt und etwas wartet. Und wieder auf.... Wir reinigen übrigens recht simpel: auf die kalte Glasfläche einen Schuß Spülmittel, mit Spülbürste verteilen, kurz einwirken lassen und mit dem Spüllappen abwischen. Danach mit dem Geschirrtuch drüber wischen und fertig. Diese ganzen Ceranreiniger sind einfach nur "Müll" und Umweltverschmutzung. Noch ein Tipp: Einige Pfannen und Töpfe hinterlassen bei starker Erhitzung manchmal einen grauen Schleier auf dem Glasfeld. Gerade, wenn die Pfannen die ersten Male diese Power zu spüren bekommen. Diese "blinde" Schicht geht nicht unbedingt mit normaler Reinigung ab. Dazu einfach (jetzt doch) CERAN-Reiniger nehmen, abreiben und alles ist wieder gut. Und die Eisenpfannen? Perfekt für Induktion - aber bitte nur langsam aufheizen. Erst mit ca. 3 anheizen und dann höher stellen. Die Pfannen sind fast sofort heiß. In der Regel reicht max. die Einstellung 6-7 (von 9) um Steaks gut anzubraten. Ich bin auf jeden Fall begeistert von dem Feld. Und nicht zuletzt sieht das Teil einfach durch den Glasrand und die rechteckigen Kochflächen richtig cool aus. Der Preis selbst ist echt ein Knaller - zumindest bis zum 22.02.21... Eigentlich wäre das Feld gut für 5 Sterne - aber die Probleme beim Einbau wegen echter Konstruktionsfehler gibt es nur 4 Sterne. Aber wie auch immer: ich würde es wieder kaufen, weil das Induktionsfeld durch Optik und Funktion überzeugt.

Februarie + iulie 2022: Experiențe după un an de utilizare --------------------------------------- - --- Ochii îmi sclipesc în continuare când am voie să gătesc pe aparat imediat... ;-)) Da, e pur și simplu distractiv. Deși piesa bună este folosită zilnic și este folosită și ca raft - încă nu există zgârieturi pe ea. Și nici o contaminare „permanentă”. „Problemă” că butoanele sunt greu de răspuns: ---------------------------------------- - ------------ Depinde de degetele tale (da, sincer) - doar umezește-le pentru scurt timp (adică degetele) și vei putea folosi tastele. „Problemă” că discurile se opresc de la sine: --------------------------------------- -------------------------- Nu pot sa inteleg. Nu mi s-a întâmplat niciodată. Un alt sfat: cumpărați o tigaie bună de fier pentru farfuria mai mare și faceți cea mai bună friptură și cartofi prăjiți. GENIAL... Totuși: Foarte recomandat. ##################################### Februarie 2021: Pachetul a venit într-o cutie imensă. Cu toate acestea, a fost bine protejat de cantitatea de material de umplutură. Câmpul de inducție în sine a fost apoi din nou într-o cutie în care cutia de produs a fost în sfârșit... Deci nimic nu se poate sparge acolo. Câmpul de inducție urma să înlocuiască o plită ceramică - exista o deschidere cu dimensiunile de 560 x 490 specificate de Klarstein. Aceasta este o măsură comună pentru astfel de domenii. NUMAI: Klarstein a uitat că șuruburile de pe bază ies și ele pe fiecare parte, iar suporturile au nevoie de spațiu. Este descris că ar trebui să existe cel puțin 3 mm spațiu de jur împrejur - doar acestea nu sunt afișate. Și astfel trebuie să măriți laborios deschiderea existentă. Doar inginerul - care NU a instalat NICIODATĂ piesa - știe de ce capacul de jos nu a fost pur și simplu făcut puțin mai mic. Ok, avem instrumentul potrivit. Dar obișnuitul care face-o singur ar trebui să fie copleșit. Cablul de conectare iese în mijloc (!) în (!) blatul. Deci trebuie să sculptați blatul în partea de jos, astfel încât cablul să poată coborî. Cine a venit cu asta???? Este doar păcat că instalația este atât de greoaie - pentru că câmpul de inducție în sine este grozav. Arată foarte tare și operațiunea se explică de la sine. Volumul ventilatoarelor este ok, functia "Doar dau oala jos" s-a rezolvat foarte bine. Iar funcția de boost vă oferă cu adevărat viteză sub oală. Dar vă rugăm să nu folosiți niciodată tigăi pentru a le încălzi - se sparg mai repede decât credeți. Nu încălziți tigăi până la 3 - dați timp materialului să se adapteze la căldură. Dacă setați funcția de amplificare pe 2 discuri, de exemplu, ventilatoarele funcționează la sarcină maximă cu zgomotul de fond corespunzător. Din fanta de ventilație iese aer foarte fierbinte (vezi instrucțiunile de instalare). Nu am măsurat temperatura - dar sentimentul mi-a spus să folosesc doar 1x Boost. Și se simte că nici cu boost nu are sens. Nivelurile inferioare de încălzire sunt sincronizate - adică câmpul magnetic nu este pur și simplu redus, ci pulsat cu energie deplină. Aceasta este din punct de vedere tehnic o soluție bună și, de asemenea, comună, deoarece câmpul magnetic complet ajunge apoi în oală. Se aude clicurile ușoare ale releelor mecanice - dar e ok. Este asemănător cu dispozitivele mai scumpe - doar că nu se aude clicurile, deoarece releele electronice sunt adesea instalate. Nu înțeleg de ce există recenzii aici care văd acest lucru ca pe un dezavantaj. Rotița de glisare este ok și practică – deși neobișnuită. Dar puteți selecta cu ușurință cele 9 niveluri cu el. Butoanele senzorului funcționează excelent. Dacă nu: pur și simplu umeziți-vă degetul pentru scurt timp. La curățare, blocarea cheilor este de obicei activată (Lo pentru blocat). Există recenzii aici în care autorii nu pot citi manualul. Prin urmare: Deblocați punând câte un deget în stânga și în dreapta lui Lo pe simboluri și așteptând puțin. Și din nou... Apropo, îl curățăm destul de simplu: aplicați o strop de detergent de vase pe suprafața rece de sticlă, întindeți-l cu o perie de spălat, lăsați-l să acționeze scurt timp și ștergeți. cu cârpa de vase. Apoi ștergeți cu prosopul de ceai și gata. Toate aceste produse de curățat ceramice sunt doar „gunoi” și poluare. Un alt sfat: Unele tigăi și oale lasă uneori o ceață gri pe suprafața de sticlă atunci când sunt încălzite la temperaturi ridicate. Mai ales când tigăile simt această putere pentru prima dată. Acest strat „orb” nu se desprinde neapărat cu curățarea normală. Pentru a face acest lucru, pur și simplu (dar acum) luați detergentul CERAN, ștergeți-l și totul este bine din nou. Și tigăile de fier? Perfect pentru inducție - dar vă rugăm să încălziți încet. Mai întâi se încălzește la aproximativ 3 și apoi se mărește focul. Tigăile vor fi fierbinți aproape imediat. De regulă, setarea 6-7 (din 9) este suficientă pentru a prăji bine fripturile. Sunt cu siguranță entuziasmat de domeniu. Și nu în ultimul rând, piesa arată pur și simplu foarte cool datorită marginii de sticlă și suprafețelor de gătit dreptunghiulare. Pretul in sine este un adevarat hit - cel putin pana pe 22/02/21... De fapt, domeniul ar fi bun pentru 5 stele - dar problemele cu instalarea din cauza erorilor reale de proiectare ii dau doar 4 stele. Dar orice: l-aș cumpăra din nou pentru că câmpul de inducție impresionează prin aspectul și funcționalitatea sa.

Verificată revizuită

Wir sind umgezogen und haben unsere 5 Jahre alte Küche mitgenommen. Diese musste etwas umgestaltet werden und mit neuen Geräten haben wir ihr ein neues Gesicht gegeben.

Ne-am mutat și ne-am luat bucătăria veche de 5 ani cu noi. Acesta a trebuit să fie puțin reproiectat și i-am dat o față nouă cu dispozitive noi.

Verificată revizuită

Kochfeld sieht gut aus und ist leicht zu bedienen

Plita arata bine si este usor de folosit

Verificată revizuită

Optisch und funktional sehr schönes Gerät. Aufgrund schlechter Erfahrungen mit sogenannten Markengeräten, habe ich mich für diese Marke entschieden, da ich auch ein Splitklimagerät aus diesem "Stall" habe und damit gute Erfahrungen machen konnte. Hier überzeugte mich ebenso das Preis-Leistungsverhältnis. Die Lüfter sind gut zu hören aber nicht störend und aus meiner Sicht auch nicht lauter als teurere Geräte. Was allerdings negativ auffällt, deshalb nur 4 von 5 Sternen, das Kochfeld schaltet sich manchmal ab und muss neu gestartet werden. Ob es Fettspritzer auf dem Touchscreen oder was auch immer ist, konnte ich noch nicht ergründen und muss noch mit dem Serviceteam abgeklärt werden. Fazit: Ich kann das Gerät empfehlen.

Dispozitiv foarte frumos din punct de vedere vizual și funcțional. Din cauza experiențelor proaste cu așa-zisele dispozitive de marcă, m-am hotărât pe acest brand pentru că am și un aparat de aer condiționat split de la această „taraba” și am avut experiențe bune cu el. Aici m-a convins și raportul preț-performanță. Ventilatoarele sunt ușor de auzit, dar nu deranjează și, după părerea mea, nu mai tare decât dispozitivele mai scumpe. Totuși, ceea ce se observă negativ, deci doar 4 din 5 stele, plita se oprește uneori și trebuie repornită. Nu am reușit să aflu dacă este vorba de stropi de grăsime pe ecranul tactil sau de orice altceva și încă mai trebuie clarificat cu echipa de service. Concluzie: pot recomanda dispozitivul.

Verificată revizuită

Ich fange mal mit dem Preis an, 330 €. Und für diesen Preis ist es ein Spitzengerät. Was manche mosern, wegen dem Geräuschpegel, da verweise ich auf den Preis. Das Geräusch ist deutlich hörbar aber nicht weiter störend. Spätestens wenn man die Ablufthaube anmacht, geht das Geräusch unter. Was die Temperatur- bzw Leistungsregelung angeht, auch da der Verweis auf den Preis. Die Regelung erfolgt, wie bei der Mikrowelle, über die Zeit. Das heist, die Leistung bleibt immer gleich, aber die Zeit in der es heizt, wird gesteuert. Fazit: ich bin zufrieden, und wer mehr will muss auch mehr bezahlen

O sa incep cu pretul, 330 €. Iar la acest preț, este un dispozitiv de top. Ce se plâng unii de nivelul de zgomot, mă refer la preț. Zgomotul este clar audibil, dar nu deranjează. Cel mai târziu când porniți capota de evacuare, zgomotul dispare. În ceea ce privește controlul temperaturii sau puterii, există și referința la preț. Ca si in cazul cuptorului cu microunde, acesta este reglat in timp. Aceasta înseamnă că puterea rămâne mereu aceeași, dar timpul în care se încălzește este controlat. Concluzie: Sunt multumit, iar daca vrei mai mult, trebuie sa platesti mai mult

Verificată revizuită

Alles okay

Totul este bine

Verificată revizuită

Schnelle Lieferung sehr gutes Produkt !! Gerne Wieder!!

Livrare rapida produs foarte bun!! Din nou bucuros!!

Verificată revizuită

Gutes Kochfeld. Wir sind wirklich begeistert von einem induktions Kochfeld. Super schnell und Leistungsfähig. Einziges Manko ist dass das die Tassen nicht immer zu 100% funktionieren. (Lock läßt sich nicht mehr entriegeln, Kochstufe läßt sich nicht einstellen). Da dies unser erstes Kochfeld mit Touchscreen ist, kann ich nicht sagen ob das ein generelles Problem ist oder nur von diesem Kochfeld.

Plita buna. Suntem foarte încântați de o plită cu inducție. Super rapid si eficient. Singurul dezavantaj este că cupele nu funcționează întotdeauna 100%. (Blocarea nu mai poate fi deblocată, nivelul de gătire nu poate fi setat). Deoarece aceasta este prima noastră plită cu ecran tactil, nu pot spune dacă aceasta este o problemă generală sau doar cu această plită.

Verificată revizuită

ICH HABE DIESES PRODUKT GEWELLT WEILL QUALITÄT UND PRICE HAT STIMMT. ....

AM CULTAT ACEST PRODUS PENTRU CA CALITATEA SI PRETUL A FOST CORECTA. ....

Verificată revizuită

Super unschlagbar günstig gerne wieder nur zu empfehlen

Super imbatabil ieftin din nou cu plăcere doar pentru a recomanda

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor