Beersafe L Crystal White, frigider E, LED, 2 grătare metalice, ușă de sticlă, albă 47 Ltr | Alb
Beersafe L Crystal White, frigider E, LED, 2 grătare metalice, ușă de sticlă, albă 47 Ltr | Alb
Beersafe L Crystal White, frigider E, LED, 2 grătare metalice, ușă de sticlă, albă 47 Ltr | Alb
Beersafe L Crystal White, frigider E, LED, 2 grătare metalice, ușă de sticlă, albă 47 Ltr | Alb
Beersafe L Crystal White, frigider E, LED, 2 grătare metalice, ușă de sticlă, albă 47 Ltr | Alb
Beersafe L Crystal White, frigider E, LED, 2 grătare metalice, ușă de sticlă, albă 47 Ltr | Alb
Beersafe L Crystal White, frigider E, LED, 2 grătare metalice, ușă de sticlă, albă 47 Ltr | Alb
Beersafe L Crystal White, frigider E, LED, 2 grătare metalice, ușă de sticlă, albă 47 Ltr | Alb

Beersafe L Crystal White frigider

Răcitor de băuturi Alb
1.284,00 Lei 1.689,00 Lei Cu TVA
E A G
Capacitate:
Culori disponibile:
Stoc epuizat
14 zile de retur

Cele mai mari beneficii

Dimensiuni compacte: frigider cu economie de spațiu pentru gospodării mici, camere de oaspeți, săli de petrecere sau birouri

Spațiu: capacitate de 47 litri cu două grătare metalice flexibile

Proaspăt la alegere: 5 etape de răcire pentru temperaturi cuprinse intre 0 si 13 ° C

Descrierea produsului

Răcire perfectă în alb elegant. Frigiderul Klarstein Beersafe L Crystal White este locul ideal pentru a depozita alimente proaspete și băuturi răcoroase în case mici, săli de petreceri, birouri sau case de grădină!

Cu dimensiunile sale compacte, frigiderul pentru băuturi Klarstein Beersafe L Crystal White este foarte mare în ceea ce privește spațiul de depozitare: 47 de litri de spațiu utilizabil pe două grătare metalice oferă suficient spațiu pentru o gamă largă de alimente, de la iaurt și brânză la carne și legume, sau, de asemenea, pentru răcirea băuturilor răcoritoare. Cu cele trei rafturi cu distanța de 8 cm oferă o varietate de opțiuni flexibile pentru amenajarea interioară a aparatului. Pentru răcire sunt disponibile 5 niveluri de control al puterii de răcire. Dispozitivul Beersafe L face o impresie deosebită mai ales prin designul său senzațional: ușile panoramice din sticlă permit o vedere constantă în interiorul a structurii albe mate. O lampă cu LED, comutabilă separat, din interiorul unității luminează alimentele depozitate cu o lumină albă rece.

Datorită sistemului EcoExcellence, Klarstein Beersafe L Crystal White este extrem de prietenos cu mediul: sistemul său puternic de răcire termoelectrică funcționează atât de eficient încât a obținut o clasă de eficiență energetică E. În plus, cu un nivel de zgomot de funcționare de 43 dB, tehnologia este deosebit de silențioasă, ceea ce face ca aparatul să fie potrivit pentru utilizarea în camere de hotel și de oaspeți.

Un frigider eficient din punct de vedere energetic este o binecuvântare pentru orice gospodărie mică: Frigider Klarstein Beersafe XL Crystal White.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
 • picioare reglabile la înălțime pentru a compensa podelele inegale
 • capacitate: 47 litri
 • clasa de eficiență energetică E
 • temperatura ambiantă pentru cea mai bună funcționare: 25 °C
 • 3 polițe cu distanță de 8 cm
 • Curățare ușoară
 • zgomot de funcționare: 43 dB
 • lichid de răcire: R600a
 • opritor ușă: în dreapta (nu se poate schimba)
 • alimentare: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz
Beersafe L Crystal White, frigider E, LED, 2 grătare metalice, ușă de sticlă, albă

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni: aproximativ 47,5 x 50 x 48 cm (lxÎxA)
 • Dimensiuni interior: aproximativ 40,5 x 42 x 16,5 / 34,5 cm (lxÎxA)
 • Inserție (mare): 41,5 x 31,5 cm (LxD)
 • Inserție (mică): 41,5 x 16,5 cm (LxD)
 • Greutate: aproximativ 16,6 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x frigider
 • 1 x grila metalică (mare)
 • 1 x grila metalică (mică)
 • Manual de utilizare în germană (în alte limbi: engleză)

Termeni și condiții

Stoc epuizat

Recenziile clienților

(75 ratinguri) Scrieți recenzie
Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Muutenhan voisi olla hyväkin,,, mutta 6-viikkoa sitten tilattu ja maksettu ennakkomaksuna ! No, ei ole tullut mitään viestiä ko, kaapista eikä myöskään toimitusta ! En suosittele maksamaan Klarsteinille mitään ennakkomaksuna !

Altfel ar putea fi bine,,, dar comandat acum 6 saptamani si platit in avans! Ei bine, nu a fost nici un mesaj de la cabinet sau de la livrare! Nu recomand să plătiți nimic Klarstein în avans!

Verificată revizuită

Perfect!

Perfect!

Verificată revizuită

Nous sommes très satisfait du produit, surtout par ces dimensions optimisées et son tarif intéressant. C'est bien que la porte soit réversible mais du coup le nom de la marque se retrouve inscrit à l'envers. On nous a même demandé si on l'avait installé à l'envers :-)))

Suntem foarte multumiti de produs, mai ales de dimensiunile lui optimizate si pretul atractiv. E bine că ușa este reversibilă dar dintr-o dată numele mărcii ajunge să fie scris cu capul în jos. Chiar am fost intrebati daca l-am instalat cu susul in jos :-)))

Verificată revizuită

in 2022 gekocht en zeer tevreden. Alleen de temperatuurweergave kan lager weergegeven worden want je moet bijna op je knieen liggen om te kunnen aflezen.
Ik hoop dat de weergave in mijn tweede koelkastje lager geplaatst is (1-5-2023 besteld).
voor het overige prima drankkast.

cumparat in 2022 si foarte multumit. Doar afișajul temperaturii poate fi afișat mai jos pentru că trebuie să stai aproape în genunchi pentru a putea citi. Sper că afișajul din al doilea meu frigider este plasat mai jos (comandat 5/1/2023). altfel bun dulap de băuturi.

Verificată revizuită

Habe den Kühlschrank für einen Partyraum gekauft. Da passt dieser optisch super hin. Qualität stimmt ebenfalls.

Am cumpărat frigiderul pentru o sală de petreceri. Arată grozav acolo. Calitatea este, de asemenea, corectă.

Verificată revizuită

Sieht hübsch aus im Büro, kühlt gut aber manchmal macht der schon ordentlich Krawall. Da war mein alter Severin leiser, bis er kaputtging. Also für Leute die irgendwas wie Therapie machen würde ich den nicht empfehlen. Etwas genervt hat mich, dass man zur Endmontage die Dichtung abziehen muss, um den Türgriff anzuschrauben. Davon war im Manual nicht die Rede.

Arată frumos la birou, se răcește bine, dar uneori face destulă gălăgie. Bătrânul meu Severin era mai tăcut atunci, până s-a rupt. Așa că pentru cei care fac ceva de genul terapiei nu le-aș recomanda. Am fost puțin enervat că a trebuit îndepărtat sigiliul pentru asamblarea finală pentru a înșuruba mânerul ușii. Acest lucru nu a fost menționat în manual.

Verificată revizuită

Super Kühlschrank , ich bin sehr zufrieden.

Super frigider, sunt foarte multumit.

Verificată revizuită

It looks and works great but it's definitely too loud for a bedroom.

Arată și funcționează grozav, dar cu siguranță este prea tare pentru un dormitor.

Verificată revizuită

Tolles Gerät, stylisch, macht was es soll- kühlt schnell in kurzer Zeit, Geräuschpegel o k , Stromverbrauch bleibt abzuwarten. Sieht toll aus mit der Glastür und dem LichtGute Verarbeitung Bestellt in Silber/ grau- passt zufällig zum großen Kühlschrank Mein Mann ist begeistert, war ein Geschenk. Es passen 30 Bierflaschen a 0,33 ltr rein- die nächste Party kann kommen ️ Wir sind begeistert und können den Klarsteiner Beersafe nur empfehlen. Der normale Preis ist etwas hoch (249€) habe aber im Angebot unter 200 € gekauft. Aber man muss auch sagen: gute Verarbeitung, einstellbarer Temperaturbereich ab 0 Grad, super Eyecatcher:- es lohnt sich das Geld auszugeben

Dispozitiv grozav, stilat, face ce trebuie - se raceste rapid in scurt timp, nivelul de zgomot ok, consumul de energie ramane de vazut. Arata grozav cu usa de sticla si lumina Manopera buna Comandat in argintiu/gri - se intampla sa se potriveasca cu frigiderul mare Sotul meu este incantat, a fost un cadou. Încap 30 de sticle de bere a câte 0,33 litri fiecare - poate veni următoarea petrecere ️ Suntem încântați și putem doar să vă recomandăm Klarsteiner Beersafe. Pretul normal este cam mare (249€) dar l-am cumparat la reducere sub 200€. Dar mai trebuie să spuneți: manoperă bună, interval de temperatură reglabil de la 0 grade, super atrăgător: - merită să cheltuiți banii

Verificată revizuită

Ich benutze diesen Kühlschrank draußen im Garten in unserer Sitzecke (überdacht). Er wird hauptsächlich als Weinkühler genutzt, geht aber auch mit Bier u.ä.

Folosesc acest frigider afară, în grădină, în zona noastră de relaxare (acoperită). Este folosit în principal ca răcitor de vin, dar poate fi folosit și cu bere și altele asemenea.

Verificată revizuită

Tolles Produkt, Preis perfekt, Ausführung sehr gut, kann ich sehr empfehlen.

Produs excelent, pret perfect, executie foarte buna, recomand cu caldura.

Verificată revizuită

Kühlleistung ist super. Lautstärke ist auch i.O. man hört ihn keine Frage aber störend ist anders. Alles in allem bin ich zufrieden.

Performanța de răcire este grozavă. Volumul este și el OK, îl poți auzi, fără îndoială, dar este diferit. Una peste alta sunt multumit.

Verificată revizuită

hat uns schon gute Dienst geleistet. Schön kalte Getränke

ne-a servit bine. Băuturi reci bune

Verificată revizuită

In Summe heißt das Ergebnis: Daumen hoch! Der Kühlschrank ist zwar relativ laut, aber da er bei mir lediglich zu Partyzwecken eingesetzt wird, finde ich dies nicht störend. Er kühlt, trotz Zimmertemperatur von zum Teil 30 Grad, die Getränke (Bier, Wein) auf ca. 8 - 10 Grad in einem relativ kurzen Zeitraum von ca. 3-4 Stunden. Die Fachböden, bzw. eigentlich sind es ja Gitter, sind durchweg stabil und vollkommend ausreichend. Die eingebaute Beleuchtung ist zu späterer Stunde hilfreich.

Una peste alta, rezultatul este: Thumbs up! Frigiderul este relativ zgomotos, dar din moment ce îl folosesc doar în scopuri de petrecere, nu mi se pare deranjant. În ciuda temperaturii camerei de 30 de grade în unele cazuri, răcește băuturile (bere, vin) la aproximativ 8 - 10 grade într-o perioadă relativ scurtă de aproximativ 3-4 ore. Rafturile, sau de fapt sunt grile, sunt constant stabile și perfect adecvate. Iluminatul încorporat este util la o oră ulterioară.

Verificată revizuită

Hab den Kühlschrank in der Firma. Ideal für heiße Tage um Getränke kalt zu stellen. Passen super 0,7l Flaschen und jede Menge Dosen rein. Nur zu empfehlen :)

Am frigiderul la serviciu. Ideal pentru zilele fierbinți pentru a păstra băuturile reci. Sticlele super de 0,7 l și o mulțime de cutii se potrivesc. Doar sa recomand :)

Verificată revizuită

Schnelle Lieferung, sicher verpackt, sieht gut aus, nicht gerade Preiswert.

Livrare rapidă, ambalat în siguranță, arată bine, nu tocmai ieftin.

Verificată revizuită

Der Kühlschrank ist ein Hingucker. Wer erwartet das er geräuschlos läuft, der wird enttäuscht. Das Gerät hat nach 24 Stunden genau das gemacht was es verspricht. Leider ist das LED Licht ziemlich dunkel und der Lichtschalter im Inneren des Gerätes verbaut. Zusammengefasst ein cooles Gerät für den heimischen party Keller

Frigiderul atrage ochiul. Dacă te aștepți să ruleze în tăcere, vei fi dezamăgit. Dispozitivul a făcut exact ceea ce a promis după 24 de ore. Din păcate, lumina LED este destul de întunecată, iar întrerupătorul de lumină este instalat în interiorul dispozitivului. Pe scurt, un dispozitiv cool pentru subsolul petrecerii de acasă

Verificată revizuită

Wie der Titel schon verrät, könnte der Geräuschpegel etwas geringer sein, man hört ein leichtes metallisches vibrieren während der Kompressor läuft. Jammern auf höchstem Niveau.. Die Kühlung, Verarbeitung und vor allem die Optik ist aber wirklich der Hammer!

După cum sugerează și titlul, nivelul de zgomot ar putea fi puțin mai scăzut, se poate auzi o ușoară vibrație metalică în timp ce compresorul funcționează. Vai la cel mai inalt nivel.. Racirea, procesarea si mai ales optica sunt cu adevarat minunate!

Verificată revizuită

Kühlt gut und läßt sich genau einstellen. Relativ leise. Stromverbrauch ist bei der Dämmung wahrscheinlich nicht anders zu machen. Aber für den Sommer als Gertränkekühler perfekt.

Se răcește bine și poate fi reglat cu precizie. Relativ liniștit. Consumul de energie probabil nu se poate face diferit cu izolația. Dar perfect pentru vara ca răcitor de băuturi.

Verificată revizuită

Design und Leistung sehr gut. Geräusch beim Kühlen nicht angenehm.

Design și performanță foarte bune. Zgomotul la răcire nu este plăcut.

Verificată revizuită

Der Karton war ziemliche beschädigt. Und wie gesagt, der Kühler kühlt nur bis 5 Grad runter. Die Glasumrandung ist nicht ordentlich verarbeitet. Eigentlich für diese Mängel zu teuer.

Cutia era destul de deteriorată. Și după cum spuneam, răcitorul se răcește doar la 5 grade. Chenarul de sticlă nu este prelucrat corespunzător. De fapt, prea scump pentru aceste neajunsuri.

Verificată revizuită

Das Gerät ist formschön, aber gelegentlich etwas lauter. Allerdings haben wir gerade sehr heiße Außentemperaturen und auch im Innenraum ist es 30 Grad warm; Da man die Einschübe verstellen kann, ist der Stauraum flexibel nutzbar und schon geöffnete Flaschen kann man prima hineinstellen.

Dispozitivul este elegant, dar uneori puțin zgomotos. Cu toate acestea, temperaturile exterioare sunt foarte calde chiar acum și sunt și 30 de grade înăuntru; Deoarece sertarele pot fi reglate, spațiul de depozitare poate fi utilizat în mod flexibil și pot fi introduse sticle care au fost deja deschise.

Verificată revizuită

Wurde sehr schnell geliefert. Nach 4 Stunden Stehzeit in Betieb genommen. Bin mit der Kühlleistung sehr zufrieden. Es gibt absolut nichts zu meckern. Immer wieder.

A fost livrat foarte repede. Puneti in functiune dupa 4 ore de inactivitate. Sunt foarte multumit de performanta de racire. Nu este absolut nimic de reproșat. Iar si iar.

Verificată revizuită

Das Produkt funktioniert sehr gut und steht bei meinem Kind im Zimmer. Könnte etwas leiser laufen.

Produsul funcționează foarte bine și este în camera copilului meu. Ar putea alerga puțin mai liniștit.

Verificată revizuită

Der Kühlschrank sieht sehr schön aus und kühlt gut. Er ist allerdings zwischendurch beim Kühlvorgang recht laut.

Frigiderul arată foarte bine și se răcește bine. Cu toate acestea, este destul de tare în timpul procesului de răcire.

Verificată revizuită

Sehr guter, kleiner Kühlschrank für unsere Getränke! Optisch sehr ansprechend...

Un frigider mic foarte bun pentru băuturile noastre! Foarte atrăgător din punct de vedere vizual...

Verificată revizuită

It's a really stylish refrigerator that can fit quite a lot of bottles or chocolate bars. However, it's very very loud. Much louder than my primary fridge. I planned to have it next to couch/TV to have drinks on demand but it really interferes with the audio

Este un frigider cu adevărat elegant, care poate încăpea destul de multe sticle sau batoane de ciocolată. Cu toate acestea, este foarte foarte tare. Mult mai tare decât frigiderul meu principal. Am plănuit să-l am lângă canapea/TV pentru a bea băuturi la cerere, dar chiar interferează cu sunetul

Verificată revizuită

Ich hatte zuvor den ähnlich großen Cubes Kühlschrank im Becks Design. Aktuell für 199€ hier erhältlich. Der Cubes zieht bei laufendem Kompressor 40 Watt aus der Dose, der Klarstein 58 W. Bei gefühlt gleicher Kühlleistung. Die Lautstärke ist beim Klarstein minimal höher. Es gehen vielleicht 3-4 Dosen/Flaschen mehr in den Klarstein. Wenn ich nochmal aussuchen könnte würde ich wieder den Cubes nehmen.

Am avut anterior frigiderul Cubes de dimensiuni similare cu design Becks. Momentan disponibil aici pentru 199 EUR. Cu compresorul în funcțiune, Cubes consumă 40 de wați din cutie, Klarstein 58 W. Cu ceea ce se simte ca aceeași capacitate de răcire. Volumul este puțin mai mare cu Klarstein. Poate încă 3-4 cutii/sticle intră în Klarstein. Dacă aș putea alege din nou, aș lua din nou Cuburile.

Verificată revizuită

Schönes Design

Design frumos

Verificată revizuită

Für ein Festival

Pentru un festival

Verificată revizuită

Der Kühlschrank hat ein schlichtes Design und ist einigermaßen sauber verarbeitet. Die Kühlleistung ist ok. Der Kompressor ist deutlich lauter als unser großer Liebherr Kühlschrank. Was allerdings mehr stört sind die Gräusche die über das Kühlgitter übertragen werden. Als Outdoor Kühlschrank der nur manchmal läuft ist es vertretbar aber nicht für den Innenraum.

Frigiderul are un design simplu și este procesat rezonabil de curat. Performanța de răcire este ok. Compresorul este semnificativ mai puternic decât frigiderul nostru mare Liebherr. Ceea ce este mai deranjant, însă, sunt zgomotele care sunt transmise prin intermediul rețelei de răcire. Fiind un frigider de exterior care funcționează doar uneori, este justificat, dar nu și pentru interior.

Verificată revizuită

Das Design hat mich überzeugt und ja, er ist in der Realität auch so wie auf dem Foto. Gute Quali, kein Schrott. Das Bier ist kalt, die LED ist etwas schwach, aber wenn es dunkel im Raum ist, passt es irgendwie :-) Na gut etwas brummeln tut er manchmal auch, aber es ist ein Kühlschrank und der muss ja nicht gerade im Schlafzimmer stehen. Es war eine gute Wahl. Stromverbrauch? Naja, ein Kühlschrank mit Scheibe und ständigen Betrieb (nicht nur zum Anschauen) bei einer Umgebungstemperatur von ca. 23°C braucht doch einiges. Realistisch: in 14 Tagen 8,2kW alias ca. 2,50€ was einem Durchschnitt von ca, 25W/h entspricht.

Designul m-a convins si da, in realitate este exact ca in fotografie. Calitate buna, fara resturi. Berea e rece, led-ul cam slab, dar cand e intuneric in camera se potriveste cumva :-) Ei bine, uneori se cam mormaie, dar e frigider si nu trebuie sa fie in dormitor. A fost o alegere bună. consumul de energie? Ei bine, un frigider cu geam și în funcțiune constant (nu doar de văzut) la o temperatură ambientală de aproximativ 23°C are nevoie de mult. Realist: în 14 zile 8.2kW alias aproximativ 2.50€ ceea ce corespunde unei medii de aproximativ 25W/h.

Verificată revizuită

Kühlschrank wurde heute in tadellosem Zustand geliefert. Entgegen der Beschreibung wollte ich die Türe von rechts auf links Anschlag tauschen. Da die Schraubenlöcher am Kühlschrank das zulassen dachte ich das wäre kein Problem. Leider scheitert das an den unterschiedlich grossen Löchern an der Türe. Tip an die Entwickler, zwei gleichermaßen Löcher und eine Reduktionshülse würden einen Tausch ermöglichen. Der Klarsteinschriftzug kann auch als Aufkleber beigelegt werden. Daher etwas Punktabzug.

Frigiderul a fost livrat astazi in stare perfecta. Spre deosebire de descriere, am vrut să schimb ușa din dreapta în stânga. Deoarece orificiile pentru șuruburi de pe frigider o permit, m-am gândit că nu ar fi o problemă. Din păcate, acest lucru nu reușește din cauza găurilor de dimensiuni diferite de pe ușă. Sfat pentru dezvoltatori, două găuri egale și un manșon de reducere ar permite un schimb. Inscripția Klarstein poate fi atașată și ca autocolant. Deci niște puncte scăzute.

Verificată revizuită

Die Innenbeleuchtung ist ein echter Witz viel zu dunkel. War enttäuscht.

Iluminarea interioară este o adevărată glumă mult prea slabă. A fost dezamăgit.

Verificată revizuită

Ein schönes kompaktes Gerät zum kühlen von Getränken! Hochwertige Verarbeitung und optisch schön anzusehen! Die LED Beleuchtung hätte man nach meiner Meinung weglassen können, man kann sie aber ausschalten!

Un dispozitiv compact frumos pentru răcirea băuturilor! Manopera de inalta calitate si frumos la vedere! După părerea mea, iluminarea LED ar fi putut fi lăsată afară, dar o poți stinge!

Verificată revizuită

Perfekter Kühlschrank für Partyraum, Wohnzimmer oder Zockerecke

Frigider perfect pentru camera de petrecere, camera de zi sau coltul de jocuri

Verificată revizuită

First of all fridge looks awesome. It looks more expensive than it is. However it has couple drawbacks: 1. Noise. It is loud. Perfect for the separate kitchen, but not sutable for living room, bedroom or office. 2. Poor design in terms of space usage. It is written, that it was designed for beverages, but absolutely dont taking into account bottles/can sizes which are pretty standard. So if you put 0.5 of cola bottles on the bottom you should remove a shelf. You end up with only 1 shelf and lots of useless space

În primul rând, frigiderul arată grozav. Pare mai scump decât este. Cu toate acestea, are câteva dezavantaje: 1. Zgomot. Este tare. Perfect pentru bucataria separata, dar nu este potrivit pentru camera de zi, dormitor sau birou. 2. Design slab în ceea ce privește utilizarea spațiului. Este scris că a fost conceput pentru băuturi, dar absolut nu ținem cont de dimensiunile sticlelor/canilor care sunt destul de standard. Deci, dacă puneți 0,5 sticle de cola pe fund, ar trebui să scoateți un raft. Ajungi cu un singur raft și cu mult spațiu inutil

Verificată revizuită

Brauche nur noch einen Aufkleber für den Kühlschrank .

Am nevoie doar de un autocolant pentru frigider.

Verificată revizuită

Optisch sehr ansprechend. Modernes, hochwertiges Design. Montage des Griffes ging auch sehr einfach. Kühlt sehr schnell sehr effektiv (3 Stunden nach anstecken befüllt). Verstellmöglichkeiten der Böden sind sehr praktisch.

Foarte atrăgător din punct de vedere vizual. Design modern, de înaltă calitate. Instalarea mânerului a fost, de asemenea, foarte ușoară. Se răcește foarte repede și foarte eficient (se umple la 3 ore după conectare). Ajustarea podelelor este foarte practică.

Verificată revizuită

da hat alles gepasst, der Kühl grad ist einfach stufenlos einzustellen und ist sehr leise.

totul a fost în regulă, gradul de răcire este ușor de reglat fără trepte și este foarte silentios.

Verificată revizuită

Ganz ehrlich, ich brauch hier keine Worte verlieren. Der Kühlschrank hält was er verspricht. Aktuell ist der noch im Keller und kühlt die Party Getränke aber für die eine oder andere Sommerparty kommt er in die Garage. Meine Frau ist zwischenzeitlich begeistert , da auch der Sekt und der Weißwein schön gekühlt werden für Sie

Sincer, nu trebuie să pierd niciun cuvânt aici. Frigiderul face ceea ce promite. Momentan este încă la subsol și răcește băuturile de petrecere, dar pentru una sau alta petrecere de vară intră în garaj. Între timp, soția mea este entuziasmată, pentru că și vinul spumant și vinul alb sunt bine răcoriți pentru tine

Verificată revizuită

einfach klasse

perfect

Verificată revizuită

Ist leiser,kühl gut und sieht schön aus.

Este mai liniștit, se răcește bine și arată bine.

Verificată revizuită

Getränke im unteren Fach werden schön kühl, oben lässt es zu wünschen übrig. Lautstärke ist ok im Schlafzimmer vielleicht nicht optimal.

Băuturile din compartimentul inferior sunt drăguțe și reci, dar partea de sus lasă de dorit. Volumul este ok in dormitor poate nu optim.

Verificată revizuită

Das Ding macht sich wirklich schick im Wohnzimmer. Aber,meine Fresse, veranstaltet das Ding einen Krach. Wir haben Ende Februar, hier drin hat's ca. 21 Grad, habe gestern auf 4/5 gestellt und das Teil verbreitet einen Krach, dass es nicht mehr feierlich ist. Der Kompressor läuft praktisch permanent mit einem sehr lauten Brummen, unmöglich zu ignorieren.

Chestia asta arată foarte șic în sufragerie. Dar, Doamne, chestia aia face o rachetă. Este sfârșitul lunii februarie, sunt vreo 21 de grade aici, am pus ieri la 4/5 și chestia aia face așa o rachetă încât nu mai e de sărbătoare. Compresorul funcționează aproape constant cu un zumzet foarte puternic, imposibil de ignorat.

Verificată revizuită

Moin Moin, es ist selten, dass ich eine Rezension schreibe. Hier gibt es aber viele, die einfach nur ein falsches Bild abgeben. Wenn der Kühlschrank angeschlossen wird, braucht er logischerweise einige Tage, bis er wirklich auf der niedrigen Temperatur ist, auf die er eringestellt wird. Hinten an der Rückseite des inneren, bildet sich eine Eisschicht. Bis diese so gefestigt ist, dass sie stabil ist, dauert es 1-3 Wochen. Je nach Einstellugn und Temperatur der Umgebung. In dieser Zeit wird der Kühlschrank durchaus laut knacken. Wobei es nicht der Kühlschrank ist, sonder das Eis was immer wieder mal bricht und dann wieder verdichtet wird. Ich habe mich durch die ganzen Kommentare hier auch etwas verunsichern lassen und an eine Rücksendung gedacht, aber mich zu einer dreimonatigen Testphase entschieden. Und siehe da: Das Knacken des Eises ist nach Durchhärtung komplett weg. Er schaltet sich auch seltener an, da er sich auf die notwendige Kühltemperatur runtergekühlt hat. Somit ist er ein wirklich schöne, günstiger und sehr geräumiger Kühlschrank. Ich würde ihn mir jederzeit wiederkaufen. Wer die ersten drei Wochen mit hier und da mal einem Knackgeräuch vom gebrochenem Eis leben kann, bekommt hier ein 5 Sterneprodukt, welchs sehr edel aussieht. Viel Spaß euch damit :)

Moin Moin, rareori scriu o recenzie. Dar sunt mulți aici care pur și simplu oferă o imagine greșită. Când frigiderul este conectat, în mod logic are nevoie de câteva zile pentru a ajunge cu adevărat la temperatura scăzută la care este setat. În spatele interiorului, se formează un strat de gheață. Este nevoie de 1-3 săptămâni pentru ca aceasta să devină suficient de stabilă. În funcție de setările și temperatura mediului ambiant. În acest timp, frigiderul va crăpa destul de tare. Prin care nu frigiderul, ci gheața se sparge iar și iar și apoi se compactează din nou. De asemenea, m-am lăsat puțin neliniștită de toate comentariile de aici și m-am gândit să-l trimit înapoi, dar m-am hotărât asupra unei faze de testare de trei luni. Iată: crăparea gheții dispare complet odată ce s-a întărit. De asemenea, pornește mai rar, deoarece s-a răcit la temperatura de răcire necesară. Acest lucru îl face un frigider foarte frumos, ieftin și foarte spațios. L-as cumpara din nou oricand. Oricine poate trăi cu zgomotul ocazional de trosnire de la gheața spartă în primele trei săptămâni va primi aici un produs de 5 stele, care arată foarte elegant. Distreaza-te cu el :)

Verificată revizuită

Ware top schnell geliefert, aber Qualität verbesserungsfähig, insbesondere die Positionierung und Fixierung der Gitterböden, zwar sind hier zwei Gitterböden mit dabei, die Variantenmöglichkeiten sind jedoch mau; Die Lautstärke des Gerätes ist eher am oberen Ende anzusiedeln

Marfa livrata rapid, dar calitatea ar putea fi imbunatatita, in special pozitionarea si fixarea rafurilor de grila, desi aici sunt doua rafturi de grila, variantele de variante sunt putine; Volumul dispozitivului este mai mult spre capătul superior

Verificată revizuită

Lieferung - blitzschnell (1 Tag schneller als angekündigt, was bei einem so großen Teil natürlich auch schief gehen kann ...). Optisch klasse, sieht schick aus, innen mit dezenter Beleuchtung. Die Kühlung in der ersten Woche so (könnte besser sein, übrigens - 10° auf max. Stufe 5 ist nicht alle Welt). NACHTRAG: Nachdem das Gerät eine Weile gestanden hat, ging die Temperatur tatsächlich auf bis knapp unter 6° herunter - das ist OK. Aber - das Teil war (NACHTRAG: Wieder in der ersten Woche) - laut wie ein 80er Jahre Kühlschrank! Und ja, ich habe brav über Nacht abgewartet, bevor ich ihn eingeschaltet habe. Steht jetzt in der Küche statt im Wohnzimmer, da ist's erträglich, aber ich muss die Tür zumachen, sonst höre ich das Teil noch 2 Zimmer weiter. Ich wollte ihn schon zurückschicken, aber durch ruhiges Stehen von >1 Woche hat bewirkt, dass ich von 2* auf 4* Bewertung gegangen bin und - fair ist fair - hier geändert habe. Ein- und Ausschalten bemerke ich jedenfalls durch den ordentlichen Schaltknacks-Vorgang immer noch stark, Lautstärke und Kühlleistung sind gut OK. Da das Brummen immer noch gut hörbar - wenngleich locker erträglich ist, der immer noch laute Schaltknacks beim Ein- und Abschalten der Kühlung, und die erste Schreck-Woche, wo ich dachte "das wird nix und geht zurück" - ein Stern Abzug und keine vollen 5 Sterne.

Livrare - fulgerător (cu o zi mai rapidă decât cea anunțată, ceea ce desigur poate merge prost cu o parte atât de mare...). Optic grozav, arată șic, în interior cu iluminare subtilă. Răcirea în prima săptămână așa (ar putea fi mai bună, apropo - 10° la max. nivel 5 nu este toată lumea). ANEXĂ: După ce dispozitivul a stat un timp, temperatura a scăzut de fapt la puțin sub 6° - asta e OK. Dar - partea a fost (ADULTĂ: Din nou în prima săptămână) - tare ca un frigider din anii '80! Și da, am așteptat cu grijă noaptea înainte de a-l porni. Acum e in bucatarie in loc de sufragerie, e suportabil acolo, dar trebuie sa inchid usa, altfel aud partea la 2 camere distanta. Am vrut să-l trimit înapoi, dar am stat nemișcat timp de > 1 săptămână m-a făcut să trec de la 2* la 4* și - corect este corect - l-am schimbat aici. În orice caz, observ în continuare pornirea și oprirea puternică datorită procesului de comutare adecvat, volumul și capacitatea de răcire sunt OK. Deoarece zumzetul este încă clar audibil - deși este ușor de tolerat, clicul încă puternic la pornirea și oprirea răcirii și prima săptămână de frică, când m-am gândit că „nu va funcționa și se va întoarce” - o deducere de stea si nici unul plin de 5 stele.

Verificată revizuită

Der Kühlschrank ist leichter als ich gedacht habe (auch wenn die Gewichtsangabe bei der Beschreibung dabei steht), dafür aber auf den ersten Blick sauber und robust verarbeitet. Das Auspacken und aufstellen ist in zwei Handgriffen getan. Inneliegend findet man die Anleitung und den extra zu montierenden Griff. So kompakt der Beersafe ist - es passt eine Menge rein. Wenn man etwas geschickt im Packen ist sogar der Inhalt einer ganzen Kiste Bier. Auch große Weinflaschen, Spirituosen, Softgetränke oder Lebensmittel finden hier ausreichend Platz. Das Innenlicht lässt sich separat anschalten und leuchtet ausreichend. Zusätzlich gibt es einen schönen Effekt bei geschlossener Tür. Große Pluspunkte verteile ich für die recht gute Energieeffizienzklasse (diese fällt bei vielen Beersafes wesentlich schlechter aus) und das tolle Design. Den Kühlschrank kann man locker im Wohnzimmer aufstellen, ohne dass es nach Küche aussieht. Betriebsgeräusche konnte ich bisher nicht feststellen. Ich bin sehr zufrieden und der Preis ist ebenfalls völlig angemessen.

Frigiderul este mai usor decat credeam (chiar daca greutatea este inclusa in descriere), dar la prima vedere pare curat si robust. Despachetarea și configurarea se fac în doi pași simpli. În interior vei găsi instrucțiunile și mânerul suplimentar de asamblat. Pe cât de compact este Beersafe - se potrivește mult. Dacă sunteți priceput la împachetat, puteți găsi chiar și conținutul unei lăzi întregi de bere. Există, de asemenea, suficient spațiu pentru sticle mari de vin, băuturi spirtoase, băuturi răcoritoare sau produse alimentare. Lumina interioară poate fi aprinsă separat și se aprinde suficient. În plus, există un efect plăcut când ușa este închisă. Dau puncte mari plus pentru clasa de eficiență energetică destul de bună (asta este mult mai rău pentru multe Beersafe) și designul grozav. Puteți instala cu ușurință frigiderul în sufragerie, fără să arate ca o bucătărie. Până acum nu am reușit să detectez niciun zgomot de funcționare. Sunt foarte mulțumit și prețul este, de asemenea, complet rezonabil.

Verificată revizuită

Der Kühlschrank sieht relativ gut aus. Durch die getönte Frontscheibe und die dunkle Farbe wirkt er relativ edel. Trotzdem bleiben kleine Schwächen in der Verarbeitung, so ist unsere Türe nicht ganz 100% gerade verbaut, was der Funktionalität aber keinen Abbruch tut. Ansonsten kühlt er ordentlich. Leider ist das Gerät für die Größe etwas teuer, wenn man das im Verhältnis zu normalen Kühlschränken sieht. Das Glas in der Türe kann da eigentlich nicht den Preisunterschied machen. Und ja, es wird kein Sparwunder in Bezug auf den Energiehaushalt daraus Insgesamt sind wir aber bisher zufrieden.

Frigiderul arata destul de bine. Parbrizul nuanțat și culoarea închisă îl fac să arate relativ elegant. Cu toate acestea, în procesare rămân mici puncte slabe, astfel încât ușa noastră nu este instalată 100% drept, ceea ce nu slăbește funcționalitatea. Altfel se raceste corect. Din pacate, aparatul este cam scump pentru dimensiune cand te uiti la el in raport cu frigiderele normale. Sticla din ușă nu poate face diferența de preț. Si da, nu vor fi economii miracole in ceea ce priveste consumul de energie.Per total, suntem multumiti pana acum.

Verificată revizuită

Manchmal macht er komische Geräusche aber alles in allem ok

Uneori scoate zgomote ciudate, dar în general ok

Verificată revizuită

Insgesamt bin ich mit dem Bier cooler zufrieden, allerdings beschlägt bei uns die Außenscheibe doch erheblich selbst bei einer Temperatureinstellung von 8 Grad Celsius, und das bei einem Standort im Keller.

Per total, sunt mulțumit de răcitorul de bere, dar geamul exterior se aburit considerabil chiar și la o setare de temperatură de 8 grade Celsius și asta pentru că este la subsol.

Verificată revizuită

Gerät wurde bestellt und innerhalb 4 Eerktagen geliefert, soweit ganz gut. Ausgepackt und festgestellt, dass der Lichtschalter defekt im Kühlschrank liegt. Konnte leider nicht mehr angebracht werden. Nach Reklamation habe ich dann 35€ erhalten wenn ich den behalte und nicht zurück schicke. Bei einem Kaufpreis von rund 200€ ist das ok aber auch nicht der Burner. Ansonsten funktioniert der Kühlschrank super und ist auch echt nicht laut. Wäre das Licht nicht defekt gewesen wären es 5* Sterne.

Dispozitivul a fost comandat și livrat în 4 Eerktage, până acum destul de bun. Am despachetat și am constatat că întrerupătorul de lumină era defect în frigider. Din păcate, nu a putut fi atașat. După ce m-am plâns, am primit 35 € dacă l-am păstrat și nu l-am trimis înapoi. La un preț de achiziție de aproximativ 200 de euro, e ok, dar nici nu este un adevărat succes. În rest, frigiderul funcționează foarte bine și chiar nu este zgomotos. Daca nu s-ar fi spart lumina, ar fi fost 5* stele.

Verificată revizuită

Passt super in die Küche sieht schick aus Kühlt super und ist Leise. Jederzeit wieder!!

Se potrivește foarte bine în bucătărie arată șic Se răcește grozav și este liniștit. Oricând!!

Verificată revizuită

Der Kühlschrank kam stabil verpackt bei mir an. Vor dem Aufstellen muss jedoch zunächst der Türgriff angeschraubt werden. Die Löcher für die Schrauben liegen derart dämlich unter der Türdichtung, dass man höllisch aufpassen muss, den Dichtungsgummi hierbei nicht zu zerstören. Auch die sehr kurzen Schrauben gerade durch den Gehäusehohlraum zu schieben, so dass sie am anderen Ende auch tatsächlich wieder zum Vorschein kommen, ist eine Kunst für sich. Mein Tipp: Erst mal nen Zahnstocher durchschieben, damit man innen überhaupt sieht, wo sich das Loch befindet! Wer auch immer sich das ausgedacht hat, der quält bestimmt auch gerne Insekten ;-) Vom Aussehen her ist er sehr elegant, jedoch ist die LED im Inneren viel zu schwach, so dass man durch die verdunkelte Scheibe kaum hineinsehen kann. Auf niedriger Stufe ist die Lautstärke noch erträglich, jedoch immer noch nichts fürs Schlafzimmer. Das Problem hierbei ist aber, dass er nicht richtig kalt wird, zumindest erreicht er niemals die in der Beschreibung angegebenen Temperaturen. Meiner steht im Keller, wo es 10 Grad kälter ist als im Wohnbereich. Wir haben aktuell Winter und er läuft auf Stufe 5 (Maximum). Dies führt dazu, dass der Kühlkompressor am laufenden Band anspringt, was für ständigen Lärm sorgt. Trotzdem liegen die Temperaturen im oberen Bereich des Kühlschranks bei fast 10! Grad! Nur ganz unten, wo er aber bauartbedingt am engsten ist (und somit am wenigsten hineinpasst), erreicht er bei maximaler Kühlstufe 3-4 Grad! Ich möchte mir nicht ausmalen, wie warm er im Sommer im normalen Wohnbereich sein würde. Ich habe deswegen natürlich den Hersteller unter der angegebenen E-Mail-Adresse kontaktiert und diese Auffälligkeiten beschrieben, das war vor knapp anderthalb Wochen, bislang habe ich jedoch noch immer keine Antwort erhalten. Fazit: Wem gut gekühlte aber nicht kalte Getränke ausreichen, wer den Kühlschrank in kühler Umgebung aufstellt und sich wegen der Geräuschentwicklung nicht im gleichen Raum aufhält, der kann hier zugreifen. Optisch macht er schon was her, jedoch dürfte jeder billige Normalokühlschrank (ohne Glastür) eine deutlich höhere Kühlleistung erzielen als dieses Gerät hier. Ich hatte ihn bei Amazon im Angebot erworben, daher werde ich ihn wohl auch behalten aber zum regulären Preis hätte ich ihn auf jeden Fall retourniert!

Frigiderul a sosit bine ambalat. Înainte de a-l instala, totuși, mânerul ușii trebuie mai întâi să fie înșurubat. Găurile pentru șuruburi sunt atât de stupide sub garnitura ușii încât trebuie să fii extrem de atent să nu distrugi garnitura de cauciuc. Împingerea șuruburilor foarte scurte direct prin cavitatea carcasei, astfel încât acestea să iasă efectiv la celălalt capăt este o artă în sine. Sfatul meu: mai întâi împingeți o scobitoare prin ea, astfel încât să puteți vedea chiar și unde este gaura în interior! Cui a venit cu asta trebuie să-i placă și insectele chinuitoare ;-) Arată foarte elegant, dar LED-ul din interior este mult prea slab, încât cu greu poți vedea în interior prin geamul întunecat. Volumul este încă tolerabil la un nivel scăzut, dar tot nu pentru dormitor. Problema aici este ca nu prea face frig, cel putin nu ajunge niciodata la temperaturile mentionate in descriere. Al meu este la subsol, unde este cu 10 grade mai frig decât în zona de locuit. În prezent este iarnă și alergă la nivelul 5 (maxim). Acest lucru face ca compresorul frigorific să pornească fără oprire, producând zgomot constant. Cu toate acestea, temperaturile din partea superioară a frigiderului sunt de aproape 10! Grad! Doar in partea de jos, unde este cel mai ingust datorita designului sau (si deci incape cel mai putin), ajunge la 3-4 grade la nivelul maxim de racire! Nu vreau să-mi imaginez cât de cald ar fi în spațiul de locuit normal vara. Așa că bineînțeles că am contactat producătorul la adresa de e-mail furnizată și am descris aceste anomalii, adică acum aproape o săptămână și jumătate, dar până acum nu am primit încă un răspuns. Concluzie: Dacă băuturile bine răcite, dar nu reci sunt suficiente, dacă instalați frigiderul într-un mediu răcoros și nu vă aflați în aceeași cameră din cauza zgomotului, îl puteți accesa aici. Arată bine, dar orice frigider normal ieftin (fără ușă de sticlă) ar trebui să atingă o capacitate de răcire semnificativ mai mare decât acest dispozitiv de aici. L-am cumpărat la reducere de pe Amazon, așa că probabil îl voi păstra, dar cu siguranță l-aș fi returnat la prețul obișnuit!

Verificată revizuită

Nach zweimaligen Umtasch bin ich jetzt mit dem Kühlschrank zufrieden .

După ce l-am schimbat de două ori, acum sunt mulțumit de frigider.

Verificată revizuită

Generell ein guter und stylischer Kühlschrank. Die Verarbeitung könnte etwas besser sein bei dem Preis. Im Karton waren einige abgebrochene Plastikteile, zuerst dachte ich das diese vom Kühlschrank stammen, konnte aber nicht feststellen von welcher Stelle diese abgebrochen sein könnten. War etwas verwirrend.

În general, un frigider bun și elegant. Manopera ar putea fi putin mai buna pentru pret. În cutie erau niște piese de plastic sparte, la început am crezut că provin de la frigider, dar nu am putut stabili de unde s-ar fi putut desprinde. A fost un pic confuz.

Verificată revizuită

an sich ein gutes Gerät, allerdings passte der Griff nicht ohne zusätzliches Nachbohren durch den Metallrahmen.

în sine un dispozitiv bun, dar mânerul nu se potrivea prin cadrul metalic fără reforare suplimentară.

Verificată revizuită

Optisch sehr schön, leise ist der Kühlschrank auch. Mal schauen, wie lange dieser funktioniert. Leider hatten wir in letzter Zeit sehr oft den Fall, dass mit dem Ablauf der Garantie auch die Leistung verschwindet. Reparatur ist meistens teurer als das neue Gerät ;-) Schon sehr raffiniert. Anstatt an die Umwelt zu denken, denkt man nur an den Umsatz!!!

Arata foarte frumos si frigiderul este silențios. Să vedem cât timp funcționează. Din păcate, în ultima vreme am avut cazul foarte des că performanța dispare și la expirarea garanției. Reparația este de obicei mai scumpă decât noul dispozitiv ;-) Foarte inteligent. În loc să te gândești la mediu, te gândești doar la vânzări!!!

Verificată revizuită

Grundsätzlich ein gutes Produkt . Sieht gut aus und ist geräumig . Leider können bei der Innenaufteilung keine Bierflaschen ( 0,33l ) stehend gelagert werden . Bierdosen gehen .

Practic un produs bun. Arata bine si este spatios. Din păcate , sticlele de bere ( 0,33 l ) nu pot fi depozitate în poziţie verticală din cauza compartimentării interioare . cutiile de bere merg .

Verificată revizuită

Der Kühlschrank hat ein cooles Design und funktioniert bestens auch bei voller Bestückung an Getränkeflaschen. Einzige Herausforderung war das Anbringen der Haltebügel an der Frontscheibe. Nachdem ich das Prinzip verstanden hatte, wie der Dichtgummi zur Seite gedrückt wird, ging aber alles relativ einfach und jetzt hebt der Griff bombensicher.

Frigiderul are un design cool și funcționează perfect chiar și atunci când este plin de sticle de băuturi. Singura provocare a fost atașarea suportului de reținere la parbriz. După ce am înțeles principiul modului în care garnitura de cauciuc este împinsă în lateral, totul a decurs relativ ușor și acum mânerul se ridică ca o bombă.

Verificată revizuită

alles prima

alles vărul

Verificată revizuită

Das Produkt ist an sich ein sehr sinnvoller attraktiver Kühlschrank! Er tut was er soll und kühlt Getränke auf gewissen Einstellungen (kleines Drehrad im Produkt) sogar bis zu einer leicht gefrorenen Erfrischung! Über das optische sollte es keine 2 Meinungen geben! Ein sehr schöner moderner dennoch schlichter Kühlschrank! Top! Das einzige was mich bislang nicht gestört hat mit allerdings dennoch aufgefallen ist, ist ein leises Rauschen was gerade nachts wenn alles ruhig ist vernommen werden kann! Ich persönlich kann darüber hinwegsehen da der Rest des Produktes einfach nahe zu perfekt ist!

Produsul în sine este un frigider foarte util și atractiv! Face ceea ce trebuie și răcește băuturile pe anumite setări (cadrată mică în produs) chiar și până la o răcoritoare ușor înghețată! Nu ar trebui să existe 2 păreri despre optic! Un frigider modern, dar simplu, foarte frumos! Top! Singurul lucru care nu m-a deranjat până acum, dar tot l-am observat, este un zgomot liniștit, care se aude mai ales noaptea când totul este liniștit! Personal, pot trece cu vederea asta, deoarece restul produsului este aproape perfect!

Verificată revizuită

Etwas Laut

Un pic tare

Verificată revizuită

Sieht gut aus. Als neu gekauft, leider gebrauchten und zerkratzen erhalten. Auf Nachlassanfrage wurde nicht reagiert, daher geht er zurück. Geräuschpegel ist durchschnittlich. Nicht leise aber auch nicht laut.

Arata bine. Cumparat nou, primit din pacate folosit si zgariat. Nu a primit niciun răspuns la o cerere de testare, așa că este returnată. Nivelul de zgomot este mediu. Nu liniștit, dar nici zgomotos.

Verificată revizuită

Alles gut soweit, Gerät kühlt, was es auch soll und leise ist es auch. Aber.....wie hier schon mehrfach erwähnt sind die beiden Roste echt verbesserungsfähig. Das untere Rost liegt an der rechten Seite nur im hinteren Bereich auf, hängt vorne frei in der Luft. Ein Roststab hat sich direkt beim ersten anschauen schon gelöst. Das Anbringen von Türgriff ging so, aber das kann sicherlich besser gelöst werden. Wenn man nicht darauf achtet, klemmt sich die Türdichtung unter dem Schraubenkopf fest. Insgesamt ein gutes Gerät, aber für den Preis darf man bei den erwähnten Kleinigkeiten sicherlich etwas mehr erwarten.

Totul este bine pana acum, aparatul se raceste asa cum trebuie si este si silentios. Dar ..... așa cum am menționat aici de mai multe ori, cele două grătare pot fi cu adevărat îmbunătățite. Grătarul inferior este pe partea dreaptă doar în zona din spate, atârnând liber în aer în față. O bară de rugină s-a desprins deja la prima vedere. Atașarea mânerului ușii a mers așa, dar asta cu siguranță se poate rezolva mai bine. Dacă nu ești atent, garnitura ușii se va bloca sub capul șurubului. Per total un dispozitiv bun, dar pentru preț cu siguranță te poți aștepta la ceva mai mult de la lucrurile mărunte menționate.

Verificată revizuită

I like it very much. Looks great beside my couch in the living room. It's not 100% silent but as long as I don't notice the sound unless I listen carefully, I don't care. So I give 5 star!

Imi place foarte mult. Arată grozav lângă canapeaua mea din sufragerie. Nu este 100% silențios, dar atâta timp cât nu observ sunetul decât dacă ascult cu atenție, nu-mi pasă. Asa ca dau 5 stele!

Verificată revizuită

Schöner stylischer Kühlschrank. Die Maßangaben der Höhe haben nicht ganz gestimmt. (Soll 84cm ist 88cm) Passt trotzdem rein. Lieferung auch unkompliziert und easy Montage des Griffes.

Frigider frumos elegant. Măsurătorile înălțimii nu erau tocmai corecte. (Ar trebui să fie 84cm este 88cm) Încă se potrivește. Livrare, de asemenea, asamblare simplă și ușoară a mânerului.

Verificată revizuită

Der Kühlschrank steht im Jugendzimmer und kühlt wie erwartet. Auch sieht der schwarze Würfel so cool aus, wie erhofft. Jedoch ist er lauter als angenommen, so dass wir ihn über Nacht über eine Zeitschaltuhr ausschalten. Die Innenleuchte ist nicht die Hellste und den Lichtschalter (rechte Wand, oben, knapp unter dem obersten Gitter), zum manuellen ein- bzw. ausschalten, musste ich etwas suchen, da ich dazu in der Anleitung nichts gefunden habe. Den Kauf haben wir bisher aber nicht bereut.

Frigiderul este în camera de tineret și se răcește conform așteptărilor. De asemenea, cubul negru arată la fel de cool pe cât se spera. Cu toate acestea, este mai tare decât se aștepta, așa că îl oprim peste noapte folosind un cronometru. Lumina interioară nu este cea mai strălucitoare și a trebuit să caut întrerupătorul de lumini (peretele din dreapta, deasupra, chiar sub grila de sus) pentru a o aprinde și stinge manual, pentru că nu am găsit nimic despre el în instrucțiuni. Până acum nu am regretat achiziția.

Verificată revizuită

Der kleine Kühlschrank tut in erster linie das was er soll. Bier rein --> Bier wird kalt. (geht natürlich mit jedem Getränk ;)) Das Design: das Design des Külschranks entspricht absolut meinen Vorstellungen. Glasfront und ausenherum Edelstahl. mehr gibts nicht zu sagen. Geräuschpegel: wenn man sich die Rezessionen hier so durchließt kommt man doch ins Grübeln ob man überhaupt eine Bestellung waagen sollte oder nicht. Ich muss sagen, ich habe es gewaagt und bin überrascht wie geräuschempfindlich manche offensichtlich sind. Ja, wenn es absolut still ist um einen herum kann man den Kühlschrank hören wenn er denn gerade läuft. Er ist allerdings so leise, dass ich sogar schlafen kann nebenbei, Fernsehen ist absolut kein Problem, jede Spülmaschine in einer Wohnküche ist deutlicher zu hören, ich höre sogar den Verkehr durch die Fenster deutlicher. Wenn man den Kühlschrank also nicht mit dem Kompressor voraus (ist hinten unten) vor der Nase hat würde ich sagen das sollte kein Problem sein. zur Benutzung eine kleine Anmerkung. die Mittlere Lage ist mit dem Rost nur für die halbe Tiefe versehen. die restliche Fläche macht das Kompresorgehäuse aus. Das ist ein bisschen unpraktisch weil das Gehäuse leicht höher liegt als der Rost (ungefähr ein cm) dadurch hat man das Gefühl die Flaschen könnten herausrutschen. Abhilfe schafft die Flaschen einfach mit dem Hals voraus im Kühlschrank zu verstauen. das unterste Fach hat leider keine Bodenstruktur die ein Wegrollen von Flaschen verhindern würde. Da werde ich mir selbst noch was einfallen lassen müssen. Eine der Wichtigsten Informationen die nirgends zu finden ist wäre meiner Meinung nach, wie viele Bierflaschen (also die echten 0,5l Flaschen, nicht diese 0,33 Minidinger) man in den Kühlschrank bekommt. deswegen meine Abschätzung hier für Helles Flaschen von Augustiner (natürlich nur wg. der Form relevant) (habe noch nicht genug Bier gekauft um es auszureizen) Oberstes Fach: 2 Reihen (5-4) Mittleres Fach: 1 Reihe (5) unterstes Fach: maximales Potential 6 Flaschen wenn man das Wegrollen in den griff bekommt. Für andere Flaschenformen wie beispielsweise von Paulaner verwendet kann es sein, dass noch ein bisschen mehr oder ganz unten weniger reingeht. ich würde Sagen es geht knapp ein Kasten bier in den Kühlschrank. (20 Flaschen) Das finde ich ganz ordentlich und für meine Zwecke völlig ausreichend.

Frigiderul mic face în primul rând ceea ce trebuie să facă. Berea în --> berea se răcește. (Desigur, merge cu fiecare băutură ;)) Design: designul frigiderului corespunde absolut ideilor mele. Față din sticlă și oțel inoxidabil la exterior. nu mai este nimic de spus. Nivelul de zgomot: dacă citiți recesiunile de aici, începeți să vă gândiți dacă ar trebui să cântăriți sau nu o comandă. Trebuie să spun că am făcut pasul și sunt surprins de cât de sensibili par să fie unii oameni la zgomot. Da, dacă este absolut liniște în jurul tău, poți auzi frigiderul dacă funcționează. Cu toate acestea, este atât de liniștit încât pot chiar să dorm pe o parte, televizorul nu este absolut nicio problemă, fiecare mașină de spălat vase dintr-o bucătărie-sufragerie se aude mai clar, chiar aud traficul prin ferestre mai clar. Deci daca nu ai frigiderul cu compresorul in fata (este jos in spate) as spune ca nu ar trebui sa fie o problema. o mică notă despre utilizare. stratul mijlociu este prevazut cu gratar doar pentru jumatate din adancime. zona rămasă este formată din carcasa compresorului. Acest lucru este puțin incomod deoarece carcasa este puțin mai înaltă decât grătarul (aproximativ un cm) așa că ai senzația că sticlele ar putea aluneca. Remediul este să păstrați pur și simplu gâtul sticlei mai întâi în frigider. Din păcate, compartimentul inferior nu are o structură de podea care să împiedice rularea sticlelor. Va trebui să vin eu cu ceva. După părerea mea, una dintre cele mai importante informații care nu se găsește nicăieri ar fi câte sticle de bere (sticlele adevărate de 0,5 l, nu aceste mini-lucuri de 0,33) poți pune la frigider. de aici estimarea mea aici pentru sticlele ușoare de la Augustiner (desigur, relevantă doar din cauza formei) (nu am cumpărat suficientă bere pentru a ajunge la maxim) Compartiment superior: 2 rânduri (5-4) Compartiment din mijloc: 1 rând (5) de jos compartiment: potenţial maxim 6 sticle dacă iei rularea sub control. Pentru alte forme de sticle, cum ar fi cele folosite de Paulaner, este posibil ca puțin mai mult sau mai puțin să intre în partea de jos. Aș spune că în frigider este aproape o ladă de bere. (20 de sticle) Mi se pare că este destul de îngrijit și complet suficient pentru scopurile mele.

Verificată revizuită

Super Gerät. Genau wie erwartet.

Dispozitiv grozav. Exact așa cum era de așteptat.

Verificată revizuită

Optisch in der Kühlschrank wirklich ein Hingucker! zuschaltbare Beleuchtung, und hat jede Menge Stauraum!! Der anfänglich strenge Plastikgeruch verfliegt nach der Inbetriebnahme ganz schnell. Ich habe ihn in der Bar im Gartenhaus auf 4 Grad eingestellt und die erreicht er ohne Probleme auch bei Aussentemp. von 30 ° . das einzige das man dem Beersave ankreiden kann ist das etwas lästige ( etwas laute) Betriebsgeräusch. Ich persönlich würde ihn wieder kaufen!

O adevărată atragere a ochiului în frigider! iluminat comutabil și are o mulțime de spațiu de depozitare!! Mirosul inițial puternic de plastic se risipește foarte repede după punere în funcțiune. L-am setat la 4 grade in barul din casa gradina si ajunge fara probleme chiar si la temperaturi de afara. de la 30°. Singurul lucru pe care îl puteți atribui Beersave este zgomotul de funcționare oarecum enervant (oarecum puternic). Eu personal l-as cumpara din nou!

Verificată revizuită

das Gerät sieht gut aus, es passen ca. 30-40 Flaschen und Dosen zur Kühlung rein. Das Gerät kühlt bei Stufe 5 auf ca. 11 Grad runter, bei 4 ca. 13 Grad. Der Geräuschpegel des Kühlaggregats selbst ist relativ gering. Negativ ist jedoch das wirklich laute Klicken des Temperaturreglers zu bemängeln. Ich frage mich warum man heutzutage nicht einen leisen elektronischen Regler einbauen kann, so was kostet vielleicht 20 Euro mehr. So ist das Schaltgeräusch wie bei den alten Kühlschränken früher deutlich zu hören. Deshalb nur 3 Sterne für den Geräuschpegel. Die LED Beleuchtung muss links über einen kleinen Schalter eingeschaltet werde, das ist nicht komfortabel gemacht.

aparatul arata bine, incap cam 30-40 de sticle si cutii pentru racire. Dispozitivul se răcește la aproximativ 11 grade la nivelul 5 și la aproximativ 13 grade la nivelul 4. Nivelul de zgomot al unității de răcire în sine este relativ scăzut. Cu toate acestea, clicul foarte puternic al regulatorului de temperatură este un negativ. Mă întreb de ce nu poți pune un controler electronic liniștit în zilele noastre, așa ceva costă poate cu 20 de euro mai mult. Zgomotul de comutare poate fi auzit clar ca la frigiderele vechi. Prin urmare, doar 3 stele pentru nivelul de zgomot. Iluminarea LED trebuie aprinsă printr-un mic întrerupător din stânga, ceea ce nu este ușor de făcut.

Verificată revizuită

Die Lieferung war schnell und richtig gut verpackt. Ich habe den Kühlschrank für meinen Brüder gekauft als Geschenk für seine moderne Werkstatt. Ihr weisst wie wichtig es ist dass das Bier kühl bleibt :) Der Kühlschrank sieht wirklich edel aus und kombiniert mit grünen Metallschränken die mein Brüder selbst gemacht hat ist es der Hammer. Mein Brüder ist sehr zufrieden mit dem Gerät und würde es nicht mehr zurück geben. Ich kann mir den Kühlschrank auch gut in einem Büro vorstellen. Super Gerät für super Preis! Schick und edel!

Livrarea a fost rapidă și ambalată foarte bine. Am cumpărat frigiderul fratelui meu ca un cadou pentru atelierul său modern. Știți cât de important este ca berea să rămână rece :) Frigiderul arată foarte elegant și combinat cu dulapuri metalice verzi pe care le-a făcut singur fratele meu, este minunat. Fratele meu este foarte mulțumit de dispozitiv și nu l-a dat înapoi. Îmi pot imagina și frigiderul dintr-un birou. Dispozitiv excelent la un preț excelent! Sic si elegant!

Verificată revizuită

Bin durchaus angetan vom Beersafe. Kühlt einwandfrei und das Volumen entspricht genau meinen Vorstellungen. Die Einlegeroste sind nicht sehr variabel verstellbar, sondern nur in relativ großen Abständen. Ich hatte Glück, denn ich lagere keine Büchsen sondern kann 1/2 Liter Bierflaschen und auf dem anderen Rost 1/3 Liter Bierflaschen senkrecht stellen. Dazu können noch größere Liter-Flaschen in ein drittes Fach gelegt werden. Eine von einigen Käufern festgestellte problematische Anbringung desTürgriffes kann ich nicht nachvollziehen. Bei etwas handwerklichem Geschick ist die Anbringung in 1 Minute erledigt. Das Geräusch ist schon zu vernehmen und kann zum Beispiel im Wohnzimmer stören. Es ist eine normale (42 dB) Lautstärke eines Kühlschranks. Zu den Abmessungen: Die angegebene Tiefe entspricht nicht der Realität. Er ist tatsächlich etwa 10 cm tiefer, warum auch immer. Glücklicherweise ist das bei mir kein Problem. Was auch erst durch die Betriebsanleitung erkennbar wird ist, dass das Gerät aufgrund der Wärmeentwicklung mindestens 10cm rundum freistehend sein muss. Die Betriebsanleitung ist nicht ausgereift. Es wird z. B. nicht erklärt, warum und wann die Gradanzeige blinkt, etc. Als Resümee bekommt der Kühlschrank, auch unter Beachtung der angesprochenen Negativpunkte 4 von 5 Sterne.

Sunt destul de luat de Beersafe. Se raceste perfect si volumul corespunde exact ideilor mele. Grătarele de inserție nu sunt reglabile foarte variabil, ci doar la intervale relativ mari. Am avut noroc, pentru ca nu depozitez cutii, dar pot aseza sticle de bere de 1/2 litru si sticle de bere de 1/3 litru pe cealalta grila vertical. În plus, sticlele de litri și mai mari pot fi plasate într-un al treilea compartiment. Nu pot înțelege atașarea problematică a mânerului ușii remarcată de unii cumpărători. Cu putina indemanare manuala, atasarea se face in 1 minut. Zgomotul se aude deja și poate fi enervant în sufragerie, de exemplu. Este un nivel de zgomot normal (42 dB) pentru un frigider. Referitor la dimensiuni: Adâncimea specificată nu corespunde realității. El este de fapt cu aproximativ 10 cm mai jos, indiferent de motiv. Din fericire, asta nu este o problemă pentru mine. Ceea ce devine evident doar din instrucțiunile de utilizare este că dispozitivul trebuie să fie de cel puțin 10 cm liber de jur împrejur din cauza căldurii generate. Instrucțiunile de utilizare nu sunt mature. Va de ex. B. nu s-a explicat de ce și când clipește afișajul gradului etc. Pe scurt, frigiderul primește 4 stele din 5, ținând cont și de punctele negative menționate.

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor