3 ani garanție 14 zile de retur

Vă vom sfătui cum să alegeți un frigider pentru vin elegant

Indiferent dacă sunteți un iubitor al vinului fin sau savurați doar ocazional, frigiderul nu se referă doar la vinul perfect refrigerat, ci și la designul său funcțional. O vizită nu vă va mai surprinde, deoarece o sticlă rece de vin bun va fi întotdeauna la îndemână. Și veți vedea că un accesoriu elegant pentru bucătărie sau living, oaspeții îl vor observa imediat. Nu sunteți siguri ce frigider pentru vin este potrivit pentru dvs.? Suntem bucuroși să vă sfătuim.

1. Câte sticle păstrați?

Gândiți-vă la câte sticle de vin aveți de obicei în casă. Acestea ar fi potrivite la o temperatură potrivită. Dacă sunteți vinificator ocazional, este suficientă și un frigider mai mic cu o capacitate de la 8 până la 16 sticle. Dacă aveți o colecție admirabilă de vinuri acasă sau dacă sunteți în căutarea unui frigider mai mare cum ar fi pentru un restaurant, vă oferim și modele de înaltă calitate, cu o capacitate de 100 sau mai multe sticle.

2. Alb, roșu sau spumos?

Indiferent dacă sunteți un iubitor al vinului roșu sau al șampaniei refrigerate, este mai important să vă dați seama dacă păstrați doar un singur tip de vin sau mai multe. Dacă vă place un fel de vin, frigiderul cu o singură zonă de răcire va fi o alegere excelentă. Dacă răciți alb, roșu și spumant în același timp, veți avea nevoie de un frigider cu mai multe zone de răcire. Acesta are zone de temperatură diferite, separate prin sertare. Puteți seta separat temperatura dorită pentru fiecare zonă. Acest lucru asigură o experiență perfectă, deoarece veți bea mereu vin de cea mai înaltă calitate la o temperatură potrivită.

3. Care este consumul de energie al frigiderelor pentru vin?

Amintiți-vă că frigiderul pentru vin este un aparat pentru toată ziua. Prin urmare, aveți grijă atunci când alegeți clasa energetică, este precum atunci când alegeți un frigider de bucătărie. Conform legii, fiecare aparat are o etichetă cu clasa energetică pe ea. Cele mai avansate și, prin urmare, cele mai economice aparate sunt etichetate cu A (sau A +, A ++), iar pe de altă parte, cele mai consumatoare aparate poartă eticheta G.

Ce înseamnă asta pentru frigiderele pentru vin? Cele cu termocuplă se află în grupuri de prețuri mai mici, dar în comparație cu frigiderele cu un compresor, acestea au consum dublu de energie electrică. Pe de altă parte, bonusul frigiderelor cu termocuplu este zero zgomot și vibrații zero. Frigiderele cu compresor necesită o investiție inițială mai mare, dar în curând va reveni la dvs. sub forma unor economii de energie. Ca bonus, frigiderele cu compresor au performanțe mult mai mari și, de asemenea, eficiență la răcire.

 

4. Locația frigiderului

Indiferent dacă alegeți un frigider încorporat sau independent, gândiți-vă la locația acestuia. Nu trebuie să fie lumină directă a soarelui pe frigider. De asemenea, asta ar deprecia vinul în sine, dar ar crește și consumul de energie al frigiderului. Partea din spate unde se află ventilatorul, este nevoie de spațiu suficient pentru a disipa căldura pentru a preveni supraîncălzirea aparatului. De asemenea, rețineți că frigiderul are o ușă de deschidere și va trebui să ajungeți la ea și să manipulați cu vinul.

5. Materialele și funcția lor de proiectare

Cele mai utilizate materiale pentru un frigider sunt sticla, oțelul inoxidabil și lemnul. Arată bine și sunt practice. O alternativă mai accesibilă sunt rafturile cu sârmă cromată. La rândul lor, rafturile din lemn ajută la menținerea umidității optime în frigider. Sticla de pe ușă poate fi găsită într-o versiune mată, transparentă sau nuanțată. Depinde doar de simțul tău de design.

În sus