LS-46, două suporturi pentru difuzoare, sticlă + aluminiu, capacitate de până la 10 kg

502,00 Lei Cu TVA
 • Stand difuzor
 • 9 kg
 • Argintiu metalizat
Codul produsului: 10031729
LS-46, două suporturi pentru difuzoare, sticlă + aluminiu, capacitate de până la 10 kg
502,00 Lei Cu TVA
 • Momentan indisponibil! Momentan indisponibil!
 • Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
 • Livrare expres
 • 14 zile de retur
 • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

 • Două suporturi de lux, în stil elegant, de la podea până la tavan

 • Stâlpi din aluminiu de satin

 • Plăci din sticlă colorată din sticlă de înaltă calitate

Descrierea produsului

Un spațiu elegant pentru difuzoarele hifi: două difuzoare auna LS-46 se disting printr-o combinație clasică de sticlă și metal, înălțimea de 46 cm păstrează atenția asupra difuzoarelor. Baza din sticlă de siguranță cu o grosime de 0,6 cm oferă spațiu suficient pentru difuzoare cu dimensiuni de până la 20 x 34 cm. Un suport sigur este asigurat cu o placă de bază din sticlă de siguranță cu o grosime de 1,1 cm și o suprafață de 37 x 27 cm. Pentru a reduce vibrațiile, suportul este plasat pe patru vârfuri de metal pentru a suprima zgomotul și pentru a îmbunătăți sunetul.

Locație elegantă pentru o experiență muzicală extraordinară cu auna LS-46.

Caracteristici

 • Transmiterea vibrațiilor scăzute la podea datorită vârfurilor de amortizare
 • Potrivit pentru toate boxele cu dimensiuni de bază de până la 20 x 34 cm
 • Așezare sigură datorită bazei inferioare de dimensiuni mari
 • Capacitate maximă de încărcare a unui suport: 10 kg
Codul produsului: 10031729

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni bază superioară de sticlă: 34 x 20 cm (Lxl)
 • Dimensiuni bază inferioară de sticlă: 37 x 27 cm (Lxl)
 • Grosimea bazei superioare a sticlei: 6 mm
 • Grosimea bazei inferioare: 11 mm
 • Înălțime: 46 cm
 • Greutate totală: aproximativ 9 kg

Ce a fost trimis

 • 2 x suport de difuzoare (kit de montare)
 • 1 x material de montare
 • Instrucțiuni de instalare

Termeni și condiții

Momentan indisponibil!

Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților
12 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 11/04/2021

Füße (Spikes) top, Optik top, leider fehlt bei den Beinen die Möglichkeit Kabel durchzuführen, da keine Aussparungen vorhanden sind und die Beine sind leider statt mit Aluminium mit einer Plastikkappe versehen.

Picioare (tepi) de sus, optică, din păcate nu există posibilitatea de a trece cablurile prin picioare, deoarece nu există decupaje, iar picioarele sunt din păcate prevăzute cu capac din plastic în loc de aluminiu.

Verificată revizuită 23/02/2021

Einfache Montage .Sehen auch optisch sehr gut aus.

Usor de asamblat.De asemenea, arata foarte bine.

Verificată revizuită 06/01/2021

Leider musste Ich diese Erhöhungen zurückschicken da sie viel zu hoch gebaut sind. Man kann sie nicht kleiner machen aber die Verarbeitung ist top - auch der auf und abbau war kein Problem und ging mit dem mitgelieferten Werkzeug ratzfatz.

Din păcate a trebuit să trimit aceste creșteri înapoi pentru că sunt mult prea mari. Nu îl puteți face mai mic, dar manopera este de top - chiar și asamblarea și dezasamblarea nu a fost o problemă și a fost făcută în cel mai scurt timp cu unealta furnizată.

Verificată revizuită 19/12/2020

Ich bin total begeistert sehr einfach und sehr stabil. Tolle Qualität in nur 10 Min zusammen gebaut. Kann es nur weiterempfehlen

Îmi place absolut foarte simplu și foarte stabil. Calitate excelentă asamblată în doar 10 minute. Nu pot decât să o recomand

Verificată revizuită 09/12/2020

Die Ständer machen Optisch gut was her und stehen wirklich stabil am Boden . Es sind auch Gummi Füße dabei wer die Spitzen nicht will .

Standurile arată bine și sunt cu adevărat stabile pe podea. Există și picioare de cauciuc pentru cei care nu doresc vârfuri.

Verificată revizuită 16/08/2020

Sehr gut

Foarte bun

Verificată revizuită 08/03/2020

Wer eine günstige, aber auch entsprechend „billige“ Alternative sucht ist hiermit gut bedient. Einige Gewinde sind so schlecht gearbeitet dass man mit Zange die Muttern festziehen musste. Aber wie gesagt. Wer es günstig braucht.... ich bin soweit „zufrieden“

Dacă sunteți în căutarea unei alternative ieftine, dar și corespunzător „ieftine”, aceasta este o alegere bună. Unele fire sunt atât de prost lucrate încât a trebuit să strângeți piulițele cu un clește. Dar cum am spus. Daca ai nevoie de ea ieftina... pana acum sunt "multumit".

Verificată revizuită 23/10/2019

Stabile und ansehnliche Boxenständer. Mittels der in der Höhe beweglichen Spikes wurde Bodenunebenheit ausgeglichen, dh kein Wackeln. Zur Vermeidung von Jrattern habe ich Spikesschuhe verwendet.

Standuri stabile și frumoase pentru difuzoare. Terenul denivelat a fost compensat cu ajutorul vârfurilor reglabile pe înălțime, adică fără clătinare. Am folosit pantofi cu crampoane pentru a evita zgomotul.

Verificată revizuită 29/07/2019

Diese Lautsprecherständer sind ein optischer Genuß. Schnelle Lieferung, alles bestens verpackt, leicht aufzubauen mit Beschreibung. Sie wirken durch das Glas auch überhaupt nicht klobig oder störend. Ich kann sie nur empfehlen!

Aceste suporturi pentru difuzoare sunt o încântare vizuală. Livrare rapida, totul bine ambalat, usor de asamblat cu descriere. Sticla nu le face să pară deloc voluminoase sau enervante. Pot doar sa o recomand!

Verificată revizuită 16/05/2019

Montage war einfach und in 10 Minuten erledigt, man darf kein highend erwarten jedoch stehen die Teile stabil und erfüllen ihren zweck. Glas und Aluminium fällt optisch auch nicht negativ auf bzw. beißt sich nicht mit den Farben der Lautsprecher, in meinem Fall sind es weiße Nuberts, die original Ständer von Nubert waren mir für ein Haushalt mit 2 Kindern dann doch zu teuer...

Asamblarea a fost ușoară și făcută în 10 minute, nu ar trebui să vă așteptați la high-end, dar piesele sunt stabile și își servesc scopul. Sticla si aluminiul nu sunt vizibile vizual sau nu se ciocnesc cu culorile difuzoarelor, in cazul meu sunt Nuberts alb, standurile originale de la Nubert erau prea scumpe pentru o gospodarie cu 2 copii...

Verificată revizuită 11/05/2019

gute Verarbeitung und schnell zusammengebaut. Meine Empfehlung!

manopera buna si asamblat rapid. Recomandarea mea!

Verificată revizuită 16/04/2019

WIE DIE STERNE ES SAGEN 3-FACH GENIAL

Așa cum spun vedetele, triplu geniu