Bella Elegance, robot de bucătărie, 1800W, 1,7 HP, 6 nivele, 5 litri, negru Negru
Bella Elegance, robot de bucătărie, 1800W, 1,7 HP, 6 nivele, 5 litri, negru Negru
Bella Elegance, robot de bucătărie, 1800W, 1,7 HP, 6 nivele, 5 litri, negru Negru
Bella Elegance, robot de bucătărie, 1800W, 1,7 HP, 6 nivele, 5 litri, negru Negru
Bella Elegance, robot de bucătărie, 1800W, 1,7 HP, 6 nivele, 5 litri, negru Negru
Bella Elegance, robot de bucătărie, 1800W, 1,7 HP, 6 nivele, 5 litri, negru Negru
Bella Elegance, robot de bucătărie, 1800W, 1,7 HP, 6 nivele, 5 litri, negru Negru

Bella Elegance robot de bucătărie

Negru 2000 watt
539,00 Lei 809,00 Lei Cu TVA
Culori disponibile:

Bella Elegance robot de bucătărie

539,00 Lei 809,00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
14 zile de retur

Cele mai mari beneficii

Aspect elegant: un procesor alimentar puternic, cu un design frumos, cu aplicații de culoare din cupru

Asistent de bucătărie puternic: 1800 W / 1,7 CP pe 6 niveluri cu funcție de impuls

Cele mai bune rezultate de amestecare: amestecare optimă datorită sistemului planetar de amestecare

Descrierea produsului

Mobilier elegant: robotul de bucătărie Klarstein Bella Elegance oferă noi performanțe, de obicei de înaltă calitate, operare simplă și design elegant.

Robotul de bucătărie Klarstein Bella Elegance este dezvoltarea ulterioară a seriei noastre de roboți de bucătărie. Puternic ca de obicei, robotul este combinat cu un bol mare de 5 litri, cu un motor ultra-puternic care, datorită celor 1800 de wați, amestecă eficient aluaturile dense și are un design elegant. Bella Elegance pregătește astfel perfect și elegant cantitățile mari de mâncare. Sistemul dovedit de amestecare planetară Klarstein asigură cele mai bune rezultate de amestecare, nu numai că întoarce elementele de amestec în jurul lor, ci și orbitează în vasul de amestecare. Drept urmare, ingredientele ajung de la margine până la centrul bolului și se obține o amestecare optimă. Marginea flexibilă a cârligului de amestec asigură și mai multă minuțiozitate. Cu 6 viteze și o funcție de puls, Bella Elegance se potrivește perfect tuturor cerințelor bucătăriilor moderne - de la frișcă la frământarea unui aluat de pâine.

Livrarea include un cârlig de frământare și paletă de amestecare din aluminiu turnat de înaltă calitate și un tel din oțel inoxidabil. Așadar, veți avea întotdeauna atașamentul potrivit: un cârlig de frământare pentru pâine, o paletă de densitate medie și un tel pentru frișcă sau unt. Datorită designului său compact și frumos realizat din plastic ABS,  robotul de bucătărie Klarstein Bella Elegance impresionează și vizual - aplicațiile colorate din cupru care conferă aparatului o strălucire specială.

Calitate și performanță dovedită pentru cele mai bune amestecuri care rezultă într-un design elegant: robotul de bucătărie Bella Elegance de la Klarstein.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
 • bol de amestecare din oțel inoxidabil solid
 • Cârlig de amestecare cu margine flexibilă - amestecare uniformă și temeinică chiar și a unor cantități mai mari de aluat
 • cârlig de frământare - de ex. pentru aluaturi grele precum aluatul sau aluatul de paine
 • tel din oțel inoxidabil pentru aluaturi aerisite precum albușurile de ou sau pișcoturile
 • mecanism de deblocare pentru brațul multifuncțional - pliabil pentru o montare și o manipulare ușoară a bolului
 • De asemenea, veți aprecia capacul de protecție cu orificiul de umplere pentru o muncă curată.
 • Funcția de pulsare pentru impulsuri scurte de amestecare
 • unitate specială
 • poziție sigură datorită ventuzelor de aspirație
 • material de construcție: plastic PE (polietilenă)
 • alimentare: 220 - 240 V | 50/60 Hz
 • nivelul de zgomot: 85 dB
 • Puterea de ieșire poate varia în funcție de tehnologia motorului utilizat. Performanțele scăzute nu reduc experiența utilizatorului. Scopul nostru este de a produce aparate puternice, dar și economice, așa că ne modernizăm treptat aparatele.
Bella Elegance, robot de bucătărie, 1800W, 1,7 HP, 6 nivele, 5 litri, negru

Caracteristici și dimensiuni

 • dimensiuni: cca 22,5 x 38 x 34 cm (L x Î x l)
 • greutatea: cca 6,2 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x dispozitiv de amestecare
 • 1 x bol
 • 1 x capac de protecție
 • 1 x cârlig de frământare
 • 1 x paletă de amestecare
 • 1 x tel
 • instrucțiuni de utilizare în limba germană, engleză, spaniolă, franceză și italiană

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților

(19 ratinguri) Scrieți recenzie
Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

sehr schönes Design - leichte Handhabung, sehr zufrieden

design foarte frumos - ușor de utilizat, foarte mulțumit

Verificată revizuită

Das Gerät ist zwar laut aber für den Preis hat sie eine super Leistung

Dispozitivul este zgomotos, dar pentru preț are o performanță grozavă

Verificată revizuită

Sieht schön aus und tut was sie tun soll

Arata bine si face ceea ce trebuie sa faca

Verificată revizuită

Mein Schneebesen war kaputt. Ersatz kostet 40€. Habe dann ein paar Euro draufgelegt und diese Maschine gekauft. Bisher sehr zufrieden, macht soliden Eindruck und ist nicht allzu laut. Mehr kann ich momentan noch nicht sagen, hoffe aber, es bleibt so.

Mi s-a spart telul. Înlocuirea costă 40 EUR. Am adăugat apoi câțiva euro și am cumpărat acest aparat. Foarte mulțumit până acum, face o impresie solidă și nu este prea tare. Mai multe nu pot spune momentan, dar sper să rămână așa.

Verificată revizuită

War , gut . Farbe und alles.

A fost bun . culoarea si tot.

Verificată revizuită

Die Maschine ist für etwas festere Brotteige gedacht. Die ist allerdings ziemlich laut und schwankt auch während sie knetet. Man neigt dazu, sie festzuhalten und habe mich noch nicht getraut, den Regler auf die höchste Stufe zu stellen. Ausserdem habe ich bisher leider den Spritzschutz noch nicht lösen können (Gewalt möchte ich ungern anwenden!).

Aparatul este destinat pentru aluat de pâine ceva mai ferm. Cu toate acestea, este destul de tare și, de asemenea, fluctuează în timpul frământării. Ai tendința să te ții de ele și încă nu am îndrăznit să rotesc cadranul la cel mai înalt nivel. În plus, din păcate, încă nu am reușit să detașez apărătorul de stropire (nu aș vrea să folosesc violența!).

Verificată revizuită

Hatte zwei gekauft Bei der ersten war die Plastik Abdeckung kaputt und sie hatte noch dazu relativ große lackkratzer Die hatte ist zurück geschickt in der Hoffnung das die zweite besser wird denn es kann ja immer mal passieren. Ja die Hoffnung war schnell dahin die zweite kam ebenfalls mit daumen großen lackkratzer und abplatzungen.

Am cumparat doua.Capacul de plastic de la primul era rupt si avea si zgarieturi relativ mari pe vopsea.A fost trimis inapoi in speranta ca al doilea va fi mai bun pentru ca se poate intampla oricand. Da, speranța a fost repede acolo, a doua a venit și cu zgârieturi de vopsea de mărimea degetului mare și descuamări.

Verificată revizuită

Kann in der Produktion mit viel teureren Geräte mithalten. Allerdings etwas laut

Poate concura în producție cu dispozitive mult mai scumpe. Cam zgomotos totusi

Verificată revizuită

Gut

Intestin

Verificată revizuită

First i thought it was a great buy when i first did a couple of simple cake recipes Then when i decided to make cookies, the paddle broke and a small part got stuck inside the whole where it is fitted. The machine couldn’t handle the 4l mixture although it is a 5l machine The machine is useless at low speeds Update The supplier sent me a replacement for the paddle that was broken and i added a star for that

Mai întâi am crezut că a fost o achiziție grozavă când am făcut pentru prima dată câteva rețete simple de prăjituri. Apoi, când m-am hotărât să fac prăjituri, paleta s-a rupt și o mică parte sa blocat în întregul în care este montat. Mașina nu a putut face față amestecului de 4 l, deși este o mașină de 5 l. Mașina este inutilă la viteze mici. Actualizare Furnizorul mi-a trimis un înlocuitor pentru paleta care s-a stricat și am adăugat o stea pentru asta.

Verificată revizuită

Da die Maschine nicht stundenlang läuft, stört mich auch die Lautstärke nicht.

Deoarece aparatul nu merge ore în șir, nici volumul nu mă deranjează.

Verificată revizuită

Da ich meine alte Maschine den Geist aufgegeben hat, musste eine neue her, ich habe mich für das gleiche Modell entschieden, da ich mit dem Vorgänger sehr zufrieden war. Der Versand erfolgte wie nicht anders erwartet sehr schnell, leider hatte die Maschine einen Defekt, aber der Umtausch lief sehr schnell und unkompliziert. Ich bin mit dem Preis-Leistung Verhältnis sehr zufrieden. Die Maschine ist zwar ganz schön laut, stört mich persönlich jedoch weniger, Für Biskuit und Cremes hervorragend geeignet, mit Pizza Teig kommt sie auch wunderbar zu Recht. Klar das bei dem Preis auch die Qualität dementsprechend ist, (Viel Plastik) Aber sie tut was sie soll. Kann ich wärmstens empfehlen.

De cand am renuntat la vechea mea masina, a trebuit sa imi iau una noua.M-am hotarat pe acelasi model pentru ca eram foarte multumit de precedentul. După cum era de așteptat, expedierea a fost foarte rapidă, din păcate mașina avea un defect, dar schimbul a fost foarte rapid și necomplicat. Sunt foarte multumit de raportul pret-performanta. Aparatul este destul de zgomotos, dar nu ma deranjeaza atat de mult pe mine personal.Este excelent pentru biscuiti si creme, si merge de minune si cu aluatul de pizza. Desigur, pentru preț, calitatea este pe măsură, (mult plastic), dar face ceea ce trebuie. Aș recomanda cu căldură.

Verificată revizuită

Die Maschine reicht für meine Bedürfnisse aus. Da ich mir ein neues Hobby zugelegt habe und nun gerne vermehrt Brot, Kuchen und andere Teige zubereiten und backen will, habe ich mich nach langem hin und her für eine Küchenmaschine entschieden. Da ich Anfänger bin, wollte ich nicht direkt tausende von Euro ausgeben und habe nach einigen Testberichten, welche die Klarstein Bella als positiv bewertet haben, mich für dieses Modell entschieden. Von der Lautstärke ist sie jetzt nicht unbedingt leise und bei voller Leistung muss man schonmal die Fenster zur Straße schließen, damit man die Nachbarn nicht verärgert. Im ernst, der Geräuschepegel ist unter Last schon enorm, aber das wird bei anderen Maschinen vermutlich nicht anders sein. Der Knethaken hat mich leider etwas enttäuscht, da er den Teig für Brot zwar knetet aber dieser oft am Rand der Schüssel haften bleibt und nicht mitgeknetet wird, weswegen ich die Maschine oft zwischenzeitlich ausschalten muss und den Teig dann zur Mitte schieben muss. Die Schüsselgröße ist sehr gut bemessen und reicht für meine Verhältnisse aus. Bei größeren und schweren Teigen merkt man allerdings, dass die Maschine an ihre Grenzen stößt. Mit den anderen beiden Anbauteilen bin ich soweit zufrieden. Kuchen- und Keksteig lässt sich perfekt damit vermengen und kneten. Ich finde das Preis- Leistungsverhältnis passt soweit und die Testberichte im Internet und Videos zu dieser Maschine, decken sich mit meinen Erfahrungen die ich in der letzten Zeit bei der Benutzung der Maschine sammeln konnte. Für Anfänger geeignet, Profis sollten jedoch höherpreisige Alternativen bevorzugen.

Aparatul este suficient pentru nevoile mele. Deoarece am un nou hobby și acum aș vrea să pregătesc și să coac mai multă pâine, prăjituri și alte aluat, m-am hotărât după mult timp să-mi iau un robot de bucătărie. Deoarece sunt începător, nu am vrut să cheltuiesc mii de euro imediat și m-am hotărât asupra acestui model după câteva rapoarte de testare care au evaluat Klarstein Bella drept pozitiv. Din punct de vedere al volumului, nu este neapărat liniște și la putere maximă trebuie uneori să închizi geamurile care dau la stradă pentru a nu deranja vecinii. Serios, nivelul de zgomot este enorm sub sarcină, dar probabil că nu va fi diferit cu alte mașini. Din păcate, cârligul de frământat m-a dezamăgit puțin, pentru că frământă aluatul pentru pâine, dar de multe ori se lipește de marginea vasului și nu se frământă, motiv pentru care de multe ori trebuie să opresc aparatul între timp și apoi să împing aluatul la mijloc. Dimensiunea bolului este foarte bună și este suficientă pentru standardele mele. Cu un aluat mai mare și mai greu, însă, observi că mașina își atinge limitele. Sunt multumit de celelalte doua atasamente pana acum. Aluatul de prăjitură și biscuiți poate fi perfect amestecat și frământat cu el. Cred că raportul preț-performanță este corect până acum și rapoartele de testare de pe internet și videoclipurile despre această mașină se potrivesc cu experiențele mele pe care am reușit să le adun recent folosind aparatul. Potrivit pentru începători, dar profesioniștii ar trebui să prefere alternative la prețuri mai mari.

Verificată revizuită

Während des Umzugs habe ich meine erste leider nicht mehr gefunden weshalb eine zweite her musste. Wenn man diese mit z.B. einem Thermomix vergleicht dann kann man es lassen denn ich vergleiche auch kein Fahrrad mit einem Düsenjet. Wer kochen und backen kann und dazu eine etwas größere Maschine haben will die alle grundlegenden Aufgaben erfüllt ist hier richtig, ok die Lautstärke ist nicht gerade als leise zu bezeichnen aber man Backt ja auch nicht in einer öffentlichen Bibliothek und deshalb darf es in der Küche ruhig auch mal lauter sein. Die Verarbeitung ist ausreichen, habe bei meiner ersten einen kleinen Sprung im Plastik am Boden der Maschine aber das tut der Funktionalität keinen Abbruch und dafür ist sie ja auch regelmäßig im Einsatz. 3Kg Teig schafft sie eigentlich recht gut und gerade in der Vorweihnachtszeit muss sie sogar an einem Wochenende gut 40kg Teig überleben und ohne Probleme ist dies Möglich. Der Schaumquirl könnte ein klein wenig Stabiler konstruiert sein, habe meinen mal aus versehen geschrottet aber mit handwerklichem Geschick auch wieder repariert bekommen, die anderen Teile könnten ruhig Spühlmaschinenfest sein, leider sind sie das nur bedingt und die Beschichtung geht ab, für mich kein Problem aber könnte den ein oder anderen vielleicht stören.

Din păcate, nu l-am găsit pe primul în timpul mutării, motiv pentru care a trebuit să-mi iau al doilea. Dacă compari asta cu un Thermomix, de exemplu, atunci poți să-l lași pentru că nici eu nu compar o bicicletă cu un avion cu reacție. Dacă poți găti și coace și vrei să ai o mașină ceva mai mare care să îndeplinească toate sarcinile de bază, acesta este locul pentru tine, ok, volumul nu poate fi descris exact ca liniștit, dar nu coaceți în public bibliotecă fie, așa că e permis să stai liniștit în bucătărie uneori să fie mai tare. Manopera este suficienta, am o mica fisura in plastic pe fundul masinii cu primul meu, dar asta nu afecteaza functionalitatea si pentru asta se foloseste in mod regulat. De fapt, se descurcă destul de bine cu 3 kg de aluat și mai ales în preajma Crăciunului chiar trebuie să supraviețuiască la 40 kg de aluat bun într-un weekend și acest lucru este posibil fără probleme. Batonul de spumă ar putea fi puțin mai stabil, l-am rupt accidental pe al meu, dar l-am reparat cu pricepere manuală, celelalte părți ar putea fi sigure pentru mașina de spălat vase, din păcate sunt doar parțial și stratul se desprinde, dar nicio problemă pentru mine ar putea deranja unii oameni .

Verificată revizuită

Wir hatten keine Lust mehr, unsere Brotteige mit der Hand zu kneten. Also sollte eine Küchenmaschine her. Nach vielen lesen von Testberichten und anschauen von Youtube Videos entschieden wir uns für diese Klarstein. Sie hatte für uns das beste Preis Leistungs Verhältnis. Sie kam sehr gut verpackt und wie immer zügig zu uns. Ausgepackt, Knethaken rein und erster Test mit 1 kg Mehl plus Zubehör, so das wir bei einer Ausschlagsmenge von knapp 1,5 kg waren. Was soll ich sagen, die Machine verarbeitete es ohne zu murren. Ein wenig Mehl kam durch den geschlossenen Deckel zwar heraus, aber das ist nicht so schlimm. Der Teig klebte nicht an der Schüssel fest, er ließ sich super vom Haken lösen, es wurde alles ordentlich verknetet, nicht wie bei manchen Knetsystemen, wo der Teig sich nur am Haken hochzieht. Kuchenteige waren auch kein Problem bisher. Was uns ein wenig stört: Maschine ist nicht die leiseste, Knethaken sollte aus Edelstahl sein und nicht aus Aluguss. Dann könnte er nämlich auch in die Spülmaschine. Aber für das Geld erhält man ein robustes Arbeitstier, das nicht nach 3 Minuten ausgeht wegen Überhitzung

Ne-am săturat să ne frământăm aluatul de pâine cu mâna. Deci era nevoie de un robot de bucatarie. După ce am citit o mulțime de rapoarte de testare și am vizionat videoclipuri YouTube, ne-am hotărât asupra acestui Klarstein. A fost cel mai bun raport calitate/preț pentru noi. A venit foarte bine ambalat și, ca întotdeauna, rapid la noi. Despachetate, bagam in carlig de framantat si primul test cu 1 kg de faina plus accesorii, astfel incat am fost la o eruptie de aproape 1,5 kg. Ce să spun, mașina a procesat-o fără să mormăiască. Prin capacul închis a ieșit puțină făină, dar nu e chiar așa de rău. Aluatul nu s-a lipit de vas, s-a desprins usor de carlig, totul a fost framantat corespunzator, spre deosebire de unele sisteme de framantare in care aluatul doar trage singur in sus pe carlig. Nici aluatul de prăjituri nu a fost o problemă până acum. Ce ne deranjează puțin: mașina nu este cea mai silentioasă, cârligul de aluat trebuie să fie din oțel inoxidabil și nu din aluminiu turnat. Apoi ar putea merge în mașina de spălat vase. Dar pentru banii aceia primești un cal de bătaie robust care nu va muri după 3 minute de la supraîncălzire

Verificată revizuită

Ich habe mich für diese Maschine entschieden, da die Rezessionen des Marktführers auf diesem Gebiet auch nicht wirklich bombe sind. ►Optik/Verarbeitung Als ich das Paket erhielt, war das Styropor in der Verpackung beschädigt, die Maschine jedoch optisch voll in Ordnung. Hier eine ganz klare aussage, wer diese Maschine als Dekoration in der Küche stellen will, muss mit sichtbaren Schrauben und offensichtlichen Kunststoffübergängen leben. Auch der gelieferte Knethaken weißt Kratzer im Material auf, welches sich aber nicht auf die Funktion auswirkt. Der Mixhaken ist aus Kunststoff scheint aber Stabil zu sein. Der Quirl hingegen macht auf mich den Eindruck, dass er bei häufigem Benutzen den Geist aufgeben wird. ►Lautstärke/Verhalten In vielen Bewertungen ist zu lesen, das die Lautstärke sehr fast unerträglich sei. Dies kann ich nicht bestätigen, auf Stufe 3/4 hat die Maschine die gleiche Lautstärke wie unser Kaffeevollautomat beim Mahlen der Kaffeebohnen. Immerhin will man am Ende ja auch einen vernünftigen Teig haben. Ich könnte mir jedoch vorstellen das es meine Nachbarn nicht toll finden wenn ich Nachts anfange einen Kuchen zu backen. Die Maschine sollte definitiv auf einem stabilen Untergrund stehen. Die Vibration von Maschine auf den Untergrund ist spürbar. Beim Kneten auf Stufe 4 bleibt Sie aber trotzig an Ihrem Platz stehen. ►Reinigung/Teigmenge Die Reinigung ist recht einfach, alle wichtigen Teile können sehr einfach durch drehen entnommen werden. In meinem Fall wird alles direkt nach der Benutzung mit heißem Wasser abgespült, über Spülmaschinen Eignung kann ich keine Auskunft geben. Teigmenge max 2kg laut Beschreibung. Für einen Kuchenteig mag dies stimmen, für einen Brotteig empfehle ich nicht mehr wie 1kg. ►Fazit Für jemand der keine 400+€ ausgeben möchte und dennoch eine Mittelklasse Maschine möchte dem kann ich die Maschine durchaus empfehlen. Für rund 100€ kann man die Lautstärke und kleine Schönheitsfehler verschmerzen. Was den Langzeittest angeht kann ich leider noch keine Auskunft geben. Bin aber zuversichtlich.

Am ales această mașină pentru că nici recesiunile liderului de piață în acest domeniu nu sunt tocmai grozave. ►Aspect/procesare Când am primit coletul, polistirenul din ambalaj a fost deteriorat, dar mașina arăta complet bine. Iată o afirmație foarte clară: dacă vrei să așezi această mașină ca decor în bucătărie, trebuie să trăiești cu șuruburi vizibile și tranziții evidente din plastic. Cârligul de aluat furnizat are și zgârieturi în material, dar acest lucru nu afectează funcționarea. Cârligul mixerului este fabricat din plastic, dar pare a fi stabil. Bataia, in schimb, imi da impresia ca va renunta la fantoma daca este folosita frecvent. ►Volum/comportament În multe recenzii puteți citi că volumul este aproape insuportabil. Nu pot confirma acest lucru, la nivelul 3/4 mașina are același volum ca și aparatul nostru de cafea complet automat atunci când măcinați boabele de cafea. La urma urmei, vrei să ajungi cu un aluat rezonabil. Totuși, îmi puteam imagina că vecinilor mei nu le-ar plăcea dacă aș începe să coac o prăjitură noaptea. Mașina ar trebui să stea cu siguranță pe o suprafață stabilă. Se simte vibrația de la mașină la sol. Când frământați la nivelul 4, totuși, rămâne sfidător pe loc. ►Curatare/cantitate de aluat Curatarea este destul de usoara, toate piesele importante pot fi indepartate foarte usor prin intoarcere. În cazul meu, totul se clătește cu apă fierbinte imediat după utilizare, nu pot da nicio informație despre adecvarea mașinii de spălat vase. Cantitate de aluat max 2kg conform descriere. Acest lucru poate fi adevărat pentru un aluat de prăjitură, dar pentru un aluat de pâine recomand nu mai mult de 1 kg. ►Concluzie Pentru cineva care nu vrea să cheltuiască 400+€ și totuși își dorește un aparat de gamă medie, pot recomanda cu siguranță aparatul. Puteți trece peste volum și pete mici pentru aproximativ 100 EUR. Din păcate, nu pot da nicio informație despre testul pe termen lung. Dar sunt încrezător.

Verificată revizuită

►►VORBEMERKUNG◄◄ Interessenten der hier angebotenen Küchenmaschine von KLARSTEIN sollten sich darüber im Klaren sein, dass das Gerät nur zum Teig kneten, Mixen, Quirlen, Rühren, Sahne oder Milchschaum schlagen geeignet ist. Die Funktionen eines Thermomix oder sonstigen hochpreisigen multifunktionalen Küchenmaschinen bietet dieses Gerät aus dem Niedrigpreissegment nicht. ►VERPACKUNG / LIEFERUMFANG◄ Die Küchenmaschine wird sicher in einem Styroporrahmen und Folie verpackt, in einem ziemlich großen und stabilen Karton versendet. Neben dem Gerät gehören zum Lieferumfang: - eine Edelstahl-Schüssel mit 5,2 Liter Fassungsvermögen, - ein Schneebesen - ein Knethaken - ein Rührhaken und eine mehrsprachige Bedienungsanleitung (auch in Deutsch). ►►PRODUKTBESCHREIBUNG◄◄ Nach dem Auspacken macht die robuste und ziemlich schwere Küchenmaschine einen vernünftigen Eindruck, was die Qualität und Verarbeitung betrifft. Trotz des hohen Gewichtes von weit über 7 kg wurde am Gehäuse zwar Kunststoff verbaut, was sich auf die Qualität der Maschine aber nicht negativ auswirkt. Die verbauten Materialien wirken solide und relativ langlebig. Auch bei genauerer Betrachtung finden sich keinerlei Verarbeitungsmängel wie überstehende Grate oder Produktionsrückstände an dem Gerät. Die Spaltmaße verlaufen gleichmäßig und die Edelstahlschüssel sowie die Rühr- und Knetwerkzeuge sind ziemlich massiv, um die künftigen Herausforderungen zu meistern. Das zeitlose Design ist eher schlicht, passt dadurch aber optisch in die meisten Küchen und neben den schon dort befindlichen Maschinen und Geräten. Da die Küchenmaschine nicht grad klein ist, nimmt sie einiges an Platz in Anspruch, was vor einem Kauf bedacht werden sollte. Die technischen Spezifikationen sind ähnlich wie bei den meisten anderen Küchenmaschinen in dieser Preisklasse auch. Der Rührmotor hat eine Leistung von max. 1.200 Watt und lässt sich in 6 Leistungsstufen einstellen. Die Bedienung ist sehr einfach gehalten und selbsterklärend. Es gibt nur einen Entriegelungshebel und ein Drehschalter für die Geschwindigkeitseinstellung. Über den Entriegelungshebel wird der Multifunktionsarm hochgeklappt. Je nach Vorhaben können dann die mitgelieferten Rührelemente eingedreht werden und die notwendigen Zutaten in die Rührschüssel gegeben werden. Der transparente Spritzschutzdeckel verhindert, dass es während des Betriebs spritzt. ►PRAXISTEST◄ Im Einsatz arbeitet das Gerät vernünftig und auch bei belastungsreichen Arbeiten wie dem Kneten von bis zu 2 kg Teig zeigt die Maschine keine Schwächen. Durch die sechs Saugnäpfe am Boden hat das Gerät einen festen Stand und rutscht nicht weg, auch wenn in den stark vibrierenden Stufen 5 und 6 gearbeitet wird, bei den die Maschine leicht wackelt. Was im Einsatz etwas jedoch negativ auffällt, ist die recht hohe Lautstärke in den hohen Stufen. Wer direkte Nachbarn hat, sollte das Gerät hierfür nach 21 Uhr nicht mehr nutzen. Beim Teigkneten bleibt auch immer etwas vom Teig am oberen Rand der Schüssel hängen, sodass man hier mit dem Schaber nachhelfen muss. ►REINIGUNG◄ Das Kunststoffgehäuse der Basis lässt sich gut mit einem feuchten Lappen abwischen, der Edelstahlbehälter und die anderen Teile sollten per Hand gewaschen werden. Für die Spülmaschine sind die Teile nicht geeignet. ►TECHNISCHE DATEN◄ - Leistung Rührmotor: max. 1.200 Watt / 6 Stufen - Volumen Edelstahl-Schüssel : 5,2 Liter - Kabellänge: 1,05 m ►SICHERHEIT◄ Die Küchenmaschine verfügt über eine CE-Kennzeichnung (kein Sicherheitsprüfsiegel, nur eine obligatorische Konformitätserklärung), die Mindestmaß an Sicherheit durch die Einhaltung von Qualitäts- und Normungsstandards gewährleistet. Kernaussage der CE-Kennzeichnung ist eine Erklärung des Herstellers, dass sein Produkt den Anforderungen der EU-Vorschriften entspricht. Nach der Angabe des Herstellers entspricht das Produkt folgenden europäischen Richtlinien: 2004/108/EG (EMV) 2006/95/EG (LVD) [Niederspannung] 2011/65/EU (RoHS) ►►FAZIT◄◄ Insgesamt eine vernünftige Küchenmaschine, die sich einfach bedienen lässt und einem in der Küche bei Knet-, Rühr- und Quirlarbeiten hilfreich zur Seite steht. Einziges Manko aus meiner Sicht, ist die recht hohe Lautstärke, die ein Einsatz in den Abendstunden nur bedingt möglich macht. ►ANMERKUNG◄ Mir wurde die Küchenmaschine Bella Argentea von KLARSTEIN zu Testzwecken kostenlos zur Verfügung gestellt und ich habe mich bereit erklärt, eine unabhängige und objektive Rezensionen über das Gerät zu erstellen.

►►PREMARK◄◄ Oricine este interesat de robotul de bucătărie KLARSTEIN oferit aici trebuie să știe că dispozitivul este potrivit doar pentru frământarea aluatului, amestecarea, amestecarea, amestecarea, frișca sau spuma de lapte. Acest aparat din segmentul de pret mic nu ofera functiile unui Thermomix sau a altor robote de bucatarie multifunctionale la pret mare. ►AMBALARE / DOMENIU DE LIVRARE◄ Robotul de bucătărie este ambalat în siguranță într-un cadru și folie de polistiren, livrat într-o cutie destul de mare și robustă. Pe lângă dispozitiv, pachetul de livrare include: - un vas din oțel inoxidabil cu o capacitate de 5,2 litri, - un tel - un cârlig de aluat - un cârlig de amestecare și un manual de utilizare multilingv (tot în limba germană). ►►DESCRIEREA PRODUSULUI◄◄ După despachetare, robotul de bucătărie robust și destul de greu face o impresie rezonabilă în ceea ce privește calitatea și manopera. În ciuda greutății mari de peste 7 kg, plasticul a fost folosit pe carcasă, dar acest lucru nu are un efect negativ asupra calității mașinii. Materialele încorporate par solide și relativ durabile. Chiar și la o inspecție mai atentă, nu există defecte de procesare, cum ar fi bavuri proeminente sau reziduuri de producție pe dispozitiv. Dimensiunile spațiului sunt egale, iar bolul din oțel inoxidabil, precum și instrumentele de amestecare și frământare sunt destul de masive pentru a face față provocărilor viitoare. Designul atemporal este destul de simplu, dar se potrivește vizual în majoritatea bucătăriilor și lângă mașinile și dispozitivele existente deja. Întrucât robotul de bucătărie nu este tocmai mic, ocupă mult spațiu, lucru care trebuie luat în considerare înainte de a-l cumpăra. Specificațiile tehnice sunt similare cu majoritatea celorlalte procesoare de bucătărie din această gamă de preț. Motorul de agitare are o putere maximă de 1.200 de wați și poate fi setat la 6 niveluri de putere. Operațiunea este foarte simplă și se explică de la sine. Există o singură pârghie de eliberare și un cadran pentru reglarea vitezei. Brațul multifuncțional este pliat cu ajutorul pârghiei de deblocare. În funcție de proiect, elementele de amestecare furnizate pot fi apoi înșurubate și ingredientele necesare adăugate în bolul de amestecare. Capacul transparent anti-stropire previne stropirea acestuia in timpul functionarii. ►TEST DE PRACTICĂ◄ În timpul utilizării, dispozitivul funcționează în mod rezonabil și chiar și în cazul lucrărilor grele, cum ar fi frământarea a până la 2 kg de aluat, mașina nu prezintă deficiențe. Datorită celor șase ventuze de pe podea, dispozitivul are o bază fermă și nu alunecă, chiar și atunci când se lucrează la nivelurile 5 și 6 cu vibrații puternice, când mașina se clătinește ușor. Cu toate acestea, ceea ce este oarecum negativ în utilizare este volumul destul de mare la nivelurile înalte. Dacă aveți vecini direcți, nu trebuie să utilizați dispozitivul după ora 21.00. Când frământați aluatul, o parte din aluat rămâne întotdeauna blocată pe marginea superioară a vasului, așa că trebuie să ajutați cu racleta. ►CURĂȚARE◄ Corpul din plastic al bazei este ușor de șters cu o cârpă umedă, recipientul din oțel inoxidabil și celelalte părți trebuie spălate manual. Piesele nu sunt potrivite pentru mașina de spălat vase. ►DATE TEHNICE◄ - Puterea motorului de agitare: max 1.200 wați / 6 nivele - Volumul bolului din oțel inoxidabil: 5,2 litri - Lungime cablu: 1,05 m ►SIGURANȚĂ◄ Robotul de bucătărie are marcaj CE (fără sigiliu de test de siguranță, doar unul obligatoriu Declarație de conformitate) care garantează un nivel minim de siguranță prin respectarea standardelor de calitate și standardizare. Mesajul de bază al marcajului CE este o declarație a producătorului că produsul său îndeplinește cerințele reglementărilor UE. Potrivit producătorului, produsul respectă următoarele directive europene: 2004/108/EG (EMV) 2006/95/EG (LVD) [tensiune joasă] 2011/65/EU (RoHS) ►►CONCLUZIE◄◄ Per total , un robot de bucatarie rezonabil care este usor de folosit si care este de ajutor in bucatarie in munca de framantare, amestecare si batere. Singurul dezavantaj din punctul meu de vedere este volumul destul de mare, care face posibilă utilizarea doar în orele de seară într-o măsură limitată. ►NOTĂ◄ Robotul de bucătărie Bella Argentea de la KLARSTEIN mi-a fost pus la dispoziție gratuit în scopuri de testare și am fost de acord să creez o revizuire independentă și obiectivă a dispozitivului.

Verificată revizuită

Die Küchenmaschine wird schnell und sicher verpackt geliefert, sie kommt in wunderschönem Design, sie ist sehr hochwertig im Material und der Verarbeitung, mit 1200 Watt arbeitet sie kraftvoll, dabei aber leise. Für einen sicheren Stand sorgen Saugnäpfe auf der Unterseite, die Maschine steht fest und sicher auch bei sehr schwerem Teig. Mir sind hochwertig Küchengeräte sehr wichtig, die Verarbeitung, das Material und die Optik sind die wichtigsten Punkte auf die ich beim Kauf achte, ich möchte lange Freude daran haben und die best mögliche Unterstützung in der Küche haben. Geliefert wird sie mit drei verschiedenen Rührelementen - Schneebesen - Knethaken - Rührhaken für schwere Teige mit Silikonschutz. Das Wechseln der Haken ist mit dem Schnellspannfutter einfach, man setzt sie ein, mit leichtem anheben und einer kleinen Drehung sitzen die Rührelemente perfekt. Die Edelstahl-Schüssel fasst 5 Liter, dazu gehört ein Spritzschutz aus klarem Kunststoff mit Einfüllöffnung. Die Bedienung ist einfach, der Rührarm hebt sich in dem man den Hebel vorn am Gerät herunterdrückt, der Arm hebt sich langsam nach oben, er kann in verschiedene Positionen eingestellt werden. Das Senken des Armes geht durch das erneute Bedienen des Hebels, der Arm senkt sich von allein und ohne Druck. Die Maschine verfügt über 6 Geschwindigkeiten und einen Rückwärtsgang "P". Die Rührelemente sind in richtiger Höhe eingestellt, sie berühren den Boden der Schüssel nicht, rühren den Teig perfekt. Mit den Maßen 39 x 36 x 23 cm (BxHxT) ist die "Bella Morena" sehr kompakt, sie passt auf jede Arbeitsplatte und fügt sich perfekt in jede Küche ein. Die Farbe "Beige" gibt ihr den Retro-Look, die abgerundete Form gefällt mir sehr gut. Eischnee gelingt perfekt, sie gräbt sich mit Leichtigkeit durch den schweren Pizzateig und schlägt jeden Teig luftig auf. Für meinen Kuchenteig schlage ich die Eier immer 15 - 20 Minuten auf, bis sich die Eiermasse um die doppelte Menge aufgeschlagen hat, das gibt dem Teig seine Luftigkeit und mein Kuchen bekommt keine Dellen. Das Gerät erhitzt sich nicht, der Motor läuft ruhig und gleichmäßig. Die Schüssel, der Spritzschutz und die Rührelemente können in die Spülmaschine, das Gerät ist pflegeleicht mit einem feuchten Tusch zu reinigen. Mein Fazit Bella Morena Küchenmaschine von Klarstein bekommt eine ganz klare Empfehlung, das Gerät ist kompakt, leistungsstark und kraftvoll, sie nimmt es mit Leichtigkeit mit jedem Teig auf. Die Küchenmaschine ist sehr hochwertig und optisch sehr ansprechend. Der Preis ist gut, das Preis-Leistungsverhältnis ist stimmig. Das Gerät wurde kosten-bedingungslos zum Test gestellt, was keinen Einfluss auf meine ehrliche Bewertung hatte.

Robotul de bucatarie se livreaza rapid si ambalat sigur, vine intr-un design frumos, este de foarte buna calitate din punct de vedere al materialului si manopera, cu 1200 wati functioneaza puternic dar silentios. Ventuzele de pe partea inferioară asigură o bază sigură, mașina stă ferm și în siguranță chiar și cu aluat foarte greu. Electrocasnicele de bucătărie de înaltă calitate sunt foarte importante pentru mine, manopera, materialul și aspectul sunt cele mai importante puncte la care acord atenție atunci când cumpăr, vreau să mă pot bucura de ele mult timp și să am cel mai bun sprijin posibil în bucataria. Se livreaza cu trei elemente de amestecare diferite - tel - carlig de aluat - carlig de amestecare pentru aluat greu cu protectie din silicon. Schimbarea cârligelor este ușoară cu mandrina cu eliberare rapidă, le introduci, cu o ușoară ridicare și o mică răsucire elementele de amestecare stau perfect. Vasul din oțel inoxidabil are o capacitate de 5 litri și include o protecție împotriva stropilor din plastic transparent cu deschidere de umplere. Funcționarea este simplă, brațul de amestecare se ridică prin apăsarea în jos a pârghiei de pe partea frontală a dispozitivului, brațul se ridică încet, poate fi reglat în diferite poziții. Brațul este coborât prin acționarea din nou a pârghiei, brațul se coboară singur și fără presiune. Mașina are 6 viteze și o treaptă de marșarier „P”. Elementele de amestecare sunt așezate la înălțimea potrivită, nu ating fundul vasului, amestecând perfect aluatul. Măsurând 39 x 36 x 23 cm (LxAxA), „Bella Morena” este foarte compactă, se potrivește pe orice blat și se potrivește perfect în orice bucătărie. Culoarea „bej” îi conferă aspectul retro, îmi place foarte mult forma rotunjită. Albușurile funcționează perfect, săpat prin aluatul greu de pizza cu ușurință și pufând fiecare aluat. Pentru aluatul meu de prăjitură, bat mereu ouăle timp de 15 - 20 de minute până când amestecul de ouă și-a dublat volumul, ceea ce conferă aluatul aerisit și prăjitura mea nu face urme. Aparatul nu se încălzește, motorul funcționează liniștit și uniform. Vasul, aparatul de stropire si elementele de amestecare se pot pune in masina de spalat vase, aparatul se curata usor cu o carpa umeda. Concluzia mea Aparatul de bucătărie Bella Morena de la Klarstein primește o recomandare foarte clară, aparatul este compact, puternic și puternic, preia ușor orice aluat. Robotul de bucatarie este de foarte buna calitate si foarte atractiv din punct de vedere vizual. Pretul este bun, raportul pret-performanta este consistent. Dispozitivul a fost testat gratuit, ceea ce nu a avut nicio influență asupra evaluării mele sincere.

Verificată revizuită

### Lieferung und Verpackung Die Lieferung erfolgte in einer angemessenen Geschwindigkeit und es war alles sehr gut, sicher und dem Artikel entsprechend verpackt. ### Lieferumfang Neben der Maschine selbst finden sich noch - 1 x Bedienungsanleitung - 1 x Quirlhaken - 1 x Knethaken - 1 x Rührhaken - 1 x Rührschüssel (5L) ### Der erste Eindruck Zuerst fällt einem natürlich der 50er/60er Stil der Maschine, der zur Zeit in der Küche ja wieder seinen Einzug gehalten hat, auf. Nicht zuletzt auch wegen der grossen Rundungen wirkt die Maschine massiv und stabil. Die mitgelieferten Werkzeuge (Haken) wirken auf den ersten Blick sehr hochwertig, stellen sich jedoch schnell als legierte aus Druckguss-Aluminium hergestellte Teile heraus. ACHTUNG: Dies ist wichtig zu wissen, da diese Teile NICHT in die Geschirrspülmaschine dürfen sondern mit nur warmen Wasser und nicht ätzendem Reinigungsmittel gesäubert werden müssen. Diese Hinweis fehlte bei uns leider in der Bedienungsanleitung. Eine Reklamation beim Hersteller verlief super schnell und wir bekamen eine Ersatzlieferung der zerstörten Rührwerkzeuge: TOP! ### Test Mit Hilfe des Entriegelungshebels lässt sich der Werkzeugarm fast wie von alleine hochklappen und dann, mit nur einem Dreh und dank des Schnellspanmechanismus, Kinderleicht eines der mitgelieferten Werkzeuge einsetzen oder wechseln. Durch Ihren stabilen Stand, welchen sie durch ihre diversen (6) Saugnäpfe erreicht, bleibt die Maschine sowohl beim Werkzeugwechsel als auch bei der Arbeit sehr stabil und rutschfrei an ihrem Platz. Die grosse 5 Liter Rührschüssel hat für alle bisher mit der Maschine verarbeiteten Rezepte genau die richtige Größe und selbst massive Brot und schwere Kuchenteige hat die Maschine bis ca. 2KG souverän verarbeitet. Was uns etwas gestört aber nicht sonderlich negativ gestimmt hat ist die Tatsache, dass es beim Rührhaken oft dazu kam, dass Teig am oberen Rand der Schüssel verbleibt und man diesen mit einem Löffel oder Schaber nach unten befördern muss. Auch sollte man darauf achten, dass man nicht zu kleine Mengen verarbeitet, da z.B. der Quirlaufsatz bei zu kleinen Mengen das Rührgut nicht erreicht. Da die Maschine quasi 8ten rührt kommen die Werkzeuge in der Mitte der Schüssel nicht weit genug runter. Aber: alle handelsüblichen Rezepte ab 2 Personen machten KEINE Probleme. Die von anderen Käufern bemängelte Lautstärke können wir nur bedingt bestätigen. Bei Volllast ist sie natürlich laut, keine Frage, aber wie lange lässt man dies laufen. Für uns war es im akzeptablen Rahmen. ### Fazit Für diejenigen, die gelegentlich Brot, Kuchen, Kekse oder sonstige Backwaren herstellen und keine teure "Profi" Maschine benötigen ist die Klarstein Bella Argentea meiner Meinung nach super geeignet. Eine Einsteigermaschine halt. Die zur Zeit 80,06 Euro teure Maschine erhält von uns eine Kaufempfehlung, nicht zuletzt auch wegen dem Super Kundensupport im Reklamationsfall. ### Anmerkung Ich habe das Podukt im Rahmen eines Produkttests kostenfrei erhalten, was auf das Ergebnis meines Tests und die Rezension ausdrücklich keine Auswirkung hat. Wenn Sie fragen haben können Sie mir gerne via Kommentar oder per E-Mail (s. Profil > klick auf meinen Namen) schreiben. Ich hoffe meine Rezension konnte Ihnen bei einer möglichen Kaufentscheidung hilfreich sein.

### Livrare și ambalare Livrarea a fost la o viteză rezonabilă și totul a fost ambalat foarte bine, sigur și adecvat pentru articol. ### Domeniul de livrare Pe lângă mașina în sine, veți găsi și - 1 x instrucțiuni de utilizare - 1 x cârlig de amestecare - 1 x cârlig de aluat - 1 x cârlig de amestecare - 1 x bol de amestecare (5L) ### Primul impresie În primul rând, desigur, este mașina în stilul anilor 50/60, care și-a găsit recent drumul înapoi în bucătărie. Nu în ultimul rând din cauza curbelor mari, mașina pare solidă și stabilă. Uneltele incluse (cârlige) par a fi de foarte înaltă calitate la prima vedere, dar se dovedesc rapid a fi piese din aliaj din aluminiu turnat sub presiune. ATENȚIE: Acest lucru este important de știut deoarece aceste piese NU trebuie introduse în mașina de spălat vase și trebuie curățate doar cu apă caldă și detergenți non-caustici. Din păcate, nu aveam aceste informații în instrucțiunile de utilizare. O reclamație către producător a mers foarte repede și am primit o livrare de înlocuire a sculelor de amestecare distruse: TOP! ### Test Cu ajutorul pârghiei de eliberare, brațul sculei poate fi pliat aproape de la sine și apoi, cu o singură rotire și datorită mecanismului de eliberare rapidă, una dintre sculele furnizate este un joc de copii pentru a introduce sau a schimba . Datorită suportului său stabil, pe care îl realizează cu diversele sale (6) ventuze, mașina rămâne foarte stabilă și anti-alunecare la locul său atât la schimbarea sculelor, cât și la lucru. Vasul mare de amestecare de 5 litri are dimensiunea potrivită pentru toate rețetele procesate anterior cu mașina, iar mașina a stăpânit chiar și pâinea masivă și aluatul greu de prăjitură de până la aproximativ 2 kg. Ceea ce ne-a deranjat puțin, dar nu ne-a făcut deosebit de negativi este faptul că cârligul de amestecare lăsa adesea aluatul pe marginea superioară a vasului și trebuia folosit pentru a-l deplasa în jos cu o lingură sau o racletă. De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu utilizați o cantitate prea mică, deoarece, de exemplu, accesoriul pentru tel nu va ajunge la amestec dacă cantitatea este prea mică. Deoarece mașina se agită practic al 8-lea, uneltele din mijlocul vasului nu coboară suficient de departe. Dar: toate rețetele disponibile în comerț pentru 2 sau mai multe persoane NU au cauzat probleme. Nu putem decât să confirmăm condiționat volumul de care s-au plâns alți cumpărători. Desigur, este zgomotos la încărcare maximă, fără îndoială, dar cât timp îl lași să funcționeze. Pentru noi a fost acceptabil. ### Concluzie Pentru cei care fac ocazional paine, prajituri, biscuiti sau alte produse de patiserie si nu au nevoie de un aparat „profesional” scump, Klarstein Bella Argentea este, dupa parerea mea, super potrivita. O mașină entry-level. Aparatul, care costă în prezent 80,06 euro, primește o recomandare de cumpărare de la noi, nu în ultimul rând datorită suportului excelent pentru clienți în cazul unei reclamații. ### Rețineți că am primit produsul gratuit ca parte a unui test de produs, care în mod expres nu are niciun efect asupra rezultatului testului meu și al recenziei. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să-mi scrieți un comentariu sau un e-mail (vezi profilul > faceți clic pe numele meu). Sper că recenzia mea v-a fost de ajutor în luarea unei decizii de cumpărare.

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor