3 ani garanție 14 zile de retur
Rețetă

Rețetă

Cum se usucă merele?

  1. Mai întăi spălați și uscați merele.
  2. Le puteți usca cu sau fără coaja. Rețineți că există o cantitate mare de vitamine în coajă și chiar sub ea.
  3. Scoateți miezul și tăiați mărul felii de 3-5 mm.
  4. Introduceți merele feliate într-un recipient cu apă și puțin acid citric timp de 2 minute. Își păstrează culoarea deschisă și nu se rumenesc în timpul uscării.
  5. Lăsați merele să se scurgă, puneți-le în uscător și începeți procesul de uscare.
  6. Puneți imediat merele uscate din uscător într-un recipient etanș și închideți-l bine, încă când e cald. Depozitați recipientul într-un loc întunecat și uscat.
  7. Puteți mânca merele imediat, dar au un gust bun iarna, când le puteți adăuga la ceai. Bine păstrate, durabilitatea lor este până la doi ani.
Recepty
Afișați mai multe
În sus