Bella Argentea robot de bucătărie + bol

Argint , 39 cm , 36 cm
689.00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare | Termen de livrare: 4 - 7 zile lucrătoare
  • 14 zile pentru returnarea produsului
  • Transport gratuit!
Bella Argentea robot de bucătărie + bol
Bella/Lucia tel pentru spumă
Bella/Lucia tel pentru spumă Argint , Mătură , Inox 119.00 Lei Cu TVA
Bella cârlig de frământare
Bella cârlig de frământare Argint , Cărlig pentru aluat , Aluminiu turnat 89.00 Lei Cu TVA
Reducere de la 129.00 Lei Economisiți 40.00 Lei
Bella/Lucia bol din oțel inoxidabil
Bella/Lucia bol din oțel inoxidabil Argint , 23 cm , 17 cm 159.00 Lei Cu TVA
Vezi mai multe accesorii Afișați mai puține accesorii

Descrierea produsului

Este cunoscut faptul că calitatea vine ca urmare a îndemânării. Oricine pune preț pe calitate în prepararea mâncărurilor știe cât de importante sunt instrumentele. KLARSTEIN Bella Argentea, robotul de bucătărie este instrumentul dorit pentru că pregătește mult mai rapid, mai ușor și mai fiabil alimentele. Exact, ceea cce așteaptă fiecare de la un robot de bucătărie profesionist.

„Cei mai mulți dintre clienți pun o importanță deosebită pe preț!"

Multe evaluări foarte bune pe toate platformele online, rezultatele testelor excelente și fără excepție video-urile pozitive atrag clientul. În acest caz, se observă că promisiunile nu sunt doar satisfăcute dar și depășite. Deoarece raportul performanță și cost eclipsează totul.

„Cunoscând un profesionist în zona dumneavoastră de gătit face totul mai ușor."

În mod alternativ, acest lucru este pentru fiecare atât de avantajos încât nici măcar nu poate să credă ceea ce este scris în comentarii. Dar de aceea produsul nu poate fi mai scump. Rămânem cu gândul: într-adevăr bun este atunci când și prețul este foarte bun.

„Simplu, rapid și robust - SUV printre procesatorii de alimente"

Prin intermediul sistemului de schimbare rapidă, procesorul de alimente este ușor de folosit. Lopățica pentru frământarea aluatului de pizza, spătula pentru supa de roșii. Și aparatul are și o măturică pentru pregătirea dezerturilor. Omul este captivat de diversitatea întregii linii.

„6 trepte de putere care au întotdeauna viteza potrivită"

Amestecare, frământare, batere, pre-amestecare, ... bucătarul calificat știe că fiecare proces are nevoie de propria viteză și are propria rezistență deosebită. Prin urmare, aveți la dispoziție 6 setări de putere, care sunt potrivite pentru fiecare proces de lucru. Cele 6 viteze diferite fac exact ceea ce ar trebui să facă.

„De două ori la fel de bun:. Două boluri pentru amestecare cu o capacitate de 5 litri vor avea grijă de 2 kg de aluat"

În fiecare dintre cele două boluri puteți stoca un volum de 5 litri și sunt realizate din oțel inoxidabil. Este posibil să procesați simultan două porții fără a fi nevoie să spălați unul dintre vase între timp. Design-ul și varietatea de culoare se concentrează pe funcții și ține cont și de faptul că dispozitivul ar trebui să-și găsească un loc în bucătării moderne și de tineret. Într-o bucătărie bună este tot timpul un balamuc. Este un loc unde totul începe și se termină, cu o noapte lungă. Deci, ideal pentru persoanele care nu se ascund în bucătărie, dar pentru care este gătitul centrul vieții.

„Diversitatea în formă, culoare și funcția pentru toți cei care bucătăria nu este doar un spațiu pentru gătit, dar, de asemenea, spațiu de locuit."

Afișați mai multe

Caracteristici și dimensiuni

KLARSTEIN Bella Argentea, robot de bucătărie + vas argintiu, culoare argintie

Termeni și condiții

Ce a fost trimis

Pregătit pentru livrare | Termen de livrare: 4 - 7 zile lucrătoare

Recenziile clienților

Nu există nici o recenzie la acest produs.