Ventilatoare turn

Ventilator turn, Skyscraper 3G, cu control tactil, 50 W, telecomandă Evaluare
Skyscraper 3G ventilator tip stâlp Alb ventilator
489,00 Lei 679,00 Lei
Ventilator turn, Skyscraper 3G, cu control tactil, 50 W, telecomandă Evaluare
Skyscraper 3G ventilator tip stâlp Negru ventilator
519,00 Lei 679,00 Lei
Ventilator turn Twister, 45W, oscilant, max. 343m³/h, 4 moduri, negru
Twister ventilator tip stâlp Ventilator cu suport Negru
529,00 Lei 829,00 Lei
Ventilator turn, Icetower Smart, 45 wați, control prin aplicație
Icetower Smart ventilator tip stâlp Ventilator de podea, Suport pentru ventilator, Ventilator cu suport Negru / Alb
339,00 Lei 629,00 Lei

Ventilator turn compact: performanță ridicată și design frumos

Schimbările climatice duc la valuri de căldură din ce în ce mai frecvente în lunile de vară. Mulți oameni gem la temperaturile record, mai ales în interior, care reprezintă un efort fizic uriaș. Cu un ventilator de coloană, creați o atmosferă mult mai plăcută: vântul generat acționează ca un efect de răcire - tolerați mai bine temperaturile ridicate. Ventilatoarele de podea compacte sunt deosebit de potrivite în acest scop.

Bine ați venit răcoritoare de la ventilator în case și birouri

Ventilatorul de podea în formă de coloană se caracterizează prin construcție compactă și design elegant. Datorită designului său subțire, îl puteți amplasa în mod flexibil într-un colț sau în altă parte a camerei. În ceea ce privește problema ventilatorului turn sau pe picior, primul este foarte puțin spațios în comparație cu cel de-al doilea. Un alt plus este aspectul atractiv. Un ventilator turn de calitate este ideal pentru un spațiu modern de locuit sau de birou. Aceste modele, cu designul lor exclusivist, oferă, de asemenea, un serviciu valoros în unitățile de catering și în punctele de vânzare cu amănuntul.

Ventilator de stand puternic cu multe caracteristici

Ventilatoarele din acest magazin conving cu un debit mare de aer și un consum redus de energie. Eficiența este impresionantă: majoritatea modelelor circulă câteva sute de metri cubi de aer pe oră și au nevoie de numai 40-50 de wați pentru a face acest lucru. Acest lucru asigură un efect răcoritor chiar și la temperaturi foarte ridicate ale camerei. Cu unele ventilatoare, puteți activa oscilația orizontală: atunci ventilatorul cu coloană se rotește la un anumit unghi și adaugă o briză proaspătă în cameră pe o suprafață mare. Produsele mărcii permit viteze diferite, iar cele mai bune modele impresionează cu gadgeturi precum modul natură. Cu setarea "Nature", intensitatea curentului de ventilație se schimbă - vă simțiți ca și cum ați fi afară! Ventilatoarele cu filtru scapă suplimentar aerul din încăpere de praf și murdărie.

Ventilator în turn: funcționare silențioasă și utilizare confortabilă

Performanță ridicată și zgomot redus: acesta este un alt avantaj al ventilatoarelor cu coloană. Emisiile minime de zgomot sunt avantajoase într-un mediu de lucru. Mulți utilizatori apreciază, de asemenea, ventilatorul silențios din apartament. Toate modelele din magazinul Klarstein sunt ușor de utilizat - acesta este, de asemenea, un criteriu important atunci când cumpărați. De exemplu, puteți cumpăra un ventilator cu turn cu telecomandă. Dacă doriți să porniți sau să opriți ventilatorul de pe suport, o puteți face din confortul fotoliului sau al biroului dumneavoastră. De asemenea, puteți modifica viteza cu ajutorul telecomenzii. Multe ventilatoare din această categorie au un temporizator ca o caracteristică suplimentară: programați ventilatorul de podea după cum doriți și acesta va porni sau se va opri la o oră stabilită. Ventilatoarele de confort au, de asemenea, un senzor de temperatură integrat. Intensitatea fluxului de aer se adaptează automat la temperatura curentă a camerei.

Cumpărați un ventilator turn individual potrivit de la Klarstein

Există multe ventilatoare cu coloană din care puteți alege în acest magazin, care diferă în funcție de caracteristici precum puterea, funcțiile și culoarea. Na stránkach jednotlivých produktov nájdete podrobné popisy a všetky príslušné technické údaje. Dimensiunea camerei joacă un rol important în luarea deciziei: dacă încăperea este mare, se recomandă un ventilator turn cu o putere adecvată. Toate modelele pot fi comandate de la Klarstein la un raport preț-performanță atractiv. Investiți în calitate - ventilatoarele cu piedestal vor funcționa în mod fiabil timp de mulți ani. Cu un ventilator de confort în calitate de marcă, aerul cald și stagnant în cameră este de domeniul trecutului!

În sus