Cum să vă alegeți un robot de bucătărie?

Robotul de bucătărie este una dintre investițiile mai mari cea ce ține de echipamentele de bucătărie.

Cu toate acestea, alegerea celui potrivit poate fi destul de dificilă - veți găsi câteva zeci în oferta noastră. Ce aspecte contează cu adevărat și ce funcții veți folosi efectiv în timp ce gătiți și coaceți? Acest ghid va răspunde la toate întrebările voastre. Începeți să alegeți cu care dintre roboții noștri de bucătărie vă identificați cel mai mult:

Economă

Vă începeți ziua cu un smoothie bun de legume sau fructe și pregătiți pâinea pe care tocmai ați scos-o din cuptor pentru copii?

Trăiți o viață sănătoasă și încercați mereu să aduceți tot ce e mai bun în familia dvs. Cu toate acestea, prepararea rețetelor sănătoase, în special celor crude, poate fi foarte dificil. Toate acestea necesită un robot puternic și suficient de echipat pentru a putea prepara ingredientele pentru un număr nesfârșit de mese.

Prin urmare, veți fi interesat de un motor puternic, care ar trebui să aibă cel puțin 1200W. Folosiți un blender în fiecare zi - și este inutil să-l aveți de unul singur când poate face parte dintr-un robot. Puteți utiliza atașamentele pentru paste, măcinare și multe altele, mai ales în sezonul când trebuie să prelucrați o mulțime de fructe și legume proaspete. Un tel, o paletă de amestecare și un cârlig de frământare care prelucrează materiile prime de orice densitate trebuie să fie neapărat incluse. Căutați pur și simplu ceva de genul cum e Lucia 2G a noastră.

14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI
TRANSPORT GRATUIT!
cumpărături convenabile și sigure
Garanție de 3 ani

Experimentator

Dacă preferați să încercați rețete și preparate noi, vă așteptați în principal la versatilitate din partea robotului. Într-o zi va amesteca baza pentru înghețata din nucă de cocos, iar pe urmă va frământa aluatul pentru plăcintele cornwall.

Prin urmare, veți fi în primul rând interesați de accesoriile cu care robotul poate lucra. Pe lângă mixer, frământare și amestecare, el ar trebui să fie, de asemenea, capabil să macine nuci sau carne sau să ajute la prepararea pastelor. De asemenea, este important dacă accesoriile sunt detașabile - nu trebuie să aveți întotdeauna totul la îndemână, iar curățarea după prepare va fi mult mai ușoară.

Puterea motorului și setările disponibile sunt, de asemenea, importante. El ar trebui să poată face față amestecării lente a aerului în aluatul cu albuș, măcinarea rapidă a cărnii de porc și, de asemenea, tot ceea ce este între ele. Și, desigur, ar trebui să aibă toate atașamentele necesare pentru aceasta - un tel pentru albușuri ușoare, o paletă pentru aluatul pentru tort, dar și un cârlig de frământare pentru pâine. Așadar, robotul nostru Curve Plus ar putea fi ajutorul ideal pentru dumneavoastră.

14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI
TRANSPORT GRATUIT!
cumpărături convenabile și sigure
Garanție de 3 ani

Hrănitoarea

Gătitul este pâinea voastră zilnică - și de aceea vă așteptați la rezistență și durabilitate din partea robotului dvs. Cele mai importante lucruri de care trebuie să aveți grijă nu sunt caracteristicile de aspect frumos și grămada de atașamente, ci calitatea manoperei și materialele din care sunt confecționate.

Robotul dvs. ideal va avea un corp și componente din metal integral. Un astfel de robot va rezista muncii zilnice și vă va servi foarte mult timp. În același timp, totuși, trebuie să acordați atenție dimensiunii vasului de amestecare. Deși o singură dimensiune va fi suficientă pentru majoritatea zilelor (dacă gătiți sau coaceți pentru familie), cu siguranță vor exista oportunități pe parcursul anului pentru a pregăti mâncarea pentru mai multe persoane - și atunci veți aprecia cât timp va economisi dacă veți prepara doar o doză în loc de două.

Și, bineînțeles, există un tel (pentru albușuri sau frișcă), o paletă pentru amestecarea aluatului mai subțire și un cârlig de frământare pentru aluat mai gros. Bella Robusta Metal ar putea fi o alegere bună.

14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI
TRANSPORT GRATUIT!
cumpărături convenabile și sigure
Garanție de 3 ani

Tot timpul în grabă

Îți trăiești viața rapid și activ. Nu gătiți des - dar când ajungeți să faceți asta, merită. Prin urmare, ar trebui să aveți un ajutor în bucătărie, care nu va ocupa spațiul inutil, dar va face toată munca necesară. Ar trebui să fie reglabil rapid, curățat și pliat și mai repede.

Prin urmare, vă puteți baza pe un robot cu echipament de bază și funcții esențiale. Nu vă trebuie decât un tel ocazional, o paletă pentru amestecarea aluatului subțire, supe sau sosuri și un cârlig de frământare - dacă doriți să preparați un aluat mai gros, dar nu aveți timp să-l amestecați. Nu aveți nevoie de cea mai puternică „bestie” de pe piață, un robot de 500-750W de putere medie este suficient. Va îndeplini cu siguranță tot ceea ce așteptați de la robotul dvs. Exact asta sunt roboții noștri Bella Pico sau variantele lor mai puternice, Bella Pico 2G.

14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI
TRANSPORT GRATUIT!
cumpărături convenabile și sigure
Garanție de 3 ani
În sus