KLARSTEIN Tastemaker + FOODLOCKER PRO, set pentru fierbere vacuum (SOUS VIDE), vas electric, 550 W / 6 L, 0,8 bar

AC 220-240V / 50Hz
799.00 Lei Cu TVA
Pregătit pentru livrare
  • 14 zile pentru returnarea produsului
  • Peste 900 Lei transportul este gratuit!
 KLARSTEIN Tastemaker + FOODLOCKER PRO, set pentru fierbere vacuum (SOUS VIDE), vas electric, 550 W / 6 L, 0,8 bar

Descrierea produsului

Acum bucătăria dumneavoastră va deveni un studio profesional de bucătărie! Cu dispozitivul Klarstein Tastemaker sous-vide Garer veți pregăti friptura perfectă, legume crocante și feluri de mâncare de pește aromatice fără a vă arde degetele. Sous-vide sau gătitul în vid este metoda folosită în anii70 de bucătarii profesioniști pentru a pregăti masa, care a fost anterior prea complicat de realizat, lipsa de facilități adecvate și monitorizarea timpului de temperatură și de gătit a necesitat o mulțime de emoții. Acest lucru este preluat acum de dispozitivul Tastemaker. Tot ce trebuie să faceți este să conservați produsul de gătit - produs din carne, legume sau fructe - împreună cu condimente sau marinadă în saci de vid și alegeți timpul de gătit potrivit pe dispozitivul tastemaker (recomandări pot fi găsite în instrucțiunile de utilizare atașate). Pe parcursul temperaturii, dispozitivul menține temperatura constantă la această valoare, cu o abatere maximă de 1 °C

Puternic dispozitiv de 550 W oferă un vas non-adeziv, detașabil din aluminiu, care are o temperatură constantă de 40 până la 90 grade și asigură încălzirea cu succes a produselor alimentare. Temperaturile pot fi setate în trepte de 1 ° C și sunt menținute de dispozitiv pe toata durata de preparare. Acesta poate fi setată în trepte de câte 10 minute de la 1 oră până la 24 de ore - perfect pentru starea dorită a produsului alimentar. Toate setările sunt realizate cu ajutorul unui panou de control simplu pe partea frontală a dispozitivului. Ecranul LCD acceptă selectarea și optic.

Desigur, dispozitivul poate fi folosit nu numai pentru gătitul în vid, fără probleme este posibilă și coacerea normală la temperatură scăzută, încălzirea sau păstrarea alimentelor calde.

După preparare, urmează curățarea care nu este deloc dificilă. Inserția detașabilă pentru gătit și capacul pot fi spălate într-o mașină de spălat vase. Și spălatul manual este ușor doarece vasul are o suprafață non-stick.

Datorită dimensiunilor sale compacte, sous-vide Garer se potrivește în cele mai mici bucătării, unde prin designul modern-elegant, din oțel inoxidabil, cu un capac roșu și negru cu fereastra transparentă, face o impresie foarte bună.

Pentru bucătarii profesioniști, alături de gătitul în vid vă aducem Foodlocker Pro: acesta aspiră aerul din pungi de plastic pentru a preveni procesul de oxidare și râspandirea germenilor. Acest lucru asigură până la 8 ori mai mare termenul de valabilitate al alimentelor, pentru a păstra prospețimea și aroma de vitamine și creează un spațiu în frigider sau congelator!

Klarstein aduce cu folia Foodlocker Pro un ajutor practic în bucătărie pentru o varietate de utilizări: Marinați carnea mai rapid și mai eficient într-o pungă de vid. Congelați alimentele pentru o economie de spațiu și protejațile de scurgerile de îngheț. Păstrați aroma de cafea, ceai sau piper într-o stare proaspătă. Metoda de gătit sous vide este ambalarea produselor alimentare în vid esențial. În plus, vă puteți pregăti mese închise ermetic împreună, fără ca fiecare masă să preia gustul și aroma una de la cealaltă.

Compact Foodlocker de la Klarstein stabilește noi standarde pentru închiderea ermetică. Puterea de aspirare de -0.8 bari, respectiv. 12 l / min. are loc în pungile din folie închise ermetic până la 30 cm lățime și în modul automat chiar mai repede. Toate funcțiile sunt controlate în mod convenabil și ușor prin intermediul panoului de control al ecranului tactil pe partea de sus a dispozitivului Klarstein Foodlocker Pro. Pentru o pornire rapidă, dispozitivul Foodlocker este alimentat direct cu 5 pungi mari și 5 mici.

Afișați mai multe

Caracteristici și dimensiuni

 KLARSTEIN Tastemaker + FOODLOCKER PRO, set pentru fierbere vacuum (SOUS VIDE), vas electric, 550 W / 6 L, 0,8 bar

Termeni și condiții

Ce a fost trimis

Pregătit pentru livrare

Recenziile clienților

Încă nu sunt recenzii la acest produs.
Produse adecvate