Wallander radiator pe ulei

461,00 Lei 739,00 Lei Cu TVA
 • ulei Radiator
 • Alb
 • 600 watt
Codul produsului: 10033098
Wallander radiator pe ulei
461,00 Lei 739,00 Lei Cu TVA
Deasemenea disponibil în mai multe variante
 • Cumpărați acest produs cu urme ușoare de uzură
  Produs, care a fost testat de către client sau scurt timp folosit. Produsul prezintă urme ușoare de uzură, cum ar fi zgârieturi, sau cutia exterioară deteriorată. Produsul a fost testat și este complet funcțional. Garanția produsului este de 3 ani.
  391,00 Lei 739,00 Lei
 • Cumpărați produs resigilat
  Acest produs este un produs resigilat sau un produs cu urme ușoare de uzură. Funcționalitatea completă a produsului a fost verificată. Garanția produsului este de 3 ani.
  414,00 Lei 739,00 Lei
 • Pregătit pentru livrare Pregătit pentru livrare
 • Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
 • Livrare expres
 • 14 zile de retur
 • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

 • Suprafața efectivă: 17-20 m²

 • Instalare flexibilă: potrivit pentru montare pe perete sau ca dispozitiv independent, inclusiv picioare și material de montare

 • Pot fi configurate în orice cameră: cu greutate redusă și picioare rezistente

Descrierea produsului

Căldură confortabilă pentru casă: Fie ca o unitate de perete sau un companion mobil, radiatorul de ulei oneConcept Wallander transformă apartamentul într-o oază plină de bunăstare.

Cu o capacitate de încălzire de 600 W, radiatorul de ulei Wallander se încălzește în timp util și datorită funcției termostatului asigură o încălzire fiabilă și uniformă. Operațiunea este foarte simplă: afișajul LED și comanda electronică vă mențin întotdeauna în imagine și pot seta cu ușurință temperaturile dorite. Designul plat, cu o suprafață de încălzire foarte mare, asigură o distribuție optimă a căldurii. Protecția la supraîncălzire face ca funcționarea radiatorului să fie foarte sigură.

Avantajele radiatoarelor de ulei constau în tipul de încălzire și timpul lung de reîncălzire. Încălziți uleiul radiatorului prin încălzirea uleiului termic. Ca urmare, în timpul încălzirii nu se încinge aerul și în special nici praful, motiv pentru care dispozitivul este deosebit de potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. Uleiul încălzit își păstrează temperatura foarte mult timp, astfel încât încălzitorul chiar și după oprirea disipează căldura benefică: ideal pentru dormitoare!

Cu programarea Cleverheat și un cronometru săptămânal pentru a porni și opri, vă puteți relaxa și îndeplini obligațiile în timp ce radiatorul de ulei funcționează în continuare: acesta se închide fiabil după ora selectată. Utilizarea stabilă este asigurată de două picioare sigure, datorită unui kit de montare furnizat, iar radiatorul poate fi de asemenea convenabil și cu economie de spațiu atașat la perete.

Temperaturi rapide plăcute în cameră sau birou, în atelier sau garaj: Radiatorul de ulei de tip wallander de la OneConcept este o victorie pentru fiecare gospodărie!

Rețineți: Dispozitivul este destinat utilizării numai în încăperi bine izolate sau pentru utilizare ocazională.

Caracteristici

 • Putere: 600 wați
 • Termostat reglabil în mod continuu
 • Montarea pe perete este posibilă
 • inclusiv picioare
 • Alimentare: 230 V ~ | 50/60 Hz
Codul produsului: 10033098

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni cu suport: aproximativ 71 x 58 x 25,5 cm (lxÎxA)
 • Dimensiuni fără suport: aproximativ 71 x 58 x 6,5 cm (lxÎxA)
 • Greutate: aproximativ 4,9 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x dispozitiv
 • 2 x suport
 • 1 x material de montare
 • Manual german (alte limbi: engleză, franceză, spaniolă, italiană)

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare

Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților
12 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 16/12/2023

Een mooie olieradiator met afstandsbediening, die goed z'n werk doet!

Un radiator de ulei frumos cu telecomandă care își face treaba bine!

Verificată revizuită 09/10/2022

doesent work as it needed to work right now in my room temperature are 26°c and the heaters says are 31°c and if im setting it to hotter to 35°c at one point will stop but will not reach to desired temperature so doesent go up more than 31°c cuz after 31°c its stops and in one side is almost cold and noticed is leaking oil

Nu funcționează așa cum trebuia să funcționeze acum, la temperatura camerei mele sunt de 26 ° C și încălzitoarele spun că sunt 31 ° C și dacă o setez la 35 ° C la un moment dat se va opri, dar nu va ajunge la temperatura dorită, așa că nu urcă mai mult de 31°c pentru că după 31°c se oprește și într-o parte este aproape rece și se observă scurgeri de ulei

Verificată revizuită 07/10/2022

Zuerst das Gute: Die Wärmeleistung ist sehr gut und ausgesprochen angenehm. Reicht völlig aus für die Homeoffice-Ecke in einem größeren Raum. Außerdem positiv, dass man das Gerät sowohl als Stand- als auch als Wandgerät verwenden kann. Wären eigentlich volle fünf Sterne. Nun das Negative: Die Einstellung des Thermostats geht gar nicht. Wer in aller Welt denkt sich sowas aus? Wenn ich eine komplette Woche individuell einstellen möchte, muss ich mir ja vorher ein Excel-Sheet erstellen, dass ich dann in rasender Geschwindigkeit abtippen muss. Weil die Wartezeit, bis man wieder aus dem Einstell-Modus fliegt, ist viel zu kurz. Nichts an der Einstellung ist intuitiv. Ich hätte mir die einfache Einstellung "Eco-Modus-Rund-um-die-Uhr" gewünscht. Statt dessen ist die Anzeige auch noch schlecht zu erkennen. Habe mir das Gerät auf den Schreibtisch gehievt, um das richtig sehen zu können. Was auch in der Beschreibung fehlt und man mit der Lupe erkennen kann: Jeder Tag hat eine Start-Uhrzeit und eine Ende-Uhrzeit. Beziehungsweise mehrere. Und jeweils kann man zwischen den Uhrzeiten die gewünschte Temperatur eingeben. Nur eben schnell tippen. (Für alle hier, die auch noch raten) Der Frustfaktor bei der Einstellung war bei mir extrem hoch. Da ich es schließlich hinbekommen habe, und die Wärme wirklich sehr schön ist: 4 Sterne und behalten. Tipp an den Hersteller: Bessert wenigstens bei der Anleitung nach ^^

În primul rând, bine: puterea termică este foarte bună și extrem de plăcută. Suficient pentru colțul biroului de acasă într-o cameră mai mare. De asemenea, este pozitiv că dispozitivul poate fi utilizat atât ca dispozitiv de sine stătător, cât și ca dispozitiv montat pe perete. De fapt, ar fi cinci stele. Acum negativul: setarea termostatului nu funcționează deloc. Cine naiba se gândește la așa ceva? Dacă vreau să personalizez o săptămână întreagă, trebuie să creez în prealabil o foaie Excel, pe care apoi trebuie să o scriu cu viteză vertiginoasă. Deoarece timpul de așteptare până când zburați din nou din modul de setare este mult prea scurt. Nimic despre setare nu este intuitiv. Mi-ar fi plăcut setarea simplă „mod eco 24/7”. În schimb, afișajul este și greu de văzut. Am ridicat dispozitivul pe birou pentru a-l putea vedea corect. Ceea ce lipsește și din descriere și poate fi văzut cu lupa: Fiecare zi are o oră de început și o oră de sfârșit. Sau mai multe. Și puteți introduce temperatura dorită între timpi. Tastați rapid. (Pentru toți cei de aici care ghicesc) Factorul de frustrare când am fost angajat a fost extrem de mare pentru mine. Din moment ce in sfarsit am inteles bine si caldura este foarte placuta: 4 stele si pastreaza-l. Sfat pentru producător: cel puțin îmbunătățiți instrucțiunile după ^^

Verificată revizuită 02/10/2022

Ein Standfuss ist defekt, dies wurde schon so verpackt. Sonst ist die Heizung wie erwartet und funktioniert gut. Ich hoffe auf einen neuen Standfuss.

Un suport este defect, era deja ambalat așa. În rest, încălzitorul este conform așteptărilor și funcționează bine. Sper la un nou stand.

Verificată revizuită 26/09/2022

Ware entspricht meinen Vorstellungen

Bunurile corespund așteptărilor mele

Verificată revizuită 21/09/2022

Das Paket war etwas beschädigt, der Heizkörper ist jedoch ok. Nach einen kurzen Test ist alles in Ordnung und funktioniert. Das einstellen des Thermostates ist etwas kompliziert. Die Reaktionszeit zwischen den einzelnen Einstellungen ist etwas kurz und umständlich. Habe es noch nicht geschafft. Über die Leistung und Stromverbrauch kann ich noch nichts nichts schreiben.

Pachetul a fost cam deteriorat, dar radiatorul este ok. După un scurt test, totul este bine și funcționează. Reglarea termostatului este puțin complicată. Timpul de răspuns dintre setările individuale este puțin scurt și ciudat. Nu am reusit inca. Nu pot scrie încă nimic despre performanță și consumul de energie.

Verificată revizuită 19/09/2022

Schnelle Lieferung, heizt in der Übergangsphase bestens das Zimmer auf. Auch die Programmierung ist gut zu verstehen und praktisch im Täglichen Betrieb.

Livrare rapida, incalzeste perfect camera in faza de tranzitie. Programarea este, de asemenea, ușor de înțeles și practică în funcționarea zilnică.

Verificată revizuită 14/09/2022

Brak możliwości programowania działania od do.

Nu este posibilă programarea operației de la până.

Verificată revizuită 02/08/2022

Die Heizung ist als Zusatzheizung für das Bad das ist echt bestens.

Încălzirea este ca încălzire suplimentară pentru baie, ceea ce este cu adevărat grozav.

Verificată revizuită 05/01/2022

Also bin sehr zufrieden mit der Heizung

Deci sunt foarte multumit de incalzitor

Verificată revizuită 09/05/2021

Top Heitz sehr gut und intensiv

Top Heitz foarte bun și intens

Verificată revizuită 10/12/2019

Wie kann ich die gewünschte Temperatur genau einstellen? Wenn es sehr kalt ist, ist der Raum sehr groß und ich möchte die eingestellte Temperatur auf 28 ° belassen und kann das nicht

Cum pot seta exact temperatura pe care o vreau? Când este foarte frig, camera este foarte mare și vreau să mențin temperatura setată la 28° și nu pot