Arth copertine laterale Accesorii
Arth copertine laterale Accesorii
Arth copertine laterale Accesorii

Arth copertine laterale Accesorii

12 cm Mâner de protecție 0,87 kg
173,00 Lei Cu TVA
Stoc epuizat
14 zile de retur

Cele mai mari beneficii

accesorii de potrivire pentru Bari copertine laterale Blumfeldt

potrivit pentru toate solurile 

Adâncimea de inserție 40 cm pentru prindere sigură în pământ

Descrierea produsului

Pentru cei care doresc să utilizeze Bari copertine laterale Blumfeldt nu numai pe terase si balcoane solide, PEG Pământ Nail este accesoriul ideal. Capacitatea poate fi ușoara,  40cm husă de protecție  de la Blumfeldt în suprafață ferma, de exemplu, pentru a transforma iarba sau zgura. Placa de metal situata pe partea de sus este apoi pur și simplu fixata la  capătul  marchizei , oferindu-vă prindere sigura. Șuruburile necesare sunt furnizate cu  Blumfeldt .

Ancorarea este asigurata de aluminiul robust și cu un strat de pulbere de culoare gri, pe o parte, care îl protejează de umiditatea solului și pe de altă parte cu suprafața netedă facilitează impactul în pământ.

Astfel vizual,la  vânt sau de protectie solara pe peluze, la gratare si locuri de uscat rufe, nimic nu va stă în cale. Ideal, de asemenea, pentru a proteja șezlongurile , piscina interna sau locul de joacă de ochii indiscreti.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
  • inclusiv șuruburile pentru a fixa grinda laterală
  • Material: Aluminiu
  • acoperire pulbere de culoare gri împotriva coroziunii și pentru a facilita tăierea
Arth copertine laterale Accesorii

Dimensiuni și detalii tehnice

  • Dimensiuni: 12 x 44 x 11 cm (WxHxD)
  • Greutate: aprox 870 g

Ce a fost trimis

  • 1 x PEG
  • 4 x șuruburi
  • manual de montare german (alte limbi: engleză)

Termeni și condiții

Stoc epuizat

Recenziile clienților

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

super

super

Verificată revizuită

Eine der beiden Bodenhülsen hat sich beim Einschlagen ins Erdreich unterhalb der Platte komplett verdreht. Ein 2. Versuch war damit nicht möglich. Die Hülse ist damit 4cm zu hoch, aber passt noch.

Una dintre cele două prize de pământ s-a răsucit complet când a lovit pământul sub placă. O a doua încercare nu a fost posibilă. Maneca este cu 4 cm prea inalta, dar inca se potriveste.

Verificată revizuită

Ich war auf der Suche nach einem Rasennagel und passender Adapterplatte für meine Seitenmarkise. Der Verkäufer der Markise (Seitenmarkise mit Fotodruck) konnte mir kein entsprechendes Zubehör, mangels Erfahrung, benennen. So probierte/bestellte ich 2 verschiedene auf gut Glück und wurde bei der Fa. Blumfeldt schließlich fündig. Super Sache, nichts zu beanstanden. Gerne wieder.

Căutam un cuier de gazon și o placă adaptoare potrivită pentru copertina mea laterală. Vanzatorul copertinei (marchiza laterala cu imprimeu foto) nu mi-a putut oferi accesoriile potrivite din lipsa de experienta. Așa că am încercat/comandat 2 diferite la întâmplare și în sfârșit am găsit ceea ce căutam la Blumfeldt. Super lucru, nimic de reproșat. Din nou bucuros.

Verificată revizuită

Produkt gut verarbeitet, doch bei manchem Untergrund sollte die Länge mindestens 90 cm sein. Die Rückholkraft der Markise ist ziehmlich kräftig und kommt noch Wind auf bewgt sich die Markise und zieht am Erdnagel.

Produs bine realizat, dar pe unele suprafețe lungimea ar trebui să fie de cel puțin 90 cm. Forța de întoarcere a copertinei este destul de puternică și dacă vântul se ridică, copertina se mișcă și trage de cui.

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor