Datele dvs. personale sunt prelucrate în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal sunt confidențiale.

După finalizarea contractului comercial , textul contractual este arhivat. Noi stocăm datele personale din comandă și vă vom informa prin e-mail . La datele respective puteți avea acces prin autentificare în secțiunea de client.

Informațiile dvs. personale sunt procesate în mod corespunzător și apoi trimise datele necesare , de aceea trebuie să le stocăm și să le folosim . Arhivarea de date cu caracter personal este efectuată în conformitate cu legislația privind prelucrarea datelor. Toate informațiile clienților noștri sunt supuse reglementărilor relevante, sunt prelucrate și depozitate în condiții de siguranță. Informațiile necesare privind datele clienților sunt trimise companiei de transport în legătură cu livrarea bunurilor.

Dacă vă abonați la newsletter-ul nostru, adresa de e -mail pusă la dispoziție este folosită în scopuri de publicitate și cercetare de piață, aceast lucru se va face până la dezabonarea de la newsletter-ul nostru.

Acordul pentru a primi noutăți comerciale prin Newsletter: " Da , sunt de acord cu colectarea de noutăți comerciale, sub forma unui Newsletter. “

Aveți întotdeauna dreptul la libera informare , pentru a verifica exactitatea, modificarea sau ștergerea neautorizată a datelor stocate . Pentru alte informații , contactați-ne la adresa info@klarstein.ro sau la numărul de telefon 0317106120.

 
În sus