Deejay plită inducție

3.146,00 Lei Cu TVA
 • Plită cu inducție
 • Negru
 • 3500 watt
Codul produsului: 10031633
Deejay plită inducție
3.146,00 Lei Cu TVA
Deasemenea disponibil în mai multe variante
 • Cumpărați acest produs cu urme ușoare de uzură
  Produs, care a fost testat de către client sau scurt timp folosit. Produsul prezintă urme ușoare de uzură, cum ar fi zgârieturi, sau cutia exterioară deteriorată. Produsul a fost testat și este complet funcțional. Garanția produsului este de 3 ani.
  2.674,00 Lei
 • Cumpărați produs resigilat
  Acest produs este un produs resigilat sau un produs cu urme ușoare de uzură. Funcționalitatea completă a produsului a fost verificată. Garanția produsului este de 3 ani.
  2.831,00 Lei
 • Pregătit pentru livrare Pregătit pentru livrare
 • Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
 • Livrare expres
 • 14 zile de retur
 • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

 • Zona liberă: posibilitatea de a amplasa liber ustensilele de gătit

 • Folosire flexibilă:locație ca dispozitiv de sine stătător sau încorporare în unitatea de bucătărie

 • Nu aveți nevoie de un electrician: se conectează pur și simplu datorită prizei europene

Descrierea produsului

Acum vasele și tigăile vor vibra! Plita de gătit Klarstein Deejay cu zone libere creează un câmp liber pentru virtuozul artei bucătăriei.

În sfârșit, mai mult spațiu liber pe aragaz! Cu plita de inducție Klarstein Deejay într-o construcție cu zone libere, plitele care v-au limitat sunt de domeniul trecutului. Datorită design-ului de ultimă oră, este complet indiferent unde se află vasul sau tigaia, pentru că există suficient spațiu. Un vas, două vase, o tigaie sau o caserolă mare - datorită plasamentului liber aici își găsește locul fiecare dintre accesorii. Plita oferă o putere de până la 3500 de wați, putere care este împărțită în funcție de distribuirea vaselor de bucătărie. Dacă nu este necesară întreaga zonă, utilizatorii prietenoși pot folosi doar partea stângă sau chiar jumătatea dreaptă a plitei. Controlul este foarte simplu cu touchscreen încorporat în plita ceramică din sticlă neagră. Aici puteți activa modul de stimulare pentru a trimite mai multă putere la vase: conținutul lor este încălzit în timp record. După cum știm, după gătit înseamnă înainte de gătit - dar datorită suprafeței de ceran, plita de inducție Klarstein Deejay este curată din nou într-un timp record. Pentru cei mai rapizi există și un conector euro integrat, astfel nu aveți nevoie de electrician.

Gătit dupa dorința inimii fără griji inutile cu privire la spațiul din aragaz: plita de gătit Klarstein Deejay cu zone libere oferă mult spațiu de desfășurare.

Caracteristici

 • Pornire / oprire pe întrerupătorul central
 • Grade de performanță: 9
 • Buton MAX: pentru a selecta stânga, dreapta sau ambele părți ale zonei de gătit
 • Funcția de temporizare automată de oprire: 180 de minute în pași de 5 minute
 • Funcția memorie: salvează cronometrul setat când schimbați modul de încălzire
 • Potrivită numai pentru vase și tigăi cu fundul magnetic
 • Adecvat pentru vasele de bucătărie cu un diametru de fund de 12 până la 26 cm
 • Protecția împotriva supraîncălzirii
 • Siguranța copiilor
 • Potrivită pentru instalare sau ca plită autonomă
 • Curățare simplă datorită unei suprafețe de cristal de sticlă neagră
 • Funcția boost: putere 2200 W la o jumătate de plită pentru o încălzire rapidă
 • Putere max. 3500 W
 • Sursa de alimentare: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Codul produsului: 10031633

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni (total): aproximativ 69 x 8,2 x 42 cm (lxÎxA)
 • Zonă (plită de gătit): aproximativ 65 x 38 cm (lxA)
 • Lungimea cablului: 1,5 m
 • Greutate: aproximativ 11,5 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x plită de inducție
 • manual (limbi: germană, engleză)

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare

Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților
17 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 23/04/2024

Belle présentation et finition mais ce produit n'est pas conforme à la description:
*Ne detecte pas les casseroles de petits diamètre en mode 2 zones.
*Ne permet pas de mijoter même sur la position 1
*Le mode boost n'est pas plus efficace que la position 9 . A part couper une des 2 zones quand il est enclenché je n'en vois pas l'utilité.
*Le temps d'ébullition d'une casserole d'eau est très long comparé a ma précédente plaque a induction...
A éviter pour ceux qui veulent vraiment cuisiner et profiter des côtés pratiques de l'induction.

Prezentare și finisaj frumoase, dar acest produs nu este conform descrierii: *Nu detectează tigăi cu diametru mic în modul 2 zone. *Nu permite fierberea chiar și în poziția 1 *Modul Boost nu este mai eficient decât poziția 9. În afară de tăierea uneia dintre cele 2 zone când este cuplată, nu văd folosirea acesteia. *Timpul de fierbere pentru o oală cu apă este foarte mare în comparație cu plita mea anterioară cu inducție... A se evita pentru cei care doresc neapărat să gătească și beneficiază de aspectele practice ale inducției.

Verificată revizuită 05/06/2023

Wenn du einfach nur viel Hitze willst, ist dieses Kochfeld großartig. Wenn du jedoch jemals etwas köcheln lassen möchten, hast du leider kein Glück. Selbst auf der niedrigsten Stufe werden deine Saucen anbrennen. Die Hitzemenge scheint auch von der Größe und Form deiner Töpfe und Pfannen beeinflusst zu werden. Das ist wirklich schade, denn Induktionskochfelder eignen sich normalerweise hervorragend zum Kochen bei niedrigen Temperaturen.

Dacă vrei doar multă căldură, această plită este grozavă. Din păcate, dacă ați vrut vreodată să fierbeți ceva, nu aveți noroc. Chiar și la cea mai scăzută setare, sosurile tale vor arde. Cantitatea de căldură pare să fie, de asemenea, afectată de dimensiunea și forma oalelor și tigăilor tale. Este o adevărată rușine pentru că plitele cu inducție sunt de obicei grozave pentru a găti la temperaturi scăzute.

Verificată revizuită 01/10/2022

Die Bedienung könnte einfacher sein. Umschaltung L und R muss einfacher gehen. Regulierung der Leistung der einzelnen Seiten ist zu komliziert.

Operarea ar putea fi mai ușoară. Comutarea L și R trebuie să fie mai ușoară. Ajustarea performanței paginilor individuale este prea complicată.

Verificată revizuită 17/07/2022

Schlechte Beschreibung der verschiedenen Funktionen, Bedienungsanleitung sollte mal kundenfreundlicher Überarbeitet werden. Ansonsten ist das Produkt i O. Schnelle Lieferung in angemessener Verpackung.

Descriere slabă a diferitelor funcții, manualul de utilizare ar trebui revizuit pentru a fi mai prietenos cu clienții. In rest produsul este OK.Livrare rapida in ambalaj corespunzator.

Verificată revizuită 09/07/2022

Gerät macht was erwartet wurde, sehr gute Heizleistung,Der Preis war super. Der Geräuschpegel ist auszuhalten, nicht lauter als die Abzugshaube

Dispozitivul face ceea ce era de așteptat, putere termică foarte bună, prețul a fost grozav. Nivelul de zgomot este tolerabil, nu mai puternic decât hota

Verificată revizuită 05/01/2022

Bin begeistert von diesem Gerät und wir verwenden es in unserer Kellerbar zum Kochen

Îmi place acest dispozitiv și îl folosim pentru a găti în barul nostru de la subsol

Verificată revizuită 01/01/2022

Wir haben das Gerät gekauft in der Hoffnung eine gute Mehrfeldinduktionsplatte als Ersatz für unsere Einzelplatten zu bekommen. Leider war dem nicht so. Die Bedienung durch die Menüs gestaltet sich extrem kompliziert und schnelles umschalten einzelner Platten ist eigentlich unmöglich. Zudem gibt die Platte einen extrem lauten Pfeifton von sich, der das Kochen nicht besser macht. Die Temperaturregelung ist auch kaum möglich, heiß wird alles sehr schnell, aber auf niedriger Stufe kochen klappt nicht. Teilweise verbrennen einem die Speisen auf Stufe eins und beim zurückschalten von höherer Stufe erkennt man keinen Unterschied im kochverhalten. Ich bin sehr enttäuscht von dieser Kochplatte und werde nun wohl leider Geld für ein zweites Exemplar einer anderen Marke ausgeben müssen.

Am cumpărat dispozitivul în speranța de a obține o placă de inducție bună cu mai multe câmpuri pentru a înlocui plăcile noastre individuale. Din păcate, nu a fost așa. Utilizarea meniurilor este extrem de complicată și, de fapt, este imposibil să schimbați rapid farfuriile individuale. În plus, farfuria emite un suierat extrem de puternic, care nu face gătitul mai bun. De asemenea, controlul temperaturii este cu greu posibil, totul se încinge foarte repede, dar gătitul la un nivel scăzut nu funcționează. Uneori alimentele ard la nivelul unu și când treci înapoi de la un nivel superior nu vezi nicio diferență în comportamentul de gătit. Sunt foarte dezamăgit de această plită și, din păcate, va trebui să cheltuiesc bani pe un al doilea de la o altă marcă.

Verificată revizuită 14/09/2021

Leider ist der Lüfter etwas laut im Betrieb, vielleicht wird es als Einbaulösung leiser.

Din păcate, ventilatorul este puțin zgomotos atunci când funcționează, poate va fi mai silentios ca soluție încorporată.

Verificată revizuită 22/08/2021

Wir hatten das Induktionsfeld für den überdachten Aussenbereich gekauft. Es macht, was es soll. Auch große Töpfe und Pfannen funktionieren gut. Ein leichtes Fiepen hatten wir auch schon festgestellt, was an unserem Einbauort jedoch nicht als störend empfunden wird. Ich vermute, dass es mit der Induktionsfähigkeit der Töpfe zusammenhängt und die Spulen die Geräusche abgeben, wenn kein vernünftiger Hitzeschluss zum Topf hergestellt werden kann. Ist jedenfalls nur bei den billigen Töpfen so.

Cumpărasem câmpul de inducție pentru zona exterioară acoperită. Face ceea ce trebuie. Oalele și tigăile mari funcționează bine. Am observat deja un bip ușor, dar acest lucru nu a fost perceput ca deranjant la locul nostru de instalare. Bănuiesc că are legătură cu natura inductivă a oalelor și a bobinelor care fac zgomot atunci când nu se poate face o conexiune rezonabilă de căldură la oală. Cel puțin așa este doar cu oalele ieftine.

Verificată revizuită 27/06/2021

Preis Leistung top. Das kochfeld hat top Leistung, man muss sich ungewöhnlich da die Leistung sehr stark ist.man kann auf Stufe 1 kochen/braten ist ausreichend. Man muss unbedingt dabei stehen (ich geh gerne mal raus aus der Küche zwischendurch) kann man bei diesen kochfeld nicht da das essen sonst anbrennen, echt starke Leistung, natürlich nicht geräuschlos wegen des Lüfters aber erträglich und den Lüfter braucht man eben. Würde es jederzeit wieder kaufen

Top pret-performanta. Plita are performante de top, trebuie sa fii neobisnuit pentru ca performanta este foarte puternica.Poti gati/praji la nivelul 1 este suficient. Trebuie neapărat să fii acolo (îmi place să ies din bucătărie din când în când) nu poți arde mâncarea cu această plită, performanță foarte puternică, bineînțeles nu silențioasă din cauza ventilatorului, dar suportabilă și ai nevoie doar de ventilator. Aș cumpăra din nou oricând

Verificată revizuită 08/03/2021

Das mobile Kochfeld nutze ich anstelle meines Gasherdes. Es ist ein sauberes Kochen, muss aber dazu sagen, dass die Wärmeleistung nicht wie beschrieben ist. Viele Induktionstöpfe sind auf dem Feld gar nicht verwendbar so dass immer erst probiert werden muss und ggf. ausgetauscht.

Folosesc plita mobilă în locul aragazului meu. Este un gătit curat, dar trebuie să spun că puterea de căldură nu este așa cum s-a anunțat. Multe oale cu inducție nu pot fi folosite deloc pe teren, așa că trebuie întotdeauna încercate și înlocuite dacă este necesar.

Verificată revizuită 16/02/2021

Die Medien konnten nicht geladen werden. I bought this as a portable hob for us, looks great on any worktops. I am very pleased with the control panel, easy to use it and responds to touch straight away. That's fab. Recommended.

Die Medien konnten nicht geladen werden. Am cumpărat-o ca o plită portabilă pentru noi, arată grozav pe orice blat. Sunt foarte mulțumit de panoul de control, ușor de utilizat și răspunde imediat la atingere. Asta e fabulos. Recomandat.

Verificată revizuită 11/02/2021

Anfangs war uns das Gerät zu laut und auch die wahl der Töpfe ist anfangs etwas schwierig gewesen ( bei Sandwichböden zb. Tritt ein u.u. hochfrequentes Pfeifen auf.. manche Töpfe und Pfannen sind da besser , manche schlechter .. vollmaterial wie Guss u.ä. Sind unproblematischer..) Aber alleine die Größe se und freie wahl wo der Topf/Pfanne steht.. dass nicht nur ein kleiner Radius erhitzt wird .. dass zb unser grosser Gussbräter flächig erhitzt wird.. top! 3 Töpfe gleichzeitig usw.. top! Wenn mann sich mit der nicht wirklich simplen Bedienungen angefreundet hat, sicherlich die beste wahl ( sind induktionserfahren und wirklich viel kochend!)

La început, aparatul era prea zgomotos pentru noi și alegerea oalelor a fost și ea puțin dificilă la început (de exemplu, cu baze de tip sandwich. Se produce un șuierat de înaltă frecvență.. unele oale și tigăi sunt mai bune, altele mai proaste.. material solid. cum ar fi fonta etc. nu sunt nicio problemă..) Dar doar dimensiunea se și alegerea liberă unde se află oala/tigaia.. că nu numai o rază mică este încălzită .. că, de exemplu, prăjitorul nostru mare din fontă este încălzit pe larg .. grozav! 3 oale in acelasi timp etc.. grozav! Dacă v-ați împrietenit cu comenzile deloc simple, cu siguranță cea mai bună alegere (sunt experimentați cu inducția și gătiți foarte mult!)

Verificată revizuită 05/02/2021

Wollte das Kochfeld erst zurück senden, habe mich dann doch damit arrangiert. Die Stufe 1 kocht leider ewas zustark und bei gleicher Leistung war bei meinen Alten Kochfeld das Wasser schnell heiß. Ich finde Preis Leistung gut

Am vrut mai întâi să trimit plita înapoi, dar apoi am făcut un aranjament cu ea. Din păcate, nivelul 1 gătește puțin prea mult și cu aceeași putere apa de pe vechea mea plită s-a fierbinte rapid. Cred că raportul calitate-preț este bun

Verificată revizuită 31/01/2021

Ein tolles Kochfeld, egal ob als Zusatz-oder als Hauptkochfeld. Für Singles oder Familien. Bedienung erklärt sich von selbst. Nach dem auspacken sofort betriebsbereit. Kann so gut wie jeder Topf und jede Pfanne benutzt werden. Die Wärmeleistung ist kinderleicht für beide Seiten regelbar und das Feld nach Benutzung leicht und schnell zu reinigen.

O plită grozavă, fie ca plită suplimentară sau principală. Pentru singuri sau familii. Funcționarea se explică de la sine. Imediat gata de utilizare după despachetare. Poate fi folosit la fel de bine ca orice oala si tigaie. Puterea de căldură poate fi reglată cu ușurință pentru ambele părți, iar câmpul poate fi curățat rapid și ușor după utilizare.

Verificată revizuită 25/10/2020

Für meine Einkoch-Küche ist dieses Induktionskochfeld klasse. Im Vergleich zum E-Herd kocht das Wasser viel schneller und Speisen sind zügiger gekocht. Womöglich ist dies dann auch stromsparender. Zudem nimmt das Kochfeld nicht viel Platz in Anspruch und ist einfacher zu reinigen. Bin sehr zufrieden

Această plită cu inducție este grozavă pentru bucătăria mea Einkoch. În comparație cu o sobă electrică, apa fierbe mult mai repede și mâncarea se gătește mai repede. Ar putea fi, de asemenea, mai eficient din punct de vedere energetic. In plus, plita nu ocupa mult spatiu si este mai usor de curatat. sunt foarte incantat

Verificată revizuită 15/09/2017

Ich habe mir dieses Induktionskochfeld gekauft, weil ich mit den vier Kochplatten auf meinem Herd nicht auskomme, wenn wir etwas mehr Besuch bekommen. Für dieses Kochfeld habe ich mich entschieden, weil es keine Kochzonen hat und ich den ganzen Platz so nutzen kann, wie ich ihn brauche. Mit 69*42cm bietet das Kochfeld genügend Platz, um mehrere Töpfe und Pfannen gleichzeitig nutzen zu können. Die Verarbeitung ist sehr gut und robust. Dank der freien Kochzone kann ich auch endlich einen Bräter gleichmäßig erhitzen, was auf meinem normalen Herd nicht geht. Beide Seiten lassen sich zusammen und separat über das Touch-Bedienfeld schalten und einstellen. Wenn es besonders schnell gehen muss, schaltet man die Boost-Funktion ein. Für Sicherheit sorgen der Überhitzungsschutz und der einstellbare Abschalt-Timer. Das Kochfeld lässt sich einfach auf die Arbeitsfläche stellen oder auch einbauen. Ich bin mehr als zufrieden. Durch Induktion geht das Kochen noch einmal schneller und dank der freien Kochzone kann ich den Platz frei einteilen.

Am cumpărat această plită cu inducție pentru că nu mă descurc cu cele patru plite de pe aragaz când mai avem câțiva vizitatori. Am ales această plită pentru că nu are zone de gătit și pot folosi tot spațiul cât am nevoie. Cu 69*42cm, plita oferă suficient spațiu pentru a folosi mai multe oale și tigăi în același timp. Procesarea este foarte bună și robustă. Datorită zonei de gătit liber, pot încălzi în sfârșit o prăjitoare uniform, ceea ce nu este posibil la aragazul meu normal. Ambele părți pot fi comutate și reglate împreună și separat prin intermediul panoului de control tactil. Dacă trebuie să fie deosebit de rapid, puteți activa funcția de amplificare. Protecția la supraîncălzire și temporizatorul de oprire reglabil asigură siguranță. Plita poate fi amplasată cu ușurință pe blatul de lucru sau încorporată în ea. Sunt mai mult decât fericit. Gătitul este și mai rapid cu inducție și datorită zonei de gătit liber pot organiza liber spațiul.