Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil Gri
Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil Gri
Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil Gri
Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil Gri
Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil Gri
Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil Gri
Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil Gri
Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil Gri
Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil Gri

Skyscraper Frost răcitor de aer

Răcitor de aer, Ventilator cu suport Gri
589.00 Lei 1119.00 Lei Cu TVA
Culori disponibile:
Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
14 zile de retur transport gratuit

Cele mai mari beneficii

Clasificarea produselor în funcție de imagine cu compararea performanțelor aparatelor: Air cooler

Economic și compact: cu o putere de numai 45 W, se creează un debit de aer de până la 300 m³/h

Eficient 4 în 1: răcitor de aer, ventilator, umidificator și purificator de aer într-in dispozitiv

Descrierea produsului

Răcoare cvadruplă cu un turn de ventilație elegant: răcitorul de aer Klarstein Skyscraper Frost, ca ventilator, răcitor, purificator de aer și umidificator, vă va oferi o briză rece.

Klarstein Skyscraper Frost, ca un ventilator, oferă debit puternic de aer de 300 m³ / h și creează o adiere plăcută pe trei viteze. În plus, puteți alege între adiere naturală, mod nocturn și modul ECO. În combinație cu funcția de răcire a aerului este asigurată astfel o răcorire precisă. Pentru aceasta, apa din rezervorul de 7 litri este evaporată printr-un filtru de tip fagure. Fluxul de aer se transformă într-o briză plăcut răcoroasă fie la birou, pe canapea sau în pat. Două pastile de răcire scad suplimentar temperatura apei și asigură astfel mai multă răcoare. Klarstein Skyscraper Frost este astfel nu numai un ajutor binevenit vara: ca umidificator iarna, provoacă aerul uscat de la încălzire la duel. Dacă doriți să reîmprospătați mai mult decât o singură persoană, puteți activa funcția oscilantă la 90 °. Un aer curat este asigurat de un ionizator încorporat, care elimină în mod eficient particulele de praf și mirosurile din aer. Datorită roților glisante ascunse, puteți muta răcitorul de aer Klarstein Skyscraper Frost peste tot și îl puteți folosi imediat. Dispozitivul este controlat prin intermediul panoului tactil din partea superioară a dispozitivului sau complet convenabil folosind telecomanda.

Puternic și versatil: răcitorul de aer Klarstein Skyscraper Frost este perfect toate zilele fierbinți ale anului.

Vă rugăm să rețineți că acest dispozitiv nu este un sistem de aer condiționat: răcirea cu aer se realizează prin evaporarea apei.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
 • debit de aer: 300 m³ / h
 • nivel de zgomot: 45-59 dB
 • dimensiunea rezervorului: 7 litri
 • consum de energie: 45 wați
 • 3 trepte: scăzut, mediu, înalt
 • 3 moduri de funcționare: natural, nocturn și ECO
 • mod natural: viteza crescătoare și descendentă a ventilatorului ca o simulare a vântului natural
 • modul nocturn: ca mod natural cu reducerea treptată a vitezei maxime până la oprire
 • temporizator: oprire automată în trepte orare de până la 7 ore
 • ionizarea aerului pentru a îndepărta praful și mirosurile
 • indicator al nivelului apei
 • inclusiv pastile de răcire pentru a crește eficiența
 • comenzi ușor de înțeles și afișare în partea superioară a dispozitivului
 • design modern, cu economie de spațiu
 • pornit/oprit în partea de sus a dispozitivului
 • sursa de alimentare: 220-240 V ~ | 50/60 Hz
Skyscraper Frost, răcitor de aer, 45 W, 7 litri, 2 rezerve, mobil

Dimensiuni și detalii tehnice

 • dimensiunile dispozitivului: 25,5 x 81 cm (ØxH)
 • lungimea cablului de alimentare: 180 cm
 • greutate: aproximativ 5,1 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x dispozitiv
 • 2 x pastile de răcire
 • 1 x telecomandă
 • instrucțiuni de utilizare în mai multe limbi

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților

(12 ratinguri) Scrieți recenzie
Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

Dachgeschosswohnung, wollte dieses Sommer schauen ob man mit zwei-3 solchen Geräten die Anschaffung der stromfressendeb mobilen Klimaanlage sparen kann. Leider nicht. Nett, aber gerade bei diesem das Problem die Kühlpads fast nicht mehr ohne Handprobleme aus dem Kühler zu bekommen.

Apartament la ultimul etaj, a vrut să văd în această vară dacă puteți economisi la achiziționarea sistemului de aer condiționat mobil care consumă putere cu două sau trei astfel de dispozitive. Din nefericire nu. Frumos, dar mai ales cu asta problema scoaterii plăcuțelor de răcire din cooler aproape nu mai fără probleme cu mâinile.

Verificată revizuită

Produkt sieht aus wie auf der Abbildung, sehr leicht zu bedienen, verschiedene Geschwindigkeiten sind auszuwählen, der Geräuschpegel steigt dann natürlich, aber gut erträglich

Produsul arata ca in poza, foarte usor de folosit, pot fi selectate diferite viteze, atunci nivelul de zgomot creste desigur, dar este suportabil

Verificată revizuită

Ist eher wie ein normaler Ventilator, trotz Kühlpack keine wirkliche Kühlung

Este mai mult ca un ventilator normal, fără răcire reală în ciuda pachetului rece

Verificată revizuită

Der Kühlturm kühlt gut runter, auch unser Zimmer unter dem Dach. Geräuschpegel ist okay, könnte etwas leiser sein. Ansonsten rundum zufrieden.

Turnul de răcire se răcește bine, la fel și camera noastră de sub acoperiș. Nivelul de zgomot este ok, ar putea fi puțin mai silentios. În rest complet mulțumit.

Verificată revizuită

Ein tolles Design; schlanker Körper passt sich förmlich dem Raum an und ist leicht zum Unterbringen bzw aufstellen. Der Kühleffekt ist bei Raumtemperaturen um die 27 ° C eher gering. Es kühlt bei ca. 27° C ,frisch gekühlten Akkus und kaltem Wasser auf maximal 25 ° C ab. Tiefer geht es nicht. Ansonsten ist er als Ventilator recht gut zu gebrauchen! Insgesamt bin ich mit dem Gerät zufrieden.

Un design grozav; corp subțire se adaptează în mod formal la spațiu și este ușor de depozitat și configurat. Efectul de răcire este destul de mic la temperatura camerei în jur de 27 °C. Se raceste la aproximativ 27°C, bateriile proaspat racite si apa rece pana la maxim 25°C. Nu coboară cu nimic mai jos. Altfel este destul de bine de folosit ca ventilator! Per total sunt multumit de aparat.

Verificată revizuită

Das Gerät kam schnell an und war schnell aufgebaut. Habe es zuerst ohne Wasser ausprobiert. Auf niedrigster Stufe eine angenehme Lautstärke. Die mittlere und höchste Stufe sind mir zu laut. Der Schlafmodus leider auch. Mit Wasser und Kühlakus wirklich sehr angenehm und nach meinem Gefühl mehr Kühlleistung. Eine Klimaanlage ersetzt es natürlich nicht. Ein - Punkt ist das befüllen mit Wasser und das herausnehmen der Kühlakus. Wahnsinnig umständlich und nur für kleine Hände.

Dispozitivul a sosit rapid și s-a configurat rapid. A încercat mai întâi fără apă. Un volum plăcut la cel mai scăzut nivel. Nivelul mediu și cel mai înalt sunt prea tare pentru mine. Din păcate, la fel și modul de repaus. Cu apa si racire acus intr-adevar foarte placut si dupa parerea mea mai multa capacitate de racire. Desigur, nu înlocuiește un aparat de aer condiționat. Un punct este să umpleți cu apă și să scoateți răcitorul. Nebun de greoaie și numai pentru mâinile mici.

Verificată revizuită

Ich habe mit hoher Erwartung die „Klimaanlage“ bestellt und natürlich heute auch gleich ausprobiert. Die Verarbeitung ist wie man es von einem solchen Gerät erwartet. Aber nun zum Wichtigsten. Es ist alles andere als eine Klimaanlage. Wir bei den Bewertungen schon zu vor ist es ein schicker Ventilator. Man kann die Kühlakkus zwar nutzen, aber das ständige rausnehmen durch die zu kLeine Öffnung ist ja eine Katastrophe. Meine Bedenken mit der Luftfeuchtigkeit haben sich im Enddefekt nicht bewahrheitet, da einfach zu wenig Power vorhanden ist. Letztendlich hilft nur eine richtige Klimaanlage mit Abluftschlauch, oder das klassische Stoßlüften in der Früh.

Am comandat „aparatul de aer condiționat” cu așteptări mari și, desigur, l-am încercat astăzi. Procesarea este conform așteptărilor de la un astfel de dispozitiv. Dar acum la cel mai important lucru. Este orice, în afară de aer condiționat. Ca și în recenziile de mai înainte, este un fan de lux. Puteți folosi pachetele reci, dar scoaterea constantă a acestora prin deschiderea prea mică este un dezastru. Preocupările mele cu privire la umiditate nu s-au adeverit în cele din urmă, pentru că pur și simplu nu era suficientă putere. În cele din urmă, singurul lucru care ajută este un sistem adecvat de aer condiționat cu un furtun de evacuare a aerului, sau aerisire clasică dimineața.

Verificată revizuită

Prima verarbeitet und leistungsstark. Jedoch rate ich allen Menschen mit grossen Händen von dem Gerät dringend ab. Man kann zwar in den festen Tank Kühlakkus einlegen. Jedoch wird es aufgrund des sehr eng gehaltenes Eingriffs schwierig bis fast unmöglich, die Akkus wieder herauszubekommen. Gerät ist eigentlich nur für Kinder oder Frauen mit kleinen Händen geeignet.

Bine făcut și puternic. Cu toate acestea, sfătuiesc insistent persoanele cu mâini mari să nu folosească dispozitivul. Puteți introduce comprese reci în rezervorul fix. Cu toate acestea, din cauza intervenției foarte strânse, este dificil sau aproape imposibil să scoți din nou bateriile. Dispozitivul este de fapt potrivit doar pentru copii sau femei cu mâini mici.

Verificată revizuită

Es gibt eine frische Prise aber so richtig runterkühlen ist nicht. Was ein Nogo ist , die Kühlpads wieder raus zubekommen. Konnte das Gerät nicht mehr zurück senden da ich es erst nach Wochen im Womo testen konnte.

Există un vârf proaspăt, dar nu se răcește cu adevărat. Ce un nogo este să scoți din nou plăcuțele de răcire. Nu am putut trimite dispozitivul înapoi pentru că am putut să-l testez în rulotă doar după săptămâni.

Verificată revizuită

+An sich fühlt es sich ungemein gut an, wenn der Luftstrom ein einem vorbeizieht. +tagsüber eine Wohltat - Nachtmodus viel zu laut - es piepst bei jedem Knopfdruck

+În sine, se simte extrem de bine când fluxul de aer trece pe lângă tine. +o binecuvântare în timpul zilei - modul de noapte mult prea tare - emite un bip la fiecare apăsare a unui buton

Verificată revizuită

Das Gerät wurde heute geliefert (früher als angekündigt) und ich habe es natürlich direkt mal ausprobiert. Die Kühlakkus konnte ich bisher noch nicht benutzen, da sie noch in den Gefrierschrank müssen aber ich habe einfach mal kaltes Wasser rein und dann alle anderen Funktionen mitausprobiert. Das Gerät ist wirklich sehr leise und auch beim oszillieren kleppert nichts rum. Das hat mich bei meinem alten Turmventilator immer sehr gestört. Die Verarbeitung ist wirklich gut und alles ist sehr benutzerfreundlich gestaltet. Zum Kühleffekt selbst kann ich noch nicht viel sagen, da es heute auch nicht sonderlich heiß ist. Aber ich denke, dass dieser Ventilator im Sommer durchaus etwas Abhilfe schaffen kann.

Dispozitivul a fost livrat astăzi (mai devreme decât anunțul) și, desigur, l-am încercat imediat. Nu am reușit să folosesc încă pachetele reci pentru că mai trebuie să intre în congelator, dar am pus doar apă rece și apoi am încercat toate celelalte funcții. Dispozitivul este într-adevăr foarte silențios și nimic nu zdrăngănește chiar și atunci când oscilează. Asta m-a deranjat întotdeauna foarte mult cu vechiul meu ventilator turn. Manopera este foarte buna si totul este conceput foarte usor de utilizat. Nu pot spune multe despre efectul de răcire în sine, deoarece nici astăzi nu este deosebit de cald. Dar cred că acest ventilator poate ajuta cu siguranță vara.

Verificată revizuită

Der Ventilator wurde gut verpackt geliefert und macht optisch einen tollen Eindruck. Im Sommer wird es in meiner Wohnung immer sehr warm. Und ich habe mir diesen Luftkühler/Ventilator jetzt schon mal gekauft, um diesen Sommer der Hitze vorzubeugen und heissen Tage hoffentlich etwas kühler überstehen zu können. Der Ventilator hat 3 verschiedene Leistungsstufen, die per Knopfdruck oder Fernbedienung einfach einzustellen sind. Darüber hinaus verfügt das Gerät über einen 7 Liter Wassertank und 2 Kühlakkus bei, die im gefrorenen Zustand sicherlich für eine angenehme kühle Atmosphäre sorgen. Nun bleibt nur noch abzuwarten, ob dieses Gerät im Sommer bei voller Leistung auch so gut funktioniert, wie im ersten Test. Derzeit kann ich das Gerät jedenfalls weiterempfehlen.

Ventilatorul a fost livrat bine ambalat și arată grozav. Vara este întotdeauna foarte cald în apartamentul meu. Și am cumpărat deja acest răcitor de aer/ventilator pentru a preveni căldura în această vară și sper să reușesc să trec puțin mai răcoare prin zilele caniculare. Ventilatorul are 3 niveluri de putere diferite, care pot fi reglate cu ușurință prin atingerea unui buton sau a telecomenzii. În plus, dispozitivul are un rezervor de apă de 7 litri și 2 pachete de gheață, care asigură cu siguranță o atmosferă plăcut de răcoare atunci când sunt înghețate. Acum rămâne doar de văzut dacă acest dispozitiv funcționează la fel de bine vara la putere maximă ca la primul test. În orice caz, pot recomanda în continuare dispozitivul.

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor