KLARSTEIN Tastemaker Sous Vide + FOODLOCKER Slim, folie vacuum (SOUS VIDE), vas electric

809.00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare
  • 14 zile pentru returnarea produsului
  • Peste 900 Lei transportul este gratuit!
 KLARSTEIN Tastemaker Sous Vide + FOODLOCKER Slim, folie vacuum (SOUS VIDE), vas electric

Descrierea produsului

Acum bucătăria dumneavoastră va deveni un studio profesional de bucătărie! Cu setul Klarstein Tastemaker sous-vide Foodlocker veți pregăti friptura perfectă, legume crocante și feluri de mâncare de pește aromatice fără a vă arde degetele. Sous-vide sau gătitul în vid este metoda folosită în anii 70 de bucătarii profesioniști pentru a pregăti masa, care a fost anterior prea complicat de realizat, lipsa de facilități adecvate și monitorizarea timpului de temperatură și de gătit a necesitat o mulțime de emoții.

Acest lucru este preluat acum de dispozitivul Tastemaker. Tot ce trebuie să faceți este să conservați produsul de gătit - produs din carne, legume sau fructe - împreună cu condimente sau marinadă în saci de vid și alegeți timpul de gătit potrivit pe dispozitivul tastemaker (recomandări pot fi găsite în instrucțiunile de utilizare atașate). Pe parcursul temperaturii, dispozitivul menține temperatura constantă la această valoare, cu o abatere maximă de 1 °C

Puternic dispozitiv de 550 W oferă un vas non-adeziv, detașabil din aluminiu, care are o temperatură constantă de 40 până la 90 grade și asigură încălzirea cu succes a produselor alimentare. Temperaturile pot fi setate în trepte de 1 ° C și sunt menținute de dispozitiv pe toata durata de preparare. Acesta poate fi setată în trepte de câte 10 minute de la 1 oră până la 24 de ore - perfect pentru starea dorită a produsului alimentar. Toate setările sunt realizate cu ajutorul unui panou de control simplu pe partea frontală a dispozitivului. Ecranul LCD acceptă selectarea și optic.

Desigur, dispozitivul poate fi folosit nu numai pentru gătitul în vid, fără probleme este posibilă și coacerea normală la temperatură scăzută, încălzirea sau păstrarea alimentelor calde.

După preparare, urmează curățarea care nu este deloc dificilă. Inserția detașabilă pentru gătit și capacul pot fi spălate într-o mașină de spălat vase. Și spălatul manual este ușor doarece vasul are o suprafață non-stick.

Afișați mai multe

Caracteristici și dimensiuni

 KLARSTEIN Tastemaker Sous Vide + FOODLOCKER Slim, folie vacuum (SOUS VIDE), vas electric

Termeni și condiții

Ce a fost trimis

Pregătit pentru livrare

Recenziile clienților

Încă nu sunt recenzii la acest produs.
Produse adecvate