Plug+Play FM, radio socket, tuner FM, USB, BT, negru Negru
Plug+Play FM, radio socket, tuner FM, USB, BT, negru Negru
Plug+Play FM, radio socket, tuner FM, USB, BT, negru Negru
Plug+Play FM, radio socket, tuner FM, USB, BT, negru Negru
Plug+Play FM, radio socket, tuner FM, USB, BT, negru Negru
Plug+Play FM, radio socket, tuner FM, USB, BT, negru Negru

Plug+Play FM radio socket

0 UKW 9,5 cm
199,00 Lei 299,00 Lei Cu TVA
Culori disponibile:

Plug+Play FM radio socket

199,00 Lei 299,00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
14 zile de retur

Cele mai mari beneficii

Sunet de înaltă calitate: radio cu difuzor integrat de bandă largă

Muzică versatilă: tunerul FM garantează recepția tuturor canalelor locale

Design compact: Klangbox se potrivește perfect în orice cameră, datorită formatului său de economisire a spațiului

Descrierea produsului

Radioul OneConcept Plug + Play FM acest dispozitiv se conectează flexibil și permite redarea muzicii potrivite la momentul motrivit datorită multitudinii de funcții.

Radioul se potrivește perfect în orice cameră datorită designului compact și modalităților sale de redare. Cu ajutorul tunerului FM integrat cu căutare automată a posturilor, toate posturile de radio primesc sunet analogic și de înaltă calitate. Funcția Bluetooth rulează prin wireless și fiabil fișierele muzicale prin streaming audio de pe un smartphone, laptop sau tabletă. În plus, fișierele muzicale în format MP3 pot fi redate printr-un port USB. Un conector detașabil face ca dispozitivul să fie compatibil atât cu piețele din UE, cât și din Marea Britanie. După ce porniți butonul Oprit, radioul compact trece în modul de așteptare. Pentru oprirea completă, radioul trebuie deconectat de la alimentare.

Conectați-vă și începeți: îmbogățiți-vă gospodăria cu un radio, multifuncțional și compact cu un conector FM și Plug + Play.

Afișați mai multe

Caracteristici

Descărcați manual
 • Conexiuni: Port USB
 • Bluetooth
 • Tuner FM / PLL
 • ștecher detașabil
 • Culoare: negru
 • Alimentare: 220-240 V; 50-60 Hz
Plug+Play FM, radio socket, tuner FM, USB, BT, negru

Dimensiuni și detalii tehnice

 • Dimensiuni: aproximativ 9,5 x 13,5 x 11 cm (LxÎxD)
 • Greutate: aproximativ 290 g

Ce a fost trimis

 • 1 x dispozitiv
 • 1 fișă VDE
 • 1 x fișă BS
 • Instrucțiuni de utilizare în limba germană (alte limbi: engleză)

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări

Verificată revizuită

Die Radiosender sind nur mit schlechtem Empfang zu hören

Posturile de radio pot fi auzite doar cu recepție slabă

Verificată revizuită

Es nervt etwas dass man nicht gleich das Radio einstellen kann, sondern erst alle anderen Funktionen erst durchschalten muss. Ansonsten vom Klang her sehr gut.

Este puțin enervant că nu poți seta radioul imediat, dar trebuie să comuți mai întâi prin toate celelalte funcții. In rest sunetul este foarte bun.

Verificată revizuită

Tolles Gerät. Schlecht finde ich das man mehrere male drücken muss um zu Radio zu kommen.Sollte gleich am Anfang sein. Der Anfgangston ist viel zu laut. LG.

Dispozitiv grozav. Mi se pare rău că trebuie să apeși de mai multe ori pentru a ajunge la radio.Ar trebui să fie chiar la început. Sunetul inițial este mult prea puternic. LG.

Verificată revizuită

Mein Mann konnte schnell einstellen. Super Einstellungen auch Bluetooth - top. Ist zwar nicht grad klein, aber uns stört es nicht und bei dem guten Preis kann man sich nicht beschweren.

Soțul meu a reușit să se angajeze rapid. Super setări și Bluetooth - grozav. Nu este tocmai mic, dar nu ne deranjează și la prețul bun nu te poți plânge.

Verificată revizuită

Das Steckdosenradio dient bei uns in der Küche als FM-Hintergrundbeschallung bei Koch- und Spülarbeiten. Die extrem simple Inbetriebnahme und Bedienung sind Selbstgänger. Rundum überzeugende Klangqualität kann man aus einem so kleinen Kunststoffgehäuse natürlich nicht erwarten, aber für den Verwendungszweck reicht's allemal. Verblüffend ist der gute und stabile Empfang. Das hat unser jetzt ausgemustertes, sehr viel teureres Unterbau-Küchenradio trotz langer Wurfantenne nicht geschafft. Etwas vermisst wird ein Sender-Display, aber das ist bei dem außerordentlich günstigen Preis Jammern auf hohem Niveau. Tolles Kästchen!

Priza radio este folosită în bucătăria noastră ca muzică de fundal FM pentru gătit și spălat. Punerea în funcțiune și operarea extrem de simplă sunt desigur. Desigur, nu vă puteți aștepta la o calitate a sunetului convingătoare de la o carcasă de plastic atât de mică, dar cu siguranță este suficientă pentru scopul propus. Recepția bună și stabilă este uimitoare. Radioul nostru de bucătărie din substructură, acum dezafectat, mult mai scump, nu a reușit acest lucru, în ciuda antenei cu fir lung. Un afișaj al transmițătorului lipsește oarecum, dar asta se vaică la un nivel înalt dat fiind prețul extraordinar de scăzut. Super cutie!

Verificată revizuită

Bei dem Preis habe ich eine Weile überlegt aber die Anschaffung hat sich absolut gelohnt.Die Sender haben sich automatisch eingestellt und sofort meinen Lieblingssender gespeichert.Die Handhabung ist sehr einfach und vor allem kann man das Radio gut mit in den Urlaub nehmen da es sehr klein ist und es sich in dem

M-am gândit o vreme la preț, dar achiziția a meritat absolut. Posturile s-au conectat automat și au salvat imediat postul meu preferat.Manevrarea este foarte simplă și, mai presus de toate, poți lua radioul cu tine în vacanță pentru că este foarte mic este și este în

Afișați toate recenziile clienților Afișați câteva recenzii ale cliențiilor