KLARSTEIN MEATPACKER SET XXL, grătar pe cărbune BBQ-SMOKER, aprinzător electric

Negru , 113 cm , 115 cm
949.00 Lei Cu TVA 1059.00 Lei
Pregătit pentru livrare
  • 14 zile pentru returnarea produsului
  • Peste 900 Lei transportul este gratuit!
 KLARSTEIN MEATPACKER SET XXL, grătar pe cărbune BBQ-SMOKER, aprinzător electric

Descrierea produsului

Bucurați-vă de gustul de carne: Klarstein Meatpacker, setul de grătar aduce pasiunea aproape: datorită grătarului și aprinzătorului electric vă puteți bucura de specialități calde.

Vara va fi fierbinte. Cu grătarul Klarstein Meatpacker XXL fiecare zi va deveni o oportunitate pentru petreceri cu grătar. Grătarul rotund cu un diametru de 54 cm permite frigerea directă și indirectă. Termometrul încorporat de 500 ° C / 850 ° F facilitează reglarea ventilației deasupra și sub punctul de fierbere. Cărbunele ars cade direct în recipientul de cenușă detașabil care poate fi pur și simplu golit după pregătirea mesei. Foarte practică este suprafața mare de lucru acre este plasată direct pe grătar. Pe ea își găsește locul scândura pentru tăiere, sosurile BBQ și alte lucruri necesare pentru grătar. Datorită cadrului stabil realizat din crom placat cu oțel tubular rezistă și la sarcini mari. Pe un raft mare puteți stoca brichete de grătar, cărbune sau cutii de băuturi. Două roți fixe și două roți pinion cu frâne de blocare oferă mobilitate grătarului.

Pentru o pregătire rapidă a grătarului vă va veni în ajutor „coșul de fum". În decursul a 10-15 minute încălzește cu o putere de 350 W brichete și cărbune. În loc de manipularea alcoolului lichid sau solid, pastă sau hârtie de ziar, Klarstein funcționează cu încălzire electrică, printr-o formă perfect cilindrică, se ridică în sus și cărbunele sau brichetele sunt optim preîncălzite. Până la 500 cm³ de cărbune își găsește un loc în cilindrul din oțel inoxidabil. Acest cărbune după aprindere poate fi ușor vărsat în grătar prin foaia de protecție și mânerul din plastic.

Răsfățați-vă cu un gust de carne, mezeluri, legume și toate celelalte condimente. Klarstein Meatpacker BBQ setul de grătar trezește în fiecare pasiunea pentru grill!

Afișați mai multe

Caracteristici și dimensiuni

 KLARSTEIN MEATPACKER SET XXL, grătar pe cărbune BBQ-SMOKER, aprinzător electric

Termeni și condiții

Ce a fost trimis

Pregătit pentru livrare

Recenziile clienților

Încă nu sunt recenzii la acest produs.