Drybest 40 Dezumidificator purificator de aer 40L / 24h negru-gri

Gri , 40 cm , 67 cm
1549.00 Lei Cu TVA 1789.00 Lei
Pregătit pentru livrare | Termen de livrare: 8 - 9 zile
  • 14 zile pentru returnarea produsului
  • Peste 900 Lei transportul este gratuit!
Drybest 40 Dezumidificator purificator de aer 40L / 24h negru-gri

Descrierea produsului

Klarstein Drybest 40 - dezumidificator este puternic , expertul in uscare în toate zonele umede sau ude. 600 W motor de compresie greu taie aerul cu până la 40 de litri de apă pe zi și ajută camerele de până la 50 m² în clădiri noi sau cu daune de apă să se usuce repede. În acest scop, Drybest 40 are trei moduri diferite de funcționare. Astfel, puteți în modul automat, în funcție de umiditatea relativă din camera , selecta o valoare țintă între 40 și 70 la sută în 5 trepte la sută, moment în care a ajuns pe dezumidificator. El este adecvat în special pentru utilizare continuă în băi sau bucătării. Apa condensată este colectată într-un rezervor de 6 litri. Un senzor detectează atunci când rezervorul este plin și se oprește în cazul de dezumidificator. Un LED indică, de asemenea, necesitatea de golire.

Celelalte două moduri sunt ușoare și dezumidificarea puternică și poate să funcționeze independent de umiditatea relativă. Acestea sunt deosebit de potrivite pentru uscarea clădirilor sau locațiilor în care ar trebui să fie menținute cel mai mic posibil umiditatea constante. Avand un nivel de presiune acustică de lucru sub 45 dB (A) dezumidificatorul poate fi utilizat chiar și în cazul în care valoarea este pusa pe o atmosferă liniștită, de exemplu, pe birou sau in dormitor.

În plus față de utilizarea sa ca o piatră , este un simplu dezumidificator Drybest 40 vine cu o funcționalitate completă ca un sistem de purificare a aerului. Alternativ, filtrele de carbon sau HEPA activate pot fi folosite pentru a scăpa de aerul cu orice fel de impurități. Astfel, filtrul cu carbon activ absoarbe particulele principale organice, cum ar fi polenul, dar și mirosurile deranjante, în timp ce un HEPA , filtru cu particule fine de 20 nanometri, ca praf și fum de particule sau de bacterii sunt eliminate din aer. Un rotor comutabil asigura circularea aerului , asigurându-se astfel o eficiență maximă a dezumidificatoarelor și purificatoar0lore de aer. Un cronometru reglabil pt oră poate fi folosit pentru a porni aparatul la o anumită oră sau pt a-l opri.

Este controlat 2-in-1 dezumidificator printr-un panou de control din partea de sus a dispozitivului. Opt taste funcționale permit selectarea rapidă și ușoară a modurilor de program dorite. Un ecran apare integrat cu icoane, unde au fost făcute setările intermitente. Pentru a asigura mobilitatea dezumidificatorului, el are patru role fixe pe care se pot deplasa cu ușurință. Chiar și aspectul unității de Klarstein știe cum să impresioneze. O carcasă din plastic negru cu elemente de echipare gri nu face mai nimic, dar pare demodat și , prin adaugare, fără ezitare, cu formele sale moderne aduce în viață ambianță in lucru.

Culori disponibile: negru si gri

Afișați mai multe

Caracteristici și funcții

600W puternic de compresie dezumidificator

până la 40L la 24 (80% umiditate și temperatură de 30 ° C ambiantă)

trei Entfeuchtungsstufen: auto, lumina, puternic

filtrul de aer integrat pentru utilizare cu cărbune activ și filtre HEPA

Caracteristici și dimensiuni

Culoare primară Gri
Lățime 40 cm
Înălțime 67 cm
Lungime 25 cm
Capacitate 18,2 kg
Tip Dezumidificator
Temperatura maximă 32 CELSIUS
Pentru încăperi de 42 SQUARE_METER
Clasa de zgomot 45 dB
Puterea de intrare 3
Număr moduri/programe 3
Capacitate 6 Ltr
260 m³/h
220-240V / 50Hz
40 LITER
45 dB
16 - 32 °C

Descărcați manual

Klarstein Drybest 40 Dezumidificator purificator de aer 40L / 24h negru-gri

Termeni și condiții

Ce a fost trimis
  • 1 x dispozitiv
  • 2 x filtru cu carbon activ
  • 1 x furtun de evacuare
  • manual

Pregătit pentru livrare | Termen de livrare: 8 - 9 zile

Recenziile clienților

Încă nu sunt recenzii la acest produs.
Produse adecvate