Carina Bianca set robot de bucătărie + 1,5 l, blender

Alb , 18 cm , 30 cm
569.00 Lei Cu TVA
Vă rugăm selectați o opțiune:
Culori disponibile:
Stoc epuizat
  • 14 zile pentru returnarea produsului
  • Transport gratuit!
Carina Bianca set robot de bucătărie + 1,5 l, blender
Carina cârlig de amestecare
Carina cârlig de amestecare Argint , 15 cm , 13 cm 89.00 Lei Cu TVA
Reducere de la 99.00 Lei Economisiți 10.00 Lei
Carina cârlig de frământare
Carina cârlig de frământare Argint , 14 cm , 11 cm 89.00 Lei Cu TVA
Reducere de la 99.00 Lei Economisiți 10.00 Lei

Descrierea produsului

Robotul de bucătărie - set Klarstein Carina Bianca este proiectat pentru toată lumea din casă care știe cum să echipeze echipamentul de bucătărie corespunzător. Blenderul adaugă un aspect important funcționalității sale.

Robotul de bucătărie Carina Bianca este înarmat cu un motor puternic de 800 W pentru toate serviciile din bucătărie. La cele 6 niveluri ale sale, viteza sa operațională poate fi adaptată la sarcina corespunzâtoare. Astfel, poate acționa în mod optim pentru fiecare aluat, fie că este vorba de aluat de biscuiți, de aluat de pâine sau de aluat greu. De asemenea, crema sau spuma din albușul de ou nu reprezintă o problemă pentru robotul de bucătărie cu mânerul adecvat și viteza corespunzătoare.

Prin intermediul gaurei de acțiune rapidă a sistemului de amestecare planetară, ingredientele pot fi adăgate foarte ușor. Protecția adăugată împotriva pulverizării păstrează mediul curat, dar servește și ca duza de scurgere pentru a umple melanjul pentru o prelucrare ulterioară.

Cu blenderul inclus în set, robotul de bucătărie Carina este îmbunătățit cu funcții utile. Indiferent dacă zdrobiți fructele pentru un smoothie delicios și sănătos sau tăiați nucile, blenderul pentru robotul de bucătărie Carina va veni la îndemână cu multe utilizări în multe situații. Blenderul utilizează motorul puternic de 800W al robotului de bucătărie atașat pentru a aduce cele trei lame într-o rotație rapidă.

Containerul blenderului este ascuns sub capacul situat în partea din spate a robotului, care poate fi ușor de îndepărtat printr-o mișcare orizontală. Acest lucru se potrivește cu aderența motorului pentru amestecare.

Pentru ca mediul să nu sufere, deschizătoarea din bol este închisă cu un capac care conține o garnitură de cauciuc. Cu toate acestea, pot fi adăugate și alte ingrediente  pentru amestec în timpul procesului de amestecare atât timp cât se încadrează în gaura de 5 cm.

Combinația dintre robotul de bucătărie Klarstein Carina și blenderul potrivit îndeplinesc cele mai exigente cerințe care se adresează unui aparat modern de bucătărie multifuncțional.

Afișați mai multe

Caracteristici și dimensiuni

Atașament din aliaj pentru amestecare

cârlig de framantat din aluminiu pentru aluaturi grele

tel - pentru spuma, frișcă și altele

Capacul recipientului este detașabil

Întrerupător de siguranță

Braț pliabil cu mecanism de atașare

Caracteristici și dimensiuni

Carina Bianca set, 800 W, robot de bucătărie, 1,5 l, blender

Termeni și condiții

Ce a fost trimis

Stoc epuizat

Recenziile clienților

Nu există nici o recenzie la acest produs.
produse adecvate