Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație 1500 W | Alb

Bansin Smart 1500 convector

Convector Alb 1500 watt
707,81 Lei 989,00 Lei Cu TVA
Performanța variației:
Culori disponibile:

Bansin Smart 1500 convector

707,81 Lei 989,00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
14 zile de retur

Cele mai mari beneficii

Clasificarea produselor în funcție de imagine, în comparație cu performanța dispozitivului: Convection heaters

Puternic: putere de încălzire de 1500 wați în camere de până la 38 m²

Clar și precis: afișaj LCD cu control tactil pentru setarea cronometrelor de 24 de ore și săptămânale

Descrierea produsului

Eleganță inteligentă: convectorul Klarstein Bansin Smart 1500 nu numai că are grijă de căldura plăcută, dar este întotdeauna gata de utilizare datorită controlului inteligent prin WiFi, indiferent unde vă aflați.

Încălzitorul Klarstein Bansin Smart 1500 are grijă de căldură în încăperi de până la 30 m², cu o putere de 1500 wați. Termostatul încorporat permite conectarea cu un senzor de temperatură a camerei, temperaturi de la 5 la 50 °C. Cronometrul și cronometrul săptămânal se ocupă de funcționare în fiecare minut, iar convectorul se oprește și se aprinde exact în funcție de setări. Panoul încălzitorului Klarstein Bansin Smart 1500 este fabricat din sticlă și metal și este protejat de picături de apă datorită IP24 și, prin urmare, este perfect potrivit pentru utilizare în bucătărie și baie. Utilizarea acestuia este, de asemenea, flexibilă: pe de o parte, este posibilă o instalare fixă ​​pe perete, pe de altă parte, este posibilă funcționarea ca dispozitiv portabil independent cu roți glisante. 

Pentru a avea întotdeauna controlul complet, Bansin Smart 1500 face parte din Klarstein App Experience: puteți controla cu ușurință unul sau mai multe încălzitoare prin intermediul smartphone-ului. În acest fel puteți fi siguri că baia este întotdeauna plăcut de caldă când veniți acasă sau că nu se va încălzi inutil când uitați vreodată să opriți convectorul. Desigur, controlul este posibil și cu ajutorul panoului de control tactil și a afișajului LCD de pe partea din față a dispozitivului.

Încălzitorul Klarstein Bansin Smart 1500 îmbogățește fiecare cameră și asigură temperaturi plăcute - oricât de rece ar fi afară.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
 • Putere: 1500 wați
 • Suprafața de funcționare: până la 30 m² (conform izolației camerei)
 • Clasa de protecție: IP24
 • Interval de temperatură: 5 °C - 50 °C în trepte de 1 °C
 • Control prin WiFi prin aplicația Klarstein pentru dispozitive Android sau iOS
 • Detectare OpenWindow: detectează o scădere rapidă a temperaturii și oprește automat încălzirea
 • Porniți dispozitivul și utilizați cu ajutorul aplicației
 • Temporizator: orar, reglabil până la 24 de ore
 • Cronometru săptămânal
 • Atingeți afișajul LED
 • Indicator pentru temperatura camerei
 • Două niveluri de încălzire
 • Sigur pentru copii
 • Protecție la supraîncălzire
 • Posibilă montare pe perete - materialul de montare este inclus în livrare
 • Alimentare: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz
Bansin Smart 1500, convector, 1500 W, control prin aplicație

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni (inclusiv cu suport): cca 68 x 52 x 26 cm (L x Î x l)
 • Dimensiuni (fără suport): cca 68 x 44 x 11 cm (L x Î x l)
 • Lungimea cablului de alimentare: 150 cm
 • Greutatea: cca 4,8 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x încălzitor
 • 2 x suport (cu două roți)
 • 1 x material de montaj pentru montare pe perete
 • instrucțiuni de utilizare în mai multe limbi

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților

(11 ratinguri) Scrieți recenzie
Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

Geweldige convertor kachel.
Ophangen aan de muur was wel een uitdaging maar is uiteindelijk wel gelukt.
Het apparaat is supermakkelijk te bedienen met de bijbehorende App. De installatie daarvan was appeltje / eitje. Kortom een aanrader. Hij hangt bij ons in keuken (52m3) en die laat zich heel goed op temperatuur brengen met deze convector.

Grozavă sobă convertor. Agățat-o de perete a fost o provocare, dar până la urmă a avut succes. Dispozitivul este foarte ușor de operat cu aplicația însoțitoare. Instalarea ei a fost o bucată de tort. Pe scurt, foarte recomandat. Se atarna in bucataria noastra (52m3) si poate fi incalzit foarte bine cu acest convector.

Verificată revizuită

ottimo prodotto facile da installare e da usare

produs excelent ușor de instalat și utilizat

Verificată revizuită

top

top

Verificată revizuită

Sehr gutes und wertiges Gerät. Im Gegensatz zu anderen smarten Heizkörpern (wir haben 3 verschiedene in unserem Haushalt) hat dieses als einziges wirklich eine stabile WLAN-Anbindung und lässt sich jederzeit und von überall fernsteuern - auch per vordefinierten Zeitplänen. Andere smarte Heizkörper verlieren oft und regelmäßig ihre WLAN-Konfiguration und müssen jedes mal neu eingerichtet werden. Dieses hier nicht - es läuft stabil. Einziger Nachteil dieses Gerätes: Es hat leider keinen physischen Hauptschalter, das das Gerät komplett vom Netz trennt. Es muss also im Falle eines Falles mittels Stecker ziehen vom Netz getrennt werden. Aber gut ... Unsererseits gibt es hier eine volle Kaufempfehlung!

Dispozitiv foarte bun și valoros. Spre deosebire de alte calorifere inteligente (avem 3 diferite în gospodăria noastră), acesta este singurul care are cu adevărat o conexiune WiFi stabilă și poate fi controlat de la distanță oricând și de oriunde - folosind și programe predefinite. Alte radiatoare inteligente își pierd adesea și în mod regulat configurația WiFi și trebuie să fie configurate din nou de fiecare dată. Nu acesta - este stabil. Singurul dezavantaj al acestui dispozitiv: Din păcate, nu are un întrerupător principal fizic care să deconecteze complet dispozitivul de la rețea. În cazul unui accident, acesta trebuie deconectat de la rețea trăgând ștecherul. Dar bine... Avem o recomandare completă de cumpărare aici!

Verificată revizuită

Artikel wurde schnell geliefert, sieht super aus und beim testen hat auch alles funktioniert über die Qualität kann ich noch nicht viel sagen, da wie diesen momentan noch nicht im dauereinsatz haben

Articolul a fost livrat rapid, arata grozav si totul a functionat cand a fost testat.Nu pot spune prea multe despre calitate inca pentru ca nu il avem in folosinta continua momentan

Verificată revizuită

Zunächst hat es zwei Reklamtionen und eine Bewertung gedauert, bis eine Reaktion kam. Ein Gerät, das ich wegen Beschädigung und innen nicht festsitzender Teile reklamiere, nehme ich nicht in Betrieb. Da ist ein Preisnachlass keine Option. Möglich ist für die lange Bearbeitung, dass die Kapazitäten rar waren. Die Korrespondenz und die Rücknahme wurde leider erst danach vorbildlich abgewickelt. Daher hatte ich im Hinblick Rückabwicklung zwar eine Lösung jedoch keinen intaktes Gerät. Daher kann die Bewertung nicht besser ausfallen-aber zumindest das Problem ist gelöst. Fehler können passieren: Wäre die Bearbeitung des Schadens ähnlich konsequent gewesen, ein guter Ersatz geliefert worden, wäre ich zu 100 % zufrieden gewesen.

Inițial, au fost necesare două reclamații și o evaluare înainte de a veni un răspuns. Nu voi folosi un dispozitiv de care mă plâng din cauza deteriorării sau a pieselor care nu sunt blocate în interior. O reducere nu este o opțiune. Este posibil pentru procesarea îndelungată ca capacitățile să fie limitate. Din păcate, corespondența și returul au fost abia atunci tratate în mod exemplar. Prin urmare, am avut o soluție în ceea ce privește inversarea, dar niciun dispozitiv intact. Prin urmare, ratingul nu poate fi mai bun - dar cel puțin problema este rezolvată. Se pot întâmpla greșeli: dacă procesarea daunelor ar fi fost la fel de consistentă și ar fi fost livrată un înlocuitor bun, aș fi fost 100% mulțumit.

Verificată revizuită

Von der Bestellung bis zur Anlieferung dauerte es 9 Tage. Die Verfolgung des Sendeverlaufs mit der Track- Nummer von DHL funktionierte nicht. Erst nach der Zustellung war der gesamte Verlauf erkennbar. Die Ware war sehr gut verpackt.(doppelter Karton) Das Gerät ist sehr schnell einsatzbereit und die Bedienung selbsterklärend. Die Steuerung mit der App ist problemlos und funktional. WLAN Einbindung war in der App schnell gemacht. Allerdings muss man sich vorher registrieren. Der Wochentimer ist nur mit der App einstellbar. Die Heizleistung für mein 35 Quadratmeter Wohnzimmer ist völlig ausreichend. Das Gerät arbeitet geräuschlos und sieht schick aus. Es steht auf den mitgelieferten Rollen, welche schnell angeschraubt sind. Die Halterung für die Wandmontage kann man abbauen.

A durat 9 zile de la comanda pana la livrare. Urmărirea istoricului expedițiilor cu numărul de urmărire DHL nu a funcționat. Abia după livrare, întregul curs a fost recunoscut. Marfa a fost foarte bine ambalata.(cutie dubla) Aparatul este gata de utilizare foarte rapid iar operatiunea se explica de la sine. Controlul cu aplicația este ușor și funcțional. Integrarea WLAN s-a făcut rapid în aplicație. Cu toate acestea, trebuie să vă înregistrați în prealabil. Cronometrul săptămânal poate fi setat numai cu aplicația. Puterea de căldură pentru camera mea de zi de 35 de metri pătrați este complet suficientă. Aparatul funcționează silențios și arată elegant. Se sprijină pe rolele furnizate, care se înșurubează rapid. Suportul pentru montarea pe perete poate fi scos.

Verificată revizuită

Hallo,was mir nicht gefällt ist das es sehr laut knackt wenn das Gerät die Temperatur erreicht hat und dann Abschaltet da erschreckt man sich richtig ,also für dauernd bewohnte räume nicht geeignet. was auch nicht geht ist das anmelden mit dem w-Lan. aber das braucht man eigentlich auch nicht.

Buna ziua, ce nu imi place este ca trosneste foarte tare cand aparatul a ajuns la temperatura si apoi se stinge pentru ca te sperie foarte tare, deci nu este potrivit pentru incaperile locuite permanent. ceea ce, de asemenea, nu funcționează este înregistrarea cu wifi. dar chiar nu ai nevoie de asta.

Verificată revizuită

Gutes Design & richtig leistungsstark

Design bun și cu adevărat puternic

Verificată revizuită

Extrem schneller Versand und vernüftig verpackt. Der Konvektor ist nahezu selbsterklärend und sehr bedienungsfreundlich und im Handumdrehen einsatzbereit. Einmal angeschaltet bringt er in kürzester Zeit den Raum auf die gewünschte Temperatur. Durch die App jederzeit von überall steuerbar, auch dort einfache Handhabung. Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis und eine absolute Kaufempfehlung!

Livrare extrem de rapida si bine ambalat. Convectorul este aproape de sine stătător și foarte ușor de utilizat și gata de utilizat în cel mai scurt timp. Odată pornit, aduce rapid camera la temperatura dorită. Poate fi controlat de oriunde în orice moment folosind aplicația și este, de asemenea, ușor de utilizat acolo. Raport calitate/preț foarte bun și o recomandare absolută de cumpărare!

Verificată revizuită

Tolles , stylisches Produkt, welches wirklich in kürzester Zeit angenehme Wärme schenkt. Die Konfiguration mit der App hat bis jetzt bei mir noch nicht funktioniert, vll. verstehe ich das nur wiedereinmal nicht ‍️ Absoluter Blitzversand .....perfekt Top Kaufempfehlung für wenig Geld

Produs grozav, elegant, care oferă într-adevăr o căldură plăcută într-un timp foarte scurt. Configurația cu aplicația nu a funcționat încă pentru mine, poate pur și simplu nu o înțeleg din nou ‍️ Livrare fulger absolută ..... perfectă Recomandare de cumpărare de top pentru bani puțini

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor