Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare 58 x 108 x 53,5 cm

Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare

Negru
1.459,00 Lei Cu TVA
Stoc epuizat
14 zile de retur

Cele mai mari beneficii

Puternic: grătar pe gaz cu afumătoare, cu o putere termică de 2,5 kW și o temperatură maximă de 180 ° C / 350 ° F

Totul este sub control: o fereastră din sticlă transparentă asigură controlul alimentelor la grătar precum și cele la afumătoare

Versatil: grătar, afumătoare și gătit carne, pește sau legume

Descrierea produsului

Grătar, afumătoare, gătire: grătarul pe gaz cu afumătoare Pasadena convinge prin posibilitățile sale versatile de utilizare și, datorită conceptului InstantReady, este întotdeauna și pretutindeni gata de utilizare.

Cu o putere de căldură de 2,5 kW și o temperatură maximă de 180 ° C / 350 ° F, grătarul pe gaz cu afumătoare Pasadena este potrivit nu numai pentru pregătirea fiabilă a alimentelor la grătar de calitate, dar poate servi și ca afumătoare și pentru a aburii carnea sau legumele. Ușile duble din oțel, cu acoperire cu pulbere, asigură o temperatură constantă ridicată, fără pierderi de căldură, în timp ce o fereastră din sticlă transparentă vă permite să controlați mâncarea la grătar și afumătoare. Grătarul din oțel emailat din 4 piese are 5 opțiuni de plasare a grătarului care asigură înălțimea corectă deasupra arzătorului rotund din oțel inoxidabil și garantează astfel cele mai bune rezultate la grătar, afumat și gătit. Vasul pentru grăsime din oțel inoxidabil are grijă de grăsimea care se scurge și de reziduurile alimentare, în timp ce afumătoarea din oțel inoxidabil, umplut cu bicăți de lemn, oferă cărnii un gust foarte delicat, afumat. Datorită conceptului InstantReady cu furtunul de gaz furnizat și supapa de presiune, grilajul cu fum se poate conecta cu ușurință direct la butelia de gaz și poate fi pus în funcțiune imediat, fără a fi necesară achiziționarea de accesorii suplimentare. Aprinderea piezo aprinde o flacără, a cărei intensitate poate fi reglată cu ajutorul unui regulator de temperatură continuu. În plus față de fereastra de observare, termometrul integrat permite, de asemenea, monitorizarea exactă a ce se întămplă și obținerea rezultatelor dorite. Clapeta de aer de închidere din partea superioară a grătarului cu afumătoare asigură o ventilație reglabilă. În plus, mânerele laterale facilitează relocarea și oferă o transportare ușoară.

Cel mai bun rezultat la grătar într-o clipă: cu o putere de căldură mare, un grătar din 4 bucăți, 5 opțiuni de inserție a grilei și conceptul InstantReady, este grătarul pe gaz cu o afumătoare care conține un grătar, afumătoare și un loc pentru gătit.

Afișați mai multe

Caracteristici

 • putere termică 2,5 kW
 • ușă dublă din oțel cu strat de pulbere
 • temperatura maximă: 180 ° C / 350 ° F
 • arzător rotund din oțel inoxidabil
 • grătar din 4 piese din oțel emailat
 • 5 opțiuni pentru introducerea grătarului
 • ventilație reglabilă
 • clemă pentru ușă
 • mânere laterale din oțel
Pasadena grătar pe gaz cu afumătoare

Dimensiuni și detalii tehnice

 • dimensiuni generale: cca 58 x 108 x 53,5 cm (L x Î x l)
 • dimensiuni interne: cca 41,5 x 77 x 37 cm (L x Î x l)
 • greutatea: cca 30 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x grătar cu gaz cu afumătoare
 • 4 x grătar emailat
 • 1 x vas pentru apă / grăsime
 • 1 x afumătoare
 • 1 x suport pentru plug-in
 • 1 x furtun de gaz cu supapă de reducere a presiunii
 • instrucțiuni de utilizare în mai multe limbi

Termeni și condiții

Stoc epuizat

Recenziile clienților

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

Ich habe mit dem Ofen noch nicht geräuchert. Er ist auf alle Fälle gut verarbeitet und sieht ansprechend aus.

Încă nu am fumat la cuptor. În orice caz, este bine făcută și arată bine.

Verificată revizuită

Der Garer wird vorzugsweise als Räucherofen verwendet. Die Temperatureinstellung funktioniert bei unserem Gerät entgegen anderslautenden Bewertungen einwandfrei. Würde ich wieder kaufen. Geschmacklich kann das Endprodukt je nach Holzsorte variieren.

Aragazul este folosit de preferință ca afumător. Spre deosebire de alte recenzii, setarea temperaturii funcționează perfect pe dispozitivul nostru. As cumpara din nou. Gustul produsului final poate varia în funcție de tipul de lemn.

Verificată revizuită

Leider keine Beschreibung des Zusammenbaus dabei

Din păcate, nu există o descriere a ansamblului inclus

Verificată revizuită

Sehr gute Verarbeitung

Manopera foarte buna

Verificată revizuită

Alles super gerne wieder topware

Totul foarte bucuros din nou bunuri de top

Verificată revizuită

Alles top. War ein Geschenk, der Beschenkte ist sehr zufrieden damit!

Totul perfect. A fost un cadou, destinatarul este foarte multumit de el!

Verificată revizuită

An sich bin ich mit dem Gerät zufrieden allerdings stimmen die Maße gar nicht Breite und Tiefe sind ca. 40x35. 250 ° habe ich nicht erreichen könne eher so 200.Die niedrigste Gradzahl liegt bei 100°. Lieferung war schnell und bis auf zwei kleine Stellen sind auch keine Schäden zu erkennen.

In general sunt multumit de aparat, dar dimensiunile nu sunt deloc corecte, latimea si adancimea sunt aprox 40x35. Nu am putut ajunge la 250°, mai degrabă 200. Cel mai de jos grad este 100°. Livrarea a fost rapidă și, în afară de două puncte mici, nu se pot observa daune.

Verificată revizuită

Die Verpackung des Ofens ist ganz gut, der Ofen wurde mit leichten Kratzern und Beulen geliefert, diese sind nur leicht und damit Ok (Es ist ein Räucherofen und kein Wohnzimmer). Der Aufbau gestaltet sich einfach ein Gas Regler ist wie beschrieben nicht dabei. Der Ofen macht einen wertigen Eindruck und sieht ganz gut aus. Bei der Erstinbetriebnahme funktionierte der Piezozünder nicht, nach Anzünden mit dem Feuerzeug stellte sich heraus, dass das Luftgasgemisch zu viel Sauerstoff enthält und nach dem Zurückdrehen des Reglers am Ofen das Gas in das Rohr unter dem Brenntopf zurückschlägt und in dem Rohr brennt. Um den Ofen mit dem Piezozünder zu zünden, müssen die Luftlöcher an dem Mischrohr von dem Brenner mit dem Fingern verschlossen werden, um ein Sauerstoff Überschuss zu vermeiden. Um das Rückschlagen der Flamme zu reduzieren, habe ich eine Schlauchschelle um das Mischrohr gelegt, dies beschränkt die Luftzufuhr. Als Gasregler der Gasflasche verwende ich einen einstellbaren Gasregler von 30mB bis 50mB. Diesen auf Stufe 7 eingestellt, ergibt das beste Ergebnis, mit diesen Veränderungen schlägt die Flamme auch nicht mehr zurück. Nun zum Räuchern aufgrund des mangelhaften Gasbrenners ist die Flamme nur eingeschränkt zu regeln, dies führt dazu, dass die Temperatur sehr hoch ist. Ein Räuchern mit 90° ist nicht möglich, 150° sind Standard. Das räucher Ergebnis war gut, die Fische haben eine schöne goldene Farbe erhalten, es ist auch möglich, die Fische an dem obersten Rost aufzuhängen (Regenbogen Forelle) bei einer Lachsforelle kann knapp werden. Die Reinigung ist ok, leider kann die Glasscheibe nicht entfernt werden, die Fläche lässt sich gut reinigen, die Ränder Einfassung der Glasscheibe ist schwierig. Fazit der Ofen ist ganz ok mit Verbesserungspotenzial.

Ambalajul cuptorului este destul de bun, cuptorul a venit cu zgarieturi si zgarieturi usoare, acestea sunt doar usoare si deci ok (este un afumator si nu un living). Structura este simplă, un regulator de gaz nu este inclus așa cum este descris. Aragazul face o impresie valoroasă și arată foarte bine. Aprindetorul piezo nu a funcționat în timpul pornirii inițiale, după aprinderea cu bricheta s-a dovedit că amestecul aer-gaz conține prea mult oxigen și după ce a întors regulatorul de pe aragaz, gazul a revenit în tubul de sub brazier si ars in tub. Pentru a aprinde aragazul cu aprinderea piezo, orificiile de aer de pe tubul de amestec al arzatorului trebuie inchise cu degetele pentru a evita excesul de oxigen. Pentru a reduce focul invers, am pus o clemă de furtun în jurul tubului de amestecare, acest lucru restricționează alimentarea cu aer. Ca regulator de gaz al sticlei de gaz folosesc un regulator de gaz reglabil de la 30mB la 50mB. Setarea acestui nivel la nivelul 7 dă cel mai bun rezultat, cu aceste modificări nici flacăra nu rezistă. Acum pentru fumat, din cauza arzatorului cu gaz defect, flacara poate fi reglata doar intr-o masura limitata, ceea ce inseamna ca temperatura este foarte ridicata. Fumatul la 90° nu este posibil, 150° este standard. Rezultatul afumatului a fost bun, peștele a căpătat o culoare aurie drăguță, se poate și agăța peștele pe grătarul de sus (păstrăv curcubeu) când un păstrăv somon poate fi rar. Curățarea este ok, din păcate geamul de sticlă nu poate fi îndepărtat, suprafața este ușor de curățat, încadrarea marginilor geamului este dificilă. Concluzie cuptorul este destul de ok cu loc de imbunatatire.

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor