Monstertruck gril cu afumătoare
Monstertruck gril cu afumătoare
Monstertruck gril cu afumătoare
Monstertruck gril cu afumătoare
Monstertruck gril cu afumătoare

Monstertruck gril cu afumătoare

Negru Grill pe bază de fum
3889.00 Lei Cu TVA
Stoc epuizat
14 zile de retur transport gratuit

Cele mai mari beneficii

gratar vagon rustic pentru grill, prăjire, de gătit, de fumat și păstrarea cald

3 unități separate cu funcție Grill: principal gratar, gratar pagina afumătoare

complet realizate din tablă de oțel robuste în Europa de Vest / punk cu aburi privire

Descrierea produsului

Complet cu tava de lucru, termometre, raft din lemn, suprafata de gatit suplimentară la gratar lateral, scurgere de ulei cu tava picurare si roti pentru deplasare usoara.

Un alt fel de experiență vă oferă acest Grill: Prin Klarstein Monster Truck afumatorul Grill este un festin culinar. Indiferent de ocazie, fie că e vorba de un coș gratar rustic, este potrivit pentru toate ocaziile, fie pentru catering la petreceri și reuniuni de familie, pentru friptură sau afumăturile gustoase de pește, carne și cârnați. Chiar și mesele complete pot fi preparate pe gratar, pe mari suprafețe de camioane monstru. El iese în evidență nu numai prin posibilitățile sale diverse, dar, de asemenea, din cauza aspectului său unic: Complet din tablă de oțel negru, dă trei domenii de lucru în formă de butoi o privire minunată de vest sau steampunk.

Pentru toate ocaziile în materie de Gratar, gratarul sau afumătoarea oferă Monster Klarstein Truck Grillwagen 3 spații de lucru: Cu o suprafață pt grătar de 3200 cm² (80 x 40 cm), partea centrala este zona de lucru principal care oferă spațiu suficient pentru ca și companii mari să alăpteze. Un gratar lateral la 2000 cm (50 x 40 cm) de suprafață este potrivit pentru Griluri mai mici sau permite prepararea separată a alte feluri de mâncare - de exemplu feluri crocante de legume la grătar. Ambele părți ale grătarului au focare și capac separat, astfel încât poate fi numai bun pentru grill și celălalt pentru afumat sau Slow Cooken, de exemplu, un porc tras sau un pește . Un termometru pe gratar principal facilitează controlul ofertei de căldură în utilizarea sa ca un afumator Grill.

Desăvârșirea sinceră ia Klarstein camionul monstru, dar numai prin afumătoare sa laterală. Aici oferim 4 nivele, fiecare cu 1,250 cm² (Ø 40 cm) spațiu larg pentru afumat pește, sunca sau carnati de casa. resturile Procedurilor în curs de dezvoltare se scurg într-o tavă de scurgere în afumătoar eși așa preveniți picurarea și arderea de grăsime. Despre o clapă de aerisire la trecerea de fum: este reglementată în timp ce un alt termometru în controlul temperaturii corecte ajută. În plus față de scopul evident de afumat, afumatorul poate fi, de asemenea, folosit pentru a menține calde alimentele și procurarea produselor alimentare proaspete.

Pentru ca lucrul sa fie confortabil la Klarstein Monster Truck BBQ Grill (70 x 20 cm) se află pe grătar principal un raft 1400 cm cu colțuri rotunjite. Capacul de grile laterale oferă o suprafață suplimentară de gătit pe partea sa superioară. Cheresteaua reconstituită rapidă asigură un raft mare sub grill principal în timp ce 3cm mânere groase din lemn, a se asigura că nimeni nu arde degetele lor. Două roți de oțel facilitează mutarea camioanelor monstru.

Vă rugăm să rețineți că afumatoarea Grill este furnizată ca un set de montare. Pentru construirea recomandam o a doua persoană pentru ajutor și programul de aproximativ 2 ore.

Afișați mai multe

Caracteristici

 • afumatoare cu 4 nivele fiecare 1250 cm²supape de închidere pentru fiecare zonă pentru grătar
 • Räucherofentür cu închidere cârligdouă termometre (principal Grill & Fumator) cu afișaj pentru a 427 ° C / 800 ° F
 • Focare cu Kohler Est și camera de cenușăAntreneaza control prin flapsurile de ventilație pe partea de șemineu și grătar
 • Mânere groase cu 3 cm și mânere 19 cm lungime de lemn pentru a preveni arsuriledepozitare / zonă de lucru centrala cu 1.400 cm²
 • Suprafață de gătit suplimentar pe coperta grile laterale
 • Jgheaburi cu tava de scurgere pentru eliminarea prăjire grăsime
 • Jante din oțel de deplasare ușoare
 • tavă mare din lemn pentru depozitarea combustibilului sub grill-ul principal
Monstertruck gril cu afumătoare

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni totale: 160 x 200 x 40 cm (WxHxD)
 • Dimensiuni principale Grill: cca 40 x 80 cm (ØxL)
 • Dimensiuni Page Grill: cca 40 x 50 cm (ØxL)
 • Dimensiuni Fumator: aprox 40 x 125 cm (ØxH)
 • Înălțime de lucru principal Grill: cca 80 cm
 • Lucrul gratar partea înălțime: 65 cm
 • Înălțime de lucru Fumator: 110 cm
 • Greutate totală: aprox 130 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x BBQ (kit de montare)
 • Manual german de montare (alte limbi: engleză, italiană, franceză, spaniolă)

Termeni și condiții

Stoc epuizat

Recenziile clienților

Nu există nici o recenzie la acest produs.