ARISTO, balansoar de grădină, leagăn de grădină, inclusiv perne

2.443,00 Lei Cu TVA
 • 185 cm
 • Șezlonguri de grădină
 • 51,5 kg
Codul produsului: 10029617
ARISTO, balansoar de grădină, leagăn de grădină, inclusiv perne
2.443,00 Lei Cu TVA
Deasemenea disponibil în mai multe variante
 • Cumpărați acest produs cu urme ușoare de uzură
  Produs, care a fost testat de către client sau scurt timp folosit. Produsul prezintă urme ușoare de uzură, cum ar fi zgârieturi, sau cutia exterioară deteriorată. Produsul a fost testat și este complet funcțional. Garanția produsului este de 3 ani.
  2.076,00 Lei 2.199,00 Lei
 • Pregătit pentru livrare Pregătit pentru livrare
 • Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare
 • Livrare expres
 • 14 zile de retur
 • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

 • Balansoar ergonomic pentru două persoane

 • Zonă extinsă și pernă cu țesături sintetice 4 x 4 cm

 • Ideal pentru utilizarea în interior și în exterior - și impermeabil la apă, rezistent la intemperii

Descrierea produsului

Relaxați-vă cu șezlongul balansoar Blumfeldt Aristo.

Transformați-vă grădina, balconul sau terasa într-o oază personală de relaxare. Pe șezlongul ergonomic veți avea timp după muncă, la sfârșit de săptămână sau în zilele de concediu răgaz pentru relaxare: forma unduită, specifică, relaxează corpul și mintea și vă ajută să vă umpleți de o nouă energie. Suporturile laterale servesc drept rafturi pentru băuturi, gustări și accesorii mici - ideale pentru plajă, pui de somn relaxant sau citirea unei cărți. Zona de odihnă este foarte mare și oferă un spațiu mare de odihnă pentru până la două persoane. Grație materialului textil respirabil, rece, șederea este plăcută și la temperaturi ridicate. Acoperișul este mare, rezistent la intemperii, reține lumina solară puternică, astfel încât vă puteți bucura de balansoar în zilele fierbinți de vară. Construcția este solidă cu mișcări calmante, care duce la relaxare.

Eleganță relaxantă. Cadrul stabil este fabricat din țevi de oțel de înaltă calitate și în plus este protejat de o vopsea pulbere, astfel încât șezlongul este adecvat pentru utilizarea în aer liber. Șezlongul este fabricat din material textil din poliester, din PVC rezistent la intemperii iar întreținerea este redusă. În plus materialul este prietenos pielii și este rezistent la razele UV și foarte ușor de curățat: Murdăriile pot fi șterse cu ușurință cu o cârpă umedă.

Balansoarul Blumfeldt Aristo poate fi încărcat până la 200 kg. Acest lucru garantează plăcerea de durată și multe ore plăcute în oaza ta personală de pace.

Vă rugăm să rețineți că produsul este livrat ca un kit de asamblare.

Caracteristici

 • Încărcare: max. 200 kg
 • Material: otel, țesătură din poliester PVC
 • Viață lungă
 • Întreținere ușoară
 • Uscare rapida
 • Plăcut pentru piele
 • Rezistență ridicată la rupere
 • Culoare rezistentă în timp
 • Rezistent la razele UV
Codul produsului: 10029617

Dimensiuni și detalii tehnice

 • 185 x 174 x 168 cm (LxÎxA)
 • Greutate: aproximativ 51.5 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x dispozitiv ca un kit de montare
 • manual

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare

Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare

Recenziile clienților
9 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 01/06/2022

Bin nicht ganz zufrieden. Die Schaukel an sich ist wunderbar. ABER : 1. War sie schlampig verpackt und damit an mehreren Stellen die Pulverbeschichtung zerkratzt. 2. Die Fusshalterung hält nicht laut Anleitung, da mussten wir nachhelfen und anschrauben. Schade

Nu sunt pe deplin mulțumit. Leagănul în sine este minunat. DAR: 1. A fost împachetat neglijent și stratul de pulbere a fost zgâriat în mai multe locuri. 2. Suportul pentru picior nu se ține conform instrucțiunilor, așa că a trebuit să ajutăm și să-l înșurubam. Pacat

Verificată revizuită 06/05/2022

Sie lässt sich gut zusammenbauen, einziger Mangel, die mitgelieferten Schrauben sind beim festdrehen schnell durchgedreht, also kaputt.

Este usor de asamblat, singurul defect este ca suruburile furnizate s-au rupt rapid cand au fost stranse, asa ca s-au rupt.

Verificată revizuită 18/08/2021

Gutes Produkt aber leider gibt es keine Abdeckung dazu

Produs bun, dar, din păcate, nu există acoperire pentru el

Verificată revizuită 26/04/2021

Diese Liege ist ansich sehr schön, wenn da nicht der Rost wäre, der sich schon nach kurzer Zeit zeigt. Habe den Verkäufer kontaktiert, der meinte, die Liege darf keiner feuchtigkeit ausgesetzt sein. Für mich nicht so ganz nachvollziehbar, da jeder Morgen mit feuchtem Wetter startet. Man solle eine Schutzhülle drüber tun, nur die passende bekommt man leider nicht!!!! Verkäufer ist aber entgegenkommend - kann die Liege kostenfrei zurückschicken und bekomme mein Geld zurück.

Acest șezlong este foarte drăguț în sine, dacă nu ar fi rugina care apare după puțin timp. Am contactat vânzătorul care a spus că șezlongul nu trebuie expus la umezeală. Nu prea de înțeles pentru mine, deoarece fiecare dimineață începe cu vreme umedă. Ar trebui să-i puneți o husă de protecție, dar din păcate nu o puteți obține pe cea potrivită!!!! Însă vânzătorul este compatibil - pot trimite șezlongul înapoi gratuit și îmi pot primi banii înapoi.

Verificată revizuită 12/04/2021

Die Liege kam mit aufgerissener Schachtel an.Haben alles Angeschaut,ohne Mängel.Aufbau ging zu zweit recht gut.Nur die Querstrebe im Fußbereich ist nutzlos,nur zum stecken,viel immer wieder runter.Mit Bohren und Schrauben haben wir das Problem gelöst.Allerdings fehlte eine Querstrebe unter der Sitzfläche.Ist superbequem zum Liegen.Für den Preis aber in Ordnung.Freuen uns auf den Sommer

Sezlongul a sosit cu cutia rupta deschisa.Ne-am uitat la toate,fara defecte.Asamblarea a mers destul de bine cu doua persoane.Doar bratul transversal din zona piciorului este inutil, doar ca sa ramana blocat, mult mereu jos.Am rezolvat problemă cu găurirea și șuruburile. Cu toate acestea, a lipsit o traversă sub scaun. Este super confortabil să te întinzi. Dar pentru preț este în regulă. Aștept cu nerăbdare vara

Verificată revizuită 20/08/2020

Kam schon mit deutlichen Kratzspuren an. Würde ich nicht wieder kaufen. Andere Gartenartikel in ähnlichem Preisniveau waren deutlich besser verpackt.

A sosit cu zgârieturi clare. nu as mai cumpara. Alte articole de grădină la un nivel de preț similar au fost ambalate mult mai bine.

Verificată revizuită 27/06/2017

Total leicht zu zweit aufzubauen. Sehr gutes Material. Die liegefleche ist sehr robust und wirklich bequem. Wir sind total begeistert! Kann ich jedem empfehlen!

Total ușor de configurat cu două persoane. Chestii foarte bune. Covorașul este foarte robust și foarte confortabil. Suntem total incantati! Pot recomanda tuturor!

Verificată revizuită 10/04/2017

Die Liege kam in 2 Paketen geliefert. Der Aufbau ist nur zu mindestens Zweit zu bewältigen, dann aber innerhalb von gut 1,5 std zu schaffen. Die Bedienungsanleitung ist gut erklärt und lässt daher kaum Fragen offen. Einzig die Tatsache, dass die Strebe im Fußbereich nur gesteckt und nicht festgeschraubt wird, ist ein Kritikpunkt. Ansonsten super zufrieden und bereits den ersten entspannten Tag darin verbracht. Uneingeschränkt empfehlenswert!!!

Patul a venit in 2 pachete. Construcția se poate face doar cu cel puțin două persoane, dar apoi se poate face în 1,5 ore bune. Instrucțiunile de utilizare sunt bine explicate și, prin urmare, aproape că nu lasă întrebări fără răspuns. Singurul punct de critică este faptul că suportul din zona piciorului este doar înfundat și nu înșurubat bine. În rest, super mulțumit și am petrecut deja prima zi de relaxare în ea. Recomandat fara rezerve!!!

Verificată revizuită 21/09/2016

Beim Aufbau der Liege ist es einfacher wenn man zu zweit ist. Die Liege macht einen guten stabilen Eindruck. Wir benutzen diese nun schon einige Tage und es macht einfach Spaß in ihr zu liegen. Würde ich jederzeit wiederkaufen!

Când instalați șezlongul, este mai ușor dacă sunteți doi. Canapeaua face o impresie bună de stabil. Îl folosim de câteva zile și este distractiv să stai în el. As cumpara din nou oricand!