Icemeister aparat de gheață

Alb , 25 cm , 33 cm
739.00 Lei Cu TVA 769.00 Lei
Pregătit pentru livrare | Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare
14 zile pentru
returnarea produsului
Transport
gratuit
Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

Cuburi de gheață în doar 15 minute

Până la 12 kg de cuburi de gheață preparate în 24 de ore

Trei cuburi de dimensiuni selectabile (mici, mijlocii, mari)

Design elegant din otel inoxidabil lustruit, cu iluminat albastru

Descrierea produsului

Dispozitivul Klarstein ICE6 Icemeister vine să furnizeze băuturi răcoritoare pentru petrecerea ta. Puteți uita de formele pentru apă, congelator extra plin și scoaterea cuburilor de gheață din forme, cu dispozitivul pentru prepararea gheții aceste activități aparțin trecutului.

În dispozitivul Icemeister se poate turna 2,2 litri de apă, imediat după umplere începe producția. După 15 minute aveți primele 9 cuburi în recipient. Apoi vine rândul instalației de 150W: în interval de 10 minute alte nouă cuburi de gheață vor fi pregătite până ce se utilizează apa sau până ce rezervorul de 0,8 litri este plin. Ambele - fără apă sau container plin de gheață - apare pe un albastru aprins pe dispozitiv. Dacă apa este adăugată periodic și recipientul este golit, dispozitivul poate produce până la 12 kg de gheață în 24 de ore.

Aparatul pentru cuburi de gheață poate fi controlat prin intermediul a patru butoane de sub ecran. După apăsarea tastei puteți selecta între trei dimensiuni de cuburi de gheață sau puteți seta timer-ul. Cu el nu există nici o problemă în a programa aparatul dimineața înainte de muncă, pentru ca seara cuburile de gheață să fie pregătite pentru coktailuri delicioase. Display-ul este mare, este ușor de înțeles prin simboluri. Lumina de fundal albastră ajută pentru a citi starea dispozitivului în condiții de lumină scăzută și pe de altă parte, subliniază eleganța sa simplă.

Cu dimensiunile sale convenabile dispozitivul Icemeister se potrivește cu ușurință în bucătărie, pe tejghea sau în sala de petrecere. Vă va mulțumi cu o aprovizionare regulată de cuburi de gheață. Construcția sa elegantă din otel inoxidabil îndeplinește cerințele pentru formă și aspectul modern. Cu capacul de plastic negru cu geam transparent și luminii albastre cu LED arată cu adevărat profesionist.

Aparatul pentru prepararea de gheață Klarstein nu lasă nici un miros, deoarece toate piesele interne și sistemul de pompare este realizat din plastic de calitate. Chiar și atunci când curățați aparatului Icemeister are la dispoziție programul de curățare automată, care reduce din munca ta. Apa reziduală poate fi îndepărtată cu ușurință de pe supapa de evacuare a dispozitivului.

Culori disponibile: alb, negru (produs 10028097)

Afișați mai multe

Caracteristici și dimensiuni

 • Rezervor de apă de 2,2 litri
 • Putere 150 W
 • Tavă pentru cuburi de gheață de 0,8 litri
 • Lumină de avertizare pentru lipsă de apă sau container plin de gheață
 • Afișaj iluminat cu simboluri ușor de înțeles pentru modurile de operare selectate
 • Temperatura ambiantă: 10-43° C
 • Lichidului de răcire: tetrafluoroetan (R600a)
 • Alimentare: 220-240 V / 50-60 Hz
 • 25 x 33 x 36 cm (LxÎxA)
 • Greutate: aprox 10.2 kg

Descărcați manual

Klarstein ICE6 Icemeister, aparat pentru prepararea de cuburi de gheață, 12 kg/24 h., oțel inoxidabil, alb

Termeni și condiții

Ce a fost trimis
 • 1 x dispozitiv
 • 1 x recipient pentru cuburi de gheață
 • 1 x spătulă pentru gheață
 • manual

Pregătit pentru livrare | Termen de livrare: 6 - 8 zile lucrătoare

Recenziile clienților

Verificată revizuită

Aparatul este foarte bun, dar din pacate, softul este o rusine daca ne referim la o echipa de nemti. O singura programare orara este insuficienta, cele 10minute sunt insuficiente pentru a definii un cub mare, lipsa unui senzor de citire a temperaturii apei, face din soft ceva mai putin decat un timer banal. Se putea face o timp interactiv, prin diferenta temperaturii apei, si multe altele... In alta ordine de idei, butoanele sunt dificil de apasat. Dificil e spus cu indulgenta.

produse adecvate