[Folosit] Vesuvio II cuptor pentru pizza
Folosit

[Folosit] Vesuvio II cuptor pentru pizza

Folosit
1.660,00 Lei Cu TVA
Codul produsului: 53034579
-9%
Cod: AUT9
Cu voucher: 1.510,60 Lei
Termeni de utilizare
Codul poate fi folosit pentru produsul respectiv. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau anula oferta în orice moment, fără notificare prealabilă. Valabil până la .
Vesuvio II cuptor pentru pizza
1.660,00 Lei Cu TVA
  • Momentan indisponibil! Momentan indisponibil!
  • Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
  • 14 zile de retur

Stare - foarte bună: returnat cu semne minime de uzură

Produse care au fost testate sau utilizate pentru scurt timp de către client. Există doar urme ușoare de uzură pe produs, cum ar fi zgârieturi. Cutia originală poate fi ușor deteriorată sau reambalată. Produsul are toate funcțiile originale și a fost testat. Oferim o garanție de 2 ani.

Cele mai mari beneficii

  • Crocant de gustoase: cuptor pentru pizza Gastro cu camere de coacere a pizzei cu diametrul de 30 cm

  • Ușor de utilizat: temperatura și cronometrul de până la 15 minute pot fi setate cu butoanele rotative

  • Ca dintr-un cuptor de piatră: 2260 wați pentru încălzirea superioară și inferioară la temperaturi cuprinse între 65 - 300 ° C

Caracteristici

  • 2 camere pentru coacere
  • Putere: 2260 w (2 x 1130 W)
  • Cronometru: 0 - 15 minute
  • Căldură: 65 - 300 °C
  • Izolație dublă
  • Grătar detașabil pentru pizza
  • Corp din oțel inoxidabil (lustruit)
  • Alimentare: 220 - 240 V~ | 50 Hz
Codul produsului: 53034579

Dimensiuni și detalii tehnice

  • Dimensiuni (inclusiv mânere): cca 48,5 x 21,3 x 50,5 cm (LxÎxl)
  • Dimensiuni grătar de pizza: cca 36 x 33 cm (Lxl)
  • Greutate: cca 15 kg

Ce va fi livrat

  • 1 x cuptor pentru pizza
  • 2 x sertar pentru firimituri
  • 2 x grătar pentru pizza
  • Manual de utilizare în limba germană (alte limbi: engleză)

Termeni și condiții

Momentan indisponibil!

Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților
10 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 29/08/2022

Das Ding wird mein Hauptbackofen. Neben Pizza und Flammkuchen, die gerne 250°C und mehr verlangen, kann man da auch prima Brötchen, Kuchen oder Tarte drin backen. Meine 32er Pizzableche passen prima....und was ich eher zufällig herausgefunden habe...der Innenraum bzw. die Backfläche hat GN-Maß 2/3. Also ist es ziemlich preiswert, hier passende Bleche, Lochbleche oder 2-4 cm tiefe Bleche passend und in Edelstahl zu besorgen. Schnelle Aufheizzeiten trotz nur 1130 Watt....und ich habe sowohl die Temperatur, als auch die max. Leistungsaufnahme gemessen.

Chestia asta va fi cuptorul meu principal. Pe lângă pizza și tarte flambate, care de obicei necesită 250°C sau mai mult, este perfect și pentru coacerea chiflelor, prăjiturilor sau tartelor. Tăvile mele de pizza de 32 cm se potrivesc perfect... și ceea ce am descoperit din întâmplare... interiorul, sau mai degrabă suprafața de coacere, are dimensiunea GN 2/3. Deci este destul de ieftin să găsești tăvi potrivite, tăvi perforate sau tăvi din oțel inoxidabil cu adâncimea de 2-4 cm. Timpi rapizi de încălzire, în ciuda a doar 1130 wați... și am măsurat atât temperatura, cât și consumul maxim de energie.

Verificată revizuită 03/06/2021

Alles gut

Totul este în regulă

Verificată revizuită 11/01/2021

Gerät ist sehr stabil, macht einen guten Eindruck. Bin zufrieden

Dispozitivul este foarte stabil și face o impresie bună. Sunt mulțumit.

Verificată revizuită 06/01/2021

prinzipiell ist das Gerät nicht schlecht gedacht... Aber es gibt letztendlich doch zu viele negative Aspekte: - der Griff an der Schiebetüre ist nicht stabil montiert, wenn z.B. ein Schamottstein verwendet wird, ist das zu schwer für den Griff, der nur mit einer Flügelmutter montiert ist. Der Griff steht zudem recht weit raus. - durch die Schiebemechanik ohne Fenster sieht man den Fortschritt der Pizza nicht, muss diese also dafür herausziehen, wodurch viel Wärme verloren geht. - die Schiebemechanik ist nicht sehr dicht, so entweicht während des Backens viel Wärme. - wenn etwas runtertropft, dann kann das auf die untere Heizspirale tropfen. - keine separate Ober- Unterhitze - durch die Schubmechanik ist es schwieriger, die Pizza rein und raus zu befördern. Beim reinschieben, weil die gesamte Schiene inkl. Türe rausgezogen wird, entweicht die ganze Hitze. - Timer schaltet Gerät nicht aus, keine Beleuchtung innen. Pluspunkte: - die Hitze ist für Pizza ausreichend. - das Krümelblech, das rausgezogen werden kann. - platzsparend für kleine Räume. Fazit: wenn man etwas Geld drauflegt, bekommt man ein Gerät mit Fenster, Klapptüre, Schamottstein und getrennter Ober- Unterhitze und 350 Grad Hitze inkl. Innenbeleuchtung und Abschaltautomatik. 3 Sterne, eigentlich 2,5 Ich habe daher das Gerät zurückgeschickt und mir ein besagtes anderes zugelegt. Damit kann man sogar auch ein Brot backen.

În principiu, dispozitivul nu este o idee rea... dar, în cele din urmă, există prea multe aspecte negative: - mânerul de la ușa glisantă nu este montat sigur. Dacă, de exemplu, se folosește o cărămidă refractară, aceasta este prea grea pentru mâner, care este fixat doar cu o piuliță fluture. De asemenea, mânerul iese destul de mult în afară. - deoarece mecanismul glisant nu are fereastră, nu se poate vedea avansarea pizzei, așa că trebuie să o trageți afară, ceea ce duce la pierderea multor călduri. - mecanismul glisant nu este foarte strâns, așa că se pierde multă căldură în timpul coacerii. - dacă picură ceva, poate picura pe bobina de încălzire inferioară. - nu există căldură separată superioară și inferioară - mecanismul glisant face mai dificilă introducerea și scoaterea pizzei. Când îl împingeți înăuntru, toată căldura se pierde deoarece întreaga șină, inclusiv ușa, este trasă afară. - cronometrul nu oprește dispozitivul, nu există iluminare în interior. Pro: - căldura este suficientă pentru pizza. - tava de firimituri poate fi trasă afară. - economisește spațiu pentru camerele mici. Concluzie: Dacă cheltuiești puțin mai mult, primești un aparat cu fereastră, ușă cu balamale, cărămidă refractară, încălzire separată sus și jos și o setare de încălzire la 350 de grade, inclusiv iluminare interioară și oprire automată. 3 stele, de fapt 2,5. Așa că am returnat aparatul și am cumpărat altul. Poți chiar să coaci pâine cu el.

Verificată revizuită 02/01/2021

Dieses mir lieb gewordene "Dingelchen", ja ein schon seit Jahren gehegter Wunsch, den ich mir in dem schei. Jahr 2020 als Depressionskiller zu Weihnachten erfüllt habe, kann ich jetzt mein Eigen nennen und möchte euch darüber berichten: 1) Versprochene Ankunft bei Bestellung am Donnerstag: Dienstag, also 5 Tage erwartete Lieferzeitzeit, die ich gerne in Kauf genommen habe, weil ja die Vorfreude... Na, ihr wißt schon... Am SAMSTAG(!!!) bimmelts... häääää???... und ich war gezwungen, völlig unkultiviert und verdaddert die Haustür zu öffnen. Ich öffnete und ein Paket stand vor meiner Haustür. Der `Götterbote' war allerdings schon wieder verschwunden. Daraus folgt: Blitzversand!!! Ein aufrichtiges Dankeschön an euch alle! 2) Nachdem ich das Paket auf dem vorab von mir freigeräumten Küchentisch plaziert hatte, begann ein vorsichtiges Auspacken... Paket an den betreffenden Stellen aufritzen, obere Verpackungs-Sicherungen entfernen und erstmal die Lage peilen. Eines sage ich euch: Der Ofen ist absolut sicher eingepackt! Besser geht's nun wirklich nicht! Nach einigem Hin und Her war er endlich vom Paket befreit. Nun ging's aber ins Eingemachte, denn im Ofen befanden sich - bombensicher verstaut - die "Kleinteile", die natürlich auch wieder vorsichtig entfernt werden wollten. Hierbei ist wirklich Vorsicht geboten, dass beim Rausholen der selbigen man selber nix beschädigt! Ich bin die Sache mit Muße angegangen, denn falscher Eifer schadet nur... 3) Den Ofen an seinem Bestimmungsort plaziert, die "Kleinteile" ausgepackt, die Bedienungsanleitung (die übrigens nicht sooooo prickelnd ist) zu Rate gezogen, den komischen Handycode abgescannt (könnt ihr haken, bringt nix; is' nur das sowieso schon vorhandene Minihandbuch, nur nochmal aufm Händüü) und nach bestem Wissen und Gewissen nach akribischer Erforschung des Innenraums die restlichen zu benötigenden Teile gefunden, die zur vollendeten Funktionsfähigkeit des Objektes meiner Begierde schlußendlich gelangen sollten. 4) Aber vorher: a) Den Innenraum des Ofens peinlichst genau auf `Fremdkörper' untersuchen und diese entfernen! Soll heißen: Rückstände aller Art. b) Die Kleinteile nach Rückständen akribisch überprüfen und ebenso entfernen. (Nach dem Prozedere hab'ich den ganzen "Plumpaquatsch" vor dem Zusammenbau in meinen Geschirrspüler verbracht, diesem etwas(!!!!!) stinknormales Geschirrspülmittel (nur ein paar Tropfen) beigefügt, den Spüli auf 55 Grad Celsius eingestellt und dann "ab die Luzie"). Oki, ich gebe zu, dass diese Art so manchem `etwas'unkonventionell erscheinen mag, aber bei mir hat sie zum Erfog geführt! Ergebnis: Schonende restlose Beseitigung aller Rückstände. 4a) Apropos Rückstände: Die Folie auf der Oberseite des Ofens auch rückstandslos entfernen!!! 5) Jetzt, nachdem die Sächelchen halbwegs trocken sind, ist ein wenig Experimentierfreudigkeit gefragt; frei nach dem Motto: "Versuch macht kluch" ;) Abba keine Panik, das schafft jeder! Den Griff in die Hand, das sich am Griff befindliche Gewinde durch das Löchlein der Aussenblende, das ganze am Tisch absetzen, die Öse des Grills raufschieben, die Innenblende auf den Grill und durchs Löchlein aufs Gewinde und letztendlich mit der Flügelmutter vorsichtig und passgerecht leicht anziehen. Schauen, ob alles passt und wenn ja, dann festziehen. Fertich :-) Das selbe gilt für den zweiten Grill. 6) Wenn wirklich alles passt, die Einschübe sich ohne Widerstand rein- und rausziehen lassen, die Schubblenden passgerecht schließen, den Ofen auf `volle Pulle'einheizen. Ich hab' den, glaube ich, weit über eine Stunde machen lassen, wobei ich immer mal wieder (frühestens nach 45min) für ein Minütchen die Einschübe etwas zur Ausdunstung geöffnet habe. Als er dann meinte, dass er mit seiner `Parfumierung' fertig sei, hab ich die Schubladen recht großzügig geöffnet und ihm nach ca. 15min den Strom geklaut. (Also ausgeschaltet). So konnte er bis zum darauffolgenden Tage in Ruhe ausdünsten. Beflügelt durch die Action habe ich noch einen Pizzateig gemacht, der dann über Nacht im Kühli gehen durfte. Voller Neugier wurde das Öfchen in seinem 1. Stockwerk mit Pizzastein eingeheizt, derweil der Teig verarbeitet und nach ca. einer halben Stunde hab ich das Teil in den Ofen geschoben. Tip: Wenn der Ofen seine eingestellte Temperatur erreicht hat, schaltet er sich komplett aus. (Also keine Panik, wenn der/die Schalter nicht mehr leuchten)! Ihr Lieben, ich sage euch, ACHTUNG, denn es ist ein Unterschied wie Tag und Nacht! Meine allererste "etwas" knusprig gewordene Pizza habe ich aber dennoch genossen, denn es hat nur den Rand erwischt. Man muss nicht nur umdenken, sondern sich auch `reinfummeln! Erfahrungen sammeln eben. Auch bedürfen verschiedene Teigarten ebenso diverser Backzeiten (aber das soll hier kein Kochbuch werden). Fazit: Der Ofen ist prima. Ob er nun die 300 Grad Celsius bringt oder vielleicht mehr ist mir nach mehreren selbstgemachten Pizzas völlig schnuppe, denn ich bin begeistert. Für seinen verhältnismäßig (man beachte hierbei bitte die Konkurrenz!) geringen Stromverbrauch, die Möglichkeit, ihn auch nur einstufig verwenden zu können, die relativ kurze Zeit, bis er auf Temperatur ist, die Möglichkeit im Erdgeschoss aufgrund des größeren Backraums auch z.B. Brote etc. backen zu können und seine Eigenschaft, mit und ohne Pizzastein, die Hitze/Wärme auch im ausgeschalteten Zustand sehr lange zu halten, ist dieser Ofen -zumindest für den normalen Haushalt- für mich unschlagbar! Preis, Leistung und der verhältnismäßig geringe Stromverbrauch (Angaben sind bei meinem Ofen mehr als korrekt; nachgemessen) lassen mich nur zu einem Urteil kommen: Absolute Kaufempfehlung! Das einzigste, was sich meiner Kenntnis entzieht, ist die Haltbarkeit (Zeit seiner einwandfreien Funktionsfähigket). Update 18.06.2021: Ich bin immernoch froh, diesen vielseitigen Pizzaofen erworben zu haben! Seitdem ich diesen in Betrieb genommen habe, ist mein alter "Midi-Backofen" (auch wegen seines weitaus höheren Stromverbrauchs) im Dauerabseits. Meine hauptsächlichen Verwendungszwecke: Frischepizza, Tiefkühlpizza und ähnliches (Temperaturregler nicht vergessen), Brötchen und Brote in passender Größe für das untere Schubfach. Natürlich würden auch Aufläufe etc. gehen, aber es ist nun mal eben ein Pizzaofen und soll auch ein solcher bleiben. Nach nunmehr einem halben Jahr bin ich mit diesem Öfchen immernoch rundum zufrieden und kann die negativen Rezensionen keinesfalls teilen: - Kein Fenster in den Einschüben: Na und? (Kurz auf und zu und fertig)! - Zu langer Griff an den Einschubfächern: Hallo? Schon mal was von Unfallverhütung gehört? Diese schützen vor Verbrennungen! - Zu geringe Belastbarkeit der Griffe: Krampf! Wer mit schweren Schamottsteinen hantiert, bei dem kommen mir echte Zweifel...! Ich nehme einen handelsüblichen runden Pizzastein her und die Sache funzelt ohne Beanstandung prima! - Eventuelles Tropfen auf die Heizstäbe: Wir befinden uns im Jahre 2021 und es wurde bereits antihaftbeschichtetes, wiederverwendbares "Backpapier" erfunden, welches 350*C und höher abkann, was ich -passgerecht geschnitten- benutze und hier erworben habe. Und ich sage euch (als fauler Single): Es klappt super! (Grobreinigung mit Haushaltspapier und dann ggf. zusätzlich in den Geschirrspüli. Fertich is der Lack!). Abtropfen auf die Heizstäbe? Ausgeschlossen! (Und eine Reinigung des Krümelblechs entfällt ebenso! *grins*). - Verliert schnell an Wärme durch Öffnen und Schließen: Wer nach dem Öffnen erstmal `n Snickers verdrückt, weil's `n bischen länger dauert... Naja... - Verliert schnell an Wärme durch schlechte Abdichtung: Nö! Stimmt nicht. (Das kann man daran erkennen, wann sich das Öfchen wieder einschaltet. (Zeitspanne). Spaßeshalber hab ich mich nochmal ein bischen in Sachen Pizzaöfen umgeschaut... Und ganz ehrlich: Im Preis-/Leistungsverhältnis unter Einbeziehung des realen Stromverbrauchs habe ich nix Adäquates gefunden. Fazit: Wem der Stromverbrauch `schnuppe' ist und einen absoluten Luxus-Pizzaofen im Sinn hat, der sollte in einem anderen Preissegment "wildern". Hier gibt's "nur" wirklich gute Ware für ein prima Preis-/Leistungsverhältnis.

Acest „lucrușel” iubit, o dorință pe care am prețuit-o ani de zile, pe care am îndeplinit-o ca o persoană care a scăpat de depresie de Crăciun în anul prost 2020, este acum al meu și aș vrea să vă povestesc despre el: 1) Sosirea promisă pentru comanda de joi: marți, deci timp de livrare estimat de 5 zile, pe care l-am acceptat cu bucurie, pentru că anticiparea... Ei bine, știți... SÂMBĂTĂ(!!!) a sunat clopoțelul... hm???... și am fost forțat să deschid ușa de la intrare, complet lipsit de cultură și confuz. Am deschis-o și un pachet mă aștepta la ușă. Cu toate acestea, „mesagerul zeilor” dispăruse deja. Prin urmare: livrare fulger!!! Mulțumesc sincer tuturor! 2) După ce am așezat pachetul pe masa din bucătărie pe care o curățasem dinainte, am început să despachetez cu grijă... Am rupt pachetul în punctele relevante, am îndepărtat benzile de ambalare de sus și am evaluat mai întâi locația sa. Permiteți-mi să vă spun un lucru: Cuptorul este ambalat absolut sigur! Chiar nu putea fi mai bine! După câteva încercări, a fost în sfârșit eliberat din ambalaj. Acum era timpul să trec la treabă, pentru că în interiorul cuptorului – bine depozitate – se aflau „piesele mici”, care, bineînțeles, trebuiau și ele scoase cu grijă. Trebuie să fii foarte atent să nu strici nimic atunci când le scoți! Am abordat această problemă în voie, pentru că entuziasmul fals strică doar... 3) Am așezat cuptorul în locul prevăzut, am despachetat „piesele mici”, am consultat manualul de instrucțiuni (care, apropo, nu e chiar atât de interesant), am scanat codul ciudat al telefonului mobil (îl poți verifica, nu ajută; e doar mini-manualul deja existent, din nou pe telefon) și, din câte știu și cred, după ce am explorat meticulos interiorul, am găsit piesele rămase necesare pentru a asigura funcționalitatea perfectă a obiectului dorinței mele. 4) Dar mai întâi: a) Examinați meticulos interiorul cuptorului pentru a depista orice obiecte străine și îndepărtați-le! Adică: tot felul de reziduuri. b) Verificați meticulos piesele mici pentru reziduuri și îndepărtați-le și pe ele. (După această procedură, am pus toate lucrurile „neîndemânatice” în mașina de spălat vase înainte de a le reasambla, am adăugat niște (!!!!!) detergent de vase obișnuit (doar câteva picături), am setat detergentul de vase la 55 de grade Celsius și apoi „habar n-avem”). Bine, recunosc că această metodă poate părea puțin neconvențională pentru unii, dar pentru mine a funcționat! Rezultat: Îndepărtarea blândă și completă a tuturor reziduurilor. 4a) Apropo de reziduuri: Îndepărtați complet și folia de deasupra cuptorului!!! 5) Acum că lucrurile mărunte sunt pe jumătate uscate, este nevoie de puțină experimentare; fidel motto-ului: „Exersarea duce la perfecțiune” ;) Dar nu vă panicați, oricine poate face asta! Luați mânerul, introduceți filetul de pe mâner prin orificiul din panoul exterior, așezați totul pe masă, glisați în sus orificiul grătarului, glisați panoul interior pe grătar și prin orificiu pe filet și, în final, strângeți-l ușor cu grijă cu piulița fluture. Verificați dacă totul se potrivește și, dacă da, strângeți-l. Gata :-) Același lucru este valabil și pentru al doilea grătar. 6) Dacă totul se potrivește perfect, sertarele se glisează înăuntru și în afară fără rezistență, închideți panourile sertarelor pe măsură ce se potrivesc și încălziți cuptorul la putere maximă. Cred că l-am lăsat să-și facă treaba mai bine de o oră, deschizând sertarele din când în când (după 45 de minute cel mai devreme) timp de un minut pentru a elibera aerul. Când a decis că a terminat de „parfumat”, am deschis sertarele destul de generos și apoi am întrerupt curentul după aproximativ 15 minute (adică l-am oprit). Acest lucru i-a permis să se evapore în liniște până a doua zi. Inspirat de entuziasm, am făcut un alt aluat de pizza, pe care l-am lăsat apoi să crească peste noapte în frigider. Plin de curiozitate, am preîncălzit cuptorul la primul nivel cu o piatră de pizza în timp ce aluatul era procesat și, după aproximativ o jumătate de oră, l-am pus în cuptor. Sfat: Când cuptorul atinge temperatura setată, se oprește complet. (Așa că nu vă panicați dacă întrerupătorul/întrerupătoarele nu se mai aprind)! Dragi prieteni, vă spun, fiți atenți, pentru că e ca ziua și noaptea! Totuși, m-am bucurat de prima mea pizza „ușor” crocantă, pentru că a atins doar marginile. Nu trebuie doar să gândești diferit, ci și să te obișnuiești cu ea! Totul se rezumă la acumularea de experiență. Diferite tipuri de aluat necesită, de asemenea, timpi de coacere diferiți (dar aceasta nu este menită să fie o carte de bucate). Concluzie: Cuptorul este excelent. Dacă atinge 300 de grade Celsius sau poate mai mult este complet irelevant pentru mine după mai multe pizza de casă, pentru că sunt încântat. Datorită consumului său relativ redus de energie (vă rugăm să luați în considerare concurența de aici!), posibilității de a-l utiliza într-un singur pas, timpului relativ scurt de încălzire, posibilității de a coace pâine etc. la parter datorită camerei de coacere mai mari și capacității sale de a păstra căldura pentru o perioadă foarte lungă de timp, cu sau fără piatră de pizza, chiar și atunci când este oprit, acest cuptor este imbatabil pentru mine - cel puțin pentru o gospodărie medie! Prețul, performanța și consumul relativ redus de energie (cifrele sunt mai mult decât exacte pentru cuptorul meu; le-am măsurat eu) mă conduc la o singură concluzie: Îl recomand absolut! Singurul lucru pe care nu-l știu este durabilitatea sa (durata de timp în care va fi în perfectă stare de funcționare). Actualizare 18 iunie 2021: Încă mă bucur că am cumpărat acest cuptor de pizza versatil! De când am început să-l folosesc, vechiul meu „cuptor midi” a fost permanent scos din funcțiune (și din cauza consumului său mult mai mare de energie). Principalele mele utilizări: pizza proaspătă, pizza congelată și altele asemenea (nu uitați de controlul temperaturii), chifle și pâine dimensionată pentru a se potrivi în sertarul de jos. Desigur, caserolele etc. ar merge și ele, dar este un cuptor de pizza și asta ar trebui să rămână. După o jumătate de an, sunt încă complet mulțumit de acest mic cuptor și nu pot fi deloc de acord cu recenziile negative: - Nicio fereastră pe rafturi: Și ce dacă? (Deschideți-l și închideți-l și gata)! - Mânerele de pe rafturi sunt prea lungi: Alo? Ați auzit vreodată de prevenirea accidentelor? Acestea protejează împotriva arsurilor! - Mânere prea slabe: O pacoste! Am îndoieli serioase că cineva poate manipula cărămizi refractare grele...! Eu folosesc o piatră de pizza rotundă standard și funcționează perfect fără probleme! - Posibile picături pe elementele de încălzire: Suntem în 2021 și s-a inventat deja „hârtia de copt” reutilizabilă, antiaderentă, care poate rezista la temperaturi de 350°C și mai mari, pe care o folosesc (tăiată la dimensiune) și o cumpăr de aici. Și vă spun (ca un leneș singur): Funcționează excelent! (Curățare grosieră cu hârtie absorbantă și apoi, dacă este necesar, în mașina de spălat vase. Vopseaua e gata!). Picurează pe elementele de încălzire? Nici nu se pune problema! (Și nu e nevoie să curățați nici tava de firimituri! *rânjit*). - Pierdere rapidă de căldură la deschidere și închidere: Dacă mâncați un Snickers după ce îl deschideți, pentru că durează puțin mai mult... Ei bine... - Pierdere rapidă de căldură din cauza sigilării deficitare: Nu! Nu e adevărat. (Îți poți da seama când pornește din nou cuptorul. (Interval de timp). Doar ca să fiu amuzat, am făcut niște cercetări suplimentare despre cuptoarele de pizza... Și sincer: nu am găsit nimic adecvat din punct de vedere al prețului/performanței, ținând cont de consumul real de energie. Concluzie: Dacă nu te interesează consumul de energie și cauți un cuptor de pizza absolut luxos, ar trebui să cauți într-un alt segment de preț. Aici vei găsi „doar” produse cu adevărat bune, cu un raport preț/performanță excelent.

Verificată revizuită 04/11/2020

nice

frumos

Verificată revizuită 16/09/2020

Haben die Ware Gestern erhalten Er macht genau das was er soll Haben Flammkuchen darin gemacht perfekt geworden

Am primit produsul ieri. Face exact ce trebuie. Am făcut tarte flambé în el și a ieșit perfect.

Verificată revizuită 14/06/2020

Ausgezeichnete Edelstahl-Qualität. Auf dem Rost mit engen Stababständen wird frischer Teig bei max. 300° C sofort fest, tropft niemals nach unten. Wegen der Ober- und Unterhitze wird der Teig von allen Seiten knusprig. Das untere Blech lässt sich zur Reinigung herausnehmen. Die Betriebsanleitung ist spärlich. Der Pizzaofen eignet sich auf keinen Fall nur für Tiefkühlpizza, sondern für alle selbst hergestellten Backwaren. Wegen der Backraumabmessungen und der geringen Leistungsaufnahme ist das Backen besonders energiesparend. Was will man/frau mehr?

Calitate excelentă a oțelului inoxidabil. Pe raftul cuptorului cu bare înguste, aluatul proaspăt se întărește instantaneu la o temperatură maximă de 300°C (572°F), fără să picure niciodată. Căldura superioară și inferioară asigură un aluat crocant pe toate părțile. Tava inferioară este detașabilă pentru curățare. Manualul de instrucțiuni este puțin prezent. Acest cuptor de pizza nu este potrivit doar pentru pizza congelată, ci și pentru toate produsele de patiserie de casă. Dimensiunile cuptorului și consumul redus de energie îl fac deosebit de eficient energetic. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Verificată revizuită 20/03/2020

Très bon four notamment pour la puissance de 300°C, le seul point qui aurait pu être amélioré est la minuterie car ce n'est qu'une minuterie mécanique et dès qu'elle arrive à 0, il y a une cloche qui sonne juste un coup mais pas continuelle, le four continue à chauffer et si on n'a pas entendu la cloche, la pizza ou l’ingrédient dedans est très bien cuit. Sinon très bien et un très beau style comme un four professionnel.

Cuptor foarte bun, mai ales pentru puterea de 300°C, singurul aspect care ar fi putut fi îmbunătățit este cronometrul, deoarece este doar un cronometru mecanic și imediat ce ajunge la 0, există un clopoțel care sună o singură dată, dar nu continuu, cuptorul continuă să se încălzească și dacă nu am auzit clopoțelul, pizza sau ingredientul din interior este foarte bine gătit. În rest, foarte bun și are un stil foarte frumos, ca un cuptor profesional.

Verificată revizuită 23/01/2020

Der Pizzaofen kam sehr gut, perfekt verpackt bei mir zuhause an. Die Verpackung ist bis ins kleinste Detail ausgetüftelt und absolut durchdacht. Der Pizzaofen kam 2 Tage später für einen Flammkuchenabend gleich in den Einsatz. Das Aufwärmen geht bis 300grad. Die gewünschte Gradzahl war ziemlich schnell erreicht, danach ging es wie erwartet ganz schnell. Der Backrost für die Flammkuchen ist sehr praktisch, damit schiebt man nach der gewünschten Backzeit das Gebackene gleich auf ein Brett, es ist kein umständliches Entnehmen des Gebäcks erforderlich. An dem Gerät befindet sich eine Zeitstelluhr, was ich auch für sehr praktisch empfinde. Die Reinigung des Gerätes ist ganz einfach, unter dem Backrost befindet sich ein Einschubfach, dass zieht man raus und kann es ganz einfach im Spülbecken reinigen. Das einzige was ich etwas ändern würde, das Gerät hat ein paar scharfe Kanten, an dem Ausziehfach und auch an der Rückseite. Aber das ist das einzige was ich bemängeln kann. Wir sind sehr zufrieden!

Cuptorul de pizza a ajuns la mine acasă în stare excelentă, perfect ambalat. Ambalajul a fost meticulos conceput și extrem de bine gândit până la cel mai mic detaliu. Am folosit cuptorul de pizza două zile mai târziu pentru o seară de tarte flambé. Se încălzește până la 300 de grade Celsius. Temperatura dorită a fost atinsă destul de repede, iar după aceea, s-a gătit foarte repede, așa cum era de așteptat. Grătarul de copt pentru tarte flambé este foarte practic; după timpul de coacere dorit, puteți glisa produsele de patiserie direct pe un platou, eliminând necesitatea unei îndepărtări laborioase. Aparatul are un cronometru, pe care îl găsesc și eu foarte util. Aparatul este foarte ușor de curățat; există un sertar sub grătarul de copt pe care îl scoți și îl poți curăța cu ușurință în chiuvetă. Singurul lucru pe care l-aș schimba este că aparatul are câteva muchii ascuțite, pe sertarul extractibil și pe spate. Dar aceasta este singura critică pe care o am. Suntem foarte mulțumiți!