DryFy 10 dezumidificator de aer

788,00 Lei 1.219,00 Lei Cu TVA
 • dezumidificator
 • Antracit
 • 240 watt
Codul produsului: 10032662
Deasemenea disponibil în mai multe variante
 • Cumpărați acest produs cu urme ușoare de uzură
  Produs, care a fost testat de către client sau scurt timp folosit. Produsul prezintă urme ușoare de uzură, cum ar fi zgârieturi, sau cutia exterioară deteriorată. Produsul a fost testat și este complet funcțional. Garanția produsului este de 3 ani.
  669,00 Lei 1.219,00 Lei
 • Stoc epuizat Stoc epuizat
 • Livrare expres
 • 14 zile de retur
 • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

 • Umiditate ideală: 10 litri / 24 h, performanța de dezumidificare pentru uscarea interioarelor după lucrările de construcție și renovare sau pentru reglarea umidității în bucătărie, baie și dormitor

 • Design elegant: linii curbate și model atractiv

 • Puternic: putere de 240 W pentru circulația aerului de 100 m³ / h - ideal pentru 15-20 m²

Descrierea produsului

Modul ușor pentru o umiditate ideală: klarstein dryfy 10 dezumidificatorul usucă camerele umede în funcție de construcție, renovare și daunele cauzate de apă sau reglează cu ușurință umiditatea din bucătărie, baie sau dormitor.
Simțiți-vă mult mai confortabil cu umiditatea potrivită: klarstein dryFy 10 dezumidificatorul elimină aerul umed, în cel mai scurt timp și asigură un aeer eliberat în bucătărie, baie sau dormitor și usucă rapid după construcție sau renovare. Cu puterea de 240 W și o circulație a aerului de 100 m³ pe oră, acesta privează umiditatea aerului de până la 10 de litri pe zi - aceasta este klarstein dryFy 10 dezumidificatorul ideal pentru camere de 15-20 m². Datorită filtrului integrat de nylon, acesta îndepărtează imediat praful din aer și îmbunătățește clima de două ori mai mult. Un vas mare de 1,8 litri colectează apa acumulată și poate fi ușor golit. Ușurința în utilizare este, de asemenea, practică: dryFy 10 este programat pe ecranul de sus cu doar câteva butoane pentru sarcina sa. Datorită drySelect, umiditatea țintă poate fi setată exact așa cum doriți. În plus, sunt disponibile un cronometru și alegerea între modul de alimentare și modul silențios.

Cu atât de multă putere, dryFy 10 nu trebuie să se ascundă, pentru că forma sa exterioară îl face să arate foarte bine: linii elegante, combinate cu un model de tip făgure atractiv, face dezumidificatorul un punct de atracție, care completează în mod eficient dispozitivul în sine, în camera de zi sau de conferințe .

Mai ușor ca niciodată pentru o umiditate perfectă. Dezumidificatorul klarstein dryFy 10 asigură cel mai bun aer pentru respirație.

Caracteristici

 • Comutator pornit / oprit de pe ecranul de sus
 • Inclusiv furtun de scurgere de 0,6 m pentru drenaj continuu al apei de scurgere
 • Dezumidificare automată: unitatea va începe să funcționeze când umiditatea este cu 5% peste valoarea setată
 • Modul de uscare: dispozitivul funcționează permanent independent de umiditatea țintă stabilită
 • Umiditate țintă reglabilă în creșteri de 5% de la 30 la 80%
 • Timer reglabil pe oră până la 24 de ore (temporizator de pornire în modul de așteptare / cronometru de oprire în timpul funcționării)
 • Mod de alimentare pentru uscare rapidă
 • Carcasă elegantă cu făgure de culoarea antracitului
 • Temperaturi ambientale: 4 - 32 ° C
 • Performanța max. de dezumidificare la 30 ° C și 80% rel. umiditate
 • Bip și autostop la rezervorul de apă complet
 • Afișarea umidității actuale
 • Uscarea internă: împiedică formarea mucegaiului în dispozitiv
 • Mâner de transport pentru un transfer facil
 • Rezervor de apă detașabil
 • Agent de răcire: R134a

 • Trageți cablul pe partea din spate a dispozitivului

 • Alimentare: 220-240V ~ 50/60 Hz

Codul produsului: 10032662

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni: aproximativ 29,5 x 42 x 21 cm (lxÎxA)
 • Lungimea cablului de alimentare: aproximativ 170 cm
 • Greutate: aproximativ 9,2 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x dezumidificator
 • 1 x furtun de scurgere
 • Manual german (alte limbi: engleză)

Termeni și condiții

Stoc epuizat

Recenziile clienților
21 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 18/04/2024

Parfait. Exactement, ce que je recherchais. Un appareil efficace, bien plus que les simples appareils à recharges. Il assainit les pièces trop humides en fonction du taux recherché. Se met en veille si l'humidité est satisfaisante. Selon la pièce, je peux retirer 5 litres d'eau par jour, en cas de forte humidité.

Perfect. Exact ceea ce căutam. Un dispozitiv eficient, mult mai mult decât simple dispozitive de reîncărcare. Igienizează încăperile prea umede în funcție de rata dorită. Intră în modul standby dacă umiditatea este satisfăcătoare. În funcție de cameră, pot elimina 5 litri de apă pe zi, în caz de umiditate ridicată.

Verificată revizuită 08/11/2023

Ein gutes Luftentfeuchtungsgerät. Es lässt sich leicht tragen und ist somit veilseitig einsetzbar, nicht nur im Keller, sondern im gesamten Haus, wenn die Räume nicht zu groß sind. Hat schon noch kurzer Zeit Feuchtigkeit aus unserem Flurbereich entzogen.

Un dezumidificator bun. Este ușor de transportat și, prin urmare, poate fi folosit în multe feluri, nu doar la subsol, ci în toată casa dacă încăperile nu sunt prea mari. A îndepărtat deja umezeala din zona holului nostru pentru o scurtă perioadă de timp.

Verificată revizuită 10/10/2022

Die Lufteintfeuchtung der Kellerräume entspricht den Erwartungen

Dezumidificarea încăperilor de la subsol corespunde așteptărilor

Verificată revizuită 09/10/2022

Es gibt Zufälle hatte das Gerät bestellt weil im Keller Büro die Luftfeuchtigkeit einfach zu hoch war. Am nächsten Tag platzt das Wasserrohr im Keller, wie schön das der Luftentfeuchter bestellt wurde und zum großen Einsatz kam. Das Gerät macht seine Arbeit und sammelt Geräuschvoll Luft und Wasser ein. Luft ein bisschen erwärmt kommt oben raus und kann mit eine Düse in eine andere Richtung umgestellt werden. Der Wassertank den würde ich beim nächsten mal mit mehr Volume kaufen, man schaut immer wie voll der Kasten ist das kann man sich dann ersparen.

Sunt coincidențe să fi comandat dispozitivul deoarece umiditatea din biroul de la subsol era pur și simplu prea mare. A doua zi sparge conducta de apa din subsol, ce bine ca a fost comandat si folosit dezumidificatorul. Aparatul își face treaba și colectează zgomotos aer și apă. Aerul ușor încălzit iese în partea de sus și poate fi comutat în altă direcție cu o duză. Aș cumpăra rezervorul de apă cu mai mult volum data viitoare, te uiți mereu cât de plină este cutia, poți economisi asta.

Verificată revizuită 06/10/2022

Alles wie erwartet

Totul conform așteptărilor

Verificată revizuită 10/09/2022

When I first received this product I was really happy with it - it ran quietly and trapped the moisture from my damp basement. However, within 2 years (so still within the warranty timeframe), it just stopped working one day. I tried contacting the seller but it’s now been over a month and they have not helped me at all. So perhaps my dehumidifier is an anomaly and others will work fine, but I’m really disappointed.

Când am primit prima dată acest produs, am fost foarte mulțumit de el - a funcționat în liniște și a prins umezeala din subsolul meu umed. Cu toate acestea, în 2 ani (deci încă în perioada de garanție), pur și simplu a încetat să funcționeze într-o zi. Am încercat să contactez vânzătorul, dar acum a trecut peste o lună și nu m-au ajutat deloc. Deci, poate că dezumidificatorul meu este o anomalie și altele vor funcționa bine, dar sunt foarte dezamăgit.

Verificată revizuită 23/08/2022

Habe das Gerät in einem 20m³ Keller stehen. Anfangswert: 89% Nach 3 Std.: 71% Zielwert: 40% Temperatur von 19 ° auf 21° gestiegen. Mit Ablaufschlauch Dauerbetrieb uneingeschränkt möglich. Top (°_°)

Puneți dispozitivul într-un subsol de 20 m³. Valoarea inițială: 89% După 3 ore: 71% Valoarea țintă: 40% Temperatura crescută de la 19° la 21°. Funcționare continuă fără restricții posibilă cu furtunul de scurgere. Sus (°_°)

Verificată revizuită 01/07/2022

Kann mich nicht beschweren, innerhalb weniger Minuten wird die Raumfeuchte in einem 2x2m Raum von 95% auf 50% runter geregelt. Es gibt viele nützliche Voreinstellungen, das Interface ist sehr benutzerfreundlich. Das Wasser sammelt sich in einem Behälter und kann dann ganz einfach ausgeleert werden.

Nu mă pot plânge, în câteva minute umiditatea camerei într-o cameră de 2x2m se reduce de la 95% la 50%. Există multe presetări utile, interfața este foarte ușor de utilizat. Apa se colectează într-un recipient și poate fi apoi golită cu ușurință.

Verificată revizuită 24/06/2022

Gutes Gerät, gutes Preis-Leistungs-Verhältnis!

Dispozitiv bun, raport calitate pret bun!

Verificată revizuită 15/05/2022

Echt super.

Într-adevăr mare.

Verificată revizuită 15/04/2022

Ich hatte schon viele Luftentfeuchter zu Hause in meinem Keller. Dieser hier ist wirklich klasse. Einfache Handhabung, recht leise, kraftvoll. Klare Kaufempfehlung!

Am avut multe dezumidificatoare acasă la subsol. Acesta este cu adevărat grozav. Usor de folosit, destul de silentios, puternic. Recomandare clară de cumpărare!

Verificată revizuită 30/03/2022

Hat bisher in unseren Kellerräumen zur Luftentfeuchtung sehr gut funktioniert

Până acum a funcționat foarte bine în camerele noastre de la subsol pentru dezumidificare

Verificată revizuită 20/03/2022

Ist sehr leise und einfach zu bedienen.

Este foarte silentios si usor de folosit.

Verificată revizuită 12/03/2022

Ziemlich gutes Gerät. Wasserbehälter ist ein bisschen schwer zu entfernen, aber das stellt nicht zu großes Problem dar.

Dispozitiv destul de bun. Rezervorul de apă este puțin greu de îndepărtat, dar nu reprezintă o problemă prea mare.

Verificată revizuită 11/02/2022

Anschließen, einschalten, fertig. Lutscht die Feuchtigkeit aus dem Raum.Behälter einfach zu entleeren.

Conectați-vă, porniți, gata. Aspira umezeala din incapere.Container usor de golit.

Verificată revizuită 16/12/2021

Das Gerät läuft bei mir im Winter täglich 3 -4 Std. 2 Std aufgeteilt in 2 mal täglich im Wohnzimmer und Schlafzimmer! Wir wohnen in einem sehr alten Haus und die beiden Zimmer liegen auf der Wetterseite, somit ist die Luftfeuchtigkeit, trotz 3 - 4 mal Stoßlüften immer im Schimmelbereich, wenn man nicht extrem aufpasst! Mit diesem Gerät zusätzlich ist es mir gelungen, die Luftfeuchtigkeit bei 60% zu halten! Es zieht mir täglich 4 - 6 l aus der Luft! Möchte es nicht mehr missen!

Iarna, aparatul functioneaza 3-4 ore pe zi, 2 ore pe zi, impartit de 2 ori pe zi in living si dormitor! Locuim într-o casă foarte veche și cele două camere sunt pe partea de vreme, așa că umiditatea este mereu în zona mucegaiului, în ciuda aerisirii de 3 - 4 ori, dacă nu ești extrem de atent! Cu acest aparat in plus am reusit sa pastrez umiditatea la 60%! Îmi trage 4-6L din aer în fiecare zi! Nu vreau să-l mai ratați!

Verificată revizuită 14/12/2021

Das Gerät ist leise, sieht gut aus und hat in kurzer Zeit eine Menge Wasser absorbiert. Da ich Gebrauchsanweisungen nur soweit lese wie es unbedingt nötig ist, habe ich die übrigen Funktionen noch gar nicht ausprobiert.

Aparatul este silentios, arata bine si a absorbit multa apa intr-un timp scurt. Deoarece am citit instrucțiunile de utilizare doar atât cât este absolut necesar, nici nu am încercat celelalte funcții.

Verificată revizuită 10/12/2018

Der Luftentfeuchter ist für uns vielseitig einsetzbar. Nach Renovierungen kann er Räume entfeuchten und auch gerade alte Gemäuer sind voller Feuchtigkeit. Wir haben den Luftentfeuchter nun mehrfach im Einsatz und ich muss sagen, er ist superpraktisch. Das Design ist stilvoll und schlicht, das Display sehr einfach zu bedienen und der Transport trotz 14,2 kg dank Griff und Rollen auch für Frauen machbar. Schnell ist der Luftentfeuchter eingestellt und beginnt sofort seine Arbeit. Wählbar zwischen Power oder Silent kann der Entfeuchter seine Arbeit verrichten. Sofort beim Anschalten wird die aktuelle Luftfeuchtigkeit angezeigt und man kann quasi zusehen, wie die Luftfeuchtigkeit verringert wird. Die aktuelle Prozentzahl wird kontinuierlich auf dem Display angezeigt. Es geht für kleinere Räume von ca. 15 m² recht schnell, die Luftfeuchtigkeit wurde innerhalb von einer Stunde um 10% verringert. Einzig der Wassertank ist etwas unhandlich und lässt sich zunächst nur mit Mühe ausbauen. Ich hätte mir noch gewünscht, das die Abschaltautomatik das ganze Gerät betrifft, es wird aber lediglich der Lüfter ausgeschaltet. Wir möchten unseren Luftentfeuchter nicht mehr missen und werden ihn sowohl in Küche, Bad, Keller und auch als Bautrockner und beim Renovieren nutzen.

Dezumidificatorul este versatil pentru noi. După renovări, poate dezumidifica încăperile și chiar și pereții vechi sunt plini de umezeală. Am folosit acum dezumidificatorul de mai multe ori și trebuie să spun că este super practic. Designul este stilat si simplu, display-ul este foarte usor de folosit si, in ciuda greutatii sale de 14,2 kg, poate fi transportat si de femei datorita manerului si rotilor. Dezumidificatorul este configurat rapid și începe să funcționeze imediat. Dezumidificatorul își poate face treaba cu o alegere între Putere sau Silențios. De îndată ce îl porniți, este afișată umiditatea curentă și puteți vedea cum este redusă umiditatea. Procentul actual este afișat continuu pe afișaj. Pentru camere mai mici de aproximativ 15 m² este destul de rapid, umiditatea a fost redusă cu 10% în decurs de o oră. Doar rezervorul de apă este puțin greu de manevrat și poate fi îndepărtat doar cu dificultate la început. Mi-ar fi placut ca oprirea automata sa afecteze intregul aparat, dar doar ventilatorul este oprit. Nu vrem să ne mai lipsim de dezumidificatorul nostru și îl vom folosi în bucătărie, baie, pivniță și, de asemenea, ca uscător de construcții și la renovare.

Verificată revizuită 29/06/2018

Ich bin sehr überrascht dass dieser Luftentfeuchter die Feuchtigkeit in unserem Schlafzimmer in den Griff gebracht hat. Ich besitze diesen DryFy20 nun schon ein gutes halbes Jahr. Vor allem an Regnerischen Tagen wird das Gerät von mir (immer noch Manuell notwendiger weise bei 68 bis 89 % Luftfeuchte) eingeschalten und in der Laufzeit, die man ohne weiteres einfach Einstellen kann (von 1 bis 24 Stunden) in den Dienst versetzt um die Luftfeuchte ( Eingestellt auf 50 % ) zurück zu regulieren. Die Handhabung des Gerätes ist sehr Einfach und auch die Beschreibung ist fast schon selbsterklärend. Die Kapazität des Wassertank- Auffangbehälter (5 Liter ) ist enorm und ausreichend bei zirka zwei bis dreimaliger Nutzung, sowie ebenfalls in der Handhabung einfach zu Entleeren. Den innenraum dieses Behälters lässt sich aber nicht innen Reinigen was ich ein bisschen Schade finde. Es zeichnet sich auch durch ein leises Surren in seiner Laufruhe aus und stört nicht im geringsten meinen Schlaf. Ich besitze noch einen kleinen externen Hygrometer in der Größe eines Reiseweckers der mir mit Warnung mitteilt wann ich zuviel Feuchte Luft in diesem Wohnbereich habe. Auf alle Fälle genügt dieses Gerät meinen Ansprüchen die immer wiederkehrende Feuchtigkeit mit Schimmelbildung in Schach zu halten da die Hauswand der Wetterseite dieses Mietshauses vermutlich nicht genug Isoliert ist. Es gibt aber hier bei AMAZON auch noch ein zusätzliches Kabel welches mit einem Hygrometer gekoppelt ist und somit eine Automatische Start/Stopp Funktion er Stromzufuhr des Luftentfeuchters steuern kann. Dies wäre nun in nächster Zeit, da es wieder in die Winterliche Zeit geht, meine zusätzliche weitere Anschaffung als Ergänzung. Alles in allem würde ich dieses Gerät selbst wieder Kaufen. Ich kann den Klarstein DryFy20 Luftentfeuchter auf alle Fälle weiterempfehlen.

Sunt foarte surprins că acest dezumidificator a preluat controlul asupra umidității din dormitorul nostru. Dețin acest DryFy20 de o jumătate de an bună acum. Mai ales în zilele ploioase, dispozitivul este pornit de mine (încă neapărat manual la 68 până la 89% umiditate) și pus în funcțiune pentru a controla umiditatea în timpul funcționării, care poate fi setat cu ușurință (de la 1 la 24 de ore). la 50%) pentru a regla înapoi. Manevrarea dispozitivului este foarte simplă, iar descrierea se explică aproape de la sine. Capacitatea recipientului de colectare a rezervorului de apă (5 litri) este enormă și suficientă pentru aproximativ două-trei utilizări, precum și ușor de golit. Interiorul acestui recipient nu poate fi curățat în interior, ceea ce cred că este puțin păcat. Are, de asemenea, un zgomot scăzut în netezimea sa și nu-mi deranjează deloc somnul. Mai am un higrometru exterior mic de marimea unui ceas cu alarma de calatorie care ma anunta cu un avertisment cand am prea mult aer umed in aceasta zona de locuit. În orice caz, acest dispozitiv îndeplinește cerințele mele pentru a menține umiditatea recurentă cu creșterea mucegaiului în frâu, deoarece peretele din partea de vreme a acestui bloc de apartamente probabil nu este suficient de izolat. Dar aici la AMAZON există și un cablu suplimentar care este conectat la un higrometru și, prin urmare, poate controla o funcție automată de pornire/oprire pentru alimentarea cu energie a dezumidificatorului. Aceasta ar fi achiziția mea suplimentară ca supliment în viitorul apropiat, deoarece se întoarce la sezonul de iarnă. Una peste alta, eu aș cumpăra din nou acest dispozitiv. Cu siguranță pot recomanda dezumidificatorul Klarstein DryFy20.

Verificată revizuită 13/01/2018

Das Gerät an sich ist von guter Qualität, hat eine gute Entfeuchtungsleistung und einen für diese Klasse recht großen Wassertank. Andere 20l/h-Gerät haben oft nur einen 3-Liter-Tank. Hier sind es 5l, man muss den also seltener leeren, was ich angenehm finde. Bei der automatischen Steuerung der Luftfeuchtigkeit hatte ich mir jedoch mehr versprochen. Das Gerät kann die Feuchtigkeit auf einen in 5%-Schritten einstellbaren Zielwert senken, dann schaltet der Kompressor ab und geht bei steugender Feuchte wieder an (mit einer Hysterese von +/- 5%). Allerdings läuft der Lüfter die ganze Zeit weiter! Nur der Kompressor geht aus. Das erschien mir Anfangs unverständlich, hat bei genauer Betrachtung allerdings auch einen Sinn. Denn diese Art Geräte scheinen alle unter dem Problem zu leiden, dass der Feuchte-Sensor direkt im Gerät verbaut ist und dort ist die Feuchtigkeit aufgrund des kondensierten Wassers höher als in der Raumluft. Schaltet sich der Lüfter ab, so steigt die Feuchtigkeit daher sehr schnell wieder an. Durch das Weiterlaufen des Lüfters wird das Gerät immer mit frischer Raumluft versorgt und ein ständiges ein und ausschalten wird vermieden. Das ist für mich aber trotzdem unbefriedigend. Ich benutze das Gerät in einem Keller ohne ernsthaftes Feuchtigkeits-Problem, wo es nicht durchgehend laufen muss. Der Lüfter verbraucht auch auf niedriger Stufe etwa 30 Watt (selbst gemessen)! Ich war nun am Überlegen, ob ich das Gerät zurückschicke. Es gibt andere Geräte, die sich, meist nach einem kurzen Lüfter-Nachlauf, ganz abschalten. Allerdings haben die oft einen kleineren Tank und das Problem des Sensors im Gerät haben sie auch. Optimal wäre also ein Sensor außerhalb des Geräts. Das scheint es aber so direkt nicht zu geben. Nach einiger Recherche stieß ich aber zum Glück darauf, dass es Hygrometer-Steckdosen gibt, die man genau für diesen Zweck einsetzen kann! Ich habe mir dann enenInkbird IHC-200 gekauft. Damit kann ich den Sensor beliebig positionieren und außerdem die Schaltpunkte viel flexibler und feiner einstellen. Da der Klarstein nach Stromausfall im letzten Modus bleibt, kann man diesen also auf Dauerbetrieb und hohe Lüfterstufe stellen und extern schalten. Die Zusatzkosten für die Steckdose sind im Rahmen und man erhält ein wirklich zuverlässiges und flexibles System. Damit bin ich sehr zufrieden. In diesem Setting finde ich das Gerät empfehlenswert.

Aparatul în sine este de bună calitate, are performanțe bune de dezumidificare și un rezervor de apă destul de mare pentru această clasă. Alte dispozitive de 20 l/h au adesea doar un rezervor de 3 litri. Aici sunt 5l, așa că nu trebuie să-l golești la fel de des, ceea ce mi se pare plăcut. Cu toate acestea, mă așteptam la mai mult de la controlul automat al umidității. Dispozitivul poate reduce umiditatea la o valoare țintă reglabilă în trepte de 5%, apoi compresorul se oprește și pornește din nou pe măsură ce umiditatea crește (cu o histerezis de +/- 5%). Totuși, ventilatorul continuă să funcționeze tot timpul! Doar compresorul se opreste. Asta mi s-a părut de neînțeles la început, dar la o privire mai atentă are și sens. Deoarece aceste tipuri de dispozitive par să sufere toate de problema că senzorul de umiditate este instalat direct în dispozitiv și umiditatea acolo este mai mare decât în aerul camerei din cauza apei condensate. Dacă ventilatorul se oprește, umiditatea crește din nou foarte repede. Pe măsură ce ventilatorul continuă să funcționeze, dispozitivul este întotdeauna alimentat cu aer proaspăt din cameră și este evitată pornirea și oprirea constantă. Dar asta este încă nesatisfăcător pentru mine. Folosesc unitatea într-un subsol fără o problemă serioasă de umiditate unde nu trebuie să funcționeze continuu. Ventilatorul consumă în jur de 30 de wați chiar și la un nivel scăzut (automăsurat)! Mă gândeam acum dacă să returnez dispozitivul. Există și alte dispozitive care se opresc complet, de obicei după o scurtă pornire a ventilatorului. Cu toate acestea, au adesea un rezervor mai mic și au și problema senzorului din dispozitiv. Un senzor în afara dispozitivului ar fi ideal. Dar nu pare să fie cazul direct. Din fericire, în urma unor cercetări, am aflat că există prize de higrometru care pot fi folosite exact în acest scop! Am cumpărat apoi un Inkbird IHC-200. Acest lucru îmi permite să poziționez senzorul după cum doriți și, de asemenea, să setez punctele de comutare mult mai flexibil și mai fin. Deoarece Klarstein rămâne în ultimul mod după o pană de curent, îl puteți seta la funcționare continuă și o viteză mare a ventilatorului și îl puteți comuta extern. Costurile suplimentare pentru priză sunt rezonabile și obțineți un sistem cu adevărat fiabil și flexibil. Sunt foarte mulțumit de asta. In aceasta setare gasesc aparatul recomandat.

Verificată revizuită 11/11/2017

Nachdem ich vor 1 Monat in eine Keller Wohnung gezogen bin, musste ich leider feststellen das dort eine viel zu hohe Luftfeuchtigkeit vorhanden ist. Auch in meiner Kleidung konnte ich einen leichten Müffel Geruch feststellen. Nach der suche nach einem passenden Luftentfeuchter bin ich auf das Gerät gestoßen und habe es aufgrund der vielen positiven Bewertungen mich für das Gerät von Klarstein entschieden. Das Gerät kam schnell und gut verpackt an. Es macht einen sehr wertigen Eindruck und hat aufgrund seines Gewichtes ( ca. 14 Kilo) zum glück auch Rollen und einen Tragegriff. Die Bedingung ist recht einfach. Es gibt einen Timer um das Gerät von jetzt an X Stunden laufen zu lassen oder um das Gerät in X Stunden starten zu lassen. Daneben gibt es einen Automatik Modus der das Gerät nur laufen lässt wenn die Luftfeuchtigkeit über den eingestellten Wert kommt. Oder einen continuous Modus bei dem das Gerät einfach läuft. Weiter kann man den Lüfter auf LOW oder HIGH stellen. Den Ausbläse Winkel kann man fest einstellen oder ähnlich eines Ventilators sich bewegen lassen. Das schöne ist das all diese genannten Funktionen beliebig kombiniert werden können. Mehr braucht es meiner Meinung auch nicht. In der Praxis würde ich sagen das der Lüfter bei der Einstellung High Laut ist und man so mit dem Gerät im Nebenraum Arbeiten kann aber nicht Schlafen. Bei der Einstellung LOW könnte man sicher mit dem Gerät im Nebenraum schlafen, sowie mit dem Gerät im Nebenraum oder im selben Raum auch arbeiten. Ich habe eine ca. 30 qm große Wohnung und habe mich extra für den eigentlich etwas überdimensionierten Dryfy 20 entschieden. Das Gerät hat es geschafft schon innerhalb eines Tages die durschnittliche Feuchtigkeit von 55 % auf 45 - 50 % zu senken ( ca. 4 Liter ausbeute ) Mein einziger Kritikpunkt ist das ich es noch nicht so wirklich rausbekommen habe wie man den Wassersammelbehälter richtig leert. Es gibt augenscheinlich keine Ausguss Nase so das, dass Wasser aus 2 Enden gleichzeitig läuft wozu man den Behälter schwer in einen kleinen Ausguss schütten kann sondern sich dann einer Badewanne oder ähnlichem behelfen muss. Alles in allem bin ich mit dem Gerät sehr zufrieden und hoffe mal das es auch sehr lange hält.

După ce m-am mutat într-un apartament de la subsol acum 1 lună, a trebuit, din păcate, să realizez că acolo umiditatea era mult prea mare. De asemenea, am putut detecta un ușor miros de mucegai în hainele mele. După ce am căutat un dezumidificator potrivit, am dat peste dispozitiv și m-am hotărât pe dispozitivul Klarstein din cauza numeroaselor recenzii pozitive. Aparatul a sosit rapid si bine ambalat. Face o impresie foarte valoroasă și, datorită greutății sale (cca. 14 kilograme), din fericire are și roți și mâner de transport. Condiția este destul de simplă. Există un cronometru pentru a rula dispozitivul timp de X ore de acum încolo sau pentru a porni dispozitivul în X ore. Există, de asemenea, un mod automat care lasă dispozitivul să funcționeze numai atunci când umiditatea depășește valoarea setată. Sau un mod continuu în care dispozitivul pur și simplu rulează. De asemenea, puteți seta ventilatorul la LOW sau HIGH. Unghiul de suflare poate fi fixat sau mutat ca un ventilator. Lucrul frumos este că toate aceste funcții pot fi combinate după cum doriți. După părerea mea, nu are nevoie de mai mult. În practică, aș spune că ventilatorul este puternic atunci când este setat la mare, așa că poți lucra cu dispozitivul în camera alăturată dar nu dormi. Cu setarea LOW, puteți dormi în siguranță cu dispozitivul în camera alăturată și, de asemenea, puteți lucra cu dispozitivul în camera alăturată sau în aceeași cameră. Am un apartament de vreo 30 de metri patrati si m-am hotarat pe Dryfy 20, care de fapt este cam supradimensionat. Dispozitivul a reușit să reducă umiditatea medie de la 55% la 45 - 50% în decurs de o zi (aproximativ 4 litri de randament) Singura mea critică este că nu mi-am dat seama cu adevărat cum să golesc corect recipientul de colectare a apei. Se pare că nu există un nas, astfel încât apa să curgă din 2 capete în același timp, ceea ce face dificilă turnarea recipientului într-o chiuvetă mică, dar apoi trebuie să vă descurcați cu o cadă sau ceva asemănător. Una peste alta, sunt foarte mulțumit de dispozitiv și sper că va rezista mult timp.