AeroVital, easy touch, friteuză cu aer cald, 1700W, 14 litri, 16 programe, negru Metalic
AeroVital, easy touch, friteuză cu aer cald, 1700W, 14 litri, 16 programe, negru Metalic
AeroVital, easy touch, friteuză cu aer cald, 1700W, 14 litri, 16 programe, negru Metalic
AeroVital, easy touch, friteuză cu aer cald, 1700W, 14 litri, 16 programe, negru Metalic
AeroVital, easy touch, friteuză cu aer cald, 1700W, 14 litri, 16 programe, negru Metalic
AeroVital, easy touch, friteuză cu aer cald, 1700W, 14 litri, 16 programe, negru Metalic
AeroVital, easy touch, friteuză cu aer cald, 1700W, 14 litri, 16 programe, negru Metalic

AeroVital easy touch friteuză cu aer cald

Friteuză cu aer cald Metalic 1700 watt
679,00 Lei 1.019,00 Lei Cu TVA
Culori disponibile:

AeroVital easy touch friteuză cu aer cald

679,00 Lei 1.019,00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
14 zile de retur transport gratuit
AeroVital Cube Chef coș pentru friteuză
AeroVital Cube Chef coș pentru friteuză Coșul în friteuză Negru 99,00 Lei Cu TVA
Reducere de la 159,00 Lei Economisiți 60,00 Lei

Cele mai mari beneficii

Design 3 în 1: prăjitoare cu aer cald, mini brutărie și uscător într-un singur aparat - exterior mic cu interior mare

Crunchy: încălzire de sus și de jos cu 1700 wați și temperaturi cuprinse între 50 și 220 ° C

Zona de gătit XXL: interior mare, cu o capacitate de 14 litri, potrivit pentru un pui întreg pe frigărui

Descrierea produsului

Credeați că nu puteți prăji sănătos și gustos? Puteți face acest lucru, dar doar cu ajutorul friteuzei cu aer cald de la Klarstein AeroVital easy touch. Puteți face gătirea preparatelor grase rapid și ușor. Și nu trebuie să renunțați la un gust uimitor: nu numai că cartofii prăjiți vor fi crocante, dar cele 16 programe oferă o alegere extremă pentru delicatese și mese dintr-o mini brutărie.

Secretul friteuzei Klarstein AeroVital easy touch este un sistem de încălzire de 1700 de watt care prăjește, coace, face la grătar sau fridge cu încălzire de sus și de jos. Funcționarea este ușoară, deoarece AeroVital easy touch oferă 16 programe selectabile direct prin intermediul panoului tactil. Temperatura de gătit și timpul de gătire sunt prestabilite în funcție de mâncarea dorită. Programele includ, dar nu se limitează la, cartofi prăjiți, pește, pizza, uscare, pui întreg (frigărui rotativ), aripioare de pui, fripturi și coacere. Desigur, temperatura și timpul de gătire pentru preparte individuale pot fi, de asemenea, setate manual. Temperatura poate fi apoi setată în trepte de 10 °C, de la 50 la 220 °C, iar timpul de gătire în pași de 1 minut sau 10 minute la 60 de minute, în timp ce uscarea se face timp de 8 ore.
Un spațiu mare XXL cu o capacitate de 14 litri va satisface orice dorință pentru prepararea alimentelor și poate chiar ține un pui întreg la grătar. Friteuza cu aer cald Klarstein AeroVital easy touch, datorită designului său mini de panificație, este deosebit de compactă și are nevoie doar de atât spațiu cât o friteuză obișnuită. Accesoriul complet este prevăzut în toate cazurile: o tavă pentru picurare pentru colectarea grăsimilor, un grătar, precum și un coș pentru grătare mici sau mari, cum ar fi aripioare sau crochete, sunt de asemenea accesorii, cum ar fi frigărui cu paleta corespunzătoare. Și cel mai bun lucru este că puteți prăji aici după gust și dispoziție, fără să vă faceți griji pentru calorii, deoarece totul este gătit cu aer cald, fără a adăuga ulei.

De asemenea, siguranța a fost gândită: în timpul gătitului, corpul și mânerul sunt încă plăcute, mulțumită carcasei Cool Touch housing.

Pentru o mâncare sănătoasă, rapidă și confortabilă: friteuza cu aer cald Klarstein AeroVital easy touch.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
 • Capacitatea totală: 14 litri
 • Corp refractar
 • Afișaj digital
 • Putere: 1700 wați
 • 16 programe opționale: cartofi prăjiți, floricele de porumb, decongelare, pui (frigărui rotativ), aripioare de pui, plăcintă, uscare, frigărui rotativ, friptură, pizza, crocante, menținerea căldurii, pește, pâine prăjită, legume și biscuiți
 • Capac frontal rotund cu geam panoramic
 • Greutatea maximă a puiului trebuie să fie aproximativ 1,2 kg
 • Alimentare: 220-240V ~ | 50/60 Hz
AeroVital, easy touch, friteuză cu aer cald, 1700W, 14 litri, 16 programe, negru

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni: cca 33 x 38 x 37 cm (L x Î x l)
 • Dimensiuni interioare: cca 26 x 20,5 x 27 cm
 • Lungimea cablului de alimentare: cca 120 cm
 • Greutatea: cca 8,6 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x friteuză
 • 1 x tavă de picurare
 • 1 x grătar
 • 1 x coș de prăjit
 • 1 x frigărui rotativ cu clești
 • 1 x ridicator de frigărui
 • instrucțiuni de utilizare în limba germană, engleză, franceză, spaniolă și italiană

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților

(19 ratinguri) Scrieți recenzie
Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

leider ist das Bedienfeld nur in englisch, aber trotzdem verständlich. Was etwas stört sind die offen liegenden Heizstäbe, dafür ist sie gegenüber unsere ALTEN von Gourmetmaxx sehr leise

Din păcate, panoul de control este doar în engleză, dar încă de înțeles. Tijele de încălzire expuse sunt puțin enervante, dar în comparație cu OLD nostru de la Gourmetmaxx este foarte liniștit

Verificată revizuită

Gefallen hat mir die schnelle Lieferung,nicht gefallen hat mir das sie zwei Tage später 30 € billiger angeboten wurde,Nicht gefallen hat mir dass kein Behälter für Pommes dabei war und das sollte in dieser Preisklasse dabei sein

Mi-a placut livrarea rapida, nu mi-a placut ca s-a oferit cu 30 € mai ieftin doua zile mai tarziu, nu mi-a placut ca nu exista recipient pentru cartofi prajiti si care ar trebui sa fie in acest interval de pret

Verificată revizuită

Ich bin mit der Heissluftfritteuse sehr zufrieden, sehr gute Wärmeverteilung, leise , gut zu reinigen. Einziges Manko finde ich , das die Programme auf dem Display nicht so gut beleuchtet sind .Da könnte der Hersteller nachbessern .

Sunt foarte multumit de friteuza cu aer cald, distributie foarte buna a caldurii, silentioasa, usor de curatat. Cred că singurul dezavantaj este că programele de pe display nu sunt atât de bine iluminate.Producătorul ar putea îmbunătăți asta.

Verificată revizuită

Ich bin sehr zufrieden

Sunt foarte mulțumit

Verificată revizuită

Damit wird jetzt fast alles erwärmt und gegrillt,was rein paßt. Super Kaufempfehlung

Aproape tot ce se potrivește este acum încălzit și pus la grătar cu el. Excelenta recomandare de cumparare

Verificată revizuită

Cooles teil. Wir sind nur zu zweit , aber bei der grösse des Gerätes kann man ein komplettes Menü in kurzer Zeit fertigstellen . Wir sind sehr zufrieden .

parte rece. Suntem doar doi, dar cu dimensiunea dispozitivului puteți finaliza un meniu complet în scurt timp. Suntem foarte multumiti.

Verificată revizuită

Hallo , habe meiner Frau zum Hochzeitstag (36) Überraschen wollen und eine Freude bereiten ,aber wie Sie im gesehen hat war die Überraschung in die Hose gegangen ,den Ihr Sohn hat Ihr auch einen Geschenkt. Danke für die Rücknahme ,bitte um Entschuldigung ,aber was soll ich machen?? Danke Josef Neuwirth

Buna ziua, am vrut sa ii fac o surpriza sotiei mele in ziua nuntii (36) si sa o fac fericita, dar dupa cum ati vazut in surpriza a disparut, pentru ca si fiul dumneavoastra i-a dat una. Mulțumesc pentru întoarcere, îmi cer scuze, dar ce ar trebui să fac? Mulțumesc Joseph Neuwirth

Verificată revizuită

Der Ofen sieht gut aus,Funktionen sind in Ordnung. Was ich schade finde,bei der Bestellung wurde ein Geschenk versprochen,war aber leider nicht dabei. Auf Nachfrage keine Antwort.Man sollte auch halten was man verspricht.

Cuptorul arată bine, funcțiile sunt bune. Ce cred că este păcat este că s-a promis un cadou în momentul plasării comenzii, dar din păcate nu a fost inclus. Niciun răspuns când este întrebat. Ar trebui, de asemenea, să țină ceea ce promite.

Verificată revizuită

Sehr tolles Design, sehr funktionelle Tür und er macht knusprige Pommes Frites und überbackene Toasts. Weitere Speisen hab ich noch nicht getestet. Meine Kritikpunkte sind (wie andere schon geschrieben haben) eine nicht durchdachte, äußerst seltsam anmutende Menüführung und ein fehlender Lichtschalter bzw. kein Licht im Innenraum, wenn der Ofen aus ist.

Design foarte grozav, ușă foarte funcțională și face cartofi prăjiți crocanți și pâine prăjită gratinată. Nu am încercat încă alte feluri de mâncare. Punctele mele de critică sunt (cum au scris alții deja) un meniu nu bine gândit, extrem de ciudat și un întrerupător de lumină lipsă sau lipsă de lumină în interior când cuptorul este oprit.

Verificată revizuită

Alles okay

Totul este bine

Verificată revizuită

mit dem Gerät und würde es auch weiterempfehlen. Wenn man die vorangegangenen Bewertungen gelesen hat und sich somit bewusst ist, dass die Beleuchtung nur während des Garens an ist und dass auch die Reinigung nicht unbedingt leicht von der Hand geht und damit leben kann, ist es ein guter Kauf. Wir benutzen das Gerät oft für diverse Speisen. Ob zB Pizza, Kuchen, Aufläufe oder auch Brötchen, alles ist bisher gut gelungen und dies in wesentlich kürzerer Zeit als in einem regulären Backofen mit Heißluft Funktion, allein schon deshalb, da man nicht vorheizen muss, daher auch durchaus energiesparend. Für unseren 4 Personen Haushalt ist es eine super Ergänzung in der Küche.

cu dispozitivul și l-aș recomanda. Dacă ați citit recenziile anterioare și sunteți conștient că iluminatul este aprins doar în timpul gătitului și că curățarea nu este neapărat ușoară și poate trăi cu ea, este o achiziție bună. Folosim adesea aparatul pentru diverse feluri de mâncare. Fie că este vorba de pizza, prăjitură, caserole sau rulouri, totul a ieșit bine până acum și într-un timp mult mai scurt decât într-un cuptor obișnuit cu funcție de aer cald, fie că nu trebuie să preîncălziți, deci este și destul de energie- economisire. Este un plus grozav pentru bucătărie pentru gospodăria noastră de patru persoane.

Verificată revizuită

In der Anleitung steht: Auffangwanne immer auf den Boden. Meine Empfehlung: Wenn die Reinigung leicht sein soll, kann die Wanne ÜBER die Heizstäbe geschoben werden. Ist besser, weil hier die Oberhitze reicht. Ansonsten kann man bei tropfenden Bratstücken auch die Wanne als Reflektor benutzen (dicht unter das Gitter) und ggf. wenden. Die unteren Heizstäbe sollten geschützt sein und nur frei liegen, wenn man Brötchen oder Kuchen aufbackt und backt, da hier ein Einbrennen von Fett nicht zu befürchten ist. Die Menüführung ist zwar umständlich, aber die Ergebnisse können sich sehen lassen. Wer frische Brötchen noch einmal knusprig haben will, kann die Einstellung "Toast" benutzen und hat bereits nach 6 Minuten das gewünschte Ergebnis. Insgesamt bin ich, was die Leistung und gleichmäßige Erwärmung betrifft, sehr zufrieden. Und darauf kommt es an.

Instrucțiunile spun: tava pentru picurare întotdeauna pe podea. Recomandarea mea: Dacă curățarea ar trebui să fie ușoară, cada poate fi împinsă Peste tijele de încălzire. Este mai bine pentru că căldura de sus este suficientă aici. În caz contrar, puteți folosi tigaia și ca reflector pentru picurarea bucăților de friptură (aproape sub grătar) și întoarceți-o dacă este necesar. Tijele de încălzire inferioare trebuie protejate și expuse doar atunci când coaceți chifle sau prăjituri, deoarece nu există riscul de a arde grăsimea. Navigarea prin meniu este greoaie, dar rezultatele sunt impresionante. Dacă vrei ca chiflele proaspete să fie din nou crocante, poți folosi setarea „Toast” și obține rezultatul dorit după doar 6 minute. Per total, sunt foarte mulțumit de performanță și chiar de încălzire. Și despre asta este vorba.

Verificată revizuită

Positiv: Auf das Vorheizen kann man getrost verzichten. Auch ohne Vorheizen braucht der Backofen nicht so lange, wie auf den meisten Verpackungen angegeben. Die Höchststufe der Temperatur ist 220°C, aber das sollte auch reichen. Für die Wärmeleistung volle 5 Sterne. Auf die vielen Vorwahl-Programme hätte man verzichten können, maximal drei hätten gereicht. Man kann nämlich ganz schnell und einfach die Temperatur und die Zeit ändern und die Ober/Unterhitze und die Rotation an oder ausschalten. Das kapiert sogar meine Oma, die nicht mal eine Mikrowelle bedienen kann. Wenn es Sterne für Bedienbarkeit gäbe, würde ich auch hier 5 Sterne vergeben. Die Reinigung geht relativ leicht. Einziger Nachteil: das Auffangblech liegt unter den unteren Heizspiralen. Ein Stern Abzug. Negativ: Im Halbdunkel kann man die Vorwahlprogramme nicht erkennen (sind nicht beleuchtet) und die Statusanzeige ("Ein") blendet. Zudem sind die Beschriftungen der Vorwahl-Programme auf englisch: ein bisschen mehr Mühe hätte man sich schon geben können. Zumal es sich bei dem Hersteller um eine Berliner Firma handelt. Bei einer Freundin war nach 3 Monaten die Glühbirne innen kaputt. Weder bei Amazon noch bei Klarstein selbst war eine Glühbirne zu bekommen. In der Bedienungsanleitung ist auch kein Hinweis, wie man die Glühbirne austauscht (oder was es für eine ist). Zum Glück war noch Garantie drauf und das Gerät wurde eingeschickt. Selbst austauschen geht nicht laut Klarstein und zudem erlischt dann die Garantie, weil man u.U. Dichtungen zerstört. Immerhin ging der Austausch zügig und problemlos. Die Preisentwicklung der letzten 10 Monate reicht von über 200€ (hat meine Freundin im Sommer bezahlt) bis unter 100€. Klarstein hat sich auf Anfrage nicht dazu geäußert, wie es zu solchen Achterbahnpreisen kommt. Wegen all dieser Punkte nur 2 Sterne bei der Transparenz. Trotz der Negativpunkte hat es mich nicht vom Kauf abgehalten. Hoffen wir, das das Teil nicht auch nach ein paar Monaten kaputt geht.

Pozitiv: puteți face în siguranță fără preîncălzire. Chiar și fără preîncălzire, cuptorul nu durează atât de mult cât este menționat pe majoritatea ambalajelor. Temperatura maximă este de 220°C, dar ar trebui să fie suficient. 5 stele complete pentru puterea termică. Te-ai fi putut descurca fără numeroasele programe de prefix, maxim trei ar fi fost de ajuns. Puteți schimba rapid și ușor temperatura și ora și puteți activa sau opri căldura de sus/de jos și rotația. Chiar și bunica mea, care nici măcar nu poate să opereze un cuptor cu microunde, îl primește. Dacă ar exista stele pentru utilizare, i-aș da 5 stele. Curățarea este relativ ușoară. Singurul dezavantaj: tava de picurare se află sub serpentinele inferioare de încălzire. Deducere de o stea. Negativ: Nu puteți vedea programele prestabilite în semiîntuneric (nu sunt iluminate) și afișajul de stare („Pornit”) este orbitor. În plus, etichetele programelor de prefix sunt în engleză: s-ar fi putut depune un pic mai mult efort. Mai ales că producătorul este o companie din Berlin. Becul unui prieten s-a spart pe interior după 3 luni. Un bec nu era disponibil nici de la Amazon, nici de la Klarstein în sine. Nici manualul nu vă spune cum să schimbați becul (sau ce fel este). Din fericire, era încă în garanție și dispozitivul a fost trimis. Potrivit Klarstein, nu îl puteți înlocui singur și garanția va fi, de asemenea, nulă, deoarece s-ar putea să distrugeți sigiliile. La urma urmei, schimbul a mers rapid și ușor. Evoluția prețului în ultimele 10 luni variază de la peste 200 de euro (prietena mea a plătit-o vara) până la sub 100 de euro. Când a fost întrebat, Klarstein nu a comentat cum au apărut astfel de prețuri pentru montagne russe. Din cauza tuturor acestor puncte, doar 2 stele pentru transparență. În ciuda aspectelor negative, nu m-a împiedicat să-l cumpăr. Să sperăm că piesa nu se rupe după câteva luni.

Verificată revizuită

Da sich leider unser backofen zu einem sehr günstigen Zeitpunkt verabschiedet hat(neue Küche ust in Planung kann aber noch nicht baulich umgesetzt werden) bräuchten wir eine schnelle Zwischenlösung. Das Gerät kam, wie von Amazon gewohnt, schnell und gut verpackt an! Genau deswegen hatte ich auch über Amazon bestellt den in der Regel bekommt man wurklich schnell was man braucht! Der Ofen kam am Freitag nachmittags an und direkt sm Samstag morgens zum Brötchen aufbacken wurde er getestet! Also Steckerrein und.... Die Anzeige Funktioniert nicht richtig . Wie am Bild zu sehen, ist in der letzten Zahl, der oberen Reihe ein Fehler! Sofort habe ich Klarstein geschrieben, den bei einem Brand neuen Gerät kann ich das so natürlich nicht akzeptieren (zumal natürlich direkt die Frage aufkommt, wenn es schon kaputt ankommt... Was geht dan als nächstes kaputt?!?) Das ich klarstein geschrieben habe ist nun 1 1/2 Wochen her und ich bekomme keine Antwort! Also kann ich zum Kundenservice schonmal nix gutes schreiben! Der Ofen ansich funktioniert sehr gut und bislang bin ich mit dem Gerät an sich zufrieden, allerdings werde ich das so nicht stehen lassen und mich weiter im eine Klärung bemühen!

Deoarece, din păcate, cuptorul nostru și-a luat rămas bun la un moment foarte bun (bucătăria nouă este în planificare, dar nu poate fi implementată încă structural), avem nevoie de o soluție provizorie rapidă. Aparatul a sosit rapid și bine ambalat, ca de obicei de la Amazon! Tocmai de aceea am comandat de pe Amazon, de obicei primești foarte repede ceea ce ai nevoie! Cuptorul a ajuns vineri după-amiază și a fost testat direct sâmbătă dimineața pentru a coace rulourile! Deci conectează-te și.... Afișajul nu funcționează corect. După cum se vede în imagine, există o greșeală în ultimul număr, rândul de sus! I-am scris imediat lui Klarstein, ceea ce bineînțeles că nu îl pot accepta cu un dispozitiv nou-nouț (mai ales că se pune întrebarea dacă vine deja stricat... Ce se va rupe în continuare?!?) că i-am scris lui Klarstein A trecut 1 1/2 săptămâni acum și nu primesc un răspuns! Deci nu pot spune nimic bun despre serviciul clienți! Cuptorul în sine funcționează foarte bine și până acum sunt mulțumit de aparatul în sine, dar nu îl voi lăsa să stea și voi încerca în continuare să clarific!

Verificată revizuită

Das Gerät funktioniert einwandfrei und ist einfach zu bedienen. Kritik gibt es für die Bedienungsanleitung. Zwar ist die Bedienung ausreichend erklärt, es gibt aber keinerlei Hinweise zur Anwendung außerhalb der voreingestellten Programme. So gibt es z. B. ein Pommes-Programm, allerdings keinerlei Aussagen über die optimale oder Höchstmenge, die man in das Gitter füllen kann, ebenfalls nicht ob TK-Pommes oder solche aus frischen Kartoffeln. Eine Anfrage an der Hersteller bezüglich passendem Zubehör blieb bis heute unbeantwortet. Fazit: Gerät gut, Informationen mangelhaft.

Aparatul funcționează perfect și este ușor de utilizat. Există critici pentru instrucțiunile de utilizare. Deși operațiunea este suficient de explicată, nu există instrucțiuni de utilizare în afara programelor prestabilite. Există de ex. B. un program de cartofi prajiti, dar fara afirmatii despre cantitatea optima sau maxima care poate fi completata in grila, de asemenea nu fie cartofi prajiti congelati sau cei din cartofi proaspeti. O solicitare adresată producătorului privind accesoriile potrivite a rămas fără răspuns până în prezent. Concluzie: aparat bun, informații insuficiente.

Verificată revizuită

Grundsätzlich find euch dieses HLF super. Seit ich sie habe, ist sie fasst du dich im Einsatz. Chips gelingt darin wunderbar, Pommes werden super. Auch Aufläufe gelingen einwandfrei. Optisch gefällt sie mir auch sehr gut. Das einzige Manko ist, dass man die Programme nicht direkt anwählen kann. Sondern immer durch tippen einer Taste auf das nächste Programm kommt. Tippt man so schnell und man ist ein weiter, muss man wieder von vorne anfangen. Das ist definitiv noch verbesserungswürdig. Auch das wenig Zubehör dabei ist, und ein Korb für Pommes komplett fehlt ( kann man teuer dazu kaufen), ist bei vielen anderen HLF dabei Ansonsten immer wieder.

Practic crezi că acest HLF este grozav. De când îl am, a fost în acțiune. Chipsurile funcționează de minune în el, cartofii prăjiți sunt grozavi. Caserole sunt de asemenea perfecte. De asemenea, îmi place foarte mult aspectul. Singurul dezavantaj este că nu puteți selecta direct programele. În schimb, ajungi întotdeauna la următorul program atingând un buton. Dacă tastați atât de repede și sunteți cu un pas mai departe, trebuie să o luați de la capăt. Acest lucru este cu siguranță încă în nevoie de îmbunătățire. Chiar și puținele accesorii sunt incluse, iar un coș pentru cartofi prăjiți lipsește cu desăvârșire (îl poți cumpăra scump), este inclus în multe alte HLF Altfel, iar și iar.

Verificată revizuită

Das erste Gerät eines anderen Hersteller war leider eine Enttäuschung. Nun habe ich mich für dieses Modell entschieden von Klarstein. Verarbeitung, Benutzung ist schon toll. Alles dreht sich, alles bewegt sich. Ok, aber so toll wie der Aero Vital easy touch auch ist. Nur ein ganz kleines gemecker. Die Innenraumbeleuchtung ist nur an wenn ein Programm gestartet wird ist. Habe nach einen Taster gesucht um sie eventuell extra einzuschalten.Gibt es nicht. Das heisst Tür öffnen Dunkel. Fertiges Essen rausholen Dunkel sobald die Tür geöffnet wird. Nach der Benutzung Innenraumreinigung ohne Licht nicht besonders gut. Die Entwickler der Bedienungseinheit hatten wohl geträumt. Beim Ein und ausschalten sollte das Licht angehen. Wenn es in den Stand By Modus geht wieder aus. Klarstein sollte sich dieser Sache einmal zu Herzen nehmen. Deswegen musste ich leider einen Stern abziehen.

Primul dispozitiv de la alt producător a fost, din păcate, o dezamăgire. Acum m-am hotarat pe acest model de la Klarstein. Procesarea, utilizarea este deja grozavă. Totul se întoarce, totul se mișcă. Ok, dar la fel de grozav este Aero Vital easy touch. Doar o foarte mică dispută. Iluminarea interioară este aprinsă numai când este pornit un program. Cautam un buton sa-l pornesc in plus.Nu exista. Asta înseamnă deschiderea ușii în întuneric. Scoaterea alimentelor finite Întuneric imediat ce ușa este deschisă. După utilizare Curățarea interioară fără lumină nu foarte bună. Dezvoltatorii unității de control trebuie să fi visat. Lumina ar trebui să se aprindă când o porniți și stingeți. Când intră în modul stand-by, se oprește din nou. Klarstein ar trebui să ia această chestiune la inimă. Din păcate, a trebuit să scad o stea din această cauză.

Verificată revizuită

Im Großen und Ganzen ist es gut. Es funktioniert so wie ich es möchte, die Produkte werden gut gebräunt und backen geht auch gut. Beim Betrieb ist das Licht eingeschaltet. Nachteil: Wenn man die Tür z.B. zum wenden öffnet, schaltet sich das Licht aus und man arbeitet im dunklen, das find ich ziemlich blöd. Wenn man denkt, das man diese Einstellknöpfe drücken könnte, nein das geht nicht, nur durch drücken der Menütaste komme ich zu den Voreinstellungen. D.h. um zu Toast zu kommen muss ich 15 mal Menü drücken. Trotzdem funktioniert es gut, das ärgert mich halt, weil es nicht ruck zuck geht, und sich das Licht ausschaltet.

Per total este bine. Funcționează așa cum vreau eu, produsele se rumenesc bine și se coace bine. Lumina este aprinsă în timpul funcționării. Dezavantaj: Dacă deschizi ușa pentru a întoarce, de exemplu, lumina se stinge și lucrezi pe întuneric, mi se pare destul de stupid. Dacă crezi că ai putea apăsa aceste butoane de reglare, nu, nu poți, pot ajunge la presetări doar apăsând butonul de meniu. Adică pentru a ajunge la pâine prăjită trebuie să apăs pe meniu de 15 ori. Cu toate acestea, funcționează bine, asta doar mă enervează pentru că nu funcționează într-o clipă și lumina se stinge.

Verificată revizuită

Feedback after about 3 months of intermitent use: Bads: - Difficult to clean, especially the accessories. NOT dishwasher safe, or at least I did not find any indication of it (neither in its documentation nor on the producer page). Accessories are plated and grease is sticking to them; the coating of the black trail goes away when washing more intensively. - counterintuitive positionning of the led buttons (e.g. you have to press about 10 times to get to the toaster program; it woule have been better that positionning of the buttons is in line with the probability of using them more often). - toasting is not always on both sides...I think it only toasts the upper part if you have the black trail in (recommended, to keep it cleaner). - WORST: the door is broken already, it has some plastic holders between the 2 sides and they simply crashed. And we operated it with care, we even sticked some bumper on the exterior, to avoid hitting it. - for us, it does NOT get close to a microwave when heating (though, it was one of the selection criteria): either you wait too long at temperature

Feedback după aproximativ 3 luni de utilizare intermitentă: Deteriorări: - Greu de curățat, în special accesoriile. NU se poate spăla în mașina de spălat vase, sau cel puțin nu am găsit nicio indicație în acest sens (nici în documentația sa și nici pe pagina producătorului). Accesoriile sunt placate și grăsimea se lipește de ele; învelișul urmei negre dispare atunci când spălați mai intens. - pozitionare contraintuitiva a butoanelor LED (de ex. trebuie sa apasati de aproximativ 10 ori pentru a ajunge la programul de prajitor; ar fi fost mai bine ca pozitionarea butoanelor sa fie in concordanta cu probabilitatea de a le folosi mai des). - prajirea nu este intotdeauna pe ambele fete...cred ca prajeste doar partea superioara daca ai urma neagra inauntru (recomandat, pentru a o tine mai curata). - MAI RĂU: ușa este deja spartă, are niște suporturi de plastic între cele 2 părți și pur și simplu s-au prăbușit. Și l-am operat cu grijă, ba chiar am lipit niște bară de protecție la exterior, pentru a nu o lovi. - la noi NU se apropie de cuptorul cu microunde la incalzire (desi, a fost unul dintre criteriile de selectie): fie astepti prea mult la temperatura

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor